:-)mehanizmi-LIBERO- wrote:
A pojedinci koji pozivaju, navijaju, za neku osvetu, prizivajuci sve to kroz kvazi 'arijevsku' filozofiju...samo da kazem da na forumu postoje i mehanizmi sankcije za takvo nesto.
Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
- sunceKOtepsija
#226 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
- supercali
#227 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Sjeverna koreja.basunceKOtepsija wrote::-)mehanizmi-LIBERO- wrote:
A pojedinci koji pozivaju, navijaju, za neku osvetu, prizivajuci sve to kroz kvazi 'arijevsku' filozofiju...samo da kazem da na forumu postoje i mehanizmi sankcije za takvo nesto.
-
Moenx
#228 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Pa vi pisete a drugi samo uzmu gumicu da brise
-
hAZNADAR
#229 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Govori u svoje ime ili svoje raje. Meni nije poznato da su Bosanci ikada ovakvo sto radili i da opcenito gledaju na zene kao na stoku ili kurve. Ima krkana naravno kao sto ih ima i u Spaniji - ali nas nemoj trpati u taj kos.insomnia78 wrote:Ni mi, balkanci, nismo daleko od takvog razmisljanjaAleksoMKD wrote:Slazem se 100%, nisu samo sa jedna strane stereotipovi, pogled na zapadne belce je otprilike "svi muskarci su pedercine a zene kurve i zato zapadne zene jedva cekaju pravog muskarca da ih zadovolji" i kada se suoce sa realnoscu to boli.jeza u ledja wrote: A odnos prema Zapadnjacima, ili eto hajd bjelcima, kombinacija haman pa fizicke subordinacije i nepatvorene mrznje, sve uz osmijeh na licu i ispruzenom rukicom. Sta misle o zenama bjelkinjama valjda je jasno. Ti su kurava samim tim sto si zena i imas bijelu kozu. S druge strane njihove zene, kad i ako si u prilici komunicirati s njima, bi ja imam osjecaj u dzep ti se spakovale da im dozvolis.
Isto tako se na zapadna drustva gleda kao na bolesna drustva u moralnom smislu a uzdize se svoje u nebesa.
Naravno da nismo cvjecke - ali nase mane su druge prirode.
Primjerice devedesetih kada su Bosanci bili izbjeglice. U isto vrijeme je bilo mnogo Somalaca, Palestinaca, Kurda,.. koji su i tada napastvovali zene. Bosanci nisu. Ali su krali preko svake mjere odjecu sa markom. Sexa nam nije falilo jer smo se zegali izmadju sebe a skandinavkama znali kulturno prici i zbariti. Ali su hlace, majice, cipele sa markom krali i oni koji nikada nisu prije. Ali nije mi poznato da je ikada igdje grupa Bosanaca sikanirala zene. Kao sto postoji ocigledna razlika naseg drustva i arapskog, africkog - ko je putovao to zna.
- insomnia78
#230 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Nisan mislio to za napadanje zena, ost'o sam nedorecen
I kod nas vlada opste misljenje kako su Svabe, Francuzi, Skandinavci levati koje mozes uzimati kako hoces, koji nemaju pojma ni o cemu, kako su im muskarci pedercici a zene im lakog morala i sve zude za pravim balkanskim maco muskarcem
I kod nas vlada opste misljenje kako su Svabe, Francuzi, Skandinavci levati koje mozes uzimati kako hoces, koji nemaju pojma ni o cemu, kako su im muskarci pedercici a zene im lakog morala i sve zude za pravim balkanskim maco muskarcem
-
prog321
#231 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Gdje smo tačno pogriješili ? 
- animals
#232 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Pa levat je ko..prog321 wrote:Gdje smo tačno pogriješili ?
gazda, ili najamnik..sta mislis..
- berenice
#233 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Ekstremno razmisljanje... svidja mi se bas - po ovom pitanju, naravno.mali_balon wrote:Ovo se moze rijesiti samo masovnim odsjecanjem cuna svim silovateljima na glavnom trgu uz tv prenos....i urezivanje nekog znaka na celo da se zna da je isti silovatelj....nema tu ljudskih prava....sa silovateljima i pedofilima ne treba imat milosti....
- animals
#234 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Te stvari slicne rade u nekim muslimanskim zemljama..berenice wrote:Ekstremno razmisljanje... svidja mi se bas - po ovom pitanju, naravno.mali_balon wrote:Ovo se moze rijesiti samo masovnim odsjecanjem cuna svim silovateljima na glavnom trgu uz tv prenos....i urezivanje nekog znaka na celo da se zna da je isti silovatelj....nema tu ljudskih prava....sa silovateljima i pedofilima ne treba imat milosti....
