Makedonija
- dr socrates
#226 Re: Makedonija
Nije normalno koliko Srba na temi o Makedoniji,kao da igra Đoković.
Vjerovatno se razmišlja: Je li moguće da se neki belaj dešava da i mi nismo uključeni?!
Bar za sada!
Vjerovatno se razmišlja: Je li moguće da se neki belaj dešava da i mi nismo uključeni?!
Bar za sada!
- General War
#227 Re: Makedonija
Zakasnilii su jedno 20 tak godina kad su albanci penjeli tovare oruzja preko granice sa SRJ i naoruzali OVK...sad mogu se malo provozat do granice pa curik...valensija wrote:Žandarmerija i PTJ idu ka MKD
IZVOR: TANJUG
Beograd -- U pogranični pojas sa Makedonijom, zbog incidenata u toj zemlji, upućene su dodatne policijske snage.
U popodnevnim časovima ka jugu Srbije pošli su i pripadnici Protivterorističke jedinice (PTJ).
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obavestio je predsednika Vlade Aleksandra Vučića da su na granicu sa Makedonijom upućene dodatne bezbednosne snage kao i da je u Kopnenoj zoni bezbednosti pojačano prisustvo pripadnika Žandarmerije.
Ministar Nebojša Stefanović poručio je danas u bazi Žandarmerije u Ristovcu da policija, posle sukoba u Makedoniji, preduzima sve kako bi se očuvala stabilnost i bezbednost građana, kao i da će svi koji razmišljaju o eventualnim terorističkim napadima na Srbiju biti brzo i efikasno zaustavljeni.
- General War
#228 Re: Makedonija
radostan dan wrote:ja im na prošloj strani prenio stav USA, oni ništa...Challenger__ wrote:Lincoln-Burrows wrote:čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.![]()
Pa postavili su se. Upravo gledaš. Svašta.![]()
- Ambasada SAD u Skoplju izrazila saučešće porodicama "poginulih i ranjenih u sukobima".
-
radostan dan
#229 Re: Makedonija
jes vala. čitava dva od ukupno tri na forumu...dr socrates wrote:Nije normalno koliko Srba na temi o Makedoniji,kao da igra Đoković.
-
valensija
#230 Re: Makedonija
18.20
Odložene sve utakmice u Makedoniji zbog stanja u zemlji, saopštio Fudbalski savez Makedonije.
18.10
Granični prelaz Preševo je prohodan i građani bez problema mogu da napuste Makedoniju, kažu u Ambasadi Srbije u Skoplju.
18.00
Veći broj ljudi iz Kumanova prelazi granicu i odlazi ka Preševu i Bujanovcu, javlja izvještač RTS-a.
17.59
Nema naznaka o mogućem proširenju sukoba iz Makedonije na jug Srbije, kaže predsjednik Koordinacionog tijela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković.
Odložene sve utakmice u Makedoniji zbog stanja u zemlji, saopštio Fudbalski savez Makedonije.
18.10
Granični prelaz Preševo je prohodan i građani bez problema mogu da napuste Makedoniju, kažu u Ambasadi Srbije u Skoplju.
18.00
Veći broj ljudi iz Kumanova prelazi granicu i odlazi ka Preševu i Bujanovcu, javlja izvještač RTS-a.
17.59
Nema naznaka o mogućem proširenju sukoba iz Makedonije na jug Srbije, kaže predsjednik Koordinacionog tijela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković.
-
155_mm
#231 Re: Makedonija
makedonski predcjednik otisao kod putina na paradu proslave pobjede nad fasizmom a neko bi reko na paradu kurcenja i ameri evo daju do znanja sta misle o tom njegovom cinu. a nas kolega forumas se brine sta ce amerikanci reci na ovo.Challenger__ wrote:"Neka svako veže svoje pse i mirna Bosna"lajkujMe wrote:Previse te smajlije koristite nije smjesno 3 poginulih 20 ranjenih a desava nam se maltene u komsiluku. Motiv briga me znam samo da ti dogadjaji mogu do BIH doci nismo mi nista bolje od Makedonije vruci smo ko pljeska na grillu.
Lincoln-Burrows wrote:čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.![]()
Pa postavili su se. Upravo gledaš. Svašta.
mislim stvarno....
- General War
#232 Re: Makedonija
General War wrote:- Ambasada SAD u Skoplju izrazila saučešće porodicama "poginulih i ranjenih u sukobima".
Stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Makedoniju Ivo Vajgl ocijenio je danas da sukobi makedonske policije sa naoružanim grupama u Kumanovu predstavljaju prekretnicu i da bi njihova eskalacija ugrozila stabilnost cijelog regiona.
...Treba ba jezat kod Putina...on zna ocjenit situaciju ono "u sridu i to iz prve"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#233 Re: Makedonija
na pinku
naoruzane skupine
pa kakav je to politicki korektan jezik
tri policajca mrtva
u americi bi digli avione nacionalnu gardu i sve ostale rodove
naoruzane skupine
pa kakav je to politicki korektan jezik
tri policajca mrtva
u americi bi digli avione nacionalnu gardu i sve ostale rodove
-
valensija
#234 Re: Makedonija
- OVK preuzela je odgovornost za napad na policije i vojne snage, jer, kako navode vrše teror nad civilima i najavila još oštriju akciju protiv makedonske policije i vojnih snaga u Kumanovu.

