Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
duminjo

#226 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by duminjo »

Odlicno poznajem situaciju oko ove drske I bezobrazne "djece" tako da u neku ruku cak razumijem I doticnu kojoj je vise zao auta nego "prosijaka". To nisu prosijaci, to su otmicari I Mali prevaranti. Ljeti me tacno sramota pogledati stranca u oci a popiti negdje kafu na ferhadiji 5 jebenih minuta da ti neko ne pridje I nesto ne trazi je nemoguce. Jebenih 5 minuta.
problemnatravunu

#227 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by problemnatravunu »

Uvijek se iznenadim kada vidim mladje ljude, mislim studente, kako im daju pare, mislim, to se totalno kosi sa mojim ubijedjenjem da je studentska populacija emancipovana, educirana, nesujevjerna, napredna...... :shock: :-)
Connaisseur Karlin

#228 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by Connaisseur Karlin »

duminjo wrote:Odlicno poznajem situaciju oko ove drske I bezobrazne "djece" tako da u neku ruku cak razumijem I doticnu kojoj je vise zao auta nego "prosijaka". To nisu prosijaci, to su otmicari I Mali prevaranti. Ljeti me tacno sramota pogledati stranca u oci a popiti negdje kafu na ferhadiji 5 jebenih minuta da ti neko ne pridje I nesto ne trazi je nemoguce. Jebenih 5 minuta.
Ovo je odvaratan post :zaraza: Stranci koji putuju znaju sta mogu ockeivati u svakoj drzavi koju planiraju posjetiti.
mayab

#229 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by mayab »

duminjo wrote:Odlicno poznajem situaciju oko ove drske I bezobrazne "djece" tako da u neku ruku cak razumijem I doticnu kojoj je vise zao auta nego "prosijaka". To nisu prosijaci, to su otmicari I Mali prevaranti. Ljeti me tacno sramota pogledati stranca u oci a popiti negdje kafu na ferhadiji 5 jebenih minuta da ti neko ne pridje I nesto ne trazi je nemoguce. Jebenih 5 minuta.
Ja sam bukvalno zbog toga prestao posjećivati čaršiju, jer mi je muka , Ferhadijom prodjem ponekad poslom jer moram....
Pitajte malo ljude, neka vam kazu asocijaciju kad im pomenete riječ čaršija--asocijacije su prosjaci , i skupoća , skoro da sve drugo više niko i ne pominje
jao_situacije

#230 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by jao_situacije »

Connaisseur Karlin wrote:
dildi wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Djeca su prisiljeni,a ne dobrovoljni prosjaci!
Bezobrazno je drustvo koje je izvor i rezultat prosjacenja djece !
upravo tako, takvih je bar 90%
Da. Ali ,na zalost,mnogim forumashima, na temi, su djeca prosjaci mali bezobraznici. :sad:
ne daj Bože da ti takav izvadi leptir i otme torbicu pričala bi ti drugačije..
Connaisseur Karlin

#231 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

jao_situacije wrote:
dildi wrote: upravo tako, takvih je bar 90%
Da. Ali ,na zalost,mnogim forumashima, na temi, su djeca prosjaci mali bezobraznici. :sad:
ne daj Bože da ti takav izvadi leptir i otme torbicu pričala bi ti drugačije..
Sta je leptir?
Edin H.

#233 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by Edin H. »

Sta je leptir?
Noz
Connaisseur Karlin

#234 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

jao_situacije wrote:Image
Ali to ne rade djeca prosjaci?
jao_situacije

#235 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by jao_situacije »

ti očito ne živiš u sarajevu.
Connaisseur Karlin

#236 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Edin H. wrote:
Sta je leptir?
Noz
Hvala,ali nisma vidjela djecu prosjake sa nozevima.
Connaisseur Karlin

#237 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

jao_situacije wrote:
ti očito ne živiš u sarajevu.
Ne,ne zivim u BiH .
jao_situacije

#238 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by jao_situacije »

