uhhh šHa šČepa dobre pićiće okuplja u stanki usebe

ima stas a bogumi i moj ...glas

Zlatna StafiloKoka wrote:Evo i jedne pismenije ženske...
I nije te stid tako star pratiti?doktor78 wrote:Pratim.
Uffff, bravo Pici.pici wrote:
uhhh šHa šČepa dobre pićiće okuplja u stanki usebe![]()
ima stas a bogumi i moj ...glas![]()
buhahahhahahahahahhahahahahahahahahaKB9 wrote:gledaj joj nogu na srednjoj slici, ko dva slanca
Mislio sam pismena izgledom i šminkom u masi ovih nekakvih granduša koje su ostali stavili. Meni je totalno moj tip ženske. Neznam šta misliš pod ovo da nauči šta je dnevni red i šta tačka. Valjda je jasno šta su dnevni red i tačka dnevnog reda, šta se ima tu naučiti.Tvrtko II Kotromanić wrote:vala da je pismena i nije..
doticna je clanica opcinske Komisije za mlade, valjda ce biti opet naredne 4 godine, a to tada nauci sta je dnevni red i tacka dnevnog reda pa onda sve ostalo

Da se samocitiramLaertes wrote:
Svojevremeno prva pratilja Miss BiH.
Jel plava? Ili je ona prva sa liste, smedja kosa?Velkoski wrote:Sinoć sam na stanici vidio zanimljivu kandidatkinju za načelnika Vogošće mensčini... Ne sjećam se imena, a mislim da je DF. Nisam baš bio sav svoj
e joj sto se obrukahKrokodajl wrote:@Blek Stena, ime je Tatjana, ćirilično slovo t u kurzivu izgleda kao slovo m(uporedi sa slovom m u prezimenu dotične)
eh zamisli koliko je onda pismena kad ne zna sastanak Komisije voditiZlatna StafiloKoka wrote:Mislio sam pismena izgledom i šminkom u masi ovih nekakvih granduša koje su ostali stavili. Meni je totalno moj tip ženske. Neznam šta misliš pod ovo da nauči šta je dnevni red i šta tačka. Valjda je jasno šta su dnevni red i tačka dnevnog reda, šta se ima tu naučiti.Tvrtko II Kotromanić wrote:vala da je pismena i nije..
doticna je clanica opcinske Komisije za mlade, valjda ce biti opet naredne 4 godine, a to tada nauci sta je dnevni red i tacka dnevnog reda pa onda sve ostalo