Zahtjev ''Dodiku odzvonilo'' odbacujem kao preuranjen!
Javite se za 10/20 godina....
Dodiku odzvonilo!
- arzuhal
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#228 Re: Dodiku odzvonilo!
kakvi ba francuzi... možda ako imaju nekog interesa... molim da mi se ukaže na to koji im je interesKikibombona wrote:Ameri se zabavili Bliskim istokom, tamo leze resursi i pare. Zajebancija sa Rusima, Kinezima, Turcima, Saudima, Irancima itd. Zabavili se o sebi. Ni Palestinu vise niko ne spominje. Mi smo njima manje bitni nego Haiti i Dominikana. Nema se vremena za nas, previse zarista i zajebancije u svijetu.Prpa.ba wrote:'ta ce francuzi, sad ce state department sa ostrom izjavom, gotov samo sto nije
Ocekivao sam reakciju od Evrope, narocito Njemacke. Da je Dodik prekrizen od Evrope, bio bi gotov. Sve su prilike da na zapadu ima jaka ledja. Spominju se Francuska i Italija.
Rusi ga ne bi mogli spasiti od sankcija i sl. I Rusi kao i Ameri imaju ozbiljnijeg posla.
samim time ko mu je došao i čestitao na referendumu dovoljno govori o cijelom cirkusu
potencijalne opasnosti u budućnosti su
2018. i referendum o otcepljenju...ali tada neće biti baketa u kampanji valjda će se povući i neki elokventniji bošnjak će doći tamo da mu ga zabiberi u kampanji
i druga stvar ponovni referendum u škotskoj
my two cents
-
BAK-eV
#229 Re: Dodiku odzvonilo!
Srbi ne mogu otcjepiti citavu RS.Black swan wrote:kakvi ba francuzi... možda ako imaju nekog interesa... molim da mi se ukaže na to koji im je interesKikibombona wrote:Ameri se zabavili Bliskim istokom, tamo leze resursi i pare. Zajebancija sa Rusima, Kinezima, Turcima, Saudima, Irancima itd. Zabavili se o sebi. Ni Palestinu vise niko ne spominje. Mi smo njima manje bitni nego Haiti i Dominikana. Nema se vremena za nas, previse zarista i zajebancije u svijetu.Prpa.ba wrote:'ta ce francuzi, sad ce state department sa ostrom izjavom, gotov samo sto nije
Ocekivao sam reakciju od Evrope, narocito Njemacke. Da je Dodik prekrizen od Evrope, bio bi gotov. Sve su prilike da na zapadu ima jaka ledja. Spominju se Francuska i Italija.
Rusi ga ne bi mogli spasiti od sankcija i sl. I Rusi kao i Ameri imaju ozbiljnijeg posla.
samim time ko mu je došao i čestitao na referendumu dovoljno govori o cijelom cirkusu
potencijalne opasnosti u budućnosti su
2018. i referendum o otcepljenju...ali tada neće biti baketa u kampanji valjda će se povući i neki elokventniji bošnjak će doći tamo da mu ga zabiberi u kampanji
i druga stvar ponovni referendum u škotskoj
my two cents
A Laktase nikada. To bi bila u najboljem slucaju za njih nicija zona.