"Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
turquoise

#226 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by turquoise »

mislim da je od dine jaci ovaj (manje od) dvadesetogodisnjak koji je imao cisto seksualnu vezu sa DAMOM mladjom od sebe. tiito lijepi... :-)
ultima_palabra

#227 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by ultima_palabra »

Šta fali, nek se djeca igraju :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#228 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by pici »

Image

Image

Image

Image
Dr Kova

#229 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Dr Kova »

Znam ovu desnu čičkavu :mrgreen:
Tito_i_Partija

#230 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Tito_i_Partija »

Kikibombona wrote:
Ja sam to davno skontao. Kao dvadestogodisnjak (ili sam bio mladji, ne sjecam se vise) sam upoznao djevojku, koja je, ono, drama... :mrgreen: Ne znam, iz nekog razloga joj se svidio. Drugaciji naglasak, sta li... Ona je bila mladja od mene, laka ne emocijama. I zalijepi pravo, veoma brzo. Ja hladan kao spricer, vezu dozivljavao iskljucivo kao 'seksualnu'. Svi se cudili, takva cura a ja nezainteresovan, bla, bla... Tada sam im govorio da ce se udati za bogatasa. Zivot sa takvom curom bi se kad-tad pretvorio u pakao, jer su njema materijalna ocekivanja bila ogromna. Vec tada sam znao da necu dogurati suvise daleko kada je imovinski karton u pitanju. :D I tako, nije to dugo potrajalo, meni se svidjela jedna sa kojom sam, ispostavit ce se, bio kompatibilan (veza potrajala priliiicnoooo)... Ova se udala za fudbalera, milioner covo, voza Ferari!
Hej maloprije cujem dos'o Dzeko s par rmpalija, trazi tebe. Idi popricaj, vidi sta hoce covjek. :D
Kikibombona

#231 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Kikibombona »

Tito_i_Partija wrote:
Kikibombona wrote:
Ja sam to davno skontao. Kao dvadestogodisnjak (ili sam bio mladji, ne sjecam se vise) sam upoznao djevojku, koja je, ono, drama... :mrgreen: Ne znam, iz nekog razloga joj se svidio. Drugaciji naglasak, sta li... Ona je bila mladja od mene, laka ne emocijama. I zalijepi pravo, veoma brzo. Ja hladan kao spricer, vezu dozivljavao iskljucivo kao 'seksualnu'. Svi se cudili, takva cura a ja nezainteresovan, bla, bla... Tada sam im govorio da ce se udati za bogatasa. Zivot sa takvom curom bi se kad-tad pretvorio u pakao, jer su njema materijalna ocekivanja bila ogromna. Vec tada sam znao da necu dogurati suvise daleko kada je imovinski karton u pitanju. :D I tako, nije to dugo potrajalo, meni se svidjela jedna sa kojom sam, ispostavit ce se, bio kompatibilan (veza potrajala priliiicnoooo)... Ova se udala za fudbalera, milioner covo, voza Ferari!
Hej maloprije cujem dos'o Dzeko s par rmpalija, trazi tebe. Idi popricaj, vidi sta hoce covjek. :D
Ovaj je igrao u Nantu a nije Mirza Mesic. :D

Al to je tako... Jedan haver se nedavno ozenio. Zgodan i dobar momak, moze imati mnoge djevojke. Mala ima bezbroj udvaraca. Veoma mlada, zaljubila se. Moja je prognoza da ce imati zestokih problema u zivotu. Djevojka je bolesno ambiciozna a nije kapacitet da sama ostvari ambicije. Nije ni on. Ljubav i strast ce kad-tad splasnuti, a onda nastaju problemi...
skupljac_zeljeza

#232 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by skupljac_zeljeza »

Cherry-Cherry wrote:Realno, lik je bez veze. Fizički nije moj tip nikako, a ne sviđa mi se ni kao osoba.
Žene se najviše lože na njega zbog funkcije koju obavlja. Mada jbg shvatam i to i ne osuđujuem one koje kažu: može te pogurati i slično... Država nam je nikakva, dosta ljudi je bez posla, a nagon za samoodržanjem je primaran, tako da...
....a ja mislio da je serija o Sulejmanu Veličanstvenom samo mašta filmadžija. Možda i Dino dobije seriju.
Saian

#233 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Saian »

pici wrote:
Image
Buckethead wrote:Znam ovu desnu čičkavu :mrgreen:
a dobro sta sad, glavu gore, bice bolje :D
skupljac_zeljeza

#234 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Buckethead wrote:Znam ovu desnu čičkavu :mrgreen:
A zna li ona ovu srednju? Valjala bi mi za 'vamo nešto. :wink:
Korisničkoime

#235 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Korisničkoime »

brsti wrote:Vjerovali ili ne to su riječi koje sam čuo širom sale na prvom dolasku na faks, pravo....

