Vjenčanje 1.7 a bebač dođe 2.9
Lagano alimentacija.
Taslače se ljudi više nego mislimo pa čak i one osobe koje kažu ništa prije braka. Jednostavno to je neka poštapalica.
Samo što se prodajemo kao "fini".
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
od-li-čno napisanoannoy wrote:Cure koje se ne zele seksat prije braka trebale bi si naci muske istomisljenike za vezu a ne da zajebavaju postenu muskadiju
prog321 wrote:seks je precjenjen.
ispušeš se, srci ti ubrzano radi, oči iskolačiš, smrad od znoja.
ne znam zašto bilo ko to besplatno radi ?
nezz za tebe, al imam neki gadan osjecaj nakon citanja ove temeBuckethead wrote:Šta sve pročitah ovdje...
Neka to bude moj komentar na ovu temu
cendlerbing wrote:Nije to baš tako crno-bijelo, kao uostalom, i ništa drugo u životu.
U nekim svojim mladim, ono baš zelenim godinama, mislila sam da se podrazumijeva da fina cura treba da se čuva do braka. Kad sam malo "porasla", shvatila sam da se možda i neću čuvati do braka ali da želim da to bude s nekim s kim bih imala namjeru provesti cijeli život.
I tako, da ne dužim previše, kako je vrijeme prolazilo, moja odluka da "neću još", sve je manje imala veze sa vjerom. Odgoj je tu još uvijek bio presudan ali, kad sam konačno došla do spoznaje šta hoću, shvatila sam da mi je svo to odbijanje zapravo izgovor jer nisam htjela i nisam bila spremn da se seksam. Također, nisam željela biti djevojka koja će se seksati zato što "ga voli", pa mu nešta dokazuje time što se poseksala s njim.
Smatram da sam pokasno došla u fazu kad sam postala spremna za seks ali, da iskrena budem, kad sam se odlučila na to, desilo se toliko prirodno i bilo je toliko dobro, da nisam mogla vjerovati.
Uvijek sam voljela sebe više nego ijednog momka s kojim sam bila i valjda da je to razlog što nikad nijednom prije nisam dala.
Postojao je i period kad sam imala želju za seksom ali još nisam bila spremna na to, i mogu se kladiti da je svaki odreda mislio da se pokušavam prodati i da se nećkam jer on treba još više navaljivati. Muškarci su toliko navikli da žene jedno govore a drugo misle da se šokiraju kad se ispostavi da je neka stvarno mislila ono što je rekla.
Eto, čisto da znate da postoji i ovakvih varijanti. Nisam dala jer mi se nije davalo i dala sam kad sam htjela i kome sam htjela. Po današnjim standardima sa puno godina ali Bože moj. Uz sve one priče da prvi seks obavezno nije neki...meni je bilo odlično.

Jednom ko nijednommoonca wrote:Jednom ,pa dobro --jes ' ona sretnica![]()
zoomba wrote:Jednom ko nijednommoonca wrote:Jednom ,pa dobro --jes ' ona sretnica![]()
Ma nije mi zaozoomba wrote:
Pa naravno da je bilo odlicno kad si toliko cekala![]()
Priznaj da si pomislila , kud nisam prije probala
kad si ti monca prestala brojatimoonca wrote:zoomba wrote:Jednom ko nijednommoonca wrote:Jednom ,pa dobro --jes ' ona sretnica![]()
![]()
Sad ce biti ono--koji ti je put ---drugi
Pravis li sad duge pauze?cendlerbing wrote:Ma nije mi zaozoomba wrote:
Sve to ima svoje.
zoomba wrote:
Gotovo je sa pauzamazoomba wrote:Pravis li sad duge pauze?cendlerbing wrote:Ma nije mi zaozoomba wrote:
Sve to ima svoje.
Kad je to bilo.cendlerbing wrote:kad si ti monca prestala brojatimoonca wrote:zoomba wrote:
Jednom ko nijednom![]()
Sad ce biti ono--koji ti je put ---drugi