Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#226 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by _BataZiv_0809 »

dr.gog i njegovi postovi noir atmosfere
dječak sa šibicama

#227 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dječak sa šibicama »

NMI, ona je meni sva hipi, ni nje vise nema, ili ja ne zalazim na te dijelove foruma.
insomnia78

#228 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by insomnia78 »

Tu je NMI. Pojavila se za izbore :D
Zoya

#229 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Zoya »

Amazonka27 wrote:dr.Arsla... nekako odjednom nestade...ili je promijenio nick a ja nisam upratila...jedan od onih ljudi koje ne morate licno upoznati ali mu vjerujete kao da ste odrasli skupa.
Arslan jel? :facepalm: bolje da nista ne pisem :-?
Niemand

#230 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Dobro, uvijek je sve bilo bolje prije. :D
Connaisseur Karlin

#231 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Connaisseur Karlin »

Zoya wrote:Rekoh ja jos na pocetku teme ovo isto. Nažalost, nije forum sto je nekad bio.
puno je raje spojeno na fb :)
Danguba

#232 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Danguba »

seln wrote:Sve nesto okolo, a niko da se sjeti Maye i njene patkice... al' je to bila luda cura :D
A nas body builder i historicar amater, vulgo violentjack :lol:
Njegova tema o erektilnoj disfunkciji je bila jedna od najboljih svih vremena.

http://forum.klix.ba/da-li-sam-ja-sexua ... 10661.html
Aaaj likova na temi. Praznik za dusu. :D
Amazonka27

#233 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Amazonka27 »

Zoya wrote:
Amazonka27 wrote:dr.Arsla... nekako odjednom nestade...ili je promijenio nick a ja nisam upratila...jedan od onih ljudi koje ne morate licno upoznati ali mu vjerujete kao da ste odrasli skupa.
Arslan jel? :facepalm: bolje da nista ne pisem :-?
Dosta ljudi tako reaguje kada pitam gdje je, ali ja nemam ni jedan razlog da imam negativno misljenje o njemu. Dosta smo na msn-u pricali i bio mi je drag. Bilo je nekih forumasica koje su me ispitivale o njemu hahhahaha, a nidje veze, bas nako opustena bezobavezna prica.
Zoya

#234 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Zoya »

Nemam ni ja,doduše,ili ti srećom. :-D
Connaisseur Karlin

#235 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Connaisseur Karlin »

ekspert statistike: Saian :-D :kiss:

Ridjobrki :D
jao_situacije

#236 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by jao_situacije »

Digla_da_kreci wrote:Hej ljudi, sjeca li se ko gdje je onaj prljavi hare sto je bozemioprosti doslovno obozavao voditeljicu sa bht, imao je i svoju temu i svaki dan joj pisao o ljubavi i slike lijepio... trajalo je to...pa se ona udade, on patio, raja mu davala podrsku, ma cirkus. :lol:
hare je tu, samo je u ilegali
voditeljica je sa ftva, aida delić
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#237 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

Zoya wrote:Nemam ni ja,doduše,ili ti srećom. :-D
a to je srećom, je l'? :lol:

mada nikad čuo nisam za taj nick :mrgreen:
supercali

#238 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Velkoski wrote:to je neko muško bilo... :mrgreen:
Nije koliko znam
Zoya

#239 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Zoya »

Velkoski wrote:
Zoya wrote:Nemam ni ja,doduše,ili ti srećom. :-D
a to je srećom, je l'? :lol:

mada nikad čuo nisam za taj nick :mrgreen:
Kako nisi. Pa bio je cak I moderator.
exliberal-ex

#240 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by exliberal-ex »

Da se nelazemo
Ma vise je budala bilo nego normalnih :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#241 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

fakat nikad ni primijetio nisam :? :mrgreen:

ja znam ove s BC i lj&s. rekoh već, jedan dan kada izdam knjigu mnogi će biti 'vaki " :shock: " :mrgreen:
Zoya

#242 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Zoya »

Velkoski wrote:fakat nikad ni primijetio nisam :? :mrgreen:

ja znam ove s BC i lj&s. rekoh već, jedan dan kada izdam knjigu mnogi će biti 'vaki " :shock: " :mrgreen:
Pa tada si ti isao u petom osnovne, nije ni cudo. Ovo je bilo prije 8-9 godina.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#243 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

jesam mlad, al' nije mi ni 20 više :twisted: :lol:
jao_situacije

#244 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by jao_situacije »

iskreno, zviz najviše fali
prije je kao bilo bolje a ustvari je uvijek isto vazda ima nekih ludih tema
npr. tema nekog lika koji je guzio u autu na vrelu bosne, i neko mu kucao na prozor pa pita šta da radi :lol:
Zoya

#245 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Zoya »

Velkoski wrote:jesam mlad, al' nije mi ni 20 više :twisted: :lol:
:kiss:
Necu Vise da da mahalam. Odoh citati temu Da li Sam ja seksualno bolestan :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#246 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

:kiss: :mrgreen:

ne valja mahalat' ovako svakako, bolje se nacugat' i pričat', puno ljepše sve zvuči :lol:
neruda

#247 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by neruda »

kolko se iznenadim kako ljudi ovdje znaju sve o svima... evo zoya npr :-D
Capajebo

#248 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

Zoya wrote:Kako bi nick onom jednom sto je govorio kako je cure vodio u śumu pa ih vezivao za drvo gole... NE mogu se nicka sjetiti. Opičen skroz!
kalesijski slavuj? :mrgreen:
MedenoSrce wrote::thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: omarka svaka cast

menso je nezaboravan

Citat: kalesijski slavuj
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!

strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.

njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!
evo onda idemo dalje:

u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.

nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?

kalesijski slavuj je napisao/la:

ma niko mensu nemoze otjerati!
nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.

a cudan je zivot ljudi moji, jos kao malo dijete sam volio igre sa konopcima!
ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.

i postalo je sta je postalo....

menso je nezaboravan

sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!

strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.

TOTALNO LUDE!
evo onda idemo dalje:

u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.

nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?

nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.

ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.

[/quote]

menso je nezaboravan

TOTALNO LUDE!
evo onda idemo dalje:

[/quote]
:lol: :lol:
Last edited by Capajebo on 03/10/2016 23:55, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#249 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

neruda wrote:kolko se iznenadim kako ljudi ovdje znaju sve o svima... evo zoya npr :-D
i mene je iznenadilo malo, al' onda sam skont'o da je ovo ipak forum :lol:
USAblues

#250 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by USAblues »

kakavdanakneiskustvu wrote:@neelix,prvi forumaš sa kojim sam imao ozbiljne rasprave,odavno je u banovićima
sto je taj mrzio Merlina.....
Post Reply