Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

babanovac

#226 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

putokaz1 wrote:
babanovac wrote:Ja sam glasao za SBB na proslim lokalnim izglasao. Zasto? Veze nemam. Ne sjecam se vise.
Na ovim, nema sanse. I prije cetri godine sam prao ruke nakon svakog citanja Avaza. Prenese cojeka.
Za koga ćeš sad?
SDP ili DF. Valjda.
tzipiripi

#227 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by tzipiripi »

Š'o, ša fali? Lik svojim ličnim primjerom pokazuje kako smanjiti birokratiju u gradu. Zamisli pet direktora ... :lol: :lol:
tzipiripi

#228 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by tzipiripi »

putokaz1 wrote:Da li sbb i dalje jak u Gradu Tuzla?
Vidjećemo na izborima :D

Mislim da je prije dvije godine dio naroda više glasao protiv Džasmina nego za ove. Mislio narod da je to građanska stranka. A i tada nisu bili u koaliciji sa SDA.
Najveći problem je što sad u Tuzli ima previše građansko orijentisanih kandidata za gradonačelnika. Hajde za gradsko vijeće, dogovoriće se i skupit. Ali za gradonalčenika bi SDA i SBB tu mogli ušićarit.

Džasmin, Alen, Burina, Berba ... će da podijele. A s obzirom da Jasko nije imao podršku ni tuzlanskih SDPovaca oko kandidature za predsjednika stranke biće zanimljivo vidjeti kako će sad proći. Ne znam koliko gradsko vijeće a koliko načelnik imaju utjecaja na donošenje odluka.
pinkman

#229 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by pinkman »

Koliko ce ostavka Azmira Husica da utice na popularnost Jasmina Imamovica i rezultate izbora?
Kikibombona

#230 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kikibombona »

pinkman wrote:Koliko ce ostavka Azmira Husica da utice na popularnost Jasmina Imamovica i rezultate izbora?
A ovaj Husic je SDA?

Odmah mi je bilo sumnjivo kada sam vidio da odlazi pred izbore i da za odlazak krivi gradske vlasti. :D

Je li doslo vrijeme da Tuzla padne u ruke SDA? :D
pinkman

#231 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by pinkman »

Kikibombona wrote:
pinkman wrote:Koliko ce ostavka Azmira Husica da utice na popularnost Jasmina Imamovica i rezultate izbora?
A ovaj Husic je SDA?

Odmah mi je bilo sumnjivo kada sam vidio da odlazi pred izbore i da za odlazak krivi gradske vlasti. :D

Je li doslo vrijeme da Tuzla padne u ruke SDA? :D
Ne znam je li on simpatizer SDA - javno se izjasnio da nije clan niti jedne stranke. Ja licno mislim da je on ovo svjesno udario na Jasmina jer je, realno govoreci, mogao pricekati da prodju izbori. Mislim da mu nista ne znaci jos 20-30 dana.

Sad je pitanje zasto sve ovo? Da li zeli da:

a) udari na Jasmina jer mu je svasta obecao (istocna tribina do evropskih utakmica, pomoc opcinskih pravnika, novcana pomoc itd), a skoro pa nista nije ispunio.
b) pomogne Bati da dodje na mjesto gradonacelnika.

Nemam pojma. Mislim da ce Jasmin dosta glasova izgubiti.
babanovac

#232 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Hoce li nasilno uzimanje univerziteta od strane banovickog klana uticati na pad popularnosti Hadziefendica?
pinkman

#233 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by pinkman »

babanovac wrote:Hoce li nasilno uzimanje univerziteta od strane banovickog klana uticati na pad popularnosti Hadziefendica?
Sumnjam iz razloga što Hadžiefendić ima slab uticaj na te stvari, a Imamović ogroman na Slobodu.
KB9

#234 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by KB9 »

pada dzasmin ko kruska, vakat je vala nek dodje bilo ko novi, tuzla je stvarno monotona postala
MikroBelaj

#235 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

KB9 wrote:pada dzasmin ko kruska, vakat je vala nek dodje bilo ko novi, tuzla je stvarno monotona postala
Mokri snovi :D :D
babanovac

