Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Moderator: anex
-
bumerangss
#226 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
zar i u trgovini moramo gledati na 3 ravnopravna naroda?
Bitno je na je made in BiH 387xxxxxxx 
- zateznistub
#227 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Naravno, samo sto izgleda nekima odgovara da se sahrani DITA jer, pobogu, ima jos ponek fabrika deterdženta koja nije DITI ni do koljena...StupskaBitanga wrote:a tržište je dovoljno veliko i z banjalučki max clean, violetu, ez busovača i sada dituzateznistub wrote:kojih XX firmi sa istom djelatnoscu?probook wrote:Ajmo sada svi kupovati Ditu, pa neka propane XX ostalih firmi u BiH koje se bave istom djelatnoscu![]()
Što bi Fairy kupovali kada ima kvalitetan domaći proizvod
-
miss_gemini
#228 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
_BataZiv_0809 wrote:Evo skromni prijedlog od mene, da uvazimo sve strane:
Deterzdent za sudje-3D Dita Tuzla
Tablete za masinu za sudje-Glanz EZ Busovaca
Deterdzent za veš- Arix Dita Tuzla
Omekšivač-Violeta Tomislavgrad
Sredstvo za kupatilo-Max Clean Banjaluka
Sredstvo za kuhinju-Glanz EZ Busovaca
Toalet papir i ubrusi-Violeta Tomislavgrad
Sapun za ruke-Hellena (isti proizvodjac kao i Max Clean) Banjaluka
Dobra selekcija proizvoda bez obzira na proizvođača! Nisam znala da Violeta ima omekšivače u svom asortimanu, znam za deterdžente za suđe.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#229 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Uveli su sad i tecne deterdzente za ves i omeksivace.miss_gemini wrote:
Dobra selekcija proizvoda bez obzira na proizvođača! Nisam znala da Violeta ima omekšivače u svom asortimanu, znam za deterdžente za suđe.
Redoslijed moze biti i drukciji, ali poenta je da sad imamo sve za higijenu doma made in BiH
-
StupskaBitanga
#230 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Bravo BingoKako bi uposlenicima Dite dodatno olakšali posao, BINGO je obezbijedio 5 računara te obuću za radnike u proizvodnom pogonu.
-
g_i_l_i_p_t_e_r
#231 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
danas je trebalo da se moglo kupit u Bingu
jel ko našao ?
jel ko našao ?
-
StupskaBitanga
#232 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
danas je samo u prodaji u Tuzli a od sutra kreće distribucija prema drugim gradovima gdje Bingo ima poslovne jedinice
Sutra-prekosutra valjda širom BiH
- jao_situacije
#233 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
StupskaBitanga wrote:danas je samo u prodaji u Tuzli a od sutra kreće distribucija prema drugim gradovima gdje Bingo ima poslovne jedinice
- jao_situacije
#234 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
_BataZiv_0809 wrote:Uveli su sad i tecne deterdzente za ves i omeksivace.miss_gemini wrote:
Redoslijed moze biti i drukciji, ali poenta je da sad imamo sve za higijenu doma made in BiH
nadam se da će neko početi praviti i paste za zube, pjene za brijanje, šampone i gelove za tuširanje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#235 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Sampone i gelove za tusiranje vec radi Hellenajao_situacije wrote:
![]()
nadam se da će neko početi praviti i paste za zube, pjene za brijanje, šampone i gelove za tuširanje
-
Natural
#236 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Ja koristim Royal Line sampon vec godinama i super je. Ne znam tacno koja je firma u pitanju ali znam da je 387.jao_situacije wrote:
![]()
- Država
#237 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
U Sarajevu će se moći kupiti slijedeće sedmice. Ja pit'o...StupskaBitanga wrote:danas je samo u prodaji u Tuzli a od sutra kreće distribucija prema drugim gradovima gdje Bingo ima poslovne jedinice
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#238 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Tisal. EZ Busovaca.Natural wrote:Ja koristim Royal Line sampon vec godinama i super je. Ne znam tacno koja je firma u pitanju ali znam da je 387.jao_situacije wrote:
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#239 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
U Bingu?Država wrote:
U Sarajevu će se moći kupiti slijedeće sedmice. Ja pit'o...
-
sandra01
#240 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
cranberries wrote:
PUNA KORPA BOSNE
-
g_i_l_i_p_t_e_r
#241 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
eto ga 3DE
bogami
bogami
-
sandra01
#242 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
g_i_l_i_p_t_e_r wrote:danas je trebalo da se moglo kupit u Bingu
jel ko našao ?
Nije jos stiglo u Sarajevo u Bingo maloprije sam bila tamo .
- Država
#243 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
sandra01 wrote:cranberries wrote:
PUNA KORPA BOSNE![]()
- Država
#244 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Da. Ja pit'o u Bingu na Pofalićima..._BataZiv_0809 wrote:U Bingu?Država wrote:
U Sarajevu će se moći kupiti slijedeće sedmice. Ja pit'o...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#245 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Komsiluk.Država wrote:
Da. Ja pit'o u Bingu na Pofalićima...
1,45 KM malo pakovanje, 2,55 KM veliko pakovanje 3D.
Uskoro IDA
Last edited by _BataZiv_0809 on 17/06/2015 18:09, edited 1 time in total.
-
g_i_l_i_p_t_e_r
#246 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Prvih 25 tona Ditinih proizvoda spremno za prodaju
Radnici Fabrike deterdženata Dita iz Tuzle poslije tri godine proizveli su prvih 25 tona dobro poznatih brendova koji će se do kraja dana naći u prodaju na policama u tržnim centrima Bingo na području Tuzle.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/prvi ... /150617081

