"Kako pravilno pretuci zenu"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sheilak

#226 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by sheilak »

Eggsy wrote:Kako pravilno premlatiti muškarca:

MMA fighter Monique Bastos makes robber cry for ‘Daddy’ :lol:

An alleged robber thought he had an easy mark when he spotted an attractive woman walking alone — unfortunately for him, that woman was MMA fighter Monique Bastos :thumbup:
:D :lol: samo nije ovo vidjelo muskarca. cuj tatu doziva (a ne mamu?) hhahhah
sheilak

#227 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by sheilak »

dječak sa šibicama wrote:Pravi frajer zenu nauci da se sama kaznjava.
ima logike. al ne svidja mi se. bolje svakako da on kaznjava :D

a na temu, o pocetnom postu. na stranu debate koja tv stanica je emitirala ovaj prilog (i zasto), cinjenica je da se ovaj covjek naziva muslimanom i da je to rekao i da ce sigurno naci postovaoce koji ce uvaziti njegovo misljenje i sugestije o ovome. no pravi muskarac nece nikada dopustiti da mu se zenino ponasanje toliko otme kontroli da je pozeli udariti (i udari). :D to znaci da nije dovoljan autoritet, ako ga zena toliko izludjuje. :D a ako ju tuce iako sve radi kako treba, po propisima, pravilima, njegovim, vjerskim, mahalskim (a to obicno radi tajno, u 4 zida), onda je malo musko. sto je gore neg nikakvo.
HAVANA

#228 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by HAVANA »

A fakat kad god su me slomili ja viko oj mamaaaa :?
sheilak

#229 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by sheilak »

HAVANA wrote:A fakat kad god su me slomili ja viko oj mamaaaa :?
da, al vjerovatno te zena nije tukla. :D

edit: neka zena
spreca

#230 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

Ja to ovako radim.....kazem da cemo se malo sexati sadomazo :oops: .......skinem je do gola ,pa onda je zavezem za krevet i noge i ruke ,pa joj utrpam carape u usta i zalijepim trakom :mrgreen: .......eh onda malo odmorim a pripremim mokru shtranjgu pa je izbubam ko vola u kupusu :mrgreen:......a usput joj spomenem i vameliju :lol:...........posle je tako dobra da je citavu hevtu nemoras ni nogom dernut :lol: :lol: :lol:
Eggsy

#231 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Eggsy »

sheilak wrote:
Eggsy wrote:Kako pravilno premlatiti muškarca:

MMA fighter Monique Bastos makes robber cry for ‘Daddy’ :lol:

An alleged robber thought he had an easy mark when he spotted an attractive woman walking alone — unfortunately for him, that woman was MMA fighter Monique Bastos :thumbup:
:D :lol: samo nije ovo vidjelo muskarca. cuj tatu doziva (a ne mamu?) hhahhah
Who's your daddy now? :D
doziva i mamicu, negdje pred kraj videa
sheilak

#232 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by sheilak »

ma beba :D

spreca wrote:Ja to ovako radim.....kazem da cemo se malo sexati sadomazo :oops: .......skinem je do gola ,pa onda je zavezem za krevet i noge i ruke ,pa joj utrpam carape u usta i zalijepim trakom :mrgreen: .......eh onda malo odmorim a pripremim mokru shtranjgu pa je izbubam ko vola u kupusu :mrgreen:......a usput joj spomenem i vameliju :lol:...........posle je tako dobra da je citavu hevtu nemoras ni nogom dernut :lol: :lol: :lol:

pa ti opisujes neciju sexualnu fantaziju. :D naravno da ce bit dobra...jos ako je njena... :D
spreca

