Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sunceKOtepsija

#226 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by sunceKOtepsija »

-LIBERO- wrote:
A pojedinci koji pozivaju, navijaju, za neku osvetu, prizivajuci sve to kroz kvazi 'arijevsku' filozofiju :roll: ...samo da kazem da na forumu postoje i mehanizmi sankcije za takvo nesto.
:-)mehanizmi :lol:
supercali

#227 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by supercali »

sunceKOtepsija wrote:
-LIBERO- wrote:
A pojedinci koji pozivaju, navijaju, za neku osvetu, prizivajuci sve to kroz kvazi 'arijevsku' filozofiju :roll: ...samo da kazem da na forumu postoje i mehanizmi sankcije za takvo nesto.
Sjeverna koreja.ba :D
Moenx

#228 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by Moenx »

Pa vi pisete a drugi samo uzmu gumicu da brise
hAZNADAR

#229 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by hAZNADAR »

insomnia78 wrote:
AleksoMKD wrote:
jeza u ledja wrote: A odnos prema Zapadnjacima, ili eto hajd bjelcima, kombinacija haman pa fizicke subordinacije i nepatvorene mrznje, sve uz osmijeh na licu i ispruzenom rukicom. Sta misle o zenama bjelkinjama valjda je jasno. Ti su kurava samim tim sto si zena i imas bijelu kozu. S druge strane njihove zene, kad i ako si u prilici komunicirati s njima, bi ja imam osjecaj u dzep ti se spakovale da im dozvolis.
Slazem se 100%, nisu samo sa jedna strane stereotipovi, pogled na zapadne belce je otprilike "svi muskarci su pedercine a zene kurve i zato zapadne zene jedva cekaju pravog muskarca da ih zadovolji" i kada se suoce sa realnoscu to boli.

Isto tako se na zapadna drustva gleda kao na bolesna drustva u moralnom smislu a uzdize se svoje u nebesa.
Ni mi, balkanci, nismo daleko od takvog razmisljanja
Govori u svoje ime ili svoje raje. Meni nije poznato da su Bosanci ikada ovakvo sto radili i da opcenito gledaju na zene kao na stoku ili kurve. Ima krkana naravno kao sto ih ima i u Spaniji - ali nas nemoj trpati u taj kos.

Naravno da nismo cvjecke - ali nase mane su druge prirode.

Primjerice devedesetih kada su Bosanci bili izbjeglice. U isto vrijeme je bilo mnogo Somalaca, Palestinaca, Kurda,.. koji su i tada napastvovali zene. Bosanci nisu. Ali su krali preko svake mjere odjecu sa markom. Sexa nam nije falilo jer smo se zegali izmadju sebe a skandinavkama znali kulturno prici i zbariti. Ali su hlace, majice, cipele sa markom krali i oni koji nikada nisu prije. Ali nije mi poznato da je ikada igdje grupa Bosanaca sikanirala zene. Kao sto postoji ocigledna razlika naseg drustva i arapskog, africkog - ko je putovao to zna.
insomnia78

#230 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by insomnia78 »

Nisan mislio to za napadanje zena, ost'o sam nedorecen
I kod nas vlada opste misljenje kako su Svabe, Francuzi, Skandinavci levati koje mozes uzimati kako hoces, koji nemaju pojma ni o cemu, kako su im muskarci pedercici a zene im lakog morala i sve zude za pravim balkanskim maco muskarcem
prog321

#231 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by prog321 »

Gdje smo tačno pogriješili ? :-D
animals

#232 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by animals »

prog321 wrote:Gdje smo tačno pogriješili ? :-D
Pa levat je ko..
gazda, ili najamnik..sta mislis..
berenice

#233 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by berenice »

mali_balon wrote:Ovo se moze rijesiti samo masovnim odsjecanjem cuna svim silovateljima na glavnom trgu uz tv prenos....i urezivanje nekog znaka na celo da se zna da je isti silovatelj....nema tu ljudskih prava....sa silovateljima i pedofilima ne treba imat milosti....
Ekstremno razmisljanje... svidja mi se bas - po ovom pitanju, naravno.
animals

