"Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post Reply
The BEN10

#226 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by The BEN10 »

Tomahawk11 wrote:
mario001 wrote:
Tomahawk11 wrote:Kad od stabla ne vidimo sumu...kako da ga podrzi neki Srebrenicanin (jer je ovo na njihov konto), kad mu je ovim govorom nanio vise stete nego koristi?! Lahko je davati podrsku iz Sarajeva, jos lakse iz Svicarske, a kad se pusti snimak hodze koji galami na Vlahe pusti na predizbornom skupu Mileta, da vidis ljepote....mada i ne mora, ovo je svakako odjeknulo jace nego bomba.
Jezik brzi od pameti....glupo, veoma glupo. Plitko. Kako da podrzim glupost?
Jasta, zbog ovakvih govora se desio genocid u Srebrenici :-) :-)
Nije se zbog ovakvih govora desio genocid u Srebrenici. Ne kontam kako si to dvoje povezao.
Ako ti ne vidis politicke poene za srpsku politicku scenu u Srebrenici sa govorom dosad neutralnog reisa (sto ce reci, dosad glumio, sad pokazao pravo lice), onda ti ja ne mogu pomoci.
:roll:
Jel pričamo o istoj politici koja je kandidovala latentnog četnika za mjesto načelnika!? Čovjeka koji negira genocid, podržava Karadžića, a Srebrenicu smatra "oduvijek sprskom"!?!?!?
muha_sa

#227 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by muha_sa »

umjesto što nabijate postove zbog izjave efendum Kavazovica mogli bi bar uc na ovu temu pa stavit tužni smajli u pomen ubijenim civilima. ako uopšte znate da postoji ista

http://forum.klix.ba/tuzla-25-05-1995-m ... 9s325.html
spreca

#228 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote:
Nije se zbog ovakvih govora desio genocid u Srebrenici. Ne kontam kako si to dvoje povezao.
Ako ti ne vidis politicke poene za srpsku politicku scenu u Srebrenici sa govorom dosad neutralnog reisa (sto ce reci, dosad glumio, sad pokazao pravo lice), onda ti ja ne mogu pomoci.
:thumbup: dobar nabacaj za sigurni gol
Tomahawk11
Globalni moderator

#229 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Kojim Srebrenicanima, prezivjelim? Onima koju su uspjeli izvuci glavu od koljaca cetnika? Pa bolan ova ti je tema cisti dokaz da svaki dan treba ponavljati sta se dogodilo, kome i ko je bio zlocinac.

I da, vaznije je suosjecati sa Srbima koje je uvrijedio naziv Vlah, nego s onima koji danas zale Kapiju. Jasno je to meni, samo me eto rastuzi.
Pa prezivjelim, pogotovo onim koji sad zive u Srebrenici. Sta treba, tovariti im taj teret na ledja, tjerati pravdu preko njihovih ledja, eto nije im dovoljno tesko, nego hajmo jos vise zatezati konopac oko njihovog vrata.
Moja vanilla, jos ti jednom ponavljam, nije to saosjecanje zato sto se neko uvrijedio na Vlah, nego sto ne mogu podrzati glupost same izjave. Cinjenica da je reis poletio pred rudu i da je ovom izjavom zabio autogol. Pa necemo kao papagaji ponavljati tu mantru kako se Bosnje izvinjavaju zbog izjave reisa. Jok. Ima se i nama za stosta izvinuti.
Dzabe pricati, tesko da se razumijemo. Ima ih jos sto odmah napadnu, bez da razmisle o ovome. Jeste, hajmo podrzati reisa u tome sto zabija autogolove Bosnjacima u Srebrenici.
PM72

#230 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by PM72 »

spreca wrote:
Tomahawk11 wrote:
Upravo tako.Na kraju će biti "haram mu bilo što održa onaj govor" jer će ujediniti sve srpske glasove a trenutno u Srebrenici i okolini ima više srpskog življa.Inat je jako zajebana osobina kod Srba.
insomnia78

#231 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by insomnia78 »

plain vanilla wrote:Pogledah aktivne teme, ne vidim da se iko sekira sto danas nije dan zalosti. Vjerujem da ce se slaviti i Dan mladosti. Ali, zato puni suosjecanja za Srbe, da se ne uvrijede, gluho bilo.