Ne,ne zivim u BiH .
vidim..
preporučujem i da ne dolaziš u sarajevo previše si lakovjerna
napadaju, prijete, vrijeđaju, dosađuju, agresivni su, otimaju, pljačkaju, a nerijetko se desi da neko zaradi ubodnu ranu
otiđi na temu crna hronika pa čitaj
julisiz es grant

#239 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by julisiz es grant »

jao_situacije wrote:
Ne,ne zivim u BiH .
vidim..
napadaju, prijete, vrijeđaju, dosađuju, agresivni su, otimaju, pljačkaju, a nerijetko se desi da neko zaradi ubodnu ranu
Ovo je likuša ranije poznata pod nickom @ljubav aha...da si čitao njene rane radove, ništa te ne bi čudilo :D
Connaisseur Karlin

#240 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

jao_situacije wrote:
Ne,ne zivim u BiH .
vidim..
Hvala,prilikom mojih posjeta Sarajeva,jesam bila upozorena,ali ne u vezi djece i nozeva.
Edin H.

#241 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by Edin H. »

jao_situacije wrote:
Ne,ne zivim u BiH .
vidim..
Hvala,prilikom mojih posjeta Sarajeva,jesam bila upozorena,ali ne u vezi djece i nozeva.
Sudeci po pojedincima sarajevska djeca prosjaci vjerovatno nose utoke i bombe :D
Connaisseur Karlin

#242 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Edin H. wrote:
jao_situacije wrote:
vidim..
Sudeci po pojedincima sarajevska djeca prosjaci vjerovatno nose utoke i bombe :D
Vidim :D sad mi je ipak malo lakse nakon tvog posta :lol:
duminjo

#243 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by duminjo »

Ovo je odvaratan post :zaraza: Stranci koji putuju znaju sta mogu ockeivati u svakoj drzavi koju planiraju posjetiti.
Odvratno je setati centrom grada 15 minuta a od toga, 14 minuta te neko bukvalno prati u stopu I vuce za ruku trazeci marku. Ne postoji rijec koja ih odbija. Ne mozes ni zagalamit. Jel se treba potuci sa djetetom od 12 godina na sred ulice samo da se odmakne od tebe?

Bukvalno sam, skoro svaki boziji dan, na ferhadiji zbog posla (sve ove lopovcice znam) i ponavljam, SRAMOTA ME NJIHOVOG BEZOBRAZLUKA
Connaisseur Karlin

#244 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

duminjo wrote:
Odvratno je setati centrom grada 15 minuta a od toga, 14 minuta te neko bukvalno prati u stopu I vuce za ruku trazeci marku. Ne postoji rijec koja ih odbija. Ne mozes ni zagalamit. Jel se treba potuci sa djetetom od 12 godina na sred ulice samo da se odmakne od tebe?

Bukvalno sam, skoro svaki boziji dan, na ferhadiji zbog posla (sve ove lopovcice znam) i ponavljam, SRAMOTA ME NJIHOVOG BEZOBRAZLUKA
Nisu bezorbazni prosjaci jer nisu tako izabrali :roll: Odvratno je da djeca nemaju normalno djetinjstvo!
duminjo

#245 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by duminjo »

Hajde svegati ne seri ba vise. Gadjaju se pitom I hljebom ko mi djeca nekad fisecima. Kupe u granapu cijeli karton kole I poljevaju se od zajebancije pa kad neka djevojka prodje od zajebancije malo I nju. Mrsko mi pisati vise. Da nije, piso bih dva sata sta sve rade od dosade I kako se "igraju" pogotovo sa prolaznicima, turistima I djevojkama.
Bezobrazluk je malo sta oni rade.
nKrkan

#246 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by nKrkan »

Ako me više ikad pita neki lik na stanici da mu dam 2,40 fali mu za kartu , a već prošao tamo u onaj dio gdje se ne može proć' bez karte nosim pištolj sa sobom .
Connaisseur Karlin