Uglavnom prvo predavanje, sve kasni, mi iskoristili priliku i upoznajemo se, dosta studenata znam i tako.. Taj Dino izgleda da poznaje glavne ljude na faksu, raspričao se sa njima, sve kasni zbog njega, on se smije, zajebava se, prilazi mu neki treći lik i kulturno govori tom Konakoviću da trebaju početi raditi sa studentima jer su okasnili a ovaj njega onako papanski izignorisao i samo mu reče "bježi bolan" ali onako podrugljivo i glasno da ga svi čuju..a ženske oko mene samo što neće orgazme dobiti.. prije nego što će pričati sa ljudima sa faksa on je pričao sa budućim studentkinjama (mi smo 1996 godište) a one se sve guraju da pričaju sa njim...

Što više vremena prolazi, ovaj Dino je u sve većem centru pažnje, a kako sam okružen studenticama uveliko krenu priča, pa znate li vi ko je to, ajoj kakav je, kakav laf, koji gospodin, koji kralj, lijep, pametan, obrazovan, kaže jedna dugo bila zaljubljena u njega, druga kaže i ja sam, trećoj se samo sviđa... ajjj duša je...

Poslije predavanja nas više ide na kafu, baš veliko društvo možda 20 ljudi.. djevojke se već malo otvorile, centralna tema ostade ista i ja iskoristio priliku da upitam što njega gotive.. djevojke mi otvoreno rekoše sve u glas nadovezujući se jedna na drugu kako je lijep, pametan, obrazovan, bivši sportista, ima vlast, moćan je, glavni je, gospodin je, svi njega pitaju, radi šta hoće, niko mu ništa ne smije i još na kraju jedna reče pa jeste bitna ljubav ali je bitno i ono što imaš u životu a on te može progurati, može ti naći posao da ljepše živiš...

Svako treba imati pravo na izbor neću ulaziti u to. Imam pitanje:

1) Jel ovako zaista najčešće razmišljaju djevojke na pravnom faksu ili sam ja bio u pogrešnoj grupi? OK ako je ovo gore poželjno ali ja sam bar navikao da se ovo malo zamota i ublaži..

2) Šta vi žene sa foruma mislite o ovom Konakoviću? Što samo fizički što ukupno karakterom i fizički? Jel on alfa muškarac ono što kažu?

Nije nikakva sprdnja.. i vjerujem da niste prvi put čuli za ovo.. ušao sam mu na fejsbuk.. tamo mu se takođe dive.. žene komentarišu kako je laf, kako je gospodin, kako je pravi, kako mu se može...
Momak Dinu zovu kifla, lik je bolesno ljubomoran a kazu nije mu strano ni da cimne na svoju dragu. Diplomu faksa je dobio preko stranke. S njim je pocelo propadanje nekadasnjeg giganta KK Bosna kojeg vise nema. On je dio naseg establismenta sto ga samim po sebi cini supkom tako je jbg.ja ne znam nikoga ko se iole bavi politikom od nivoa opcine do drzave a da nije supak. Eh sada zene ili prije cure. Sta reci nisu sve iste kao ni mi muskarci/momci. Sto se tice prava kojeg sam studirao ima toga sa se malo kolegice pale na moc, uticaj i od takvih bjezi to su malo zesci komoleksi o tome bi se eseji dali pisati ne samo u privatnom zivotu nego i u poslovnom. Mada opet nije sve jednoobrazno u mene je supruga takoder zavrsila pravo i nije nista nalik opisanom tako prijatelju kao i sve zivotu nista nije crno i bijelo i jednoobrazno.
Romanista 101%

#236 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Romanista 101% »

na trenutak sam pomislio da se tema zove "Zaljubila sam se u Dinu Merlina..." :D
skupljac_zeljeza

#237 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Romanista 101% wrote:na trenutak sam pomislio da se tema zove "Zaljubila sam se u Dinu Merlina..." :D
Svejedno je. I Dino ima para. :wink:
Saian

#238 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Saian »

ovo je uzasno "reci", i da sam strogi katolik vjerovatno bih se bicevao za pokoru, ali

:D :run:
L u c i f e r

#239 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by L u c i f e r »

tututuuuu wrote:Meni se cini da bi ti volio da tebe Dino oplodi. :D
:lol: :thumbup: :izet: :roll:

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#240 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by pici »

Image

Image

Image
gilla

#241 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by gilla »

Doticnog gura familija Izetbegović još od vremena grešaka u koracima kada je kao golobradi mladić pokušavao pogoditi tablu.
Ta ista leđa su mu omogućila da završi DIF za 6 mjeseci.
Sve to otplaćuje godinama radeći iza zavjese za gđu.Sebiju.

