Prilazite li prve muškarcima?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#226 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

Meni vala stalno prilaze, ali im vazda prica sta traze, a ne sta nude :zoka:
perfekcionista1

#227 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by perfekcionista1 »

sherbett wrote: Druga strana isto tako. Mozda je prva uz to pomalo i paranoicna? Odakle je izvukla onaj zakljucak?
Paranoicna nije sigurno vec realna. A posebna je prica sto se druga osoba nije ni potrudila ostaviti drugaciji dojam ili promjeniti donijeti zakljucak. Ni dan danas.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#228 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

:meza1:
perfekcionista1

#229 Re: Prilazite li prve muškarcima?

sherbett wrote: Prva strana nije imala sluha
grijesis :nene:
perfekcionista1

#230 Re: Prilazite li prve muškarcima?

sherbett wrote: :dada:
neko je tvrdoglav :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#231 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

perfekcionista1 wrote:za relativno "dobru" curu je uvijek bila prpa ako joj pridje previse dobar momak na kakvog nije navikla, odmah joj pada samopouzdanje jer je navikla da igra po svome dok muskarac gleda u nju kao u bozanstvo. Ali ako interesovanje pokaze neko slican ili bolji od nje onda se zauzima odbrambeni mehanizam jer zna da vise ne moze biti dominantna u toj situaciji i igrati se sa doticnim :izet:
Bravo care :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#232 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote:Hahahahaha... Još se nisam u potpunosti pomirila s tim ali stvarno je istina ono da su muškarci, kad su u pitanju žene i seks, amebe.
Dakle, tko ti se sviđa, priđi mu bez straha i zavedi ga, dopustit će ti. Ako te i odbije (a to bi se moglo dogoditi u možda 5% slučajeva), damski se povučeš, tako da mu sljedećeg trena bude žao što te odbio :)
Crna čipka pali kod svakog. Kod svakog.
Vjerujem da sve ove i druge fazone već znaš i sama :D. Možda da otvorimo temu "Zavođenje", da razmijenimo iskustva i ideje :D
I ne zaboravi, dama u društvu, kurva u krevetu :D . Kojem se to ne sviđa, ima neki problem u glavi.
Vidi se da znas znanje :)

Crna čipka, a još bolje halter koji malo proviruje.

A evo iz mog iskustva, kad izađem u klub ili tako neko mjesto, jedno 70% djevojaka me moze imati :thumbup:
pukepuke

#233 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by pukepuke »

_BataZiv_0809 wrote:
pukepuke wrote:Hahahahaha... Još se nisam u potpunosti pomirila s tim ali stvarno je istina ono da su muškarci, kad su u pitanju žene i seks, amebe.
Dakle, tko ti se sviđa, priđi mu bez straha i zavedi ga, dopustit će ti. Ako te i odbije (a to bi se moglo dogoditi u možda 5% slučajeva), damski se povučeš, tako da mu sljedećeg trena bude žao što te odbio :)
Crna čipka pali kod svakog. Kod svakog.
Vjerujem da sve ove i druge fazone već znaš i sama :D. Možda da otvorimo temu "Zavođenje", da razmijenimo iskustva i ideje :D
I ne zaboravi, dama u društvu, kurva u krevetu :D . Kojem se to ne sviđa, ima neki problem u glavi.
Vidi se da znas znanje :)

Crna čipka, a još bolje halter koji malo proviruje.

A evo iz mog iskustva, kad izađem u klub ili tako neko mjesto, jedno 70% djevojaka me moze imati :thumbup:
Hvala kolega, hvala, trudimo se :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#234 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote:
Hvala kolega, hvala, trudimo se :-D
I ono sto je bitno u cijeloj prici-95%, a mozda i vise, muskaraca nikad nece nekulturno i grubo odbiti djevojku koja je prva prisla. Za razliku od obrnute situacije :-)

Cak i kad nisam zaniteresovan, pokusavam biti sto ljubazniji.
lijepa u dusi

#235 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

Ne znam prici tako da zavedem. Uglavnom sam bila ono sto jesam, cesto pomalo smotana pa to valjda bude simpaticno, sta znam :D
Nisam imala problem da prva pridjem, zapocnem neku konverzaciju i slicno, samo je postojao problem sto onda muskarci pomisle da si vec spremna uskociti u krevet. :D e tu se uglavnom zajebu.
pukepuke

#236 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by pukepuke »

lijepa u dusi wrote:Ne znam prici tako da zavedem. Uglavnom sam bila ono sto jesam, cesto pomalo smotana pa to valjda bude simpaticno, sta znam :D
Nisam imala problem da prva pridjem, zapocnem neku konverzaciju i slicno, samo je postojao problem sto onda muskarci pomisle da si vec spremna uskociti u krevet. :D e tu se uglavnom zajebu.
Da, to je i meni uglavnom uvijek bio problem, pomislit će da sam spremna odmah uskočiti u krevet... A prirodnost i sponatnost se podrazumijevaju, to je uvijek 300 puta bolje od glumatanja i prenemaganja.
perfekcionista1

