jupiiiho oponopono wrote:...ja nerviram komsije sa ...zbogom prvi nerodjeni sine, zbogom ruzo, zbogom ruzmarine...da li cu u pakao?
...jupi......bice mi toplo napokon...
...pogotovo handrim zadrte pljuvace i ove sa cupricom nasi, njihovi...
...kucni prijatelji prije rata i poslije rata druge vjeroispovjesti ljudi isti bez razlike bili i ostace...ne marim za ove zatucane bolesne u glavi, moji, tvoji, vasi, nasi...
Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
- bingov buraz
#226 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
- Šveđanin
#227 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Jel meni jedinom ova ho oponono izgleda kao da je pod drogama 24 sata dnevno? Stavih je u ignore listu jos odavno ali mi iskacu njeni postovi kad je neko citira. Da je tema "trava je zelena" ona bi napisala referat na temu "nebo je plavo".
Ako je trol - onda je uzasno los trol. Ali bukvalno svaki post joj nema veze sa zivotom, a kamo li sa temom... kao da je pod nekom drogom pa se docepala tastature.
Sto se teme tice, lako se da zakljuciti da su ovi koji djecu sa ponosom uce cetnickim pjesma i ovi koji slave Hitlera i pisu najgnusnije stvari za Jevreje slican profil ljudi.
Ako je trol - onda je uzasno los trol. Ali bukvalno svaki post joj nema veze sa zivotom, a kamo li sa temom... kao da je pod nekom drogom pa se docepala tastature.
Sto se teme tice, lako se da zakljuciti da su ovi koji djecu sa ponosom uce cetnickim pjesma i ovi koji slave Hitlera i pisu najgnusnije stvari za Jevreje slican profil ljudi.
- Tito_i_Partija
#228 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Šveđanin wrote:Jel meni jedinom ova ho oponono izgleda kao da je pod drogama 24 sata dnevno? Stavih je u ignore listu jos odavno ali mi iskacu njeni postovi kad je neko citira. Da je tema "trava je zelena" ona bi napisala referat na temu "nebo je plavo".
Kome smeta kineski macak?
Last edited by Tito_i_Partija on 17/10/2015 20:50, edited 1 time in total.
-
Mohamad Sissoko
#229 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
U Srbiji su na vlasti cetnicke vojvode i seseljev mali, pa se ljudi cude sto pedeset hiljada ili uzvikuje ili mirno gleda kako se uzvikuje ubij Šiptara.
Novi sport u dobrog dijela Srba u Srbiji je ... trazi Drazin grob...
Novi sport u dobrog dijela Srba u Srbiji je ... trazi Drazin grob...
- rajv0sa
#230 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Report fini dragi sugovorničeBodkin wrote:Pa pacijentu na stadione i dolazi tih 1%. Medju takvima si i ti samo sa druge stranerajv0sa wrote:50 000 ljudi na stadionu grmi , ubi turčina, ustašu, šipatara ? to je jedan posto??. Dosta mi je vise te price u srbiji su normala, jašta su, sve je to isto, srbin je srbin.Black swan wrote:1% od ukupne mase
kažu oko 6% uspješna mobilizacija u beogradu za razaranje hrvatske
sve skupa na riječima i paradama jako oko 25%
mnogi misle ali se ne usuđuju reći oko 40%
ostali su normalni
svaki narod ima svoje crne ovce
- GeeTnT
#231 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Zid je pomjeren, ali sad na pravo mjesto i....ugradjuje se struja...rajv0sa wrote: ...što sruišste zida u berlinu, mi bi ga stavili na drinuu...
- ho oponopono
#232 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Tito_i_Partija wrote:Šveđanin wrote:Jel meni jedinom ova ho oponono izgleda kao da je pod drogama 24 sata dnevno? Stavih je u ignore listu jos odavno ali mi iskacu njeni postovi kad je neko citira. Da je tema "trava je zelena" ona bi napisala referat na temu "nebo je plavo".
Ako je trol - onda je uzasno los trol. Ali bukvalno svaki post joj nema veze sa zivotom, a kamo li sa temom... kao da je pod nekom drogom pa se docepala tastature.![]()
![]()
Kome smeta kineski macak?![]()
....hrssss ba hrsss kineski macak...
- Drvosjeca iz Dejcica
#233 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Valjda Mađari majka mu stara.animals wrote: Za tebe su Madzari veliki fasisti..
a oni kao i ti mrze zidove..
- Drvosjeca iz Dejcica
#234 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
insomnia78 wrote: A pomazu im zbog lijepih ociju?
Izrael je sve, pa i tu pomoc, stekao vlastitim zaslugama
Ulaganjem u obrazovanje, trudom, radom, lobiranjem, parama, osjecaju patriotizma svojeg naroda kako u zemlji tako i u dijaspori...
I ne vidim zasto bi jedan Bosanac osjecao mrznju prema Izraelu?
