Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dječak sa šibicama

#226 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by dječak sa šibicama »

Kako i rekoh, torovi, tordzije, "mi" i "vi", "oni".

Image

Indigont, tesko da ce Mladic docekati presudu, Karadzic mozda ali Ratko je jednom nogom u grobu. A sudjenje se razvuklo...
SmokingMan

#227 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SmokingMan »

Muhamed Đakmić wrote:Javni iftar je institucionalni problem?
Nije,imala je i SPC prije više od mjesec dana u staroj crkvi na čaršiji kao neki skup povodom istorije pravoslavaca/srba u BIH,tu ih je još policija čuvala,iako za to nije bilo ni potrebe,meni nije nismetalo,kao ni prolaznicima,koji su se tu našli...Čisto to je stvar mentaliteta okoline.
zenit dozic

#228 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by zenit dozic »

insomnia78 wrote:
zenit dozic wrote:
dječak sa šibicama wrote:Brzo i nesigurno pod vodstvom, uvijek istih, nekoliko forumasa dodjemo do price "mi smo dobricine, oni su fasisti, majku him njihovu".

Mi, oni, krdo, a zivi par hiljada kilometara daleko.
Pa ti si jedan od oni koji uvijek izjednačavaju ove četalje sa nama koji su doživili što su doživili od tih istih četalja, tako da ni tvoje maslo nije za ramazana :zzzz:
Ali to vazi samo dok se ne spomene 'rvatska i "domovinski rat"
Tada na snagu stupa upravo ovo sto meni prebacuje
Koja je razlika
Ja zivim u fF, ti zivis za Hr
Pa tako mi reci, znači Čovićev podanik, pa zato zdušno brani dodicka i bracu srbe od nasrtaja islamista :run:
Ali nije jedini evo ovaj bodkin,animal i još par njih uvijek su prvi kad treba relativizirat i izjednačavat i opet su prvi kad treba se zgražavat nad islamskim teroristima koji ruše bratstvo i jedinstvo u jednoj i jedinoj :thumbup:
bingov buraz

#230 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by bingov buraz »

Naravno sta ima muslimani javno da se okupljaju,gejevi mogu i trebaju,cukoljupci mogu,liberali mogu,desnicari mogu,u Holandiji mogu cak i pedofili,bajkeri mogu,anarhisti mogu,muslimani jok!

Ateisticki ISIL lagano stize kozojebe u razmisljanju.
animals

#231 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by animals »

zenit dozic wrote:
Pa tako mi reci, znači Čovićev podanik, pa zato zdušno brani dodicka i bracu srbe od nasrtaja islamista :run:
Ali nije jedini evo ovaj bodkin,animal i još par njih uvijek su prvi kad treba relativizirat i izjednačavat i opet su prvi kad treba se zgražavat nad islamskim teroristima koji ruše bratstvo i jedinstvo u jednoj i jedinoj :thumbup:
Posto si i mene spomenuo, ja nikad nisam branio Srbe, ali sam se uvijek zgrazavao nad svim vrstama budala
sa svi strana..ne izjednacavam, ali me svaki novi dan uvjeri da maloumni ima na svim stranama..
dječak sa šibicama

#232 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

SmokingMan wrote:
Nije,imala je i SPC prije više od mjesec dana u staroj crkvi na čaršiji kao neki skup povodom istorije pravoslavaca/srba u BIH,tu ih je još policija čuvala,iako za to nije bilo ni potrebe,meni nije nismetalo,kao ni prolaznicima,koji su se tu našli...Čisto to je stvar mentaliteta okoline.
Bude dernek u Pofalicima pred crkvom, ne znam kojeg datuma, valjda slava taj dan.

Do sada nije bilo problema.

Isto i na Stupu u dvoristu crkve kad je Velika gospa, svenarodni dernek, udje ko hoce, bude janjetine s raznja, kolaca, svega.

Jehovini svjedoci svako ljeto i zimu imaju svoje kongrese, zakupe ili Skenderiju ili dvoranu na Ilidzi, sve to naravno osigurava policija jer su imali neke prijetnje, od strane vehabijica navodno. Cuo sam da se desilo da dodje par bradonja, poslusaju predavanja, i razidju se u miru. Bude tu i po 5000 ljudi u dvorani.

U Srbiji je recimo takvo okupljanje jehovinih svjedoka strogo zabranjeno, jer tako zeli pravoslavna crkva. Samo u Ljubljani, Zagrebu i Sarajevu mogu imati te svoje kongrese.
I u RS-u im je zabranjeno masovno okupljanje, kao "zastranjuju pravoslavnu omladinu".