#247 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

duminjo wrote:Hajde svegati ne seri ba vise. Gadjaju se pitom I hljebom ko mi djeca nekad fisecima. Kupe u granapu cijeli karton kole I poljevaju se od zajebancije pa kad neka djevojka prodje od zajebancije malo I nju. Mrsko mi pisati vise. Da nije, piso bih dva sata sta sve rade od dosade I kako se "igraju" pogotovo sa prolaznicima, turistima I djevojkama.
Djeca prosjaci ne odrastaju u zdravoj sredini i nemaju ezrbizno djetinjstvo,a o porodicnoj brizi ne smijem ni pomosliti. Pretpostavljam,ti nisi imao takvih problema u djetinjstvu.
KB9

#248 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by KB9 »

zenska glavo ti haman imas neki opasan problem

ovi kmecavci sto organizovano traze pare su gamad zadnje vrste, olos i nema to veze kakvo nam je drustvo, drzava i sta sve brojis tu, ovo je trenirano od olosa da bude novi olos i kad naraste ono ce isto tako trenirat druge, prosit, kockat, zlostavljat

ne kazem da ne postoji prosjaka cistog obraza, kojima stvarno licno trebaju pare, nema posla, bolest, takvi kad im das komad hljeba budu zadovoljni a ne kad ih zovnes npr da nesto urade, trce odma, ovi ne smiju napustit mjesto na kojem prose i primaju samo novcanice i kovanice, to je gamad i treba ih hapsit sve redom, zatvor il popravni dom, ko se bude bunio, otimo, vadio cakije, pistolje, moze i bolnica, dosta je vise, ne mozes izac iz auta, prohodat ulicom, otic u market da ti se ne pojavi i trazi pare
duminjo

#249 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by duminjo »

duminjo wrote:Hajde svegati ne seri ba vise. Gadjaju se pitom I hljebom ko mi djeca nekad fisecima. Kupe u granapu cijeli karton kole I poljevaju se od zajebancije pa kad neka djevojka prodje od zajebancije malo I nju. Mrsko mi pisati vise. Da nije, piso bih dva sata sta sve rade od dosade I kako se "igraju" pogotovo sa prolaznicima, turistima I djevojkama.
Djeca prosjaci ne odrastaju u zdravoj sredini i nemaju ezrbizno djetinjstvo,a o porodicnoj brizi ne smijem ni pomosliti. Pretpostavljam,ti nisi imao takvih problema u djetinjstvu.
Ti si mnogo bezobrazna. Hajd da si dala jedan-dva komentara o necemu sto ne poznajes, OK. Ali, ovoliko biti uporan I braniti nesto ovako ko da su tvoja djeca, neobjasnjivo :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#250 Re: Djeca i prosjačenje?! | Bezobrazni mali 'prosjak' (Teme povezane)

Post by Tomahawk11 »

Connaisseur Karlin wrote: Da. Ali ,na zalost,mnogim forumashima, na temi, su djeca prosjaci mali bezobraznici. :sad:
Vidi, nije to stvar sta je forumasima, nego kako zaista jeste.
Na Vracama lola sjedi, mecka parkirana, a mali prosjaci donose lovu s carsije.
Ne prose oni za sebe, da je tako, ne bi nikom bilo zao da im da.
Evo ti primjer, sjedim sa daidzom na carsiji prije par godina, buregdzinica Bosna. Daizda iz Austrije, i pridje ti njemu mali Cigo. Ovaj njemu dva komada bureka, i zamota papirnatom salvetom. Uze mali, i ode nekih 100 metara. Pogledam, on baci burek u kantu za smece :-)
Dakle, nece hranu, hoce samo lovu, jer harambasa trazi da mu donesu toliko i toliko, inace bije.
Sad se zapitaj, da li zelis da finansiras nekog lezihljeba na Vracama, koji vazdan spava, navece pije i pjeva i nista ne radi?!
Post Reply