Kada ste bile djevojcice...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
annoy

#226 Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Euridika wrote: A garant ona ista koja često ima glavobolju... [emoji1]

Poslano s Tapatalka
Nikad necu shvatit zene koje si svjesno uskracuju uzitak
Euridika
Globalna šefica

#227 Re: RE: Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

annoy wrote:
Euridika wrote: A garant ona ista koja često ima glavobolju... [emoji1]

Poslano s Tapatalka
Nikad necu shvatit zene koje si svjesno uskracuju uzitak
Vjerovatno to njima i nije užitak, ili je sredstvo manipulacije (što još manje razumijem... [emoji26])...

Poslano s Tapatalka
annoy

#228 Re: RE: Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Euridika wrote: Vjerovatno to njima i nije užitak, ili je sredstvo manipulacije (što još manje razumijem... [emoji26])...

Poslano s Tapatalka
Ovo prvo razumijem ako se radi o problemu medicinske prirode
No, ja mislim da dosta žena koje ne uživaju imaju nekakve mentalne blokade
A to s manipulacijama mi je stvarno još najmanje razumljivo :-)
Ramzess Veliki

#229 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

annoy wrote:
Ramzess Veliki wrote:Vidi dobra tema ... :shock:

Khm ... da ja šta napišem, vidim o svemu se nešto priča, ali površno ... najbolji seks je svakom poslije 35-te. Tad valjda već svako nauči malo tehnike, manje je samoživ i već uživa i da pruži zadovoljstvo partneru. Muškarci mogu duže, žene ne moraš nagovarati na oralni. Misionarska i zgzuza dojadile, vježbaju se nove poze, naučilo se nekih novih folova, na neke se stvari i zažmuri da zadovoljiš partnera. Poslije 35 se ne zaljubljuješ tako lako, ali mnogo više počinješ cijeniti partnere, lakše se dogovara, ne hvališ se više jer ti ekipa iz kafane manje znači od diskrecije prema partneru.

I da ... seks je daleko bolji. :oops:
Kakva je to zena koju moras nagovarat na oralni :shock:
Udavača ... :oops:

- Joooj nisam to nikad radila ... joooj kako ću ga uzet' u ruku ... joooj sve me sramota ...
annoy

#230 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Ramzess Veliki wrote: Udavača ... :oops:

- Joooj nisam to nikad radila ... joooj kako ću ga uzet' u ruku ... joooj sve me sramota ...
Nije ni vama muškarcima lako :D
Ramzess Veliki

#231 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

Klitemnestraaa wrote:
Euridika wrote:
Capajebo wrote:Njoj 21, a kao ne bi sa nekim ko je ispod 25 jer se on garant ne bi htio zenit/djecu imat jos bar 5 godina. A u isto vrijeme joj ne pada na pamet da se udaje prije 25...
Koje licemjerje... :-)
Niste pametnije niti zrelije, samo se furate da jeste. Fizicki se ranije razvijete, ali i to se izbalansira do 19-20 godine...
Hajd' prvo ponovi matematiku... Cura je rekla da joj je 21.5, što znači da joj do 25 trebaju još 3.5 godine. A njeni vršnjaci će o braku razmišljati tek od 28-e (za 6 godina). Njoj je kasno da čeka do svoje 28-e da tek tad planira brak i djecu.

Ovo je prvi put da vidim da se bunite što cura traži malo starijeg momka, obično ih napadate što traže vršnjake.
Upravo htjedoh pitati koja je to matematika, ali evo objasnjeno je. :-)
Do 25. sam rekla jer namjeravam dotad faks privesti kraju, naci posao i imati neko eto iskustvo (stambeno pitanje imam rjeseno) i malo proputovati sama, sto mi je uslov za zajednicki zivot.
Stvar je u tome da je velika razlika izmedju musko s 28 i zensko. Vecina zena s 28 koje znam ili su u vezi ili udate ili prizeljkuju momka (postoje one koje se ne zele uopce vezati, ali to je manjina). Muski opet koje znam pojma nemaju sta hoce i hodali bi jos, a i zenili se.
Najgora bi mi opcija da sad u 22. prohodam s nekim vrsnjakom zaglavimo godinama i za 5, 6 godina mi kaze da se nije izivio, da se ne osjeca slobodnim i on bi da jos zena proba prije braka. To mi se rodici desilo. :-) Zato ne bih nekog da mu budem prva veza i prva ljubav jer ti uvijek idu dalje. Ovo sad govorim sta bi bilo optimalno i idealno, a nikad se ne zna, a i uvijek imaju izuzetci.
Ti si lijepo isplanirala život, super ... baš ti zavidim.
Memi to nikako ne ide, to planiranje.
pokušao sam jednom planove staviti na papir, i ispalo je otprilike ovako:
Od 20-25 - povalit neku žensku
Od 25-30 - povalit neku žensku
Od 30-40 - malo se uozbiljit', kupit' kakvo auto i povalit neku žensku
Od 40-50 - pokušat ne umrijet od ciroze jetre i možda povalit neku žensku
Od 50 pa nadalje - čekat da otkaže još neki organ
Klitemnestraaa

