Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post Reply
VCorp

#226 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by VCorp »

Trebaju se preimenovati u Republika Lažovska :lol:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#227 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by japin_mutapi »

кад ће тај референдум напокон

догодине у приједору
pemanapemani

#228 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by pemanapemani »

Na podrucju Sarajeva danas zivi vise Bosnjaka, Hrvata i vjerovatno "ostalih", nego na podrucju manjeg entiteta (skoro pola drzave).
U Sarajevu svakodnevo radi malo manje Srba, nego sto ih radi u Banja Luci.

Treba razvijati bosanskohercegovacku politicku strategiju. Po slobodnoj procjeni, trenutno, istu bi prihvatilo 95% Bosnjaka, 25% Hrvata, 10% Srba i 95% "ostalih" - preko 70% ukupne populacije.

Dodik zeli da mu se suprotstave iskljucivo formom zastite bosnjastva. Cilj je da se niko ne zalaze za drzavu, nego da se vodi borba za etnicka prava. Tada BiH postaje besmislena.
almir90

#229 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by almir90 »

Srbi protjerani iz Federacije? :lol: Nisu protjerani već su dobrovoljno otišli i mnogi se nikada nisu htjeli vratili, jer su tako sami odlučili, to svi znaju. Al' dobro u očima četalja sve je to isto, dal' otiš'o dobrovoljno, il' te neko protjer'o, ma nema razlike. :lol:
sWeeT_Companion

#230 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by sWeeT_Companion »

pemanapemani

Srbi bi ti odgovorili sledećim podacima....

Na području Zvornika živi više Bošnjaka nego Srba na području Sarajeva.
Na području Bijeljine živi više Bošnjaka nego Srba u Zenici.
Na području Prijedora živi više Bošnjaka nego Srba u Tuzli.
Na području Doboja živi više Bošnjaka nego Srba u Mostaru.

Banjaluku kao najveći grad Srpske izostavljam, jer i u njoj je više Bošnjaka nego Srba i u jednom gradu Federacije.

Što se tiče zaposlenosti, to je podatak zasnovan na tome da je Sarajevo glavni grad i da su u njemu sve institucije, pa je i razumljivo da mnogo ljudi iz druga dva naroda radi.
__Phoenix__

#231 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by __Phoenix__ »

Ma zezaš, takvi podaci? Strašno.

Image
pemanapemani

#232 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by pemanapemani »

Banja Luka je glavni grad manjeg entiteta. Po Ustavu, svi bi trebali imati jednaka prava. Grad ima odlican geografski polozaj. Grad je etnicki totalno ociscen.

Zasto svi drugi moraju slusati veci dio Srba (80%), ako se sa tim ne slazu Bosnjaci, Hrvati i "ostali"?
Kao sto sam naveo, sa Dodikovom polufasistickom politikom se ne slaze vise of 70% gradjana BiH.
Latte

#233 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Latte »

sWeeT_Companion wrote:pemanapemani

Banjaluku kao najveći grad Srpske izostavljam, jer i u njoj je više Bošnjaka nego Srba i u jednom gradu Federacije.

Što se tiče zaposlenosti, to je podatak zasnovan na tome da je Sarajevo glavni grad i da su u njemu sve institucije, pa je i razumljivo da mnogo ljudi iz druga dva naroda radi.
Boli me cosak koliko srba ima u BiH.koji ce mi klinac,nit ih jebat nit ih kuci vodit
mirsek

#234 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by mirsek »

pemanapemani wrote:Banja Luka je glavni grad manjeg entiteta. Po Ustavu, svi bi trebali imati jednaka prava. Grad ima odlican geografski polozaj. Grad je etnicki totalno ociscen.

Zasto svi drugi moraju slusati veci dio Srba (80%), ako se sa tim ne slazu Bosnjaci, Hrvati i "ostali"?
Kao sto sam naveo, sa Dodikovom polufasistickom politikom se ne slaze vise of 70% gradjana BiH.
Po Ustavu RS Sarajevo je glavni grad manjeg entiteta. :bih:
sWeeT_Companion

#235 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

__Phoenix__ wrote:Ma zezaš, takvi podaci? Strašno.

Image

:mrgreen:
__Phoenix__

#236 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by __Phoenix__ »

Jesi bio rođen kad je ta slika nastala?
General War

#237 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by General War »

sWeeT_Companion wrote:Pamtim....ostale strane su se baš trudile da budu humane. Toliko da su danas etnički očistile Federaciju. :lol:
..et ti znas :-)
Maharadza

#238 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Maharadza »

Sve pod prijetnjom jadni napuštaju ognjišta...odmah se vidi... :oops:

Ova sa 5:50 je očito ubačeni điHAtlijski elemenat! :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#239 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by _BataZiv_0809 »

Boktejebo i prebrojavanje krvnih zrnaca. Odvratno i degutantno :oops:
kamen spoticanja

#240 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by kamen spoticanja »

hizo ramidovic wrote:
kamen spoticanja wrote: Nece mile docekati reformu pravosudja :wink:
Kazem ti bos nije ukinut niti ce biti...a sto opet govori da mile nema ideju ni u stvarima u kojima ima naizgled apsolutnu kontrolu
ako ti tako kazes onda ok...
sta nas briga, ovo svakako nije nas referendum
Sta kaze ambasador BiH u Rusiji?
PM72

#241 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by PM72 »

a što meni ne odgovoriš? :D

kakve ti nebuloze valjaš o brojevima Bošnjaka? I reci nam iskreno (ako si to u stanju) je li broj bošnjačkih povratnika djelo vlade i vlasti RS ili inat i želja sa svojom rodnom grudom? ja ti nudio opkladu a ti kao prava vagina ni mukajet.Ti si ovdje da provociraš,ko fol si fin i kulturan a nimalo se ne razlikuješ od mase zadriglih šovinista i nacionalista.Počeo si postavljati i slike a fol te interesuje "stav Bošnjaka prema referendumu" E pa da ti ja kažem.Referendum će biti kad na onoj stvari nokat naraste.Ostalo ako ti nabrojim - dobiću ban.