RS, najgori od sve dece.
Sanjarko

#233 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Sanjarko »

zenit dozic wrote:
insomnia78 wrote:
zenit dozic wrote:
Pa ti si jedan od oni koji uvijek izjednačavaju ove četalje sa nama koji su doživili što su doživili od tih istih četalja, tako da ni tvoje maslo nije za ramazana :zzzz:
Ali to vazi samo dok se ne spomene 'rvatska i "domovinski rat"
Tada na snagu stupa upravo ovo sto meni prebacuje
Koja je razlika
Ja zivim u fF, ti zivis za Hr
samo ignore ovaj bod-bot je na ignore listi mojoj
prokuzio takve na temi o Armenskom genocidu i o Turskoj
Last edited by Sanjarko on 22/06/2015 18:22, edited 1 time in total.
kamberovica polje

#234 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by kamberovica polje »

Polumozgaši ograničeni ko balkon i začahureni u toj nekoj mitomanskoj nacionalnoj/religijskoj matrici.
Misle da su delije i borci za srpstvo a zapravo su savršeni stranački "ratnici", danas odani Dodiku a sutra nekom drugom "borcu protiv mrskih turaka" i upravo ti ih i stvaraju i pomoću njih ostaju na vlasti.
Sličnih ima na sve tri strane ali u RS-u koji je plodno tlo za uzgoj ovakvih oni su daleko radikalniji brojniji od bilo kojih drugih glupaka na drugoj strani.
Meni samo nije jasno to potpuno odsustvo empatije, kako ti možeš tako balav mrzit ljude koje uopće ne znaš. Pa ovakvu su maltene za izučavanja u kakvoj dobroj psihijatrijskoj ustanovi.
Last edited by kamberovica polje on 22/06/2015 18:23, edited 1 time in total.
Partijaner

#235 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Partijaner »

bingov buraz wrote:
Naravno sta ima muslimani javno da se okupljaju,gejevi mogu i trebaju,cukoljupci mogu,liberali mogu,desnicari mogu,u Holandiji mogu cak i pedofili,bajkeri mogu,anarhisti mogu,muslimani jok!

Imas i Ravnogorce u Visegradu.

Skup "akademskih gradjana" . :mrgreen:
dječak sa šibicama

#236 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

kamberovica polje wrote: Sličnih ima na sve tri strane ali u RS-u koji je plodno tlo za uzgoj ovakvih oni su daleko radikalniji brojniji od bilo kojih drugih glupaka na drugoj strani.
Meni samo nije jasno to potpuno odsustvo empatije, kako ti možeš tako balav mrzit bez ikakve empatije ljudska bića. Pa ovakvu su maltene za izučavanja u kakvoj dobroj psihijatrijskoj ustanovi.
Upravo tako, oni su nekako najradikalniji, vjetar u ledja im je i to sto se u Srbiji Drazini cetnici smatraju antifasistima.

Kod njih je fasizam institucionalno zasticen, uostalom temelji RS-a su na masovnim grobnicama.

Empatije nema, samo mrznja, kod jednog dijela srpskog naroda jako je izrazena takozvana deseteracka tradicija, odgoj djece uz gusle, uz "narodne junake i price" gdje su Turci uvijek i svagda zli neprijatelji, a "poturica je gori od turcina".

Kad odmore od Turaka, onda se doje mrznjom prema "genocidnom ustaskom narodu".

Ne svi naravno, generaliziranje je odlika onih koji nisu puno bolji od njih.
zenit dozic

#237 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by zenit dozic »

animals wrote:
zenit dozic wrote:
Posto si i mene spomenuo, ja nikad nisam branio Srbe, ali sam se uvijek zgrazavao nad svim vrstama budala
sa svi strana..ne izjednacavam, ali me svaki novi dan uvjeri da maloumni ima na svim stranama..
To je ono o čemu pričam :zzzz:
Meni je drago kad me se taki ko ti zgražavaju ;-)
L u c i f e r

#238 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by L u c i f e r »

bingov buraz wrote:

Sto se mene tice, ako ona gore slikica nije bila dovoljno jasna, da parafraziram mog ahbaba Voltaira:

Ne slazem se sa islamom u mnogo cemu, ali bih ratovao za pravo muslimana da praktikuju svoju vjeru.
insomnia78

#240 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Iftar kao i isticanje zastave sa ljiljanjima su podle provokacije, ovo potonje cak klasifikovano kao "izazivanje rasne mrznje i netrpeljivosti"
Skandiranje djeneralu je pak "narusavanje reda i mira"
Al isto je to, provociraju mrske dzihadlije

Kad razvojaceni branioci polupaju cirilicne table u Vukovaru to je opravdani protest gradjana koji su prezivjeli pakao
Prica o opsadi Sarajeva i ratu je bespotrebno sirenje mrznje a citiranje pateticnih i ponizavajucih tekstova o ratnim dogadjajima je "bacanje bisera pred svinje"

Navijanje za reprezentaciju BiH iako si Bosanac u dijaspori je nedopustivo
Naravno istovremeno je pozeljno i normalno zivjeti u BiH a navijati za Srbiju ili Hrvatsku

