Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
-
L u c i f e r
#226 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Džaba laprdaš i prodaješ led eskimu.
-
NataliDizdar
#227 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Bas tako, i ja sam se pitala sto su bas na Pale isli a ne u rodni grad Campare ili Cerkezovica recimo. Zar se ne mozemo radovati uspjehu mladica bez ovoga potenciranja nacionalnosti? Tacno mi se sere od ovih pateticnih komentara tipa "kako bolan nema Bosne a grle se Njegos i Dzanan"Opetja033 wrote:Ako cemo biti iskreni i meni ide na zivce ovo silovanje (ne odnosi se na temu). Evo ovaj prilog TV1. Koji kurac idete na Pale? U cemu je razlika izmedju Pala i jednog Gorazda odakle je mali Alikadic (?) ?
Ovo je sve nesto na silu, i tako poslije svakog sportskog uspjeha. I Baho mi je isao na zivce sa tim potenciranjem.
Boli me kura.c za koga ko navija i savrseno me boli ista stvar da li ce neko sa Pala, SIpova, BL, Trebinja ili Nevesinja navijati za BiH ili kontra nje.
Nista ovakvi prilozi nece promijeniti. Samo se stavlja sasvim nepotreban pritisak na te momke. Jbt, ponajvise se Dodik i nasi (sarajevski) novinari bave tim odakle je ko. Pa jeste li normalni idioti?
Pustite djecu neka igraju, koji vam je kurac? Jebalo vas vise forsiranje Pala u ovom kontekstu. Novinarski lesinari siluju mozgove i djece i mjestana i svih nas.
- Šunj
#228 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
http://www.klix.ba/sport/kosarka/esad-b ... /150818064L u c i f e r wrote:ODBRUSIO SVIMA KOJI SU NELJUDSKI REAGOVALI NA USPJEH KADETA
Aleksandar Trifunović: Odjebite od ove djece, vampiri, držite se svojih mračnih jazbina!
Bili ste potpuni višak u noći dočeka šampiona Evrope, u svim vašim mizernim i jadnim pokušajima da im se maksimalno približite i tako valjda pokažate nekoj svojoj publici da ste s ovim dječacima, ovim vrhunskim ljudima i sportistima, valjda jednaki.
Srećom, samo odnos Muse i Njegoša je toliko razoružavajuće ljudski da se od njega uspješno odbijaju svi mizerni pokušaji da se tim odnosom neljudski okoristite.
I vi, kao i svi virtuelni vampiri, odjebite od ove djece, pustite ih da svijetle, a vi se držite svojih mračnih jazbina, kao i do sada!
Bili ste potpuni višak u noći dočeka šampiona Evrope, u svim vašim mizernim i jadnim pokušajima da im se maksimalno približite i tako valjda pokažate nekoj svojoj publici da ste s ovim dječacima, ovim vrhunskim ljudima i sportistima, valjda jednaki.
Srećom, samo odnos Muse i Njegoša je toliko razoružavajuće ljudski da se od njega uspješno odbijaju svi mizerni pokušaji da se tim odnosom neljudski okoristite.
I vi, kao i svi virtuelni vampiri, odjebite od ove djece, pustite ih da svijetle, a vi se držite svojih mračnih jazbina, kao i do sada!
Dr. sci. Esad Bajtal: "To su bosanska djeca. Ta priča odakle oni dolaze, jesu li iz Sarajeva, Pala, Banje Luke, Goražda, Bihaća i drugih dijelova Bosne i Hercegovine, iznjedrena je politička priča. Političari već jutros smišljaju priču kako da anuliraju taj efekat od sinoć, da ga spuste tamo negdje dole gdje mu nije mjesto, no ta djeca su uradila ono što su uradila svojim htijenjem, voljom, mladošću, energijom i svojom nesposobnošću razlikovanja unutar sebe",
- Zokipfc
#229 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
I meni smeta to, ali razmisli. Logicno je, u zemlji gdje se stalno gleda na RAZLIKE izmedju ljudi je ovo jedan od simptoma 'bolesti'. Kako da se izlijeci? Pa nek' ovo postane navika, kao sto je vec mnogim ljudima u BiH. Pruzimo jedni drugima ruke.Em2r wrote:Fudo387 wrote:Tema je smece, oni klinci nicim nisu zasluzili da se preko njihovih ledja naprdjiva o polikiTi.