#233 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

sheilak wrote:ma beba :D

spreca wrote:Ja to ovako radim.....kazem da cemo se malo sexati sadomazo :oops: .......skinem je do gola ,pa onda je zavezem za krevet i noge i ruke ,pa joj utrpam carape u usta i zalijepim trakom :mrgreen: .......eh onda malo odmorim a pripremim mokru shtranjgu pa je izbubam ko vola u kupusu :mrgreen:......a usput joj spomenem i vameliju :lol:...........posle je tako dobra da je citavu hevtu nemoras ni nogom dernut :lol: :lol: :lol:

pa ti opisujes neciju sexualnu fantaziju. :D naravno da ce bit dobra...jos ako je njena... :D
ma to je zajednicki projekat.....vazno je da ja bubam :mrgreen:
Njanjavi

#234 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Njanjavi »

Kao prvo nisam vjernik, nisam ni musliman, dudeista sam, al mi zestoko ide na zivce pritajeno ustastvo ovog pokretaca teme koje malo malo izmili na hinjaka.
Kao prvo, ne vjerujem izvoru ove vjesti, kao drugo, stvarno bi volio da se pokretac teme krene ponasat malo pristojnije i realnije, da onako na fer osnovi sagleda lose stvari u redovima svoje religije pa onda da krene sa ostalima.
Mislim toliko losih stvari ima u bilo kojoj vjerskoj grupaciji, posten insan bi ukazao na lose stvari u svojoj grupaciji a ne jako perfidno sikcao non stop na ove druge.
Al fakat jako perfidno frajer pocesto ima ovakve izvale iz kojih vristi netrpeljivost prema muslicima i drugima.
Toliko pedofilije, zla kroz inkviziciju, toliko frki u ustaskom vilajetu i okolini al se decko ocitava samo na najdebilnije devijacije muslica.
Jako perfidan maleni ustaski podmladak koji bas cesto ima ovakve izvale.
Jako mi to ide na zivce i nema mi odvratnijeg insana na ovome forumu.
broj dva

#235 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by broj dva »

Prije par godina sam bio u cudnoj sceni - covjek je maltretirao zenu na ulici. Nista brutalno, nije je saketao ili nesto tako ali joj se unjeo u lice, derao, vukao je za ruku...u glavnom bio gad. I pridjem mu i zamolim ga da se ne ponasa tako na ulici na sta mi hladno odgovori "it's okey, it is my wife"
Nasilje muskaraca nad zenama nema veze sa religijom nego sa psihologijom, osjecanjem vlasnistva, zeljom da budes "gazda u kuci" ili da iskalis frustracije na slabijem. A za to mozes biti hindu, budista, jevrej, ateista, muslima, krscanin...nije bitno-
Sephora

#236 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Sephora »

À bas la société mâle qui fait mal :!:
prog321

#237 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by prog321 »

Njanjavi wrote:Kao prvo nisam vjernik, nisam ni musliman, dudeista sam, al mi zestoko ide na zivce pritajeno ustastvo ovog pokretaca teme koje malo malo izmili na hinjaka.
Kao prvo, ne vjerujem izvoru ove vjesti, kao drugo, stvarno bi volio da se pokretac teme krene ponasat malo pristojnije i realnije, da onako na fer osnovi sagleda lose stvari u redovima svoje religije pa onda da krene sa ostalima.
Mislim toliko losih stvari ima u bilo kojoj vjerskoj grupaciji, posten insan bi ukazao na lose stvari u svojoj grupaciji a ne jako perfidno sikcao non stop na ove druge.
Al fakat jako perfidno frajer pocesto ima ovakve izvale iz kojih vristi netrpeljivost prema muslicima i drugima.
Toliko pedofilije, zla kroz inkviziciju, toliko frki u ustaskom vilajetu i okolini al se decko ocitava samo na najdebilnije devijacije muslica.
Haha,, nije on jedini.
Ima ih petses'. Prvo jedan od njih pocnu neku anti-islamsku temu i ovi ostali sa strane udaraju.. :-D
spreca

#238 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

prog321 wrote:
Njanjavi wrote:Kao prvo nisam vjernik, nisam ni musliman, dudeista sam, al mi zestoko ide na zivce pritajeno ustastvo ovog pokretaca teme koje malo malo izmili na hinjaka.
Haha,, nije on jedini.
Ima ih petses'. Prvo jedan od njih pocnu neku anti-islamsku temu i ovi ostali sa strane udaraju.. :-D
Ovo im dodje kao Sabor Bobanovaca :mrgreen:
Gojeni H

#239 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

Nemoj se saliti da ne bi naglasio da nisi musliman, jer bi te to, kao po nekom nepisanom pravilu, ucinilo neobjektivnim sagovornikom?