Chmoljo,zamoliću te da ovu šovinističku i nacionalističku izlučevinu odstraniš sa sajta.
Mr.Sojic

#242 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

PM72 wrote:

kakve ti nebuloze valjaš o brojevima Bošnjaka? I reci nam iskreno (ako si to u stanju) je li broj bošnjačkih povratnika djelo vlade i vlasti RS ili inat i želja sa svojom rodnom grudom? ja ti nudio opkladu a ti kao prava vagina ni mukajet.Ti si ovdje da provociraš,ko fol si fin i kulturan a nimalo se ne razlikuješ od mase zadriglih šovinista i nacionalista.Počeo si postavljati i slike a fol te interesuje "stav Bošnjaka prema referendumu" E pa da ti ja kažem.Referendum će biti kad na onoj stvari nokat naraste.Ostalo ako ti nabrojim - dobiću ban.

Chmoljo,zamoliću te da ovu šovinističku i nacionalističku izlučevinu odstraniš sa sajta.
Kolega :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :kiss:
sinuhe

#243 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by sinuhe »

Pa ne bi se ni Dodik ujedinjavao sa Srbijom. Od vlasti ne bi odustao :D
sWeeT_Companion

#244 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

sokolimirsad wrote:Evo ja zivim u Kragujevcu od 1990,kada mi je cale dobio premestaj iz Bolnice u Novom Pazaru u Klinicki Centar u Kragujevcu...Nije mi falila ni dlaka sa glave svih ovih godina...
Ali trebate znati da se Srbijanci sa ove strane Drine bas i ne vole Srbe iz Bosne...Kada bi se u Srbiji idrzao referendum o prisajedinjenju entiteta Republike Srpske 80% Srbijanaca bi glasalo prrotiv...
Inace ovde Dodik vazi za jednu veliku lopovcinu...
Srbijanci su vezani za Kosovu a za Bosnu im se jebe...
Ajde.... :lol:
Maharadza

#245 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Maharadza »

sokolimirsad wrote:Evo ja zivim u Kragujevcu od 1990,kada mi je cale dobio premestaj iz Bolnice u Novom Pazaru u Klinicki Centar u Kragujevcu...Nije mi falila ni dlaka sa glave svih ovih godina...
Ali trebate znati da se Srbijanci sa ove strane Drine bas i ne vole Srbe iz Bosne...Kada bi se u Srbiji idrzao referendum o prisajedinjenju entiteta Republike Srpske 80% Srbijanaca bi glasalo prrotiv...
Inace ovde Dodik vazi za jednu veliku lopovcinu...
Srbijanci su vezani za Kosovu a za Bosnu im se jebe...
A opet glasaju za dokazanog četnika...stipu se te šuplje...vuk dlaku mijenja ali...pamet u glavu! ;-)
Mr.Sojic

#246 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

sinuhe wrote:Pa ne bi se ni Dodik ujedinjavao sa Srbijom. Od vlasti ne bi odustao :D
Gromobrana gVardijana za preCednika svih sumskih teritorija :D :D
sWeeT_Companion

#247 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

PM72 wrote:

Dobio si odgovor, druga je stvar što ti odgovor ne paše. Što podaci govore suprotno tvojim tvrdnjama. Jbg nisam ja kriv što su podaci takvi kakvi su. Niti zaslužan za neke od njih.

Što se molbe tiče, interesantno, samo ne znam je li ona dokaz nemoći ili ipak bojazan od daljih diskusija i neuspjeha u obaranja činjenica.... Kako god, možda i usvoje tvoju molbu, ali to neće uticati na podatke koje sam naveo. Oni ostaju.
dobojlija81

#248 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by dobojlija81 »

ovaj cirkusant jos ovdje
Drinski

#249 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Drinski »

Poslije tri posta, od registracije, sam skuzio da se radi o licu iz procetnicke porodice. Osobi koja nastavlja i propagira politiku genocida. I sad vam je on kriv sto ste se upecali, pa vas provocira, negira zlocin i zajebava?! Sto ga niste odmah odjebali...dzabe se zalite. Sutra ce, ne trepnuvsi, taj kazati da ste poklali sto hiljada ljudi u Sarajevu.
sWeeT_Companion

#250 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Najjači su mi ovi koji me označavaju kao pročetnika ili četnika ili neočetnika... :lol:
Nit četnik, nit komunjara - Srbin iz Republike Srpske.
Ali ako vam toliko podaci ne odgovaraju, to nije način da vrijeđate druge ljude pogrdnim nazivima ili još gore pripisujete im sopstvene osjećaje i patološku privrženost laži. :izet:
Post Reply