#234 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by animals »

berenice wrote:
mali_balon wrote:Ovo se moze rijesiti samo masovnim odsjecanjem cuna svim silovateljima na glavnom trgu uz tv prenos....i urezivanje nekog znaka na celo da se zna da je isti silovatelj....nema tu ljudskih prava....sa silovateljima i pedofilima ne treba imat milosti....
Te stvari slicne rade u nekim muslimanskim zemljama..
Isil, radi slicne gadosti..gdje bi to dovelo..cudno da ti ljudi bjeze iz takvi sredina..
JThomas

#235 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by JThomas »

bježe od bijede i rata. što saudijci ne bježe iz saudije, zato što se ima. ipak su oni takav sistem i napravili.
uglavnomja

#236 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by uglavnomja »

isto je bilo i prije pojave isila ...

jednom prilikom mi je obrisan post sa statistickim podacima koji narod ili ciji drzavljani cine najvice odrddjenih kriminalnih radnji, tipa: kradu, voze pijani, siluju... i to postujem.

ali na ovoj temi sad mogu napisati da ogromnu vecinu silovanja rade arapi. ne od pocetka rata u siriji, ili od al kaide, ili od nekog dana, datuma, dogadjaja... nego to je tako ... kako se ponasaju "kuci" tako se nastave ponasati i na zapadu.
berenice

#237 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by berenice »

Kikibombona wrote:1. Dobar dio krivice za nesrecu ovih ljudi snosi Evropa. Direktni su krivci za ratove u bijedu u Aziji i Africi. Direktni su krivci za ratove u Siriji, Libiji, Iraku... Kolonionalna politika nikada nije prevazidjenja, samo su metode promijenjene...

...i kada zrtve takve politike dodju u njihove domove nastaje problem.

2. Politicka i vjerska elita kod Arapa je zaglavila u dalekoj proslosti. Ovi momci su seksualno frustrirani. Sta ocekivati od mladog Arapa koji je za 25-30 godina jednom ili nijednom vidio onu stvar, koji se prvi put susrece sa naglasenim oblinama zene? Dok bogata elita jebe svoje cetiri zene i jos stotine kurava naokolo, mladi Arapi zamisljaju o zeni i odnosu sa njom. I naravno, kada vide izazovne evropske zene, polude kao zatvorenici koji su decenije proveli iza resetaka. Jer, oni i jesu u nekoj vrsti zatvora.
Ooo, pa dobro, ako je tako, onda je to potpuno razumljivo... Mislim, vjerujem da bi svako od nas isto postupio, ne?!
berenice

#238 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by berenice »

animals wrote:
berenice wrote:
Te stvari slicne rade u nekim muslimanskim zemljama..
Isil, radi slicne gadosti..gdje bi to dovelo..cudno da ti ljudi bjeze iz takvi sredina..
Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?

Ne pricam ja ovdje sad samo o ovim tamnoputim imigrantima, nego uopceno - sve debile koji seksualno zlostavljaju bilo koga. Nema lijeka i pomoci, a dokazano je da svaki od tih debila vrlo dobro zna sta cini - silovatelj, pedofil... govno - govno... Sta bi ti s njima?
Objektivni navijac

#239 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by Objektivni navijac »

AleksoMKD wrote:
jeza u ledja wrote: A odnos prema Zapadnjacima, ili eto hajd bjelcima, kombinacija haman pa fizicke subordinacije i nepatvorene mrznje, sve uz osmijeh na licu i ispruzenom rukicom. Sta misle o zenama bjelkinjama valjda je jasno. Ti su kurava samim tim sto si zena i imas bijelu kozu. S druge strane njihove zene, kad i ako si u prilici komunicirati s njima, bi ja imam osjecaj u dzep ti se spakovale da im dozvolis.
Slazem se 100%, nisu samo sa jedna strane stereotipovi, pogled na zapadne belce je otprilike "svi muskarci su pedercine a zene kurve i zato zapadne zene jedva cekaju pravog muskarca da ih zadovolji" i kada se suoce sa realnoscu to boli.

Isto tako se na zapadna drustva gleda kao na bolesna drustva u moralnom smislu a uzdize se svoje u nebesa.
:mrgreen: Klasicno razmisljanje,prosjecnoga Bosanca :lol: :lol:
Inace normalna drustvena pojava. Sto je neko drustvo-narod vise zatvorenije,izolovanije,konzervatinije to ima o sebi neobjektivniju,iskrivljeniju i uljepsanu percepciju.
Moenx

#240 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by Moenx »

Pa mozda i nemamoobjektivnu sliku ali se i dalje bavimo jako znacajnim temma
Point.