#237 Re: Prilazite li prve muškarcima?

lijepa u dusi wrote: Nisam imala problem da prva pridjem, zapocnem neku konverzaciju i slicno, samo je postojao problem sto onda muskarci pomisle da si vec spremna uskociti u krevet. :D e tu se uglavnom zajebu.
ah ti muskarci :lol:
a kad mi pocnemo neku konverzaciju i zezamo se opet kontate da smo pomislili kako ste spremne uci u krevet. Haman najbolje i ne komunicirati :D
lijepa u dusi

#238 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

perfekcionista1 wrote:
lijepa u dusi wrote: Nisam imala problem da prva pridjem, zapocnem neku konverzaciju i slicno, samo je postojao problem sto onda muskarci pomisle da si vec spremna uskociti u krevet. :D e tu se uglavnom zajebu.
ah ti muskarci :lol:
a kad mi pocnemo neku konverzaciju i zezamo se opet kontate da smo pomislili kako ste spremne uci u krevet. Haman najbolje i ne komunicirati :D
A ne pomislite, jel? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#239 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

lijepa u dusi wrote:Ne znam prici tako da zavedem. Uglavnom sam bila ono sto jesam, cesto pomalo smotana pa to valjda bude simpaticno, sta znam :D
Pa sto si onda prilazila :run:
lijepa u dusi

#240 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

_BataZiv_0809 wrote:
Pa sto si onda prilazila :run:
:lol:
Kontala da je parali :D
ho oponopono

#241 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by ho oponopono »

...mene bi zabrinulo da ne pomisle...a ovako sve duure...kineski macak... :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#242 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

perfekcionista1 wrote: ah ti muskarci :lol:
:lol: :lol: :lol:
perfekcionista1

#243 Re: Prilazite li prve muškarcima?

lijepa u dusi wrote: A ne pomislite, jel? :D
A zasto uvijek ta pretpostavka da mi vas zelimo odvesti u krevet, zasto mi nebi pomislili da ustvari vi zene zelite odvesti u krevet nas muskarce? :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#244 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

A vala uvijek mi je bila glupa percepcija da muksarci traze seks, a zene ga kao daju. Pa se od toga napravila tolika filozofija jbt....

Mislim ako ti pridjem, logika je da sam ti prisao jer mi se svidjas i da bih zelio da ti zguzvam postelju. Ista stvar je i kad mi zenska pridje ili kad salje signale.

Mada se zna desiti da one koje ne salju signale, zele vise od onih sto otvoreno vabe :evil:
lijepa u dusi

#245 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

perfekcionista1 wrote:
lijepa u dusi wrote: A ne pomislite, jel? :D
A zasto uvijek ta pretpostavka da mi vas zelimo odvesti u krevet, zasto mi nebi pomislili da ustvari vi zene zelite odvesti u krevet nas muskarce? :-D
Niko od kreveta ne bjezi pobogu, u konacnici sve tano pocinje i zavrsava, jel :D
Samo sto nije isto tamo zavrsiti istu noc kad vam djevojka pridje i nakon nekog vremena kad vas upozna i odluci da to zeli :D
P.S. ne osudjujem ni ovu prvu situaciju, samo kazem da se muski uglavnom povlace ukoliko to ne bude slucaj:D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#246 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

Sto bi rekao anticki umjetnik Juice: "Izludjuje me to tvoje neckanje. Kada prekrstis noge i to namestanje" :kontrabas:

A Anabela odgovara: "Glumim nedodirljivu, a tako volim sto si tu" :D

perfekcionista1

#247 Re: Prilazite li prve muškarcima?

lijepa u dusi wrote: Niko od kreveta ne bjezi pobogu, u konacnici sve tano pocinje i zavrsava, jel :D
Samo sto nije isto tamo zavrsiti istu noc kad vam djevojka pridje i nakon nekog vremena kad vas upozna i odluci da to zeli :D
P.S. ne osudjujem ni ovu prvu situaciju, samo kazem da se muski uglavnom povlace ukoliko to ne bude slucaj:D
sve ce biti uredu dok god se ne pravite da vas to ne zanima i da teska srca pristajete na to, uvijek se ocekuje neka borba s nase strane a vi bajgi dajete, sta ko biva vi bolje od nas, manje zelite ili manje uzivate u tome? :-D

blefirate jer znate da ce muskarac prvi instistirati na tome, e pa procitao sam vas :mrgreen:
lijepa u dusi

#248 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

Blago tebi kad jesi :D sigurno ti se sad sve ko na dlanu daju :P
perfekcionista1

#249 Re: Prilazite li prve muškarcima?

lijepa u dusi wrote: sigurno ti se sad sve ko na dlanu daju :P
nebi ovo komentarisao :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#250 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

Kako ovog perfekcionistu nisam ranije zapazio :?

Mnogo jak forumas iako me ignorise :lol:

Image
Post Reply