Zahiragić opet jaše

Post Reply
drunken tiger

#226 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drunken tiger »

Altsa wrote:Zahiragic i slicni njemu su skoro pa ista opasnost po BiH kao ustase i cetnici.
I veća opasnost. Od ustaša i četnika znaš šta očekuješ, nemaju skrivenih namjera. Ovi su podmukli i daleko opasniji jer sve što rade rade pod zaštitom Boga, religije.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#227 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote: Samo da skontate s kim se raspravljate :D
Refko i Čombe... :D
spreca

#228 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

drunken tiger wrote:
Altsa wrote:Zahiragic i slicni njemu su skoro pa ista opasnost po BiH kao ustase i cetnici.
I veća opasnost. Od ustaša i četnika znaš šta očekuješ, nemaju skrivenih namjera. Ovi su podmukli i daleko opasniji jer sve što rade rade pod zaštitom Boga, religije.
I malog Sebijinog......pa jel se sjecate kad je bila ona delegacija iz EU a bake spizdio na Dzumu :lol: :lol: .....pitaju ga o cemu su pricali sa delegacijom EU, aon kaze neznam ja sam bio na Dzumi :lol: :lol: :lol:
Dr Baltazar

#229 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Zato je i uzeo dva mandata. Ne trebaju nam licemjeri :thumbup: ;-)
spreca

#230 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

Nisam cuo da Komsic ide na dzumu a bio je dva mandata a mogao je i dozivotno ...a ovaj nema te sanse :lol:
The BEN10

#231 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

Dr Baltazar wrote:@ben10

Ima to donekle smisla. Ali opet kad se vratiš malo unazad, vidiš da su i neposredno nakon rata kada bi se trebale donijeti neke odluke Hrvati bili ti koji su napuštali sjednice. Danas imaš i Srbe koji ne žele dati saglasnost za važna pitanja. Tako da naši i kad se dogovore, imaš dvije strane koje koče/ucjenjuju.

Ima donekle smisla!? Pa gdje su mrski hrvati i srbi da vladaju u Krajini i na Tuzlanskom kantonu - NEMA IH. Vladaju Bošnjaci. A narod ide li ide. Četnici su htjeli protjerati narod, isto onako kako sada narod odlazi. Bošnjaci su ubjedljivo najviše oštećeni odlaskom vlastitog naroda - džaba ti putevi, infrastruktura, kad je naroda manje i manje. Bilo koji ekonomski rast u budućnosti će biti nezamisliv sa odlivom stanovništva, pa čak i sa održavanjem istog broja. A to se neće dogoditi, već ćemo izgubiti stotine hiljada...
spreca

#232 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

The BEN10 wrote: Ima donekle smisla!? Pa gdje su mrski hrvati i srbi da vladaju u Krajini i na Tuzlanskom kantonu - NEMA IH. Vladaju Bošnjaci. A narod ide li ide. Četnici su htjeli protjerati narod, isto onako kako sada narod odlazi. Bošnjaci su ubjedljivo najviše oštećeni odlaskom vlastitog naroda - džaba ti putevi, infrastruktura, kad je naroda manje i manje. Bilo koji ekonomski rast u budućnosti će biti nezamisliv sa odlivom stanovništva, pa čak i sa održavanjem istog broja. A to se neće dogoditi, već ćemo izgubiti stotine hiljada...
:thumbup:
Dr Baltazar

#233 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

spreca wrote:Nisam cuo da Komsic ide na dzumu a bio je dva mandata a mogao je i dozivotno ...a ovaj nema te sanse :lol:
On je takvim umovima poput tebe prodao šuplju priču i uzeo dva mandata na račun glupih Bošnjaka. Zato mu DF danas propada - pravo je jak :lol:
spreca

#234 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

Dr Baltazar wrote:
spreca wrote:Nisam cuo da Komsic ide na dzumu a bio je dva mandata a mogao je i dozivotno ...a ovaj nema te sanse :lol:
On je takvim umovima poput tebe prodao šuplju priču i uzeo dva mandata na račun glupih Bošnjaka. Zato mu DF danas propada - pravo je jak :lol:
a ovaj sto je sad na vlasti je uzeo 2mandata za racun jos glupljih Bosnjaka i takvih ko ti
Dr Baltazar