Katanac!
Tacno tako. Ja sam se sinoc osjecao ko govno zbog Njegosa. Djete pravo zdravo, trud zalaganje, rezultati, a oni nasi novinari, Baho smrdotina stara i svi generalno:
Vi'te ljudi srbina, vi'te sa Pala, vi'te, vi'te ovo se rijetko vidja, cudo nevidjeno, samo danas u vasem gradu.
Jadno djete ko da je cirkuska mecka.
Djeca su dokazala da se moze zajedno bez te price, ali kakvi, sad im treba nabit komplekse i stvorit probleme, kako ce im tek biti kad dodju u svoje carsije.
Ali samo jednim putem: ZDRAV DIJALOG. A ne guranje pod tepih kao 45'e i na dalje. Znate o cemu pricam..
- Opetja033
#230 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Fascinira me sto ponajvise krvna zrnca broje oni kojima su puna usta gradjanske drzave i koji redovno seru po etnijama, prosvijetljeni gradjani svijeta. Dovoljno je samo vidjeti upravo te fotke, komentare koje si pomenula i ostale pateticne bljuvotine. Nevjerovatno iskoristavanje ovih zlatnih djecaka i pisanje po njima (opet nevezano za ovu temu).NataliDizdar wrote:Bas tako, i ja sam se pitala sto su bas na Pale isli a ne u rodni grad Campare ili Cerkezovica recimo. Zar se ne mozemo radovati uspjehu mladica bez ovoga potenciranja nacionalnosti? Tacno mi se sere od ovih pateticnih komentara tipa "kako bolan nema Bosne a grle se Njegos i Dzanan"Opetja033 wrote:Ako cemo biti iskreni i meni ide na zivce ovo silovanje (ne odnosi se na temu). Evo ovaj prilog TV1. Koji kurac idete na Pale? U cemu je razlika izmedju Pala i jednog Gorazda odakle je mali Alikadic (?) ?
Ovo je sve nesto na silu, i tako poslije svakog sportskog uspjeha. I Baho mi je isao na zivce sa tim potenciranjem.
Boli me kura.c za koga ko navija i savrseno me boli ista stvar da li ce neko sa Pala, SIpova, BL, Trebinja ili Nevesinja navijati za BiH ili kontra nje.
Nista ovakvi prilozi nece promijeniti. Samo se stavlja sasvim nepotreban pritisak na te momke. Jbt, ponajvise se Dodik i nasi (sarajevski) novinari bave tim odakle je ko. Pa jeste li normalni idioti?
Pustite djecu neka igraju, koji vam je kurac? Jebalo vas vise forsiranje Pala u ovom kontekstu. Novinarski lesinari siluju mozgove i djece i mjestana i svih nas.![]()
![]()
![]()
Tacno su na pravom putu da mi se popisaju u cejf svojom patetikom.
-
Bodkin
#231 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ma cuj. A ja kad to isto napisem nakace mi se pacijenti da me ubjedjuju kako trebam rs da istetoviram na ramenu. Momke stavljaju mediji u tako odvratan polozaj da je to strasno. Ujedinili bosnu. Igraju za jedinstvo. Region navija. Patetika. Jebote roditelje djece stavljaju pred kamere da se pravdaju kasnije i familiji i okolini...Opetja033 wrote:Ako cemo biti iskreni i meni ide na zivce ovo silovanje (ne odnosi se na temu). Evo ovaj prilog TV1. Koji kurac idete na Pale? U cemu je razlika izmedju Pala i jednog Gorazda odakle je mali Alikadic (?) ?
Pustite djecu neka igraju, koji vam je kurac? Jebalo vas vise forsiranje Pala u ovom kontekstu. Novinarski lesinari siluju mozgove i djece i mjestana i svih nas.