#241 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by Point. »

Sve ove babijane sto su fatali svabice, fino ocerati nazad u vukojebine iz kojih su dosli. Rijesen problem.
maraccana

#242 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by maraccana »

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/broj- ... /160119148

Broj pritužbi na napade u Kelnu i dalje raste

Njemačko tužilaštvo saopćilo je da broj pritužbi vezanih za napade i pljačke od stranaca u Kelnu tokom novogodišnje noći i dalje raste, te da je dostigao više od 800.

U 521 žalbi se navodi neka vrsta seksualnog zlostavljanja, uključujući i tri silovanja. Ukupan broj pritužbi je sa 766 u ponedjeljak porastao na 809 u utorak.

Spomenuti napadi su izazvali žestoku raspravu u Njemačkoj o tome kako integrisati skoko 1,1 milion migranata koji su došli tokom prošle godine.

Njemački mediji navode da policija istražuje 21 osobu iz sjevernoafričkih zemalja vezano za napade, pljačke i seksualna napastvovanja u Kelnu.

Osam osumnjičenih je trenutno u pritvoru, a jedan od njih je optužen za seksualni napad jer je fizički dodirivao žensku osobu.
animals

#243 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by animals »

berenice wrote: Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?

Ne pricam ja ovdje sad samo o ovim tamnoputim imigrantima, nego uopceno - sve debile koji seksualno zlostavljaju bilo koga. Nema lijeka i pomoci, a dokazano je da svaki od tih debila vrlo dobro zna sta cini - silovatelj, pedofil... govno - govno... Sta bi ti s njima?
Promasila si temu..uopceno, nije tema..
Moenx

#244 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by Moenx »

Hm, ako od nekih 700-800 prijava postoje samo 3 silovanja , to govori kako nije to bas tako
CItao sam nekoc kako su u VB Pakistanci napravili kao neku mafiju da li pedofila ili silovatelja, sto ce reci da problem postoji
E sad ako bas imate 700 prijava 3 silovanja tu vec ima svega
Mislim da se slazete
VCorp

#245 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by VCorp »

sunceKOtepsija wrote:
-LIBERO- wrote:
Pa meni da neko siluje dijete ili bilo koga u familiji zaklao bih ga sjekirom usred grada taman da lezim do kraja zivota. Osakatis nekoga za citav zivot i onda dobijes gore hotel - zatvor koji je bolji od pola hotela na Balkanu. Nema tu rasprave ili dileme, čakija i handžar pa na komade po kilu.
maraccana

#246 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by maraccana »

Moenx wrote:Hm, ako od nekih 700-800 prijava postoje samo 3 silovanja , to govori kako nije to bas tako
CItao sam nekoc kako su u VB Pakistanci napravili kao neku mafiju da li pedofila ili silovatelja, sto ce reci da problem postoji
E sad ako bas imate 700 prijava 3 silovanja tu vec ima svega
Mislim da se slazete
:-) To je samo u Kelnu, i tebi malo 3 silovanja :-) i plus 800 seksualnih zlostavljanja, divljanja, razbijanja... Lijepo braniš divljake...
Moenx

#247 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by Moenx »

Pa ne znam tako mi se ucinilo
Vjerovatno grijesim
animals

#248 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by animals »

I ne samo to..vec im se zabranjuju ulazi na bazene..
i tu napastuju zene..
sad ce i da im plate kurseve ponasanja na bazenima..
jebote,koje groteske..
morasi uciti da se ponasaju civilizirano...
a sve inzinjeri i doktori..
stvarnost je da ih vecina , nje nikad ni isla u skolu..
DZONPI

#249 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by DZONPI »

Znate Ko su najveći buntovnici u stilu sve to treba Vratit HrvatiinPoljaci a guzova bi Svabi dali samo da su tamo zaboravili da su i oni nekad bili izbjeglice a sad veće Svabe od domaćeg.Vec vidjeno.
berenice

#250 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj

Post by berenice »

animals wrote:
berenice wrote: Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?

Promasila si temu..uopceno, nije tema..
Nisam.
Post Reply