Nista mi naucili nismo
A tek cinjenica da je Novak Djukic, bukvalno pusten od strane suda BiH da se skloni u Srbiju i tako izbjegne kaznu
insomnia78

#232 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by insomnia78 »

PM72 wrote:
spreca wrote:
Tomahawk11 wrote:
Upravo tako.Na kraju će biti "haram mu bilo što održa onaj govor" jer će ujediniti sve srpske glasove a trenutno u Srebrenici i okolini ima više srpskog življa.Inat je jako zajebana osobina kod Srba.
A do sada su bili razjedinjeni?
spreca

#233 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by spreca »

The BEN10 wrote: :roll:
Jel pričamo o istoj politici koja je kandidovala latentnog četnika za mjesto načelnika!? Čovjeka koji negira genocid, podržava Karadžića, a Srebrenicu smatra "oduvijek sprskom"!?!?!?
Ova izjava ce ih vise ujediniti nego sto bi oni sami uspjeli da se dogovore.......nigdje nije rekao da suosjeca sa njima ,nego da ce to imati drugi efekat
Tomahawk11
Globalni moderator

#234 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by Tomahawk11 »

The BEN10 wrote: Jel pričamo o istoj politici koja je kandidovala latentnog četnika za mjesto načelnika!? Čovjeka koji negira genocid, podržava Karadžića, a Srebrenicu smatra "oduvijek sprskom"!?!?!?
Reci ti meni. Da li mi trebamo voditi takvu politiku? Srbi kandidovali cetnika, hajmo mu pomoci da dodje do mjesta nacelnika. Kako? Ma ode reis u Svicarsku i nagovori se. Vlasi, vaki, naki. A ovaj zadovoljno trlja ruke. To ko ne vidi, ja ne znam. Nemamo sta pricati.
Kandidat cetnik, onaj koji podrzava ratnog zlocinca i hoce da ima ovakvu atmosferu. Zategnutu. Bosnjaci mrze Srbe. Vlahe. Odlicno. Ne moze bolje. To vise nije ni politika. To je glupost i to je zabijanje noza samom sebi.
ABH017

#235 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by ABH017 »

Drinski wrote:
PM72 wrote:
Drinski wrote:Kao Bosnjak, član IZ BIH, podrinjac...smatram da je ova izjava ispod svakog nivoa. Ipak on treba imati na umu kome, sta i kako priča.
Sve se slažem mada sam mišljenja da ovako priča svaki drugi Bošnjo,možda i 90% samo ne javno.Ovim je sebi zadao autogol.Mislio sam da je dosta pametniji i staloženiji.
Ma vidi, svi mi kazemo k...i pi...., ali ima nesto sto se zove javno istupanje.
Upravo tako. :thumbup:
The BEN10

#236 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by The BEN10 »

spreca wrote:
The BEN10 wrote: :roll:
Ova izjava ce ih vise ujediniti nego sto bi oni sami uspjeli da se dogovore.......nigdje nije rekao da suosjeca sa njima ,nego da ce to imati drugi efekat
Pa ovaj četnik je ZAJEDNIČKI kandidat SVIH SRPSKIH STRANAKA u Srebrenici. O kakvom nejedinstvu pričate!? :-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#237 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote: Pa prezivjelim, pogotovo onim koji sad zive u Srebrenici. Sta treba, tovariti im taj teret na ledja, tjerati pravdu preko njihovih ledja, eto nije im dovoljno tesko, nego hajmo jos vise zatezati konopac oko njihovog vrata.
Moja vanilla, jos ti jednom ponavljam, nije to saosjecanje zato sto se neko uvrijedio na Vlah, nego sto ne mogu podrzati glupost same izjave. Cinjenica da je reis poletio pred rudu i da je ovom izjavom zabio autogol. Pa necemo kao papagaji ponavljati tu mantru kako se Bosnje izvinjavaju zbog izjave reisa. Jok. Ima se i nama za stosta izvinuti.
Dzabe pricati, tesko da se razumijemo. Ima ih jos sto odmah napadnu, bez da razmisle o ovome. Jeste, hajmo podrzati reisa u tome sto zabija autogolove Bosnjacima u Srebrenici.
Ne kontam kakav autogol? Sad ce Srbi u Srebrenici glasati za Srbe, a bas su htjeli za Bosnjake? :?
De ba
arzuhal

#238 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by arzuhal »

muha_sa wrote:
plain vanilla wrote:Pogledah aktivne teme, ne vidim da se iko sekira sto danas nije dan zalosti. Vjerujem da ce se slaviti i Dan mladosti. Ali, zato puni suosjecanja za Srbe, da se ne uvrijede, gluho bilo.