#232 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Klitemnestraaa »

Mene je tako s bivsim stalno glava boljela. :-) Bili si oboje prvi, ne zna se ko je smotaniji bio, bez ikakve strasti sve mehanicki uvijek bilo, ja se uvijek cudila kad neko kaze zensko uziva. :-)
Nakon njega me glava vise nikad nije zaboljela. :-D Tako da ne okrivljujte uopce zene!! 8-)
Ramzess Veliki

#233 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

annoy wrote:
Ramzess Veliki wrote: Udavača ... :oops:

Nije ni vama muškarcima lako :D
Nije ... najgore je slobodnima, njima ni jedna više ne da lako.
Ako nosiš prsten još ćeš i dobiti, ali bez prstena - teško prije neg' je zaručiš ... :oops:
Ramzess Veliki

#234 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

Klitemnestraaa wrote:Mene je tako s bivsim stalno glava boljela. :-) Bili si oboje prvi, ne zna se ko je smotaniji bio, bez ikakve strasti sve mehanicki uvijek bilo, ja se uvijek cudila kad neko kaze zensko uziva. :-)
Nakon njega me glava vise nikad nije zaboljela. :-D Tako da ne okrivljujte uopce zene!! 8-)
To neka sramota muška ... imao sam tako jednog pedera, nije im'o pojma, ostave ga ženske poslije prvog puta pa se sažalim na seronju i naučim ga nekim forama, i seronja mi zg... curu na koju sam se naložio! Od tada nikoga ne podučavam ... pederčina seljačka!
Euridika
Globalna šefica

#235 Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Klitemnestraaa wrote:Upravo htjedoh pitati koja je to matematika, ali evo objasnjeno je. :-)
Do 25. sam rekla jer namjeravam dotad faks privesti kraju, naci posao i imati neko eto iskustvo (stambeno pitanje imam rjeseno) i malo proputovati sama, sto mi je uslov za zajednicki zivot.
Stvar je u tome da je velika razlika izmedju musko s 28 i zensko. Vecina zena s 28 koje znam ili su u vezi ili udate ili prizeljkuju momka (postoje one koje se ne zele uopce vezati, ali to je manjina). Muski opet koje znam pojma nemaju sta hoce i hodali bi jos, a i zenili se.
Najgora bi mi opcija da sad u 22. prohodam s nekim vrsnjakom zaglavimo godinama i za 5, 6 godina mi kaze da se nije izivio, da se ne osjeca slobodnim i on bi da jos zena proba prije braka. To mi se rodici desilo. :-) Zato ne bih nekog da mu budem prva veza i prva ljubav jer ti uvijek idu dalje. Ovo sad govorim sta bi bilo optimalno i idealno, a nikad se ne zna, a i uvijek imaju izuzetci.
Ti si lijepo isplanirala život, super ... baš ti zavidim.
Memi to nikako ne ide, to planiranje.
pokušao sam jednom planove staviti na papir, i ispalo je otprilike ovako:
Od 20-25 - povalit neku žensku
Od 25-30 - povalit neku žensku
Od 30-40 - malo se uozbiljit', kupit' kakvo auto i povalit neku žensku
Od 40-50 - pokušat ne umrijet od ciroze jetre i možda povalit neku žensku
Od 50 pa nadalje - čekat da otkaže još neki organ
Od 50 pa nadalje više ne misliš vodit ženske u krevet... [emoji32]... Really?? [emoji32]... How yes no... [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Poslano s Tapatalka
Last edited by Euridika on 09/07/2016 17:30, edited 1 time in total.
annoy