Da smo se bogdom, nakon rata, barem malo ugledali na Izrael sad bi bili respektabilna zemlja, ako nista makar u regionu
Terorom i terorizmom prije svega. To što Amerika podržava izrael i nije neka referenca s obzirom da podržavaju i podržavali su u prošlosti najveće diktatore i teokratije.
- Zokipfc
#235 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
To je bio nacin izrazim ironiju.bingov buraz wrote:Prepravljanje postova,kako dubokoumno,mislim da je i zabranjeno pravilima foruma.
Elem,zadajmo
da zna bula kakva je slanina ne bi nikad ljubila Turcina
ljuljaj Zoki
ja sam rodjen dje dzamije nema
muslimane mrzim odmalena
ojha,hajmo malo slavljenja silovanja sa sve djecicom u kolu koja cikte
oj Fatima gdje su ti dimije
u cetnika oko redenika
i za ovaj post zadnje ali ne i najmanje vrijedno samo za okupljenih par stotina na narodnom veselju u Bratuncu
oj Sjenice nova Srebrenice oj Pazaru novi Vukovaru
valjal repertoar Zoki?
I jbt, koji si ti pacijent. Koliko puta moram ponoviti da ne volim cetnike? (Naprotiv!) Svugdje neki padobranci, cetnici, svugdje su neprijatelji. Pojedinci na ovom forumu su gori nego UDBA-ini agenti za vrijeme cistke Staljinovih simpatizera.. Masovna paranoja.
- animals
#236 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Nemam ja ta slova na tastaturiDrvosjeca iz Dejcica wrote:Valjda Mađari majka mu stara.animals wrote: Za tebe su Madzari veliki fasisti..
a oni kao i ti mrze zidove..
ali znas sta sam ti htio reci..
i kad nemas sta reci, onda se pozivas na pravopis, kao i jos par njih
ovdje pisem kako ja hocu , kome se ne svidja nek se zali direktoru
- Drvosjeca iz Dejcica
#237 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Zato i jeste ovakvo sranje kakvo jeste, kako u BiH tako i izvan nje, jer svaka budala uzima sebi za pravo da određuje šta i kako da radi, pritom ne mareći za neke jednostavne i osnovne stvari, postulate koje su izgradile civilizaciju. Usput, ispred zareza se ne odvaja prazan prostor...animals wrote:Nemam ja ta slova na tastaturiDrvosjeca iz Dejcica wrote:Valjda Mađari majka mu stara.animals wrote: Za tebe su Madzari veliki fasisti..
a oni kao i ti mrze zidove..![]()
ali znas sta sam ti htio reci..
i kad nemas sta reci, onda se pozivas na pravopis, kao i jos par njih![]()
ovdje pisem kako ja hocu , kome se ne svidja nek se zali direktoru
- animals
#238 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
OzbiljnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Zato i jeste ovakvo sranje kakvo jeste, kako u BiH tako i izvan nje, jer svaka budala uzima sebi za pravo da određuje šta i kako da radi, pritom ne mareći za neke jednostavne i osnovne stvari, postulate koje su izgradile civilizaciju. Usput, ispred zareza se ne odvaja prazan prostor...
stvarno si nadosadniji lik na forumu
- Drvosjeca iz Dejcica
#239 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Jah, eto drago mi je ako si nešto naučio. Usput, ako već želiš raspravljati sa nekim a pritom ne poznaješ neke osnove onda ispadaš smiješan.animals wrote:OzbiljnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Zato i jeste ovakvo sranje kakvo jeste, kako u BiH tako i izvan nje, jer svaka budala uzima sebi za pravo da određuje šta i kako da radi, pritom ne mareći za neke jednostavne i osnovne stvari, postulate koje su izgradile civilizaciju. Usput, ispred zareza se ne odvaja prazan prostor...otvori temu za pravopis, i nemoj vise biti dosadan
E hajmo iz početka sada, šta si ono rekao za Mađare?
- animals
#240 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Nije tema pravopis, vec zasto fasisti mrze Zidove..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jah, eto drago mi je ako si nešto naučio.animals wrote:OzbiljnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Zato i jeste ovakvo sranje kakvo jeste, kako u BiH tako i izvan nje, jer svaka budala uzima sebi za pravo da određuje šta i kako da radi, pritom ne mareći za neke jednostavne i osnovne stvari, postulate koje su izgradile civilizaciju. Usput, ispred zareza se ne odvaja prazan prostor...otvori temu za pravopis, i nemoj vise biti dosadan
- Drvosjeca iz Dejcica
#241 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Mislim da si opet fulio bit. Tema je stvaranje malih fašista pa u uvodnom postu ima i video gdje se veličaju četnički odredi...itd.animals wrote: Nije tema pravopis, vec zasto fasisti mrze Zidove..
Drugo, fašisti ne mrze samo židove već i neke druge.
