Brand Srebrenica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
1946--1987

#226 Re: Brand Srebrenica

Post by 1946--1987 »

mg wrote:Dekadencija našeg društva krenula je '92 godine.

Seljani došli u gradove i na funkcije.

A seljak na funkciji je izuzetno opasan po društvo. Jer ne zna seljak šta je sveto. Njegovi gladni geni sumnjičavi su prema svemu, a uvjeren je da je on poseban.

Tako i Fikret, prodaje tragediju za siću, udarajući na emocije seljačina u zemlji i dijaspori, ali te emocije su instiktivne, prizemne i ne potiču od stanja svijesti o veličini Srebreničke tragedije i boli koju ona proizvodi za normalan svijet.

Te emocije su u skladu sa zvukovima Grand parade.

I jedno društvo čije propadanje još nije okončano, niti će biti narednih 10 godina sigurno, progutat će i ove majice, i gledat će te ih na ljudima u vrelim ljetnim danima, dok kroz otvoren prozor automobila, rukom lupkajući ritam "pesama" sa najnovijeg Cecinog albuma, nalazeći u njima smisao svojih mizernih života.
odavno bolji post nije napisan, svaka ti cast majstore
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#227 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

Jebi ti to, privukao je on paznju dobrano. A nema lose reklame kako kazu ovi strucnjaci. Nikad do danas nisam ni pomislio da udjem na fb profil ove spodobe, a danas udjoh vise puta da vidim dokle je doslo :mrgreen:
BHCluster

#228 Re: Brand Srebrenica

Post by BHCluster »

Drvosjeca iz Dejcica

#229 Re: Brand Srebrenica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

HIFA Petrol odustala od prodaje majica s motivom Srebreničkog cvijeta
http://www.klix.ba/biznis/hifa-petrol-o ... /160627098
Drvosjeca iz Dejcica

#230 Re: Brand Srebrenica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
HIFA Petrol odustala od prodaje majica s motivom Srebreničkog cvijeta
http://www.klix.ba/biznis/hifa-petrol-o ... /160627098

Usrali se da ih raja sada ne bojkotuje. :oops:
Horcrux

#231 Re: Brand Srebrenica

Post by Horcrux »

zagortenej wrote:Ovo je idealan tajming za Fikreta da se politički angažuje, pokazao je da zna i umije, a i narod ga voli.
Mogao bi daleko dogurati.
Fikreta za nacelnika Srebrenice. :lol:
Nadzorna_ploca

#232 Re: Brand Srebrenica

Post by Nadzorna_ploca »

Je suis Fiki
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#233 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

Nije nemoguce da udje u politiku
1946--1987

#234 Re: Brand Srebrenica

Post by 1946--1987 »

Fikret i svrakici moralne vertikale drustva, blago nama u pizdu materinu.
O'zone
Globalni moderator

#235 Re: Brand Srebrenica

Post by O'zone »

Možda je do mene ali nisam baš primjetio da se bune oni koje je ovaj postupak komercijalizacije najviše uvrijedio ili barem trebao najviše da uvrijedi.

Nije ovo ništa čudno, akcija je tempirana taman na vrijeme a koliko vidim po riječima podrške ove majce nisu ni bile planirane za lokalce nego za dijasporu i kao takve će naći put do svih zemalja gdje ima puka Bosanskog.
Horcrux

#236 Re: Brand Srebrenica

Post by Horcrux »

O'zone wrote:Možda je do mene ali nisam baš primjetio da se bune oni koje je ovaj postupak komercijalizacije najviše uvrijedio ili barem trebao najviše da uvrijedi.

Nije ovo ništa čudno, akcija je tempirana taman na vrijeme a koliko vidim po riječima podrške ove majce nisu ni bile planirane za lokalce nego za dijasporu i kao takve će naći put do svih zemalja gdje ima puka Bosanskog.
U Sarajevu će u ponedjeljak u sjedištu udruženja „Majke enklave Srebrenice“ biti upriličeno potpisivanje ugovora između ovog udruženja, poznatog TV voditelja Fikreta Hodžića i grupacije Hifa.
Cini se da su oni i sudionici, ako na ovo mislis.
KB9

