uHapsiše Sejfudina
-
KENJAC
#226 Re: uHapsiše Sejfudina
Sejfo mangupe. Dje si bio prvog Marta devedeset i druge da mases "tudjim" zastavama ?
- Ommadawn
#227 Re: uHapsiše Sejfudina
Ne brini ti za moje dušmane, oni su moj problem.General War wrote:Jedno mogu reci, ne ulazeci u vase stvarne agende...blago vasim dusmanima._BataZiv_0809 wrote:Ma sve jasno drugar i izvini ako sam sta rekao sto nisam trebao.Ommadawn wrote:
Može on, koji će nazad u Federaciju ili ja koji ću nazad u Švedsku. Šta će moji prijatelji koji žive u BL?
Kao što mi je želja da se dočepam Paste koji mi stavi pištolj na glavu ali pička ne opali, tako imam želju da uhvatim one prve SDA-ovce koji puhnuše iz BL, prethodno nahuškavši četnike.
Boktejebo citao sam one tvoje postove o ratu u Banjaluci, u dahu, pa nisam mogao spavati poslije. I usprkos svemu imas normalan i zdrav odnos i ne seres nacionalisticke bljuvotine iz dijaspore (za razliku od mnogih) i onda te neko skoro nazove četnikom.
E golemo
![]()
Opet kazem Tokic je obicni politicki sicardjija (i irelevantan u ovome), ali kenjat nekome iz federacije sto podrzava slabije i potlacene gdje da su i ko da su... je stvarno...![]()
I ne znam sta ce te uopste onda po ovim temama..jedan skrasen u pederaciji, drugi na zapadu.
I da, necete vjerovat da su zujali metci i granate i nama ovdje...
- Ommadawn
#228 Re: uHapsiše Sejfudina
Slažem se! Možemo se laćati i zastava i oružja ali nikada nećemo ništa riješiti. Ne kažem da treba sagnuti glavu ali trebaš znati kada ćeš dignuti.Zokipfc wrote:Zar ja to govorimFudo387 wrote:Jok, nek obore glavu i prihvate cinjenicu da su gradjani ne drugog vec pedesetog reda, samo tako ce ovladati zdrav razum.Zokipfc wrote:Ma ti si u pravu. Evo nek svi masu svojim zastavama u dijelovima zemlje gdje su manjina. Tako ce ovladati zdrav razum!![]()
Okej, mozda nisam trebao ironijom posto je toga vec dosta na ovom forumu. Daj neku alternativu, ako moze. Ja smatram da se jedino zdravim dijalogom moze doci do reformi u medijima, politici pa konacno i u drugim sektorima zivota. Prvo moras promjeniti svijest ljudi!
- Ommadawn
#229 Re: uHapsiše Sejfudina
Spomenuo si ga sam te nam fino razjasni kako on to podržava slabije i potlačene?General War wrote:E jeste dosadni sa tim SejfomBodkin wrote: A moze li pojasnjenje kako to sejfo podrzava slabije i potlacene?
Pokušavam cijelo vrijeme da nagovorim prijatelja da se učlani ovdje pa da on razjasni kako on to sve doživljava ali neće više ni da čita šta se ovdje piše.
- General War
#230 Re: uHapsiše Sejfudina
Aman zaman, ON tj, Sejfudin Tokic nije dio mog posta, citajte pobogu niti tvrdim niti sam ikad tvrdio da ON dakle; Sejfudin Tokic bilo koga podrzava pa ni potlacene i ponizene...pricate Ti i par drugih forumasa kako MI u (uopsteno) federaciji kao i povratnici koji dodju u PC, samo pravimo sranja sto se eto kurcimo sa kojekakvim zastavama jer vam ce vam se komsija naljutit pa mozda nece imati sljedeci put razumjevanja...i tu mi nikako niste jasni, ko je ustvari problem...sto me navodi u sumnju.Ommadawn wrote:Spomenuo si ga sam te nam fino razjasni kako on to podržava slabije i potlačene?General War wrote:E jeste dosadni sa tim SejfomBodkin wrote: A moze li pojasnjenje kako to sejfo podrzava slabije i potlacene?
Pokušavam cijelo vrijeme da nagovorim prijatelja da se učlani ovdje pa da on razjasni kako on to sve doživljava ali neće više ni da čita šta se ovdje piše.
Tvoj komsija mene ne interesuje da mi bilo sta prica sta on licno misli, ima opciju da ceka, da se seli ili da se pridruzi onima za koje misli da su ispravni...eno Dzevad Galijasevic zna tacno ko je problem, OK...postujem...
-
kakonako
#231 Re: uHapsiše Sejfudina
Bio u reformistiva,mlad,ambiciozan,politicar koji je obecavao...onda dosao rat,on u opoziciji s jaranom Dodikom uz podrsku Zapada,putuje po inostranstvu,zagovara gradjansku Bosnu,skupa s Milom.Mile uspijeva,postaje nakon rata faktor,Srbima pocne pricati ono sto oni vole da cuju,i eno ga,suvereni gospodar Sumske.Sejfo kuzi igru,pa i on pred Cerica,serijatsko vjencanje,vazno je biti Bosnjak i eto,gdje je tu je,ko Zukorlic seta po dijaspori i skuplja donacije,za sta i kome,nije poznato.KENJAC wrote:Sejfo mangupe. Dje si bio prvog Marta devedeset i druge da mases "tudjim" zastavama ?