Rezultat pao u drugi plan totalno. Mali musa ide da se testira za a repku. Niko nista. Bitno sto je njegos sa pala dosao i sta aljosina majka kaze... Novinare treba razapeti, a bahu debelog prvog za ono SA PALA SA PALA
- Opetja033
#232 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Koga ti balavce nazivas govnetom? Dodji i zapali moje ljiljane mangupe.Mis mekinjas wrote:Tuga. Nek neko spali u drzavi sve zastave sa ljiljanima, sahovnicama i 4C.Po mogucnosti premlati govna koja ih posjeduju i gotova stvar.
![]()
Svaka cast djecacima. Bas su prelijepo odigrali prvenstvo.
Last edited by Opetja033 on 18/08/2015 19:03, edited 1 time in total.
- Mis mekinjas
#233 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Lijepo. Svi mi to pamtimo. Eto sad i neki djecaci iz BiH imaju medalju. Zlatnu. Pamtit cemo i to. 
- GeeTnT
#234 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Kad je to nebeskom narodu bilo tesko kosarku igrati?
Pa mi ovde o tome i raspravljamo da nam je drago da BiH repka ima i srpskih kosarkasa...
Pa mi ovde o tome i raspravljamo da nam je drago da BiH repka ima i srpskih kosarkasa...
- insomnia78
#235 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Kakve ti veze imas sa tim Klonu?
Sa'ce @chmoljo
Bezbeli su te i prvi put ukinuli zbog "srpstva i junastva"
Procitani ste
Uvijek isto:
1. ko nas bre zavadi
2. mi srbi smo naj...
3. 'sovanje majke balijske

Jel vrijeme za trecu fazu a trololo?

PS: veci sam ja srbin od tebe, rodjen i zivio u Srbiji
PPS: Nisam sandzaklija
Sa'ce @chmoljo
Procitani ste
Uvijek isto:
1. ko nas bre zavadi
2. mi srbi smo naj...

-
L u c i f e r
#236 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
insomnia78 wrote:Kakve ti veze imas sa tim Klonu?
Sa'ce @chmoljo
Procitani ste
Uvijek isto:
1. ko nas bre zavadi
2. mi srbi smo naj...
-
Bodkin
#237 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
I oni su krenuli od prve medalje 
- bosan
#238 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Gledam one slike iz Sarajeva, ama divota.Kazu bilo 50 000 ljudi. Lijepo .Prelijepo .Trajace euforija jos par dana i onda djeco ko vas sisa , snalazite se kao i dosad. Mozda im ovi iz vlasti dadnu po 100 maraka.A za sto maraka ne mogu ni pola patike kupit.Onih 50000 da su dali po dvije marke eto 100 000 maraka i plus mi koji ovdje pametujemo , eto puna saka brade.Sta mislite da pokrenemo jednu akciju da se ova djeca nagrade ? Da vide da se cijeni to sto oni rade .Izdvojiti iz te sume nesto i za naseg Amela Tuku . Sigurno bi se tu ukljucile i neke firme i nasi sportisti koji su dobrostojeci
.
Sta kazete na ovo ?
Sta kazete na ovo ?
-
statixx
#239 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Navodis uspjehe, a onda navodis uzrok inferiornosti BiH. A sta da su ta cetvorica uz par momaka iz reprezentacije BiH pobjedili Srbiju i uzeli zlato. Umro bi od muke, jelte.capitalisme wrote:Bilo je prije par godina omladinsko prvenstvo evrope na RTRS, nikad neću zaboraviti.. u jednom trenutku 4/5 igrača na terenu rodom odakle? RS. Šta bi? Zlato naravno!
- Leons
#240 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa mozda i bi, sta ima veze ako je covjek Srbin. To je normalno. I meni bi bilo vokri da nas Srbija isprska.statixx wrote:Navodis uspjehe, a onda navodis uzrok inferiornosti BiH. A sta da su ta cetvorica uz par momaka iz reprezentacije BiH pobjedili Srbiju i uzeli zlato. Umro bi od muke, jelte.capitalisme wrote:Bilo je prije par godina omladinsko prvenstvo evrope na RTRS, nikad neću zaboraviti.. u jednom trenutku 4/5 igrača na terenu rodom odakle? RS. Šta bi? Zlato naravno!