#237 Re: Brand Srebrenica

Post by KB9 »

vjerovatno misli na narod tih prostora onako u globalu
Toffee karamela

#238 Re: Brand Srebrenica

Post by Toffee karamela »

maraccana wrote:
KB9 wrote:Image

:thumbup:
A jel moguce da su ovo kapljice krvi... :? Pa ovi su bolesniji od četnika jepote... :?
A ovo je neka seljančura jbte, ne može ni crveni lak sakriti ručerde joj seljačke, odralo se to od zavrtanja oklagije i cijepanja drva, fuuuj :shock: Samo joj trenerka od tetke iz dijaspore
mirzaaa33

#239 Re: Brand Srebrenica

Post by mirzaaa33 »

Vidi đikana kako se otkrivaju!? Šta imate protiv tog da se zna za Srebreničku tragediju.. Allah ga nagradijo. Ne bih on ovo radio da mu nije stalo do Srebrenice a vi papci zavidni umjesto da kupite majcu vi bi ste da zabranjujete drugome da ušićari šta para koje je zaslužijo
Nadzorna_ploca

#240 Re: Brand Srebrenica

Post by Nadzorna_ploca »

mirzaaa33 wrote:Vidi đikana kako se otkrivaju!? Šta imate protiv tog da se zna za Srebreničku tragediju.. Allah ga nagradijo. Ne bih on ovo radio da mu nije stalo do Srebrenice a vi papci zavidni umjesto da kupite majcu vi bi ste da zabranjujete drugome da ušićari šta para koje je zaslužijo
Amin brate, svakodobro na oba sveta.
O'zone
Globalni moderator

#241 Re: Brand Srebrenica

Post by O'zone »

Horcrux wrote:
O'zone wrote:Možda je do mene ali nisam baš primjetio da se bune oni koje je ovaj postupak komercijalizacije najviše uvrijedio ili barem trebao najviše da uvrijedi.

U Sarajevu će u ponedjeljak u sjedištu udruženja „Majke enklave Srebrenice“ biti upriličeno potpisivanje ugovora između ovog udruženja, poznatog TV voditelja Fikreta Hodžića i grupacije Hifa.
Cini se da su oni i sudionici, ako na ovo mislis.
Ma ne mislim na njih, to su sve interesne grupe koje evo već decenijama gledaju samo svoj šićar i kako sebe da namire. Mislim na stvarne stradalnike srebreničkog genocida (teško je povjerovati da su i ovi iznad izašli iz onog pakla ali eto..)čiji predstavnici nisu ova grupica (ne znam kako ih nazvati)...

Sve je ovo posljedica toga što narod šuti, ne želi da se petlja a pušta profitere da govori u njegovo ime. Ma na kraju sve je ovo po zasluzi i ne znam zašto me čudi.

Brzo će i 11. Juli pa ćemo (na veliku žalost) opet umjesto pjeteta žrtvama gledat šarene štandove, roštilje i pečenje....Bože, pitam se, da li su u mogućnosti oni što su pobijeni u Srebrenici da pogledaju negdje sa nebeskih visina na šta se njihovo stradanje svelo i kakav li osjećaj imaju...Nadam se ipak da nisu...
Oligarh

#242 Re: Brand Srebrenica

Post by Oligarh »

mirzaaa33 wrote:Vidi đikana kako se otkrivaju!? Šta imate protiv tog da se zna za Srebreničku tragediju.. Allah ga nagradijo. Ne bih on ovo radio da mu nije stalo do Srebrenice a vi papci zavidni umjesto da kupite majcu vi bi ste da zabranjujete drugome da ušićari šta para koje je zaslužijo

Evo pošto sam ja pokrenuo temu još sinoć kada sam vidio ove morbidne reklame na HIFA fb stranici, priznajem da sam đikan.
Đikan sam i postat ću ober-đikan svaki put kada bude trebalo đikanski reagovati na ovakve stvari. :wink:
Last edited by Oligarh on 27/06/2016 18:56, edited 1 time in total.
zagortenej

#243 Re: Brand Srebrenica

Post by zagortenej »