- Ommadawn
#232 Re: uHapsiše Sejfudina
No bitno je da se mase ljiljanima u gradu u kojem on zivi a koje moze biti pogubno za njega i ti takvu akciju podrzavas?General War wrote:Aman zaman, ON tj, Sejfudin Tokic nije dio mog posta, citajte pobogu niti tvrdim niti sam ikad tvrdio da ON dakle; Sejfudin Tokic bilo koga podrzava pa ni potlacene i ponizene...pricate Ti i par drugih forumasa kako MI u (uopsteno) federaciji kao i povratnici koji dodju u PC, samo pravimo sranja sto se eto kurcimo sa kojekakvim zastavama jer vam ce vam se komsija naljutit pa mozda nece imati sljedeci put razumjevanja...i tu mi nikako niste jasni, ko je ustvari problem...sto me navodi u sumnju.Ommadawn wrote: Spomenuo si ga sam te nam fino razjasni kako on to podržava slabije i potlačene?
Tvoj komsija mene ne interesuje da mi bilo sta prica sta on licno misli, ima opciju da ceka, da se seli ili da se pridruzi onima za koje misli da su ispravni...eno Dzevad Galijasevic zna tacno ko je problem, OK...postujem...
Moj komsija zivi pored mene cijeli zivot, a "federacijasi" i "dijaspora" dodju i odu - ja ostajem i meni valja tu biti cijelo vrijeme. Sta je tu nejasno, ziv i zdrav bio?
- Ommadawn
#233 Re: uHapsiše Sejfudina
Bata, covjek mora proci mnoge stvari u zivotu da bi prema nekima imao odredjen stav. Nagledao sam se ljudi poput Sejfudina, a bogami i Cerica i Zukorlica po ovdasnjim bosanskim klubovima i skupovima i nikada nista pametno i konkretno nisam cuo._BataZiv_0809 wrote:Ma sve jasno drugar i izvini ako sam sta rekao sto nisam trebao.Ommadawn wrote:
Može on, koji će nazad u Federaciju ili ja koji ću nazad u Švedsku. Šta će moji prijatelji koji žive u BL?
Kao što mi je želja da se dočepam Paste koji mi stavi pištolj na glavu ali pička ne opali, tako imam želju da uhvatim one prve SDA-ovce koji puhnuše iz BL, prethodno nahuškavši četnike.
Boktejebo citao sam one tvoje postove o ratu u Banjaluci, u dahu, pa nisam mogao spavati poslije. I usprkos svemu imas normalan i zdrav odnos i ne seres nacionalisticke bljuvotine iz dijaspore (za razliku od mnogih) i onda te neko skoro nazove četnikom.
E golemo
![]()
- General War
#234 Re: uHapsiše Sejfudina
Sta ce bit nejasno, eno i logorasi su ti uznemirili komsiju pa valjda moraju platiti globu za sudske troskove...vidis, kod mene je obratno, kod mene dodju iz PC pa traze podrsku,a svakog 11tog u mjesecu kod mene u tuzli tj toj pederaciji izlaze zene i traze pravdu u srebrenici...ne kod tebe...i sad kome pomoci?Ommadawn wrote:No bitno je da se mase ljiljanima u gradu u kojem on zivi a koje moze biti pogubno za njega i ti takvu akciju podrzavas?General War wrote:Aman zaman, ON tj, Sejfudin Tokic nije dio mog posta, citajte pobogu niti tvrdim niti sam ikad tvrdio da ON dakle; Sejfudin Tokic bilo koga podrzava pa ni potlacene i ponizene...pricate Ti i par drugih forumasa kako MI u (uopsteno) federaciji kao i povratnici koji dodju u PC, samo pravimo sranja sto se eto kurcimo sa kojekakvim zastavama jer vam ce vam se komsija naljutit pa mozda nece imati sljedeci put razumjevanja...i tu mi nikako niste jasni, ko je ustvari problem...sto me navodi u sumnju.Ommadawn wrote: Spomenuo si ga sam te nam fino razjasni kako on to podržava slabije i potlačene?
Moj komsija zivi pored mene cijeli zivot, a "federacijasi" i "dijaspora" dodju i odu - ja ostajem i meni valja tu biti cijelo vrijeme. Sta je tu nejasno, ziv i zdrav bio?
- LBVIEW
#235 Re: uHapsiše Sejfudina
Znas sta,da nema onih koji se, kad dodu na odmor, nesto "inate",ima,medutim ni blizu koliko se prica.Dalje,prosjecnom Srbinu ne smeta samo zastava s ljijanima vec,da se ne lazemo, bilo sto podjeca na Bosnjake,prisjetimo se napada na one mladice ljetos u Prijedoru zbog geografske karte Bih na majici(prvi put),ili zbog toga sto su na pitanje "jeste li vi balije" odgovorili potvrdno(drugi put),a da o provokacijama prilikom obiljezavanja masovnih stradanja poput onog u Omarskoj ne govorimo.Ommadawn wrote:No bitno je da se mase ljiljanima u gradu u kojem on zivi a koje moze biti pogubno za njega i ti takvu akciju podrzavas?General War wrote:Aman zaman, ON tj, Sejfudin Tokic nije dio mog posta, citajte pobogu niti tvrdim niti sam ikad tvrdio da ON dakle; Sejfudin Tokic bilo koga podrzava pa ni potlacene i ponizene...pricate Ti i par drugih forumasa kako MI u (uopsteno) federaciji kao i povratnici koji dodju u PC, samo pravimo sranja sto se eto kurcimo sa kojekakvim zastavama jer vam ce vam se komsija naljutit pa mozda nece imati sljedeci put razumjevanja...i tu mi nikako niste jasni, ko je ustvari problem...sto me navodi u sumnju.Ommadawn wrote: Spomenuo si ga sam te nam fino razjasni kako on to podržava slabije i potlačene?