Znaci po tebi su bili izjednaceni? Ok, mogao si tako odmah napisati.pink floydd wrote:
niko objektivan ne može reći da je neka od ekipa bila bolja, pogotovo Portugal.
Četvrtfinale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#226 Re: Četvrtfinale
- pink floydd
#227 Re: Četvrtfinale
bilo je malih prevaga u određenim trenucima(na obje strane mislim), ali u globalu kao što rekoh obje jednako lošejeza u ledja wrote:Znaci po tebi su bili izjednaceni? Ok, mogao si tako odmah napisati.pink floydd wrote:
niko objektivan ne može reći da je neka od ekipa bila bolja, pogotovo Portugal.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#228 Re: Četvrtfinale
šnjakabos još ne mogu preboliti baraže... 
- ultima_palabra
#229 Re: Četvrtfinale
Da su nastavili igrati kao u prvom
poluvremenu, svejedno ko bi dobio...
poluvremenu, svejedno ko bi dobio...
- Point.
#230 Re: Četvrtfinale
Uz Grcku, ne postoji gora fudbalska nacija od Portugala.
- commendatore
#231 Re: Četvrtfinale
ma daj nemoj zajebavat pa madjarska im prijetila da ih izbaci 3 puta madjarska vodila - kako moze to bit repka za polufinalapalermo wrote:Portugal![]()
Velika fudbalska nacija, bio bio red da jednom nešto i osvoje. I to baš kad nitko ne očekuje.
Inače, malo se pretjeruje sa ovom pričom o nafaki Portugala, u svim utakmicama (osim možda sa Hrvatskom, ali i tu nisu bili lošiji) su bili znatno bolji od protivnika . U principu nafaku su imali oni koji su igrali protiv Portugala
ovo sto su prikazali do sad uz pokoji bljesak pojedinaca - je antifudbal totalni smor od igre.... "najbolji igrac na svijetu" promasi citav fudbal 2-3 puta na utakmici jebote.... sto neko reko da je dzeks to uradio - jebali bi mu svi od do....
2. kako nije nafaka - Vida pogadja stativu - odmah minut kontra portugala u 117oj minuti za prolaz - pa to ne da je nafaka - nego madafaka.....
EDIT lazem - Perisic pogodio stativu - izvinjujem se
Last edited by commendatore on 01/07/2016 01:20, edited 2 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#232 Re: Četvrtfinale
#mosaargumentovanoPoint. wrote:Uz Grcku, ne postoji gora fudbalska nacija od Portugala.
-
omar little
#233 Četvrtfinale
pA ton film i ovo polufinale i ovaj euro
Last edited by omar little on 01/07/2016 01:06, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#234 Re: Četvrtfinale
Ako Portugal osvoji Euro, Ronalda proglasiti najboljim svih vremena...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#235 Re: Četvrtfinale
Hjoj da se neko drugi ovako "provlaci" (namjerno stavljam pod navodnike) a ne Portugal, kakve bi se rapsodije ovdje pisale.
De ba ljudi odvadite malo. Izbacili nas u dva baraza, bili su bolji objektivno i to je to. Get over it.
De ba ljudi odvadite malo. Izbacili nas u dva baraza, bili su bolji objektivno i to je to. Get over it.
- jasko_ba
#236 Re: Četvrtfinale
Pa cijeli svijet pise o njima i kako prolaze dalje, sta je sad cudno? Ne mogu ih ljudi jednostavno smisliti, kakvi sad barazi u tri lijepe 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#237 Re: Četvrtfinale
Pa zato sto se ili zmiri ili previdja cinjenica da ljudi igraju vrlo pragmaticno i da na klupi imaju velikog takticara.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#238 Re: Četvrtfinale
Jest a taj igrac kojeg pljujes istrci kontru ko da je 17. a ne 117. minutacommendatore wrote:ma daj nemoj zajebavat pa madjarska im prijetila da ih izbaci 3 puta madjarska vodila - kako moze to bit repka za polufinalapalermo wrote:Portugal![]()
Velika fudbalska nacija, bio bio red da jednom nešto i osvoje. I to baš kad nitko ne očekuje.
