Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palermo wrote:apropo, izbjegavanja amera....pročitah ovo....ako venecuela dobije kinu večeras (što je realno) onda francuzi mogu da izgube sa 12 razlike protiv venecuele i da u krugu Srbija, Francuska, Venecueal, opet Srbi budu treći........što bi se reklo, mo'r biti da im je sve ovo uzalud bilo
hehe more i to....na ovom turniru je najinteresantnije ko ce izbjeci USA
Hahaha, nisam ni upratio tu mogućnost
Izgleda da je Collet ipak zajebao Djordjevica, a ne obratno. Ko se zadnji smije, najslađe se smije
palermo wrote:apropo, izbjegavanja amera....pročitah ovo....ako venecuela dobije kinu večeras (što je realno) onda francuzi mogu da izgube sa 12 razlike protiv venecuele i da u krugu Srbija, Francuska, Venecueal, opet Srbi budu treći........što bi se reklo, mo'r biti da im je sve ovo uzalud bilo
hehe more i to....na ovom turniru je najinteresantnije ko ce izbjeci USA
Hahaha, nisam ni upratio tu mogućnost
Izgleda da je Collet ipak zajebao Djordjevica, a ne obratno. Ko se zadnji smije, najslađe se smije
Paz'te vi ljudovi kad sad Ameri puste Australiju i svima im se pokenjaju po planovima
A ionako bi vam rekao da se vrijedi opkladiti na Kengure
Kako ćemo samo opstati od onog našeg Kengura iz down under kad dođe ovdje da na se pohvali
Valjda je dobio slobodan dan na poslu da gleda ovu historijsku tekmu za svoj kengurski narod Al' brat se razumije u košarku, što jest jest'
Ovo se zove igra macke i misa.....pustim te pa te stignem. Ameri se zajebavaju citavu prvu cetvrtinu, izdrkavaju se i onda samo malo pritisnu gas i dovidjenja i prijatno. Ako je nesto uzivanje gledati onda je to njihova nadmoc.heheheh prva cetvrina i jedni i drugi po 29 koseva....
zlajapravaraja wrote:Paz'te vi ljudovi kad sad Ameri puste Australiju i svima im se pokenjaju po planovima
A ionako bi vam rekao da se vrijedi opkladiti na Kengure
Kako ćemo samo opstati od onog našeg Kengura iz down under kad dođe ovdje da na se pohvali
Valjda je dobio slobodan dan na poslu da gleda ovu historijsku tekmu za svoj kengurski narod Al' brat se razumije u košarku, što jest jest'
Druze ovaj kengur zivi na Skenderiji odavno:) Evo gledam tekmu i Australija extra igra Pozdrav iz Splita
Moram da kazem da moras biti pravo naivan ili bezobrazan i reci da su Srbi namjerno izgubili..Bojan zadnji sut puca i lopta izlazi iz kosa..Sto bi lik pucao onako ako su odlucili izgubiti!!! Valjda se suta preko kosa a ne u kos u toj situaciji..
Melbourne_Australia wrote:Moram da kazem da moras biti pravo glup i reci da su Srbi namjerno izgubili..Bojan zadnji sut puca i lopta izlazi iz kosa..Sto bi lik pucao onako ako su odlucili izgubiti!!!
pazi jos jednom kazes nekome da je glup po prvi put cu od kada sam na forumu a to je 12 godina lijepo zamoliti adminsitraciju da te klepi po usima jer sam i ja jedan od onih sto je ovdje napisao da mislim da su namjerno izgubili. Pun mi je vise kurac vas novih novokomponovanih mangupa sto se ovdje na forumu ponasate kao da ste boga za jaja uhvatili. Biraj malo rijeci kad diskutujes jer to je osnova normalne komunikacije.