Ima se za kladaru, a neJma se za maicu :izet:
luckylaka

#244 Re: Brand Srebrenica

Post by luckylaka »

sunceKOtepsija wrote:
luckylaka wrote:Procita na brzinu par postova i okrenu mi su u zeludcu od pojedinih komentara.Stvarno me je sramota sto sam clan ovog foruma,logoras,bivsi pripadnik ABiH ...IMA LI u ovoj drzavi ijedan jedini covjek da valja.Znaci nema osobe cak i najinteligentnije,nema biznismena bez mrlje u istoriji,nema nuzicara ili vrhunskog sportasa koga niste popljuvali.Pa smeta vam Fikret(zato sto pise i podsjeca na genocid,naravno neki bi rado da zaborave taj dio istorije...NIKADA)smeta Senad sto podsjeca na agresiju i ratni uzas,smeta Marlin najpopularniji na Balkanau najomrzeniji u BiH,smeta Dzeko zato sto je planetarna zvijezda u BiH je kloc,sneta i rahmetli Safet I.jerje urlikao a ne pjevao,smeta Gile i Haris jer su pokorili Srbiju,smeta akademik Sidran ali su zato idoli Maca i Zmaj i td.i td.Prava istina je ,,malo nas je al smo govna samo taka"Svaki politica je lopov,svaki muzicar je drogeras,svaki akademik je polupismen,svaki uspjesni sportista je kladara...a svi ostali kojim je iq o,o1 su idoli.face. :(
:D kupi majicu
Pretpostavljam da ovaj Komentar dolazi sa one strane Drine
Janjicar

#245 Re: Brand Srebrenica

Post by Janjicar »

Da smo mi normalna drzava, s normalnim ljudima, normalnim moralnim vrijednostima ovo nebi bilo nit glupo nit bezobrazno.

Posto smo mi glup narod, glupa nacija, drzava bez zakona, sutra ce se ove majice pojavljivat u diskotekama, pijankama, raznim koncertima turbofolka itd itd itd eh bas iz tog razloga treba zabranit.
zagortenej

#246 Re: Brand Srebrenica

Post by zagortenej »

Toffee karamela wrote:
maraccana wrote:
KB9 wrote:Image

:thumbup:
A jel moguce da su ovo kapljice krvi... :? Pa ovi su bolesniji od četnika jepote... :?
A ovo je neka seljančura jbte, ne može ni crveni lak sakriti ručerde joj seljačke, odralo se to od zavrtanja oklagije i cijepanja drva, fuuuj :shock: Samo joj trenerka od tetke iz dijaspore
Čini mi se da ona dijeli isto prezime sa vlasnikom Hife.
cassius

#247 Re: Brand Srebrenica

Post by cassius »

Kaze u komentarima :D

Fikret Hodzic, #ijasamhtioukrat
jasko_ba

#248 Re: Brand Srebrenica

Post by jasko_ba »

Ljigavac Fikret Hodzic na aparatima. Mamu supacku :)
drinjanin

#249 Re: Brand Srebrenica

Post by drinjanin »

Nema dovoljno grubog i uvredljivog komentara koji bi se mogao uputiti tvorcima ove morbidne, jezive i nemoralne "ideje". Sijaset je slicnih primjera nazalost, samo sto se za razliku od ove nisu marketinski otvoreno izrazavale, vec su nacionalnu tragediju rastaljivali podalje od ociju javnosti. Bulumente parazita jedu tkivo ove bolesne drzave i naroda, gubeci ono malo senzibiliteta da ipak nesto ne treba dirati. Konkretno ovi-zive na racun genocida i nekakvog "povratka" koji se nije nikada desio. Kad prodjem Srebrenicom u vrijeme kada nema komemoracije vidim rezultate njihove "borbe": pse umjesto ljudi, ruine i pustos umjesto zivota i par "spomenika" opranih para poput Hotel-a tvornice duhana Sarajevo...Drugacije i ne moze kada nam drzavu vode politicari morala, djecu i studente uce polupismeni nosioci friskih doktorata sa privatnih studija, emisije vode spikeri sa govornom manom i svugdje tako-ili slicno....
Kao pojedinac ne mogu nista promijeniti...ali radi sebe:
1. Necu sipat8 gorivo na HIFI
2. Pljunut cu negdje FH - makar verbalno
3. Pomalo se stiditi sto sam i ja iz Srebrenice
4. Pozeljeti da Camil izgubi izbore...
Vi kako hocete....
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#250 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

zagortenej wrote: Čini mi se da ona dijeli isto prezime sa vlasnikom Hife.
Ne cini ti se. Moze biti da mu je scer.
Locked