#236 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Klitemnestraaa wrote:Mene je tako s bivsim stalno glava boljela. :-) Bili si oboje prvi, ne zna se ko je smotaniji bio, bez ikakve strasti sve mehanicki uvijek bilo, ja se uvijek cudila kad neko kaze zensko uziva. :-)
Puno toga ovisi o partneru, to je istina, ali ne treba uvijek čekati da ti muškarac otkrije čari seksa :)
Ramzess Veliki

#237 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

annoy wrote:
Puno toga ovisi o partneru, to je istina, ali ne treba uvijek čekati da ti muškarac otkrije čari seksa :)
hihihhi, dirty, veri dirty ... sviđa mi se ... :D
Klitemnestraaa

#238 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Klitemnestraaa »

Ma znam, ali bio mi prvi pa nisam znala za bolje. :oops: A i nekompatibilni smo, on je njezan, romantican, ja nisam fan toga. Tek sam kasnije dosla do nekih spoznaja i pocela sama raditi na tome.

Zato uvijek navijam za dugo dejtanje da se vidi ima li kompatibilnosti na svim poljima (ukljucujuci i ovo) pa onda dobro razmisliti hoce li to ici i u vezu, nego zaletjeti se i da nesto ne funkcionise.
annoy

#239 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Zato treba postojati otvorena komunikacija na tom polju, jednostavno da znaš što pružaš i što želiš dobiti za uzvrat. Nekompatibilnost u seksu može biti izvor gadnih frustracija koliko god sve drugo štimalo.
Klitemnestraaa

#240 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Klitemnestraaa »

Sad dvaput mjerim, jednom sjecem. I ne libim se reci da nisam zadovolj(e)na. :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#241 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

annoy wrote:
Do it yourself ili pustiš drugu ženu? :D :-D

Šala, naravno... :D
Ramzess Veliki

#242 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

Klitemnestraaa wrote:Ma znam, ali bio mi prvi pa nisam znala za bolje. :oops: A i nekompatibilni smo, on je njezan, romantican, ja nisam fan toga. Tek sam kasnije dosla do nekih spoznaja i pocela sama raditi na tome.

Zato uvijek navijam za dugo dejtanje da se vidi ima li kompatibilnosti na svim poljima (ukljucujuci i ovo) pa onda dobro razmisliti hoce li to ici i u vezu, nego zaletjeti se i da nesto ne funkcionise.
annoy wrote:Zato treba postojati otvorena komunikacija na tom polju, jednostavno da znaš što pružaš i što želiš dobiti za uzvrat. Nekompatibilnost u seksu može biti izvor gadnih frustracija koliko god sve drugo štimalo.
Zbog toga je bitno biti otvoren, i da što prije padne seks da ne gubiš vrijeme na nekogfa ko ti nije kompatibilan, ili se lažno predstavlja da bi ti se svidio.
supercali

#243 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by supercali »

Zato smo ja I annoy otvoreno na prvu rekli I kad se vidimo bit ce to zadovoljstvo na prvi liz :lol:
Ramzess Veliki

#244 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

Klitemnestraaa wrote:Sad dvaput mjerim, jednom sjecem. I ne libim se reci da nisam zadovolj(e)na. :thumbup:
Bravo, i nastavi tako.
Od nekih mojih partnerica najdraže su mi bile one koje odmah kažu šta žele. Tada i prvi seks ispadne fenomenalan, a već drugi put je to kao dsa smo partneri ko zna koliko dugo.
Šta najdraže, još čeznem za jednom ... :D
Ramzess Veliki

#245 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
annoy wrote:
Do it yourself ili pustiš drugu ženu? :D :-D

Valjda pustit drugu ženu ... :oops:
Matzan

#246 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Matzan »

Kažu da taj sex i nije bogzna šta. :?
annoy

#247 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Euridika wrote: Do it yourself ili pustiš drugu ženu? :D :-D

Nijedno od toga :P
annoy

#248 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

supercali wrote:Zato smo ja I annoy otvoreno na prvu rekli I kad se vidimo bit ce to zadovoljstvo na prvi liz :lol:
Dobro, ić ćemo na sladoled :)
supercali

#249 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by supercali »

annoy wrote:
supercali wrote:Zato smo ja I annoy otvoreno na prvu rekli I kad se vidimo bit ce to zadovoljstvo na prvi liz :lol:
Dobro, ić ćemo na sladoled :)
To ke sifra moze
Jel.kod vinceka?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#250 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote: Kakva je to zena koju moras nagovarat na oralni :shock:
Takvu jos nijesam sreo. Cim im krenem ljubiti trbuh, svaka mi gura glavu prema dole :roll:
Post Reply