Srbi iz BiH treba da igraju za Srbiju.
- dustaban
#241 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Izbjegavajte teske rijeci, dovoljno je samo reci da BH reprezentativce treba bodriti BH zastavom, onom zvanicnom kakva god da je, ne onim bivsim, buducim, mogucim, sanjanim...Opetja033 wrote:Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, ma kolilo maloumno bilo.Bodkin wrote:Ajde ba iskuliraj @opetja, koji ti je. I pod jugoslovenskom su ginuli momci u ww2 da bi nasi ocevi mogli biti sigurni i da bi ti mogao biti rodjen uopste, pa su je svi spalili 92. Ima cura pravo na misljenje
Ali Boga mi nema pravo nazivati govnima svakog ko tu zastavu posjeduje.
Ko god mase drugacijom zastavom nije govno, ali je bezobrazan ko pas
I, sto je najvaznije, TAJ NE NAVIJA ZA BiH, ma sto on o sebi mislio.
I jos nesto - prica o zastavi na tekmama i docecima BH reprezentacije nije offtopic, ako sad to ne rascistimo necemo nikad. Ako u svojim glavama razjasnimo ovaj detalj kunem vam se lakse cemo rjesavati i ona druga mnogo teza pitanja o buducnosti ove drzave.
Dakle bitno je ovo, bitnije nego sto mozemo i pretpostaviti.
-
statixx
#242 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Uopste me ne boli sto idu igrati za druge repke, ali glupo je reci da je to normalno, mozda je praksa. Jesu li ovi koji igraju za BiH nenormalni?Leons wrote:Pa mozda i bi, sta ima veze ako je covjek Srbin. To je normalno. I meni bi bilo vokri da nas Srbija isprska.statixx wrote:Navodis uspjehe, a onda navodis uzrok inferiornosti BiH. A sta da su ta cetvorica uz par momaka iz reprezentacije BiH pobjedili Srbiju i uzeli zlato. Umro bi od muke, jelte.capitalisme wrote:Bilo je prije par godina omladinsko prvenstvo evrope na RTRS, nikad neću zaboraviti.. u jednom trenutku 4/5 igrača na terenu rodom odakle? RS. Šta bi? Zlato naravno!
Srbi iz BiH treba da igraju za Srbiju.
-
zenit dozic
#243 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
dustaban wrote:Izbjegavajte teske rijeci, dovoljno je samo reci da BH reprezentativce treba bodriti BH zastavom, onom zvanicnom kakva god da je, ne onim bivsim, buducim, mogucim, sanjanim...Opetja033 wrote:Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, ma kolilo maloumno bilo.Bodkin wrote:Ajde ba iskuliraj @opetja, koji ti je. I pod jugoslovenskom su ginuli momci u ww2 da bi nasi ocevi mogli biti sigurni i da bi ti mogao biti rodjen uopste, pa su je svi spalili 92. Ima cura pravo na misljenje
Ali Boga mi nema pravo nazivati govnima svakog ko tu zastavu posjeduje.
Ko god mase drugacijom zastavom nije govno, ali je bezobrazan ko pas![]()
I, sto je najvaznije, TAJ NE NAVIJA ZA BiH, ma sto on o sebi mislio.
I jos nesto - prica o zastavi na tekmama i docecima BH reprezentacije nije offtopic, ako sad to ne rascistimo necemo nikad. Ako u svojim glavama razjasnimo ovaj detalj kunem vam se lakse cemo rjesavati i ona druga mnogo teza pitanja o buducnosti ove drzave.
Dakle bitno je ovo, bitnije nego sto mozemo i pretpostaviti.
- Leons
#244 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Naravno da je normalno. Isto ko sto je normalno da 15000 ljudi na otvorenom u Novom Pazaru navija za BiH na SP. Ta nece za Srbiju.statixx wrote:
Uopste me ne boli sto idu igrati za druge repke, ali glupo je reci da je to normalno, mozda je praksa. Jesu li ovi koji igraju za BiH nenormalni?
Ako si Srbin igras za Srbiju, Hrvat za Hrvatsku, Bosnjak za Bosnu i Hercegovinu. Sto prije to shvatimo to ce manje biti razocarenja i Bahe da se dernja SA PALA HOJ SA PALAAAA.