Evo mene, najveci musliman u Bosnjaka, i ja kazem da svaku temu koju pokrene sibicar treba gledati naocalima za detekciju sahovskih tabla.
I, jesam li sta slagao?
privremeni

#240 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by privremeni »

Nadrobi ti svasta, cak i otvori novo pitanje, posto ateista ne vjeruje u Boga, sta obicno ubije u zeni? :oops:
insomnia78

#241 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by insomnia78 »

Dok je u jednom islamskom centru u Fr trajalo predavanje dvojice eminentnih strucnjaka na temu "biti ili ne biti" (zenu naravno) u salu su upale dvije pripadnice "Femena"
Image
Image
"Niko me ne podčinjava"
Image
"Ja sam svoj poslanik"
HAVANA

#242 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by HAVANA »

:lol: :thumbup:
escobar__

#243 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by escobar__ »

Tačno ne znaš iz koga više zrači intelektualna nadmoć, iz bradonja ili ovih nedoyebanih kurava... :lol: Otprilike isti nivo inteligencije...
HAVANA

#244 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by HAVANA »

Nije,one su pametnije,i hrabrije,i imaju bolje sise... :D
Pa mora neko majmunima zube pokazat,posto su muskarci pickice i sute ovim retardima i njihovim predavanjima o sili i ponizavanju, one malo tarlahaju dojkama...Treba imat muda pa uletit u salu punu ovih babaroga...
piupiu

#245 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by piupiu »

escobar__ wrote:Tačno ne znaš iz koga više zrači intelektualna nadmoć, iz bradonja ili ovih nedoyebanih kurava... :lol: Otprilike isti nivo inteligencije...
Zrači i iz ovog posta "intelektualna nadmoć" šovinizma ... černobilski. Osjećaj se zamoljenim da pripaziš na jezik. Hvala.
Gojeni H

#247 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

escobar__ wrote:Tačno ne znaš iz koga više zrači intelektualna nadmoć, iz bradonja ili ovih nedoyebanih kurava... :lol: Otprilike isti nivo inteligencije...
Jedan ekstremizam nije u redu dok drugi jeste. :-)
Jest' da ove sisulje ne ubijaju nikoga ali nisu nikoga ubili ni ova dvojica gaconja.
Jesu li koga natjerali da dodje na predavanje ili kako to vec zovu?

Kako god, ja bih ovoj prvoj nasarao guzicu za primjer, al' otvorenom chu ... rukom. Pa bih joj dozvolio da me gusi. Kazu kada krv ne ide u mozak onda ide na dole ...
Blue1

#248 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Blue1 »

E tesko tvojoj zeni sa tobom...
Gojeni H

#249 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

DrDior wrote:
Gojeni H wrote: Zena ti zamotana u kuci a ti serese po klixu! Sve vas takve treba pobiti!

Zene su da se vole i pruzi im semalo paznje!

A ti konjino..samo sto nisi rekao da su ti oni iz Pakistana i Afganistana braca!

Jebete se iz familije! Pitaj one Arape u Begovom Hanu! Ozenio se sa amidzickom! :-) :-) :-)
Ooooo, jarane! Dugo te nije bilo na forumu ... jedno 2 dana.

Pa imao si i imas priliku ubijat', sto ne probas?

Nego, udara li te zena onom serpom ili sahovskom plocom?
Sephora

#250 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Sephora »

Zenu... ni ruzom ne treba udariti...!!!

Image
Post Reply