#236 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

pinkman wrote:
babanovac wrote:Hoce li nasilno uzimanje univerziteta od strane banovickog klana uticati na pad popularnosti Hadziefendica?
Sumnjam iz razloga što Hadžiefendić ima slab uticaj na te stvari, a Imamović ogroman na Slobodu.
Clan vlade TK, poslusnik. Takav bi bio i kao gradonacelnik.
MikroBelaj

#237 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Bahrudin je pudlica,kao sto je i Fahro ,pudlica Baketova.....i kao takav da postane gradonacelnik?!
Predizborni skupovi sto se trenutno desavaju po Tuzli ,imaju stotinjak posjetilaca,ili ti isti svjet hoda od skupa do skupa,nemaju oni neku sansu da "uzmu" Tuzlu,vise je to navikano vjerujte mi!
aratet

#238 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

Jasmin Imamovic je unakazio SDP u Tuzli, bas kao i Lagumdzija u BiH.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#239 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

nikad ne bih glasala za nacionalnu stranku, taman da mi se mati kandiduje
a isto mislim i za SBB

htjela sam glasati za Jasmina, cisto da dam glas protiv SDA -SBB, ali poslije ovoga sa Slobodom, nema sanse
onecu ni glasati
babanovac

#240 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Ja bih glasao za nacionalnu partiju. Nacionalizam vristi iz mene. Takvu danas ne vidim. SDA nacionalna stranka? Kokosari. SBB? Da su suspendovali Radoncica do kraja istrage koja se protiv njega vodi, mozda bi ih i razmatrao kao takve. Tuzilastvo moje jedine domovine vodi istragu protiv njega. Za gangsterluk.
putokaz1

#241 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by putokaz1 »

Jasmin se pripremio za izbore -obrijao se!
Kiki_Musampa

#242 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

plain vanilla wrote:
a isto mislim i za SBB

htjela sam glasati za Jasmina, cisto da dam glas protiv SDA -SBB, ali poslije ovoga sa Slobodom, nema sanse
onecu ni glasati
Ja cu za Burinu,Čisto da budem nezavisan....A ako Jasmin nakon svega dobije izbore,nismo ni mi bolji od Banovića,zatucano do bola:)
pinkman

#243 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by pinkman »

Kiki_Musampa wrote:
plain vanilla wrote:
a isto mislim i za SBB

onecu ni glasati
Ja cu za Burinu,Čisto da budem nezavisan....A ako Jasmin nakon svega dobije izbore,nismo ni mi bolji od Banovića,zatucano do bola:)
Burina je OK, ali mislim da nema sansi, tako da je kod tebe u pitanju rasipanje glasova.
MikroBelaj

#244 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

U ovom trenutku ,svaki glas koji ode za neke od "nezavisnih" kandidata je direktan glas za koaliciju SDA-SBB!
putokaz1

#245 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by putokaz1 »

MikroBelaj wrote:U ovom trenutku ,svaki glas koji ode za neke od "nezavisnih" kandidata je direktan glas za koaliciju SDA-SBB!
Jel istina da Mirnes Ajanović podržava Jasmina Imamovića?
escobar__

#246 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

Kakvu ogavnu kampanju vodi tuzlanski SDP to prevazilazi granice zdravog razuma.

Fuj!
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#247 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by malakh »

MikroBelaj wrote:U ovom trenutku ,svaki glas koji ode za neke od "nezavisnih" kandidata je direktan glas za koaliciju SDA-SBB!
zar je na to spao sdp? gdje je ta superiornost?

znači sdp i jasmin imamović su toliko grohnuli u tuzli da su se počeli koristim istim forama koje su njihovog bivšeg šefa 2014. godine odvele u sunovrat.
Kiki_Musampa

#248 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

Da izvines,zaboli me...jebes vise i Zlatka i Jasmina,imali su svoju sansu,zasrali obadvojica samo zbog vlasti.
NIkad za SDA,a od prije 2 godine nikad vise SDP.
putokaz1

#249 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by putokaz1 »

Kiki_Musampa wrote:
Da izvines,zaboli me...jebes vise i Zlatka i Jasmina,imali su svoju sansu,zasrali obadvojica samo zbog vlasti.
NIkad za SDA,a od prije 2 godine nikad vise SDP.
Gadzo....
KB9

#250 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by KB9 »

izgleda da je dzasmin fakat u nezavidnom polozaju po prvi put
Post Reply