Nista mi naucili nismo
:thumbup:

Ne pravdam Reisa niti podržavam da neko na takvoj funkciji koristi te uvredljive izraze, ali bi gore bilo da samo jednom kaže kako je Caco činio bogougodan posao ili nešto slično o čemu malo-malo pa SPC priča (RS je božanska i slično). Rek'o čovjek u huji nakoj, ne valja što jest, idemo dalje :-D

I da: u ovakvim situacijama vječno ću koristiti ONO ALI, balijama usprkos :mrgreen:
Altsa

#239 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by Altsa »

spreca wrote:
Tomahawk11 wrote:
Haj sto ne vidi on nego sto ne vidi ni reis sto je znatno opasnije.
jao_situacije

#240 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by jao_situacije »

Tomahawk11 wrote:
The BEN10 wrote: Jel pričamo o istoj politici koja je kandidovala latentnog četnika za mjesto načelnika!? Čovjeka koji negira genocid, podržava Karadžića, a Srebrenicu smatra "oduvijek sprskom"!?!?!?
Reci ti meni. Da li mi trebamo voditi takvu politiku? Srbi kandidovali cetnika, hajmo mu pomoci da dodje do mjesta nacelnika. Kako? Ma ode reis u Svicarsku i nagovori se. Vlasi, vaki, naki. A ovaj zadovoljno trlja ruke. To ko ne vidi, ja ne znam. Nemamo sta pricati.
Kandidat cetnik, onaj koji podrzava ratnog zlocinca i hoce da ima ovakvu atmosferu. Zategnutu. Bosnjaci mrze Srbe. Vlahe. Odlicno. Ne moze bolje. To vise nije ni politika. To je glupost i to je zabijanje noza samom sebi.
a četnici nisu mislili glasati ali sad baš jer je reis rekao ovo oni će svi u inat glasati :lol:
spreca

#241 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
Kojim Srebrenicanima, prezivjelim? Onima koju su uspjeli izvuci glavu od koljaca cetnika? Pa bolan ova ti je tema cisti dokaz da svaki dan treba ponavljati sta se dogodilo, kome i ko je bio zlocinac.

I da, vaznije je suosjecati sa Srbima koje je uvrijedio naziv Vlah, nego s onima koji danas zale Kapiju. Jasno je to meni, samo me eto rastuzi.
Pa prezivjelim, pogotovo onim koji sad zive u Srebrenici. Sta treba, tovariti im taj teret na ledja, tjerati pravdu preko njihovih ledja, eto nije im dovoljno tesko, nego hajmo jos vise zatezati konopac oko njihovog vrata.
Adriatic

#242 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by Adriatic »

Ova izjava će jako poboljšati položaj Bošnjaka u RS. :-)
Treba reisa preseliti u četnitet, pa da osjeti sve blagodeti svoje izjave.
Lako je palamuditi ovako nešto a biti u Sarajevu.
sinuhe

#243 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by sinuhe »

Znaci li ovo da Bosnjaci vise nisu naivni. :-)
spreca

#244 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by spreca »

jao_situacije wrote:
a četnici nisu mislili glasati ali sad baš jer je reis rekao ovo oni će svi u inat glasati :lol:
vjerovatno bi bilo onih koji uopste nebi izasli na izbore......ali posle ove izjave ce mnogi od njih izaci i uvecati opsti procenat onih koji imaju pravo glasa
Tomahawk11
Globalni moderator

#245 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote: Pa prezivjelim, pogotovo onim koji sad zive u Srebrenici. Sta treba, tovariti im taj teret na ledja, tjerati pravdu preko njihovih ledja, eto nije im dovoljno tesko, nego hajmo jos vise zatezati konopac oko njihovog vrata.
Ne kontam kakav autogol? Sad ce Srbi u Srebrenici glasati za Srbe, a bas su htjeli za Bosnjake? :?
De ba
Nisu htjeli za Bosnjake, ali ovim je podrska tom cetniku, tom kandidatu koji velica ratnog zlocinca itekako ucvrscena. Tek sad ce se dici i kuka i motika da glasa za istog.
arzuhal

#246 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by arzuhal »

jao_situacije wrote:
I još čitam neke komentare: sada su maske pale!

Ajde? Sruši se slika Husejna Kavazovića, kao Belog mileševskog anđela, sama od sebe...Biži, bolan :lol:
arzuhal

#247 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by arzuhal »

sinuhe wrote:Znaci li ovo da Bosnjaci vise nisu naivni. :-)
A kada su bili, pred rat?
jao_situacije

#248 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by jao_situacije »

spreca wrote:
jao_situacije wrote:
vjerovatno bi bilo onih koji uopste nebi izasli na izbore......ali posle ove izjave ce mnogi od njih izaci i uvecati opsti procenat onih koji imaju pravo glasa
ma glasaće svi, nisu kandidirali jednog kandidata da apstiniraju od izbora tamo će biti opća mobilizacija četa u oktobru
sinuhe

#249 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by sinuhe »

arzuhal wrote:
sinuhe wrote:Znaci li ovo da Bosnjaci vise nisu naivni. :-)
A kada su bili, pred rat?
Ne znam. Tako im tepaju IZ i SDA.
Bodkin

#250 Re: "Da Vlah ne vlada u Srebrenici"

Post by Bodkin »

Stare mi kako bi gorio forum da je neki pop rekao da turcin ne smije vladati u srebrenici :D ili puljke. Au kako bi bilo mi ga drzali kao malo vode u sarajevu, a on notirni ustasa :D
Post Reply