- animals
#242 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
I bila je dok je ti nisi presaltao na JevrejeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Mislim da si opet fulio bit. Tema je stvaranje malih fašista pa u uvodnom postu ima i video gdje se veličaju četnički odredi...itd.animals wrote: Nije tema pravopis, vec zasto fasisti mrze Zidove..
Drugo, fašisti ne mrze samo židove već i neke druge.
- bingov buraz
#243 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Meni ne moras ponavljati nista,ja ocjenjujem po djelima.Nisi prokomentarisao pacijenta iz uvodnog posta ali si se zato uhvatio pacijenata koji nisu iz tvog naroda,sta je to nego relativizacija.Zokipfc wrote:To je bio nacin izrazim ironiju.bingov buraz wrote:Prepravljanje postova,kako dubokoumno,mislim da je i zabranjeno pravilima foruma.
Elem,zadajmo
da zna bula kakva je slanina ne bi nikad ljubila Turcina
ljuljaj Zoki
ja sam rodjen dje dzamije nema
muslimane mrzim odmalena
ojha,hajmo malo slavljenja silovanja sa sve djecicom u kolu koja cikte
oj Fatima gdje su ti dimije
u cetnika oko redenika
i za ovaj post zadnje ali ne i najmanje vrijedno samo za okupljenih par stotina na narodnom veselju u Bratuncu
oj Sjenice nova Srebrenice oj Pazaru novi Vukovaru
valjal repertoar Zoki?
I jbt, koji si ti pacijent. Koliko puta moram ponoviti da ne volim cetnike? (Naprotiv!) Svugdje neki padobranci, cetnici, svugdje su neprijatelji. Pojedinci na ovom forumu su gori nego UDBA-ini agenti za vrijeme cistke Staljinovih simpatizera.. Masovna paranoja.
Svako dobro.
- sheilak
#244 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
bingov buraz wrote: Meni ne moras ponavljati nista,ja ocjenjujem po djelima.Nisi prokomentarisao pacijenta iz uvodnog posta ali si se zato uhvatio pacijenata koji nisu iz tvog naroda,sta je to nego relativizacija.
Svako dobro.
a mali (i veliki) fasisti su stvarani i za onog vremena, a i jos ranije. no razlika je da je offspring fasista stvaran tada tajno, na slavama, ispod titine slike. sad je javno, mogu si dati oduska, sto je i dobro za nas ostale (ne samo bosnjake). barem znamo na cemu smo. no odbrana od fasizma tudjeg nije stvaranje sopstvenog. iako je iskusenje da se to uradi veliko.
- Dozer
#245 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Tacnije, nije ni 1%rajv0sa wrote:50 000 ljudi na stadionu grmi , ubi turčina, ustašu, šipatara ? to je jedan posto??. Dosta mi je vise te price u srbiji su normala, jašta su, sve je to isto, srbin je srbin.Black swan wrote:1% od ukupne mase
kažu oko 6% uspješna mobilizacija u beogradu za razaranje hrvatske
sve skupa na riječima i paradama jako oko 25%
mnogi misle ali se ne usuđuju reći oko 40%
ostali su normalni
svaki narod ima svoje crne ovce
Sto se inicijalnog klipa tice - idiotluk na kvadrat. Ali, nazalost, nista bolje nije ni na jednoj strani. Procenti su tu maltene nebitni, jer bitnije je da se to desava...
- Henry Chinaski
#246 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Svaki od ove djece je potencijalni Redneck koji će sutra doći u školu i pobiti nastavnike u drugove.
Bezbolnija opcija je da će usmrditi livadu negdje na bojištu tipa ukrajinskog. U njegovom selu će paliti svijeće, a ostali će ga smatrati budalom.
Bezbolnija opcija je da će usmrditi livadu negdje na bojištu tipa ukrajinskog. U njegovom selu će paliti svijeće, a ostali će ga smatrati budalom.
- Dozer
#247 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Naravno. Samo - oni to ne kontaju 
Mene fakat zanima da mi neko pojasni koja je konkretna razlika izmedju bilo kojeg ekstrema poput ustase, cetnika ili vehabije...?
Mene fakat zanima da mi neko pojasni koja je konkretna razlika izmedju bilo kojeg ekstrema poput ustase, cetnika ili vehabije...?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#248 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Idejno je mala, nikakva. Ali u periodu koji nije mirnodobski, velika, drastičnaDozer wrote:Naravno. Samo - oni to ne kontaju
Generacije malih fašista su odgojene i puno prije zvaničnog odgoja. Period 1992-1995 to jasno ilustruje.
- Dozer
#249 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ma ta ideoloska me zanimala

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#250 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
NIkakva razlika. Mada je isto nikakava i sa onima koji prizivaju diktaturu i veličaju Goli Otok. Dogma je dogma, jednako opasna svaka. Koju više prezireš , stvar ukusa.Dozer wrote:Ma ta ideoloska me zanimala![]()