Melbourne_Australia wrote:Moram da kazem da moras biti pravo glup i reci da su Srbi namjerno izgubili..Bojan zadnji sut puca i lopta izlazi iz kosa..Sto bi lik pucao onako ako su odlucili izgubiti!!!
pazi jos jednom kazes nekome da je glup po prvi put cu od kada sam na forumu a to je 12 godina lijepo zamoliti adminsitraciju da te klepi po usima jer sam i ja jedan od onih sto je ovdje napisao da mislim da su namjerno izgubili. Pun mi je vise kurac vas novih novokomponovanih mangupa sto se ovdje na forumu ponasate kao da ste boga za jaja uhvatili. Biraj malo rijeci kad diskutujes jer to je osnova normalne komunikacije.
Starac i more vakat ti je da spavas Dosadan si vise sa svojim provaljivanjem , shvati to i na kraju krajeva ispravio sam odma sto sam napisao...Cuj pustili ko ganja onako rezultat ako hoce da izgubi!!
Last edited by Melbourne_Australia on 11/08/2016 00:40, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia wrote:Moram da kazem da moras biti pravo naivan ili bezobrazan i reci da su Srbi namjerno izgubili..Bojan zadnji sut puca i lopta izlazi iz kosa..Sto bi lik pucao onako ako su odlucili izgubiti!!! Valjda se suta preko kosa a ne u kos u toj situaciji..
Ma dovoljno je u zadnjoj fazi šuta malo i neprimjetno promijeniti uobičajeni šut, i zamalo će ispast iz obruča. A i ako udje, nikom ništa...izgubio je sretniji... to su oboje i ocekivali i k tome težili...
Starac i more vakat ti je da spavas Dosadan si vise sa svojim provaljivanjem , shvati to i na kraju krajeva ispravio sam odma sto sam napisao...Cuj pustili ko ganja onako rezultat ako hoce da izgubi!!
Melbourne_Australia wrote:Moram da kazem da moras biti pravo naivan ili bezobrazan i reci da su Srbi namjerno izgubili..Bojan zadnji sut puca i lopta izlazi iz kosa..Sto bi lik pucao onako ako su odlucili izgubiti!!! Valjda se suta preko kosa a ne u kos u toj situaciji..
Ma dovoljno je u zadnjoj fazi šuta malo i neprimjetno promijeniti uobičajeni šut, i zamalo će ispast iz obruča. A i ako udje, nikom ništa...izgubio je sretniji... to su oboje i ocekivali i k tome težili...
Ne ganja se rezultat drug onako i ne stices ekipu sigurno i ne igras sa naj igracima..
Ovaj članak je izašao u srpskim medijima prije utakmice, a Djordjevic već odavno priča o tim scenarijima... Bojim se da si ipak ti ppk, a izgleda da si previše i naivan i neiskusan...niti čitaš šta drugi pišu...došao si ovdje samo da se kurčiš...
pazi jos jednom kazes nekome da je glup po prvi put cu od kada sam na forumu a to je 12 godina lijepo zamoliti adminsitraciju da te klepi po usima jer sam i ja jedan od onih sto je ovdje napisao da mislim da su namjerno izgubili. Pun mi je vise kurac vas novih novokomponovanih mangupa sto se ovdje na forumu ponasate kao da ste boga za jaja uhvatili. Biraj malo rijeci kad diskutujes jer to je osnova normalne komunikacije.[/quote]
Starac i more vakat ti je da spavas Dosadan si vise sa svojim provaljivanjem , shvati to i na kraju krajeva ispravio sam odma sto sam napisao...Cuj pustili ko ganja onako rezultat ako hoce da izgubi!![/quote]
Ja sam ti rekao lijepo[/quote]
Hajde ti nama pricaj kako je Srbija svemirski brod za kengure i kako bi Srbija od 10 tekmi dobila 10 kengure Kenguri odigrali najbolje poluvrijeme kosarke bolje nego sto ce bilo
ko protiv Amera u Riju..
Last edited by Melbourne_Australia on 11/08/2016 00:51, edited 1 time in total.