@Niemand
Torabi.... Covjek se obogatio na ljudskoj gluposti. Hajde se zakuni da niko tvoj nije otisao kod njega. Ukupni komentar =
Ali, moj identican komentar je isti i za religije =
Medjutim, komentar je suprotan na nesto sto se naziva - nada. Nisam siguran da ces shvatiti, a i svejedno je.
Sto se tice pitanja da li je onaj ostario - nemam pojma. Moguce da si primijetio da ga ja nisam ni komentarisao....
@Drvosjeca
To ti tako kada momci nisu sposobni za out of the box razmisljanje... Vidis da im se sve svodi na "nauka rekla", a nauka se toliko puta zajebala kroz istoriju, pa i sama sebe demantovala vremenom, da je nebulozno danas uopste cak i tvrditi da je nesto naucno dokazano jer i to sto jeste dokazano, sutra moze biti pobijeno.
Identican mentalni sklop se vidi i kod onoga " bog rekao", a i tu cijela masa stvari odavno razjasnjenja i demistificirana, pa je i smisao svega toiga danas u odnosu na isto to prije 200-500-1000 godina prilicno drugaciji.
Ali, hajde ti to objasni nekome ko eksplicitno tvrdi da nema nista brze od svjetlosti, za sta, btw, uopste nije znao do nedavno
----
Djeco draga...petak navecer, treba pun grad, a vi drkate i mudroserate pa internetu... Haj' mi stariji koji imamo djecu haman vasih godina, ali vi... Izrasce vam dlake na dlanovima ba