#235 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

spreca wrote:
Dr Baltazar wrote:
a ovaj sto je sad na vlasti je uzeo 2mandata za racun jos glupljih Bosnjaka i takvih ko ti
Ne bih se baš složio. Ti spadaš u onu grupu SSS o kojoj sam pričao stoga daljnja rasprava nema smisla.
Last edited by Dr Baltazar on 07/10/2016 11:26, edited 1 time in total.
Variola Vera

#236 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

opet se ganići registrovali na forum
Variola Vera

#237 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

zato ga sad opet ovi iz sda trpaju penzionerima, pare se potrošile nema za uplatu penzija
spreca

#238 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

Dr Baltazar wrote:
Ne bih se baš složio. Ti spadaš u onu grupu SSS o kojoj sam pričao stoga daljnja rasprava nema smisla.
ne odustaji...mozda sta i naucis
spreca

#239 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

Variola Vera wrote:zato ga sad opet ovi iz sda trpaju penzionerima, pare se potrošile nema za uplatu penzija
sredice to Dr Baltazar :mrgreen:
Variola Vera

#240 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

ah :lol:

Image
The BEN10

#241 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

Dobih ovo na pp... :roll:
tamo tema ode u offtopic.. ako ti SDP (Tuzla) smatras Bosnjacima i tako te komunjarske stranke onda stvarno :lol: :lol: :lol: Ne kazem da nema Bosnjaka u stranki, ali zna se dobro kakva je direktiva i ko im je uzor, otac, brat i tako to... :lol:

I za razliku od mnogih tamo, ne pripadam nijednoj politickoj stranci.. glasao sam evo sad za SDA nacelnika, glasao sam i za clana predsjednistva iz SDA.. ali isto tako kazem da su sad zestoko izgubili na izborima i to samo zahvaljujuci njihovoj SILEDZIJSKOJ politici i neka su..
:-) :roll:
Ma iš govnari jedni, nećete vi moj narod dijeliti po partiji! Ako narod nije glas'o za SDA u Tz to je radi Kuke, kriminalca par excellence! Neće narod ispaštat' radi Sultana kojem je "Centar k'o deset drugih"! Iako sam pljuvao SDP u doba Velikog Vođe i pljujem ga i ovakvog "reformisanog", tamo znam ljude koji su časniji nego veliki broj SDA lopina!
Bolje naš lopov Kuko i onaj iz Srebrenika, nego SDP čestita raja (naročito običan narod)!? Mršššššššššš !!!
spreca

#242 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

The BEN10 wrote:Dobih ovo na pp... :roll:
tamo tema ode u offtopic.. ako ti SDP (Tuzla) smatras Bosnjacima i tako te komunjarske stranke onda stvarno :lol: :lol: :lol: Ne kazem da nema Bosnjaka u stranki, ali zna se dobro kakva je direktiva i ko im je uzor, otac, brat i tako to... :lol:

I za razliku od mnogih tamo, ne pripadam nijednoj politickoj stranci.. glasao sam evo sad za SDA nacelnika, glasao sam i za clana predsjednistva iz SDA.. ali isto tako kazem da su sad zestoko izgubili na izborima i to samo zahvaljujuci njihovoj SILEDZIJSKOJ politici i neka su..
Ma iš govnari jedni, nećete vi moj narod dijeliti po partiji! Ako narod nije glas'o za SDA u Tz to je radi Kuke, kriminalca par excellence! Neće narod ispaštat' radi Sultana kojem je "Centar k'o deset drugih"! Iako sam pljuvao SDP u doba Velikog Vođe i pljujem ga i ovakvog "reformisanog", tamo znam ljude koji su časniji nego veliki broj SDA lopina!
Bolje naš lopov Kuko i onaj iz Srebrenika, nego SDP čestita raja (naročito običan narod)!? Mršššššššššš !!!
:lol: :lol: :lol: i bravo za tvoj post......ja sam ranijih godina svoj glas davo SDA za neke nivoe vlasti i dok su ovakvi niiiikad vise.....nisam nikad bio naklonjen komunistima kako sad zovu ove iz SDPa ali ce na mnogi od njih imati moj glas.....i najogavnije sto SDA radi(zavadja Bosnjake medju sobom)je sto se predstavljaju kao jedini zastitnici muslimana(ovo namjerno kazem).......e pa nemoj te nas vise stiti Allahavam dragog....od vase zastite nas bole neka mjesta na tijelu :oops: ......mozda nas previse zasticuju :oops: :lol: :lol:
The BEN10