Al sta ja znam, dijaspora, samo pokusavam sebe uvjeriti o ispravnost odluke o odlasku
L u c i f e r

#241 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by L u c i f e r »

kamberovica polje wrote:Polumozgaši ograničeni ko balkon i začahureni u toj nekoj mitomanskoj nacionalnoj/religijskoj matrici.
Misle da su delije i borci za srpstvo a zapravo su savršeni stranački "ratnici", danas odani Dodiku a sutra nekom drugom "borcu protiv mrskih turaka" i upravo ti ih i stvaraju i pomoću njih ostaju na vlasti.
Sličnih ima na sve tri strane ali u RS-u koji je plodno tlo za uzgoj ovakvih oni su daleko radikalniji brojniji od bilo kojih drugih glupaka na drugoj strani.
Meni samo nije jasno to potpuno odsustvo empatije, kako ti možeš tako balav mrzit ljude koje uopće ne znaš. Pa ovakvu su maltene za izučavanja u kakvoj dobroj psihijatrijskoj ustanovi.
Jebo izucavanje, lobotomija majka...
bingov buraz

#242 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by bingov buraz »

Partijaner wrote:
bingov buraz wrote:

Imas i Ravnogorce u Visegradu.

Skup "akademskih gradjana" . :mrgreen:
Da,zaboravih,sve dok nekog ponovo zivog ne zapale imaju pravo da se okupljaju :oops:
luckylaka

#243 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by luckylaka »

insomnia78 wrote:Iftar kao i isticanje zastave sa ljiljanjima su podle provokacije, ovo potonje cak klasifikovano kao "izazivanje rasne mrznje i netrpeljivosti"
Skandiranje djeneralu je pak "narusavanje reda i mira"
Al isto je to, provociraju mrske dzihadlije

Kad razvojaceni branioci polupaju cirilicne table u Vukovaru to je opravdani protest gradjana koji su prezivjeli pakao
Prica o opsadi Sarajeva i ratu je bespotrebno sirenje mrznje a citiranje pateticnih i ponizavajucih tekstova o ratnim dogadjajima je "bacanje bisera pred svinje"

Navijanje za reprezentaciju BiH iako si Bosanac u dijaspori je nedopustivo
Naravno istovremeno je pozeljno i normalno zivjeti u BiH a navijati za Srbiju ili Hrvatsku

Al sta ja znam, dijaspora, samo pokusavam sebe uvjeriti o ispravnost odluke o odlasku
Imas temu ,,dijaspora"pa opleti.Pusti nas koji smo trenutno u Bosni da muku mucimo
nasa

#244 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by nasa »

Meni zao tih ljudi, oni im tamo prirede to sto jesu, mi ovdje sve uvijek propratimo supljom pricom...valja njima nastaviti zivjeti pored takvih komsija, ici u skolu, raditi ili traziti posao, opet otici u dzamiju.....
insomnia78

#245 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

luckylaka wrote:Imas temu ,,dijaspora"pa opleti.Pusti nas koji smo trenutno u Bosni da muku mucimo
Eto i mene sljedece sedmice aBd :izet:
bingov buraz

#246 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by bingov buraz »

L u c i f e r wrote:
bingov buraz wrote:

Sto se mene tice, ako ona gore slikica nije bila dovoljno jasna, da parafraziram mog ahbaba Voltaira:

Ne slazem se sa islamom u mnogo cemu, ali bih ratovao za pravo muslimana da praktikuju svoju vjeru.
Vjerujem ti i razumijemo se,ionako nisam mislio na tebe vec konkretno na upis onog cybetronic ili kako vec :mrgreen:
Cybernetic

#247 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 20:42, edited 1 time in total.
animals

#248 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by animals »

zenit dozic wrote:
animals wrote:
zenit dozic wrote:
To je ono o čemu pričam :zzzz:
Meni je drago kad me se taki ko ti zgražavaju ;-)
Nisam na tebe mislio..
Govorim o onim budalama, koji skandiraju Mladicevo ime..
sta je lose u tome ako se zgrazavam na gazenje zastave Izraela..
isto tako se zgrazavam na uze jezgro Torcide koje crta svastike..
isto me nervira laganje pojedini forumasa..
Fudo387

#249 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Fudo387 »

Cybernetic wrote:Da su organizatori iftara svojim gostima obezbijedili prostor za druzenje, kao sto se to radi u normalnim drzavama gdje nema potrebe za policijskim osiguranjem, i opet bili meta napada i vrijedjanja, bilo bi jasno da je rulja dosla organizirano provocirati nevine ljude.
Ovo implicira da je u ovom dobojskom slucaju rulja dosla neorganizovano?
insomnia78

#250 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Cekaj, ti hoces reci da su se oni slucajno okupili, u tom trenutku kroz mali doboj prolazila grupica od 50 istomisljenika i morali odreagovati na provokaciju?

Je l' stavljanje krmece glave na vrata dzamije organizovana ili spontana akcija?
Post Reply