"Mi izjavljujemo da ćemo nastaviti da napadamo bez milosti policiju i vojsku. Borićemo se do kraja da se ujedine teritorije sa albanskim stanovništvom. Danas smo jači, a sutra ćemo biti još jači. Mi smo svuda u gradu, narodu i selima", navodi se u saopštenju, koje prenose albanski mediji.

"Mi izjavljujemo da ćemo nastaviti da napadamo bez milosti policiju i vojsku. Borićemo se do kraja da se ujedine teritorije sa albanskim stanovništvom. Danas smo jači, a sutra ćemo biti još jači. Mi smo svuda u gradu, narodu i selima", navodi se u saopštenju, koje prenose albanski mediji.
-
155_mm
#236 Re: Makedonija
Stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Makedoniju Ivo Vajgl ocijenio je danas da sukobi makedonske policije sa naoružanim grupama u Kumanovu predstavljaju prekretnicu i da bi njihova eskalacija ugrozila stabilnost cijelog regiona.General War wrote:General War wrote:- Ambasada SAD u Skoplju izrazila saučešće porodicama "poginulih i ranjenih u sukobima".
...Treba ba jezat kod Putina...on zna ocjenit situaciju ono "u sridu i to iz prve"[/quote]
ali znas sta je belaj i toma diploma ke kod putna. mada i to nije ono najgore.
najvise me zabrinjava da je i preCednik isto kod putina na paradi. sta ce ameri reci na to.
- Challenger__
#237 Re: Makedonija
Očigledno da misli.area51 wrote:Je li ti majke ti misliš da je ovo počelo bez "zelenog" svjetla USA ?
-
155_mm
#238 Re: Makedonija
nastavlja se.valensija wrote:18.20
18.10
18.00
17.59
18:59 Preševo -- Bezbednosna situacija u Preševu je stabilna, rekao je danas Tanjugu gradonačelnik Ragmi Mustafa
-
radostan dan
#239 Re: Makedonija
jesi li u bosni?155_mm wrote: najvise me zabrinjava da je i preCednik isto kod putina na paradi. sta ce ameri reci na to.
-
155_mm
#240 Re: Makedonija
radostan dan wrote:jesi li u bosni?155_mm wrote: najvise me zabrinjava da je i preCednik isto kod putina na paradi. sta ce ameri reci na to.
- area51
#241 Re: Makedonija
Sad za sad...155_mm wrote:nastavlja se.valensija wrote:18.20
18.10
18.00
17.59
18:59 Preševo -- Bezbednosna situacija u Preševu je stabilna, rekao je danas Tanjugu gradonačelnik Ragmi Mustafa
-
radostan dan
#242 Re: Makedonija
pitam, jel kuckaš iz bih ili si negdje daleko?
-
radostan dan
#243 Re: Makedonija
do ujutro...area51 wrote:Sad za sad...155_mm wrote:
-
155_mm
#244 Re: Makedonija
a kakve to ima veze sa temom?radostan dan wrote:pitam, jel kuckaš iz bih ili si negdje daleko?
-
155_mm
#245 Re: Makedonija
dajte ljudi prestanite se smijati. nije ovo zajebancija. gine se ko u ratu.radostan dan wrote:do ujutro...area51 wrote:Sad za sad...155_mm wrote:
-
155_mm
#246 Re: Makedonija
meni ovo sve lici na onu africku poslovicu "dok se slonovi igraju trava najebe"
-
radostan dan
#247 Re: Makedonija
pa ima...ovako -155_mm wrote:a kakve to ima veze sa temom?radostan dan wrote:pitam, jel kuckaš iz bih ili si negdje daleko?
neko je konstatovao da je premijer ili predsjednik makedonije danas bio kod putina,i da su mu ameri zbog toga napravili igranku u zemlji.
ti si izrazio zabrinutoost, jer je i dodik bio kod putina danas, i pitaš - šta li nas čeka?
ja zaključujem sledeće - ništa, sutra dobijaš nalog da napadneš er es...@sezam će te navoditi iz amerike, a @sarafina navijati iz beča.
boli te đon, samo sedam dana i gotovo...
rekO skijaš, neće duže od nedelju dana.
-
155_mm
#248 Re: Makedonija
http://www.klix.ba/vijesti/regija/drama ... 50509085#1
ove slike ne odoljivo podsjecaju na sarajevo 92.
ove slike ne odoljivo podsjecaju na sarajevo 92.
- Mister Yes
#249 Re: Makedonija
To je to. Zatvaraj temuarea51 wrote:Hoće oni "Turski tok"... a to prekookenski šljam ne prašta
-
155_mm
#250 Re: Makedonija
sto si se izprovociro kolega? pa ko ce se usuditi napasti na er es pored onakve specijalne policije. daj bolan sta ti je.radostan dan wrote:pa ima...ovako -155_mm wrote:a kakve to ima veze sa temom?radostan dan wrote:pitam, jel kuckaš iz bih ili si negdje daleko?
neko je konstatovao da je premijer ili predsjednik makedonije danas bio kod putina,i da su mu ameri zbog toga napravili igranku u zemlji.
ti si izrazio zabrinutoost, jer je i dodik bio kod putina danas, i pitaš - šta li nas čeka?
ja zaključujem sledeće - ništa, sutra dobijaš nalog da napadneš er es...@sezam će te navoditi iz amerike, a @sarafina navijati iz beča.
boli te đon, samo sedam dana i gotovo...
rekO skijaš, neće duže od nedelju dana.