#243 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

spreca wrote:

:lol: :lol: :lol: i bravo za tvoj post......ja sam ranijih godina svoj glas davo SDA za neke nivoe vlasti i dok su ovakvi niiiikad vise.....nisam nikad bio naklonjen komunistima kako sad zovu ove iz SDPa ali ce na mnogi od njih imati moj glas.....i najogavnije sto SDA radi(zavadja Bosnjake medju sobom)je sto se predstavljaju kao jedini zastitnici muslimana(ovo namjerno kazem).......e pa nemoj te nas vise stiti Allahavam dragog....od vase zastite nas bole neka mjesta na tijelu :oops: ......mozda nas previse zasticuju :oops: :lol: :lol:
Vjerovao sam da će nakon Sulje doći promjena, da će Bakir dovesti nove ljude, promijeniti koncepte. Zaista, nakon svega što su SDP godinama radili, nije izgledalo kao da se onako nešto može ponoviti. Ali ono ne samo da je isto, već i gore. Bakir ne samo da je poput Nikšića zaposlio ženu na poziciju, već je rekao da je to "dobro jer Sebija ima lične kontakte u SDA..." - dakle, pišaj funkciju, ionako je nebitna dok se tamo negdje (u stranci) "ne svari" odluka. Slabljenje institucija 1/1!
Damke Hadžić se jest proslavio aferom Reket, ali šta reći za Kuku, člana predsjedništva SDA!? :roll:
I na kraju, dolazi nam Sultan sa izjavom: "centar k'o deset drugih...". Ma mrššššš!!!
piupiu

#244 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

Al' on ne prestaje da se smije. Dijete k'o napušeno. :D
Last edited by piupiu on 07/10/2016 12:59, edited 1 time in total.
spreca

#245 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

The BEN10 wrote: Vjerovao sam da će nakon Sulje doći promjena, da će Bakir dovesti nove ljude, promijeniti koncepte. Zaista, nakon svega što su SDP godinama radili, nije izgledalo kao da se onako nešto može ponoviti. Ali ono ne samo da je isto, već i gore. Bakir ne samo da je poput Nikšića zaposlio ženu na poziciju, već je rekao da je to "dobro jer Sebija ima lične kontakte u SDA..." - dakle, pišaj funkciju, ionako je nebitna dok se tamo negdje (u stranci) "ne svari" odluka. Slabljenje institucija 1/1!
Damke Hadžić se jest proslavio aferom Reket, ali šta reći za Kuku, člana predsjedništva SDA!? :roll:
I na kraju, dolazi nam Sultan sa izjavom: "centar k'o deset drugih...". Ma mrššššš!!!
E jaro ovog sam se ja najvise i bojao.....o tome sam i ovdje pisao i bio sam protiv da bakir dodje na tu funkciju jer je nesposoban a i nismo Sjeverna Koreja.......bake ce sahraniti SDA i ja mu u tome zelim puno uspjeha...........ali po drugoj strani mi je zao dobrih ljudi koji su u SDa a otice na dno zbog Bakra i povjesice na njih banditska zvona........sta li ce Dzafic napraviti za voj mandat?...nisam previse optimistican ili nikako
Variola Vera

#246 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

dok vi po forumu prosipate šuplje zahiragić i njemu slični provode planove u djela i uzimaju lovu :thumbup:
wewa

#247 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

Variola Vera wrote:ah :lol:

Image
:pisnula:
supercali

#248 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

Kakva je ovo poruka seselju
Na stranu njegova uvjerenja kakav je i sl
Al da se skupe svi ovi studenti nisu seselju ni do koljena sa znanjem
breuer

#249 Re: Zahiragić opet jaše

Post by breuer »

supercali wrote:Kakva je ovo poruka seselju
Na stranu njegova uvjerenja kakav je i sl
Al da se skupe svi ovi studenti nisu seselju ni do koljena sa znanjem
umjesto da su ponosni što studiraju isti faks kao i on i da traže da mu se poveća rejting, oni prizivaju božju pravdu i svakojake trice...

Pomračenje uma...
supercali

#250 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

Jesi ti slijep ili namjerno neces da vidis sta sam napisao
Jel to treba negirati ako kazemo da je covjek pametan?
Hocemo i novaku reci ma ti si karina samo zato sto si srbin?
Post Reply