Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li neko problem sa usporenjem, odnosno lagom, galerije...ne mislim na brzinu otvaranja fotki i galerije, neko da kao uspori malo prilikom klika na fotku..kao ona bijela pozadina malo uspori...čitao sam da je bilo na ranijim generacijama ovih problema...nije ništa alarmantno, samo ponekad smeta...nakon reseta, problem nestane, ali se opet javi vremenom...
johntra wrote:Ima li neko problem sa usporenjem, odnosno lagom, galerije...ne mislim na brzinu otvaranja fotki i galerije, neko da kao uspori malo prilikom klika na fotku..kao ona bijela pozadina malo uspori...čitao sam da je bilo na ranijim generacijama ovih problema...nije ništa alarmantno, samo ponekad smeta...nakon reseta, problem nestane, ali se opet javi vremenom...
Ja hvala Bogu ne, onog momenta kad kliknem slika se povećava/otvara...
Ne znam do čega bi moglo biti...
radiša wrote:slikate li sta tim kamerama ili ih stedite
de da malo oci parimo.
Joj mene je zajahao posao a i kući se zadali, pravimo malcu u bašti igraonicu (ljulja, tobogan fazoni) tako da nemam vremena NIZAŠTA a i ja jedva čekam da dođem do daha pa da se malo zarovim u mogućnosti kamere
radiša wrote:slikate li sta tim kamerama ili ih stedite
de da malo oci parimo.
Joj mene je zajahao posao a i kući se zadali, pravimo malcu u bašti igraonicu (ljulja, tobogan fazoni) tako da nemam vremena NIZAŠTA a i ja jedva čekam da dođem do daha pa da se malo zarovim u mogućnosti kamere
kad zavrsis uslikaj nam tu igraonu da vidimo kakav si majstor