Izađe komotno za govornicu i kaže ustanova digla kredit kako bi prikazala pozitivan finansijski rezultat.( tako da ne treba čuditi zašto je KK Bosna propala s obzirom da se on bavio njihovim finansijama i čime sve ne).

Što se tiče teme lik je apsolutno alfa za naše uslove, ko te više pita kako si nešto postigao.
A žensko je uvijek letilo na moć, ima dobar jezik, blebeće, godinama je pohvatao šta drugi pričaju, naučio razliku između fiksno i fiskalno...

Realno ne vidim zašto ne bi letile za njim u našim uslovima, šta trebaju za lokalnim klošarom.
A pupoljci od 18,19 godina? Pa one ne znaju bi li piskile ili kakile, šta je čudno.
Saian

#242 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Saian »

Kikibombona wrote:
Ma jarane, nemoj se time zamarati!

Da u tvome gradu ima 10 zena i 10 000 muskaraca, imalo bi smisla polemisati na ovu temu. Tada bi morao uloziti znacajan trud da osvojis zenu, sto bi zahtjevalo rad na sebi u svim pravcima. Ovako, nema potrebe, bolje da se trosis na neke druge stvari i od zena uzmes one koje se svidjaju tebi i kojima se ti svidjas. Ako ocekivanja kod oba partnera nisu zadovoljena, pisi propalo!

Klinci se suvise zamaraju oko detalja. Kako da pridjem, sta da kazem. Pridji jarane, bez ikakve pripreme! Cim te vidi opucat ce je adrenalin tako da nece skontati da si ispao glup. Ha ja! :D

Ne postavljaj sebi ultimativne ciljeve kojima ces robovati cijeli zivot! Ne dozvoli da te savladaju pohlepa i ambicije, da te iznutra podere ljubomora, velika ocekivanja... Treba biti ambiciozan i razmisljati dugorocno, ali bez imperativa, bez bez unaprijed odredjenih ciljeva. Takav covjek postane robot, rob... pa i kada ostvari zacrtano bude nezadovoljan jer je vec zatrovao mozak na putu do uspjeha.

Il' si alfa ili nisi. Ja nisam! Mogao bih se pretvarati ali bih se gadio sam sebi. Sastavljen sam od drugacijeg materijala i zadovoljan sam sto sam takav (ne bih se mijenjao sa Dinom, kao ni on sa mnom). Nikada nisam mastao da cure za mnom bale kao za Axl Roseom. Koji ce mi to klinac takav teret. I jedna zna biti previse. :mrgreen:

Dakle, jarane, prilicno sam siguran da je za tebe bolji izbor ta mala iz Zivinica nego sve te sto vlaze na Dinu. Drzi se ti nje, a ove ostavi da mastaju o Dini...

I uvijek ostani ono sto jesi, nemoj se pretvarati i skrnaviti osobonost. Bolje biti dobar original nego losa kopija!
Trenutak Kad ti Semso Bonaparte opjeva zivot
Tvoji su snovi jahta i brdo koktela
a moj je kucica na kraju sela
ti ides u skupi disko i nosis parfeme
ja volim birtije gdje stalo je vrijeme

Bracika, da ti nisi to osudio na mrtvorodjenche kad si je pozvo na prvi dejt, mozda bi i od tebe i od nje bilo nesto, ovako, kako ces znat'. MeShcini da si ti donio apriori odluku i za sebe i za nju na osnovu svog projiciranog plafona. No s obzirom na nekompletnost informacija lako je vjerovatno da grijesim. No kako cemo znati sad i ja i ti :D
JelenaF

#243 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JelenaF »

Tema dušu dala za ispoljavanje kompleksa frustriranih muškaraca, kad sam vidjela ovoliku količinu frustracija morala sam se registrovati.

Jel Elmedin poželjan muškarac u odnosu na svoje vršnjake? Jeste.
Pripada u onih top 10% muškaraca u Sarajevu. Ako posmatramo samo ljude njegovih godina a koji su slobodni (doskora je i on bio) onda sigurno spada u maksimalno 3% onih top.
Koju bi ocjenu dobio? Najmanje 8/10 i to kaže neko ko je bio x puta u njegovom društvu.
Da sam mlađa 10ak godina i da nemam svoju porodicu, sigurno bih mu dala signale da sam zainteresovana...