Inače, malo se pretjeruje sa ovom pričom o nafaki Portugala, u svim utakmicama (osim možda sa Hrvatskom, ali i tu nisu bili lošiji) su bili znatno bolji od protivnika . U principu nafaku su imali oni koji su igrali protiv Portugala
ovo sto su prikazali do sad uz pokoji bljesak pojedinaca - je antifudbal totalni smor od igre.... "najbolji igrac na svijetu" promasi citav fudbal 2-3 puta na utakmici jebote.... sto neko reko da je dzeks to uradio - jebali bi mu svi od do....
2. kako nije nafaka - Vida pogadja stativu - odmah minut kontra portugala u 117oj minuti za prolaz - pa to ne da je nafaka - nego madafaka.....
EDIT lazem - Perisic pogodio stativu - izvinjujem se
- cyprus
#239 Re: Četvrtfinale
I neko stavlja Grčku u kontekst ovog portugalskog nafakaluka
E stvarno, jebem ti sistem gdje je moguće bez pobjede doć do polufinala

E stvarno, jebem ti sistem gdje je moguće bez pobjede doć do polufinala
- zg1911
#240 Re: Četvrtfinale
4 remija i pobjeda. mislim da je postenije pobjedu u produzetcima racunat ko pobjedu nego kao x. tko jebe kladionice i njihovu brijucommendatore wrote:5 remija jebote i dodjes u polufinale....![]()
![]()
![]()
![]()
jebo te ovaj fudbal......
inace, u svim utakmicama osim ove u kojoj su pobjedili su bili ili osjetno ili puno bolji takmac
- relativno84
#241 Re: Četvrtfinale
Nisi objektivna sto i nije cudno 
Malo je reci koliko prezirem real ali treba biti posten CR van terena i na terenu su dva razlicita lika, vecina nas ima odredjenu dozu antipatije prema njemu van terena pa cesto to prenesemo i na sam teren.
Malo je igraca ako ih uposte i ima koji su toliko kompletni kao on, jednostavno svakoj ekipi donosi veliki kvalitet, dovoljno je pogledati njegove brojke koje sve govore. S druge strane pravi Ronaldo
je uvijek bio simpatican jer kao i vecina sunarodnjaka imao je sposobnost da zabavlja publiku svojim potezima, ali daleko od toga da je bio kompletan igrac. Lik je prelezao na vrhu protivnickog kaznenog cekajuci loptu za svoj zavrsni sprint
Da ostvario je dosta s repkom, ali kakve je imao tad suigrace i parmak da je bio u napadu odbijala bi se lopta u mrezu.
Jedno su simpatije ali realno CR je nesto posebno.
Malo je reci koliko prezirem real ali treba biti posten CR van terena i na terenu su dva razlicita lika, vecina nas ima odredjenu dozu antipatije prema njemu van terena pa cesto to prenesemo i na sam teren.
Malo je igraca ako ih uposte i ima koji su toliko kompletni kao on, jednostavno svakoj ekipi donosi veliki kvalitet, dovoljno je pogledati njegove brojke koje sve govore. S druge strane pravi Ronaldo
- luckylaka
#242 Re: Četvrtfinale
I meni je vala onaj Ronaldo bio iritantan ali kada sam procitao neki dan koliko je para dao u humanitarne,svrhe,pomogao gladne i siromasne bas mi je porastao ko ljudina .Svaka njemu cast i kao fudbaleru i kao covjeku.
- ultima_palabra
#243 Re: Četvrtfinale
Jeste ako gledaš zadnjih par godina u karijeri, nakon svih povreda. U 90-tim je R9 bio nešto posebno, strah i trepet za svakoga... i ne sjećam se da je on nešto zabavljao raju, svako biciklo koje je pravio imalo je svrhu.relativno84 wrote:Nisi objektivna sto i nije cudno
Malo je igraca ako ih uposte i ima koji su toliko kompletni kao on, jednostavno svakoj ekipi donosi veliki kvalitet, dovoljno je pogledati njegove brojke koje sve govore. S druge strane pravi Ronaldoje uvijek bio simpatican jer kao i vecina sunarodnjaka imao je sposobnost da zabavlja publiku svojim potezima, ali daleko od toga da je bio kompletan igrac. Lik je prelezao na vrhu protivnickog kaznenog cekajuci loptu za svoj zavrsni sprint
Da ostvario je dosta s repkom, ali kakve je imao tad suigrace i parmak da je bio u napadu odbijala bi se lopta u mrezu.