Isil, radi slicne gadosti..gdje bi to dovelo..cudno da ti ljudi bjeze iz takvi sredina..
- JThomas
#235 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
bježe od bijede i rata. što saudijci ne bježe iz saudije, zato što se ima. ipak su oni takav sistem i napravili.
- uglavnomja
#236 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
isto je bilo i prije pojave isila ...
jednom prilikom mi je obrisan post sa statistickim podacima koji narod ili ciji drzavljani cine najvice odrddjenih kriminalnih radnji, tipa: kradu, voze pijani, siluju... i to postujem.
ali na ovoj temi sad mogu napisati da ogromnu vecinu silovanja rade arapi. ne od pocetka rata u siriji, ili od al kaide, ili od nekog dana, datuma, dogadjaja... nego to je tako ... kako se ponasaju "kuci" tako se nastave ponasati i na zapadu.
jednom prilikom mi je obrisan post sa statistickim podacima koji narod ili ciji drzavljani cine najvice odrddjenih kriminalnih radnji, tipa: kradu, voze pijani, siluju... i to postujem.
ali na ovoj temi sad mogu napisati da ogromnu vecinu silovanja rade arapi. ne od pocetka rata u siriji, ili od al kaide, ili od nekog dana, datuma, dogadjaja... nego to je tako ... kako se ponasaju "kuci" tako se nastave ponasati i na zapadu.
- berenice
#237 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Ooo, pa dobro, ako je tako, onda je to potpuno razumljivo... Mislim, vjerujem da bi svako od nas isto postupio, ne?!Kikibombona wrote:1. Dobar dio krivice za nesrecu ovih ljudi snosi Evropa. Direktni su krivci za ratove u bijedu u Aziji i Africi. Direktni su krivci za ratove u Siriji, Libiji, Iraku... Kolonionalna politika nikada nije prevazidjenja, samo su metode promijenjene...
...i kada zrtve takve politike dodju u njihove domove nastaje problem.
2. Politicka i vjerska elita kod Arapa je zaglavila u dalekoj proslosti. Ovi momci su seksualno frustrirani. Sta ocekivati od mladog Arapa koji je za 25-30 godina jednom ili nijednom vidio onu stvar, koji se prvi put susrece sa naglasenim oblinama zene? Dok bogata elita jebe svoje cetiri zene i jos stotine kurava naokolo, mladi Arapi zamisljaju o zeni i odnosu sa njom. I naravno, kada vide izazovne evropske zene, polude kao zatvorenici koji su decenije proveli iza resetaka. Jer, oni i jesu u nekoj vrsti zatvora.
- berenice
#238 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?animals wrote:Te stvari slicne rade u nekim muslimanskim zemljama..berenice wrote:Ekstremno razmisljanje... svidja mi se bas - po ovom pitanju, naravno.mali_balon wrote:Ovo se moze rijesiti samo masovnim odsjecanjem cuna svim silovateljima na glavnom trgu uz tv prenos....i urezivanje nekog znaka na celo da se zna da je isti silovatelj....nema tu ljudskih prava....sa silovateljima i pedofilima ne treba imat milosti....
Isil, radi slicne gadosti..gdje bi to dovelo..cudno da ti ljudi bjeze iz takvi sredina..
Ne pricam ja ovdje sad samo o ovim tamnoputim imigrantima, nego uopceno - sve debile koji seksualno zlostavljaju bilo koga. Nema lijeka i pomoci, a dokazano je da svaki od tih debila vrlo dobro zna sta cini - silovatelj, pedofil... govno - govno... Sta bi ti s njima?
-
Objektivni navijac
#239 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
AleksoMKD wrote:Slazem se 100%, nisu samo sa jedna strane stereotipovi, pogled na zapadne belce je otprilike "svi muskarci su pedercine a zene kurve i zato zapadne zene jedva cekaju pravog muskarca da ih zadovolji" i kada se suoce sa realnoscu to boli.jeza u ledja wrote: A odnos prema Zapadnjacima, ili eto hajd bjelcima, kombinacija haman pa fizicke subordinacije i nepatvorene mrznje, sve uz osmijeh na licu i ispruzenom rukicom. Sta misle o zenama bjelkinjama valjda je jasno. Ti su kurava samim tim sto si zena i imas bijelu kozu. S druge strane njihove zene, kad i ako si u prilici komunicirati s njima, bi ja imam osjecaj u dzep ti se spakovale da im dozvolis.
