Leksikon foruma sax i klix
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#226 Re: Leksikon foruma sax i klix
dr.gog i njegovi postovi noir atmosfere
- dječak sa šibicama
#227 Re: Leksikon foruma sax i klix
NMI, ona je meni sva hipi, ni nje vise nema, ili ja ne zalazim na te dijelove foruma.
- insomnia78
#228 Re: Leksikon foruma sax i klix
Tu je NMI. Pojavila se za izbore 
-
Zoya
#229 Re: Leksikon foruma sax i klix
Arslan jel?Amazonka27 wrote:dr.Arsla... nekako odjednom nestade...ili je promijenio nick a ja nisam upratila...jedan od onih ljudi koje ne morate licno upoznati ali mu vjerujete kao da ste odrasli skupa.
-
Niemand
#230 Re: Leksikon foruma sax i klix
Dobro, uvijek je sve bilo bolje prije. 
- Connaisseur Karlin
#231 Re: Leksikon foruma sax i klix
puno je raje spojeno na fbZoya wrote:Rekoh ja jos na pocetku teme ovo isto. Nažalost, nije forum sto je nekad bio.
- Danguba
#232 Re: Leksikon foruma sax i klix
Aaaj likova na temi. Praznik za dusu.seln wrote:Sve nesto okolo, a niko da se sjeti Maye i njene patkice... al' je to bila luda cura![]()
A nas body builder i historicar amater, vulgo violentjack![]()
Njegova tema o erektilnoj disfunkciji je bila jedna od najboljih svih vremena.
http://forum.klix.ba/da-li-sam-ja-sexua ... 10661.html
- Amazonka27
#233 Re: Leksikon foruma sax i klix
Dosta ljudi tako reaguje kada pitam gdje je, ali ja nemam ni jedan razlog da imam negativno misljenje o njemu. Dosta smo na msn-u pricali i bio mi je drag. Bilo je nekih forumasica koje su me ispitivale o njemu hahhahaha, a nidje veze, bas nako opustena bezobavezna prica.Zoya wrote:Arslan jel?Amazonka27 wrote:dr.Arsla... nekako odjednom nestade...ili je promijenio nick a ja nisam upratila...jedan od onih ljudi koje ne morate licno upoznati ali mu vjerujete kao da ste odrasli skupa.bolje da nista ne pisem
-
Zoya
#234 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nemam ni ja,doduše,ili ti srećom. 
- Connaisseur Karlin
#235 Re: Leksikon foruma sax i klix
ekspert statistike: Saian
Ridjobrki
Ridjobrki
- jao_situacije
#236 Re: Leksikon foruma sax i klix
hare je tu, samo je u ilegaliDigla_da_kreci wrote:Hej ljudi, sjeca li se ko gdje je onaj prljavi hare sto je bozemioprosti doslovno obozavao voditeljicu sa bht, imao je i svoju temu i svaki dan joj pisao o ljubavi i slike lijepio... trajalo je to...pa se ona udade, on patio, raja mu davala podrsku, ma cirkus.
voditeljica je sa ftva, aida delić
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#237 Re: Leksikon foruma sax i klix
a to je srećom, je l'?Zoya wrote:Nemam ni ja,doduše,ili ti srećom.
mada nikad čuo nisam za taj nick
- supercali
#238 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nije koliko znamVelkoski wrote:to je neko muško bilo...
-
Zoya
#239 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kako nisi. Pa bio je cak I moderator.Velkoski wrote:a to je srećom, je l'?Zoya wrote:Nemam ni ja,doduše,ili ti srećom.![]()
mada nikad čuo nisam za taj nick
- exliberal-ex
#240 Re: Leksikon foruma sax i klix
Da se nelazemo
Ma vise je budala bilo nego normalnih
Ma vise je budala bilo nego normalnih
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#241 Re: Leksikon foruma sax i klix
fakat nikad ni primijetio nisam
ja znam ove s BC i lj&s. rekoh već, jedan dan kada izdam knjigu mnogi će biti 'vaki "
" 
ja znam ove s BC i lj&s. rekoh već, jedan dan kada izdam knjigu mnogi će biti 'vaki "
-
Zoya
#242 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa tada si ti isao u petom osnovne, nije ni cudo. Ovo je bilo prije 8-9 godina.Velkoski wrote:fakat nikad ni primijetio nisam![]()
![]()
ja znam ove s BC i lj&s. rekoh već, jedan dan kada izdam knjigu mnogi će biti 'vaki ""
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#243 Re: Leksikon foruma sax i klix
jesam mlad, al' nije mi ni 20 više

- jao_situacije
#244 Re: Leksikon foruma sax i klix
iskreno, zviz najviše fali
prije je kao bilo bolje a ustvari je uvijek isto vazda ima nekih ludih tema
npr. tema nekog lika koji je guzio u autu na vrelu bosne, i neko mu kucao na prozor pa pita šta da radi
prije je kao bilo bolje a ustvari je uvijek isto vazda ima nekih ludih tema
npr. tema nekog lika koji je guzio u autu na vrelu bosne, i neko mu kucao na prozor pa pita šta da radi
-
Zoya
#245 Re: Leksikon foruma sax i klix
Velkoski wrote:jesam mlad, al' nije mi ni 20 više![]()
Necu Vise da da mahalam. Odoh citati temu Da li Sam ja seksualno bolestan
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#246 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne valja mahalat' ovako svakako, bolje se nacugat' i pričat', puno ljepše sve zvuči
- neruda
#247 Re: Leksikon foruma sax i klix
kolko se iznenadim kako ljudi ovdje znaju sve o svima... evo zoya npr 
- Capajebo
#248 Re: Leksikon foruma sax i klix
kalesijski slavuj?Zoya wrote:Kako bi nick onom jednom sto je govorio kako je cure vodio u śumu pa ih vezivao za drvo gole... NE mogu se nicka sjetiti. Opičen skroz!
MedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
omarka svaka cast
menso je nezaboravan
Citat: kalesijski slavuj
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!Citat: kalesijski slavuj
evo onda idemo dalje:
u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.
nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?
kalesijski slavuj je napisao/la:
ma niko mensu nemoze otjerati!
nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.
a cudan je zivot ljudi moji, jos kao malo dijete sam volio igre sa konopcima!
ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.
i postalo je sta je postalo....
[/quote]MedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
omarka svaka cast
menso je nezaboravan
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
evo onda idemo dalje:
u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.
nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?
nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.
ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.
[/quote]MedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
omarka svaka cast
menso je nezaboravan
evo onda idemo dalje:
Last edited by Capajebo on 03/10/2016 23:55, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#249 Re: Leksikon foruma sax i klix
i mene je iznenadilo malo, al' onda sam skont'o da je ovo ipak forumneruda wrote:kolko se iznenadim kako ljudi ovdje znaju sve o svima... evo zoya npr
- USAblues
#250 Re: Leksikon foruma sax i klix
sto je taj mrzio Merlina.....kakavdanakneiskustvu wrote:@neelix,prvi forumaš sa kojim sam imao ozbiljne rasprave,odavno je u banovićima