- muha_sa
#245 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
da bog mili sacuva 
-
statixx
#246 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ne pominji mi ga, ali sa psiholoskog aspekta je objasnjivo, jer ako je sve to tako kako si napisao, onda moras imati pojedinih euforicnih reakcija na one koji cine "nenormalne" stvari.Leons wrote:Naravno da je normalno. Isto ko sto je normalno da 15000 ljudi na otvorenom u Novom Pazaru navija za BiH na SP. Ta nece za Srbiju.statixx wrote:
Uopste me ne boli sto idu igrati za druge repke, ali glupo je reci da je to normalno, mozda je praksa. Jesu li ovi koji igraju za BiH nenormalni?
Ako si Srbin igras za Srbiju, Hrvat za Hrvatsku, Bosnjak za Bosnu i Hercegovinu. Sto prije to shvatimo to ce manje biti razocarenja i Bahe da se dernja SA PALA HOJ SA PALAAAA.
- dustaban
#247 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Leons wrote:Naravno da je normalno. Isto ko sto je normalno da 15000 ljudi na otvorenom u Novom Pazaru navija za BiH na SP. Ta nece za Srbiju.statixx wrote: Uopste me ne boli sto idu igrati za druge repke, ali glupo je reci da je to normalno, mozda je praksa. Jesu li ovi koji igraju za BiH nenormalni?
Braca po logici. Nazalost vecina.zenit dozic wrote:
I tako vam je to. Mogla je ovo biti lijepa prica, ali to ovdje ne fercera.
Dakle - svak sebi, BiH prekrizi...
-
trocadero
#248 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Најпаметнији пост на теми!bosan wrote:Gledam one slike iz Sarajeva, ama divota.Kazu bilo 50 000 ljudi. Lijepo .Prelijepo .Trajace euforija jos par dana i onda djeco ko vas sisa , snalazite se kao i dosad. Mozda im ovi iz vlasti dadnu po 100 maraka.A za sto maraka ne mogu ni pola patike kupit.Onih 50000 da su dali po dvije marke eto 100 000 maraka i plus mi koji ovdje pametujemo , eto puna saka brade.Sta mislite da pokrenemo jednu akciju da se ova djeca nagrade ? Da vide da se cijeni to sto oni rade .Izdvojiti iz te sume nesto i za naseg Amela Tuku . Sigurno bi se tu ukljucile i neke firme i nasi sportisti koji su dobrostojeci.
Sta kazete na ovo ?
Покренимо акцију!
Честитке кошаркашима , БРАВО МАЈСТОРИ!
- Sanjarko
#249 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa legle su pare iako smo u deficitu sa budzetom.trocadero wrote:Најпаметнији пост на теми!bosan wrote:Gledam one slike iz Sarajeva, ama divota.Kazu bilo 50 000 ljudi. Lijepo .Prelijepo .Trajace euforija jos par dana i onda djeco ko vas sisa , snalazite se kao i dosad. Mozda im ovi iz vlasti dadnu po 100 maraka.A za sto maraka ne mogu ni pola patike kupit.Onih 50000 da su dali po dvije marke eto 100 000 maraka i plus mi koji ovdje pametujemo , eto puna saka brade.Sta mislite da pokrenemo jednu akciju da se ova djeca nagrade ? Da vide da se cijeni to sto oni rade .Izdvojiti iz te sume nesto i za naseg Amela Tuku . Sigurno bi se tu ukljucile i neke firme i nasi sportisti koji su dobrostojeci.
Sta kazete na ovo ?![]()
Покренимо акцију!
Честитке кошаркашима , БРАВО МАЈСТОРИ!
Leglo skoro 300.000 maraka.
- XXS
#250 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ako si nacionalno zatucana kretencina onda nije bitno za koga navijas.Leons wrote: Ako si Srbin igras za Srbiju, Hrvat za Hrvatsku, Bosnjak za Bosnu i Hercegovinu.

Pogledaj tacku jedan i shvati da se ljudi mogu udruzivati i organizovati mimo nacionalne osnove.