To je pošteno, zar ne. :)

Mnogo poštenije od žena koje pričaju političar, nasilan, SDA, ovakav onakav.. a kad se nađu u njegovom društvu ne skidaju pogled sa njega a glas im zadrhti..

Radim u jednoj instituciji gdje Elmedin redovno dolazi. A bio je i na našoj proslavi nove godine. Na stranu politika i sve negativno što ona nosi, ali ovaj čovjek je tipična alfa, tipičan lav u životinjskom svijetu. Od glasa, preko govora, držanja, načina na koji te gleda dok pričaš sa njim.. žene to itekako osjete.. u sekundi osjete. Vjerujem da ko god je Elmedina vidio uživo da može potvrditi ovo.

Bez sprdnje molim, a argumentovane odgovore prihvatam..
poostar

#244 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by poostar »

JelenaF wrote:Tema dušu dala za ispoljavanje kompleksa frustriranih muškaraca, kad sam vidjela ovoliku količinu frustracija morala sam se registrovati.

Pripada u onih top 10% muškaraca u Sarajevu. Ako posmatramo samo ljude njegovih godina a koji su slobodni (doskora je i on bio) onda sigurno spada u maksimalno 3% onih top.
Koju bi ocjenu dobio? Najmanje 8/10 i to kaže neko ko je bio x puta u njegovom društvu.
Da sam mlađa 10ak godina i da nemam svoju porodicu, sigurno bih mu dala signale da sam zainteresovana...

Mnogo poštenije od žena koje pričaju političar, nasilan, SDA, ovakav onakav.. a kad se nađu u njegovom društvu ne skidaju pogled sa njega a glas im zadrhti..

Radim u jednoj instituciji gdje Elmedin redovno dolazi. A bio je i na našoj proslavi nove godine. Na stranu politika i sve negativno što ona nosi, ali ovaj čovjek je tipična alfa, tipičan lav u životinjskom svijetu. Od glasa, preko govora, držanja, načina na koji te gleda dok pričaš sa njim.. žene to itekako osjete.. u sekundi osjete. Vjerujem da ko god je Elmedina vidio uživo da može potvrditi ovo.

Kako ti se da praviti novi profil svaki drugi dan ? Ja svoj napravio prije sedam godina i nema sanse da bi opet pa nek me posalju u banovice..teska ona matematika u p.m :mrgreen:

Ti se malo prije registrovo da odgovoris na ovu temu i odma ocekujes argumentovane odgovore bez sprdnje... :lol:
sinuhe

#245 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by sinuhe »

Sta je zeni registrovati se za DinA. Covjek se dvaput razvodio.
JelenaF

#246 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JelenaF »

Nisam se registrovao, jesam se registrovala, ovo mi je prvi nalog ovdje. :) Čitam forum redovno, doduše sasvim druge teme, na ovu sam slučajno naišla. Izgleda da i ti spadaš u krug frustriranih muškaraca koji tim pošalicama pokušavaju da budu duhoviti, a ne ide im...

Kultura dijaloga vam je na jako niskom nivou. Ja sam objasnila iz kojih razloga je Konaković poželjan. I ne treba mi forum da to shvatim, dovoljno je da ga vidim uživo i da čujem komentare radnih kolegica koje su neudate kad Elmedin dođe u kancelariju...
tututuuuu

#247 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by tututuuuu »

JelenaF wrote:Tema dušu dala za ispoljavanje kompleksa frustriranih muškaraca, kad sam vidjela ovoliku količinu frustracija morala sam se registrovati.

Pa prema tvome muzu bas i nije. :D

Ako mene pitate, "alfa" je cesto stvar necijeg dozivljaja. Nekom alfa, nekom napuhanko. Al ova se tema pretvorila u kako je Dino alfa, zgodan itd... sto od strane zena (i zabrinjavajuce, i od strane muskaraca :D ), dok je po meni ovdje vise rijec o jos jednom bahatom politicaru, i to poprilicno nebitnom politicaru koji si odmah daje za pravo da suta ljude i suta pravila. To po meni nije alfa, vec manjak mnogo cega drugoga.
dezurni_ucenik

#248 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dezurni_ucenik »

Vidi Dalije sto se iznervirala. :lol:
poostar

#249 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by poostar »

sta se moze srculence..kulturu dijaloga smo naucili od nasih sexy politicara..znas onu, politicari su ogledalo drustva :kiss:
poostar

#250 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by poostar »

dezurni_ucenik wrote: Vidi Dalije sto se iznervirala. :lol:
Prije bi reko da je neki delija,ali haj..igrajmo se :oops:
Locked