Radnici Fabrike deterdženata Dita iz Tuzle poslije tri godine proizveli su prvih 25 tona dobro poznatih brendova koji će se do kraja dana naći u prodaju na policama u tržnim centrima Bingo na području Tuzle.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/prvi ... /150617081

-
g_i_l_i_p_t_e_r
#247 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
U prvoj isporuci su detrdžent za suđe 3DE te sredstva za čišćenje Bronho i Alls Deo, Fas i Blic grill, a Bingo je preuzeo 25 tona ovih sredstava za čišćenje.
-Danas ste svjedoci prvih utovara Ditinih proizvoda, koji će se za nekoliko sati naći na policama Bingo trgovina na području Tuzle, a od sutra i na području Tuzlanskog kantona. Čim Dita proizvede još proizvoda, mi ćemo to distribuirati širom BiH u svih 159 poslovnih jedinica, kazala je Tatjana Paunoski, glasnogovornica Binga.
-Proizvodi će biti lako uočljivi, s obzirom da ćemo ih mi postaviti na zaista dobre pozicije u našim objektima. Obzirom da je ovo bivši gigant, mi ćemo se potrutiti da ne bude bivši i svim silama ćemo se potruditi da kupci vide proizvode i da budu dostupni svima. Ovom saradnjom očekujemo uzdizanje naše firme. Obzirom da smo mi kralj dobrih cijena, cijene će biti prihvatljive. Kvalitet 3DE sa povoljnim cijenama kupci očekuju od nas-dodaje Tatjana.
Radnici Dite najavljuju rad u dvije smjene, punim pogonom. Za sada je u pogonu angažovano 46 radnika.
-Naša borba je trajala od 2012. godine, a ovo danas je konačna pobjeda. Pokazali smo cijeloj državi da se proizvodnja može pokrenuti i fabrika sačuvati. Imamo jaku podršku Binga, kojem se zahvaljujemo. Omogućili su nam dio sirovina kako bi nastavili proizvodnju. Nastavljamo rad u dvije smjene-kazao je Dževad Mehmedović, predsjednik sindikata Dite.
Uskoro će krenuti i proizvodnja praškastih deterdženata, čuvenog Arixa i Ide, a za to je potrebno ponovno spajanje fabrike Dita na parovod Termoelektrane.
-Imamo ogromno interesovanje za Arix i Idu. Za Bingo pripremamo 60.000 komada artikala, koji će popuniti sve markete ovg lanca u BiH. Zahvaljujem se svima na podršci i ovim putem pozivam graane BiH da nas podrže kupovinom Ditinih proizvoda-kaže Mehmedović.