- cLo
#244 Re: Četvrtfinale
Cristiano Ronaldo , kao i uvijek, trigger za lavinu srcane pljuvacine. Nikada mi nece biti sve ovce na broju, kako se bas svaki put, kada dodje do Ronalda, ljudi ne mogu iscupati licnim razlozima koji ih drze u neprijateljskom raspolozenju spram istog. Ako cemo na vagu, puno vise je stvari koje bi trebali voljeti kod ovog igraca. Medjutim, cesce prevagnu te subjektivne trice i kucine, sto mi je tuzno.
beba

beba -
Nadzorna_ploca
#245 Re: Četvrtfinale
Bas volim sto je humanitarac. Volio bih ga jos vise da meni da dio zlatne kopacke. 
- MOSALJOZE
#246 Re: Četvrtfinale
Pa mora biti iritantan,zapne mu vlastita noga on maše 20 minuta prigovara jer nije dobio faul.
U finalu protiv Atletika,postigne 4 gol rekao bi čovjek odlučio finale,a nije se ni vidio
Koštao je pobjede Portugala nad Španijom(to je čak i Nani rekao)želio je da puca zadnji,a zašto?Pa mora neko i slavi pokupiti.
Kao atleta tu mu nista ne mogu prigovoriti,kao čovjeku još manje,ali samojainikoviše stil
U finalu protiv Atletika,postigne 4 gol rekao bi čovjek odlučio finale,a nije se ni vidio
Koštao je pobjede Portugala nad Španijom(to je čak i Nani rekao)želio je da puca zadnji,a zašto?Pa mora neko i slavi pokupiti.
Kao atleta tu mu nista ne mogu prigovoriti,kao čovjeku još manje,ali samojainikoviše stil
- sinuhe
#247 Re: Četvrtfinale
I Poljaci dosli sa domacom legendom kao strucnjakom na prvenstvo.
Ne bi ni valjalo na penale da se probijaju. Steta sto su Portugalci greskom primili gol na pocetku inace bi bila bolja utakmica.
Ne bi ni valjalo na penale da se probijaju. Steta sto su Portugalci greskom primili gol na pocetku inace bi bila bolja utakmica.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#248 Re: Četvrtfinale
Nisam siguran da li je to sto sam tad fudbal gledao djecijim ocima, ali Luis Ronaldo Nazario da Lima je najbolji fudbaler kojeg sam gledao. Ikad. Kad se samo sjetim svog urlika kad sam ga dobio u slicicama, onako djecije na po' uliceultima_palabra wrote:Jeste ako gledaš zadnjih par godina u karijeri, nakon svih povreda. U 90-tim je R9 bio nešto posebno, strah i trepet za svakoga... i ne sjećam se da je on nešto zabavljao raju, svako biciklo koje je pravio imalo je svrhu.relativno84 wrote:Nisi objektivna sto i nije cudno
Malo je igraca ako ih uposte i ima koji su toliko kompletni kao on, jednostavno svakoj ekipi donosi veliki kvalitet, dovoljno je pogledati njegove brojke koje sve govore. S druge strane pravi Ronaldoje uvijek bio simpatican jer kao i vecina sunarodnjaka imao je sposobnost da zabavlja publiku svojim potezima, ali daleko od toga da je bio kompletan igrac. Lik je prelezao na vrhu protivnickog kaznenog cekajuci loptu za svoj zavrsni sprint
Za CR se takodjer slazem, a zamjeram mu puno padanja iako je evidentno koliko je fizicki superioran i snazan.
- Russki
#249 Re: Četvrtfinale
mamu im cigansku ebem, kako ovako, ne mogu da vjerujem kakav tim dolazi u polufinale
sramota
nista, ostaje mi jos na ovom prvenstvu da navijam za Wales i da se nadam svim srcem da ce da prodju belgijance
sramota
nista, ostaje mi jos na ovom prvenstvu da navijam za Wales i da se nadam svim srcem da ce da prodju belgijance
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#250 Re: Četvrtfinale
Valja te skidat sa aparata kad ih Portugal izbaci.Russki wrote:mamu im cigansku ebem, kako ovako, ne mogu da vjerujem kakav tim dolazi u polufinale
sramota
Na penale naravno.