Isto tako se na zapadna drustva gleda kao na bolesna drustva u moralnom smislu a uzdize se svoje u nebesa.
Inace normalna drustvena pojava. Sto je neko drustvo-narod vise zatvorenije,izolovanije,konzervatinije to ima o sebi neobjektivniju,iskrivljeniju i uljepsanu percepciju.
-
Moenx
#240 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Pa mozda i nemamoobjektivnu sliku ali se i dalje bavimo jako znacajnim temma
- Point.
#241 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Sve ove babijane sto su fatali svabice, fino ocerati nazad u vukojebine iz kojih su dosli. Rijesen problem.
- maraccana
#242 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/broj- ... /160119148
Broj pritužbi na napade u Kelnu i dalje raste
Njemačko tužilaštvo saopćilo je da broj pritužbi vezanih za napade i pljačke od stranaca u Kelnu tokom novogodišnje noći i dalje raste, te da je dostigao više od 800.
U 521 žalbi se navodi neka vrsta seksualnog zlostavljanja, uključujući i tri silovanja. Ukupan broj pritužbi je sa 766 u ponedjeljak porastao na 809 u utorak.
Spomenuti napadi su izazvali žestoku raspravu u Njemačkoj o tome kako integrisati skoko 1,1 milion migranata koji su došli tokom prošle godine.
Njemački mediji navode da policija istražuje 21 osobu iz sjevernoafričkih zemalja vezano za napade, pljačke i seksualna napastvovanja u Kelnu.
Osam osumnjičenih je trenutno u pritvoru, a jedan od njih je optužen za seksualni napad jer je fizički dodirivao žensku osobu.
- animals
#243 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Promasila si temu..uopceno, nije tema..berenice wrote: Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?
Ne pricam ja ovdje sad samo o ovim tamnoputim imigrantima, nego uopceno - sve debile koji seksualno zlostavljaju bilo koga. Nema lijeka i pomoci, a dokazano je da svaki od tih debila vrlo dobro zna sta cini - silovatelj, pedofil... govno - govno... Sta bi ti s njima?
-
Moenx
#244 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Hm, ako od nekih 700-800 prijava postoje samo 3 silovanja , to govori kako nije to bas tako
CItao sam nekoc kako su u VB Pakistanci napravili kao neku mafiju da li pedofila ili silovatelja, sto ce reci da problem postoji
E sad ako bas imate 700 prijava 3 silovanja tu vec ima svega
Mislim da se slazete
CItao sam nekoc kako su u VB Pakistanci napravili kao neku mafiju da li pedofila ili silovatelja, sto ce reci da problem postoji
Mislim da se slazete
-
VCorp
#245 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Pa meni da neko siluje dijete ili bilo koga u familiji zaklao bih ga sjekirom usred grada taman da lezim do kraja zivota. Osakatis nekoga za citav zivot i onda dobijes gore hotel - zatvor koji je bolji od pola hotela na Balkanu. Nema tu rasprave ili dileme, čakija i handžar pa na komade po kilu.sunceKOtepsija wrote::-)mehanizmi-LIBERO- wrote:
- maraccana
#246 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Moenx wrote:Hm, ako od nekih 700-800 prijava postoje samo 3 silovanja , to govori kako nije to bas tako
Mislim da se slazete
-
Moenx
#247 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Pa ne znam tako mi se ucinilo
Vjerovatno grijesim
Vjerovatno grijesim
- animals
#248 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
I ne samo to..vec im se zabranjuju ulazi na bazene..
i tu napastuju zene..
sad ce i da im plate kurseve ponasanja na bazenima..
jebote,koje groteske..
morasi uciti da se ponasaju civilizirano...
a sve inzinjeri i doktori..
stvarnost je da ih vecina , nje nikad ni isla u skolu..
i tu napastuju zene..
sad ce i da im plate kurseve ponasanja na bazenima..
jebote,koje groteske..
morasi uciti da se ponasaju civilizirano...
a sve inzinjeri i doktori..
stvarnost je da ih vecina , nje nikad ni isla u skolu..
-
DZONPI
#249 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Znate Ko su najveći buntovnici u stilu sve to treba Vratit HrvatiinPoljaci a guzova bi Svabi dali samo da su tamo zaboravili da su i oni nekad bili izbjeglice a sad veće Svabe od domaćeg.Vec vidjeno.
- berenice
#250 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Nisam.animals wrote:Promasila si temu..uopceno, nije tema..berenice wrote: Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?