-Danas ste svjedoci prvih utovara Ditinih proizvoda, koji će se za nekoliko sati naći na policama Bingo trgovina na području Tuzle, a od sutra i na području Tuzlanskog kantona. Čim Dita proizvede još proizvoda, mi ćemo to distribuirati širom BiH u svih 159 poslovnih jedinica, kazala je Tatjana Paunoski, glasnogovornica Binga.
-Proizvodi će biti lako uočljivi, s obzirom da ćemo ih mi postaviti na zaista dobre pozicije u našim objektima. Obzirom da je ovo bivši gigant, mi ćemo se potrutiti da ne bude bivši i svim silama ćemo se potruditi da kupci vide proizvode i da budu dostupni svima. Ovom saradnjom očekujemo uzdizanje naše firme. Obzirom da smo mi kralj dobrih cijena, cijene će biti prihvatljive. Kvalitet 3DE sa povoljnim cijenama kupci očekuju od nas-dodaje Tatjana.
Radnici Dite najavljuju rad u dvije smjene, punim pogonom. Za sada je u pogonu angažovano 46 radnika.
-Naša borba je trajala od 2012. godine, a ovo danas je konačna pobjeda. Pokazali smo cijeloj državi da se proizvodnja može pokrenuti i fabrika sačuvati. Imamo jaku podršku Binga, kojem se zahvaljujemo. Omogućili su nam dio sirovina kako bi nastavili proizvodnju. Nastavljamo rad u dvije smjene-kazao je Dževad Mehmedović, predsjednik sindikata Dite.
Uskoro će krenuti i proizvodnja praškastih deterdženata, čuvenog Arixa i Ide, a za to je potrebno ponovno spajanje fabrike Dita na parovod Termoelektrane.
-Imamo ogromno interesovanje za Arix i Idu. Za Bingo pripremamo 60.000 komada artikala, koji će popuniti sve markete ovg lanca u BiH. Zahvaljujem se svima na podršci i ovim putem pozivam graane BiH da nas podrže kupovinom Ditinih proizvoda-kaže Mehmedović.

-
g_i_l_i_p_t_e_r
#248 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
jest mi nešto srce velko
vidiš domaći proizvod, da je ovdje napravljeno i da ljudi rade
koja razlika od svakodnevnog gledanja omraženih faca političara majmuna na državnom budžetu koji nas samo koštaju

vidiš domaći proizvod, da je ovdje napravljeno i da ljudi rade
koja razlika od svakodnevnog gledanja omraženih faca političara majmuna na državnom budžetu koji nas samo koštaju

-
g_i_l_i_p_t_e_r
#249 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Oduševljeni kupci nisu štedjeli na kupovini, a cijene proizvoda su pristupačne.
Čuveni 3DE, pakovanje od pola litre košta 1,45 KM, dok litarsko pakovanje ovog deterdženta za suđe košta 2,55 KM.
(Bportal.ba/A. M.)

Čuveni 3DE, pakovanje od pola litre košta 1,45 KM, dok litarsko pakovanje ovog deterdženta za suđe košta 2,55 KM.
(Bportal.ba/A. M.)

- jao_situacije
#250 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
hvala na info, nisam znao_BataZiv_0809 wrote:Tisal. EZ Busovaca.Natural wrote:Ja koristim Royal Line sampon vec godinama i super je. Ne znam tacno koja je firma u pitanju ali znam da je 387.jao_situacije wrote:
![]()