Makedonija

Post Reply
dr socrates

#226 Re: Makedonija

Post by dr socrates »

Nije normalno koliko Srba na temi o Makedoniji,kao da igra Đoković.
Vjerovatno se razmišlja: Je li moguće da se neki belaj dešava da i mi nismo uključeni?!
Bar za sada!
General War

#227 Re: Makedonija

Post by General War »

valensija wrote:Žandarmerija i PTJ idu ka MKD

IZVOR: TANJUG

Beograd -- U pogranični pojas sa Makedonijom, zbog incidenata u toj zemlji, upućene su dodatne policijske snage.

Image

U popodnevnim časovima ka jugu Srbije pošli su i pripadnici Protivterorističke jedinice (PTJ).

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obavestio je predsednika Vlade Aleksandra Vučića da su na granicu sa Makedonijom upućene dodatne bezbednosne snage kao i da je u Kopnenoj zoni bezbednosti pojačano prisustvo pripadnika Žandarmerije.

Ministar Nebojša Stefanović poručio je danas u bazi Žandarmerije u Ristovcu da policija, posle sukoba u Makedoniji, preduzima sve kako bi se očuvala stabilnost i bezbednost građana, kao i da će svi koji razmišljaju o eventualnim terorističkim napadima na Srbiju biti brzo i efikasno zaustavljeni.
Zakasnilii su jedno 20 tak godina kad su albanci penjeli tovare oruzja preko granice sa SRJ i naoruzali OVK...sad mogu se malo provozat do granice pa curik...
General War

#228 Re: Makedonija

Post by General War »

radostan dan wrote:
Challenger__ wrote:
Lincoln-Burrows wrote:čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.
:-)

Pa postavili su se. Upravo gledaš. Svašta.
ja im na prošloj strani prenio stav USA, oni ništa... :zoka:

- Ambasada SAD u Skoplju izrazila saučešće porodicama "poginulih i ranjenih u sukobima".
:D
radostan dan

#229 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

dr socrates wrote:Nije normalno koliko Srba na temi o Makedoniji,kao da igra Đoković.
jes vala. čitava dva od ukupno tri na forumu...
valensija

#230 Re: Makedonija

Post by valensija »

18.20

Odložene sve utakmice u Makedoniji zbog stanja u zemlji, saopštio Fudbalski savez Makedonije.

18.10

Granični prelaz Preševo je prohodan i građani bez problema mogu da napuste Makedoniju, kažu u Ambasadi Srbije u Skoplju.

18.00

Veći broj ljudi iz Kumanova prelazi granicu i odlazi ka Preševu i Bujanovcu, javlja izvještač RTS-a.

17.59

Nema naznaka o mogućem proširenju sukoba iz Makedonije na jug Srbije, kaže predsjednik Koordinacionog tijela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković.
155_mm

#231 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

Challenger__ wrote:
lajkujMe wrote:Previse te smajlije koristite nije smjesno 3 poginulih 20 ranjenih a desava nam se maltene u komsiluku. Motiv briga me znam samo da ti dogadjaji mogu do BIH doci nismo mi nista bolje od Makedonije vruci smo ko pljeska na grillu.
"Neka svako veže svoje pse i mirna Bosna"
Lincoln-Burrows wrote:čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.
:-)

Pa postavili su se. Upravo gledaš. Svašta.
makedonski predcjednik otisao kod putina na paradu proslave pobjede nad fasizmom a neko bi reko na paradu kurcenja i ameri evo daju do znanja sta misle o tom njegovom cinu. a nas kolega forumas se brine sta ce amerikanci reci na ovo. :-)
mislim stvarno....
General War

#232 Re: Makedonija

Post by General War »

General War wrote:
- Ambasada SAD u Skoplju izrazila saučešće porodicama "poginulih i ranjenih u sukobima".
:D[/quote]

Stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Makedoniju Ivo Vajgl ocijenio je danas da sukobi makedonske policije sa naoružanim grupama u Kumanovu predstavljaju prekretnicu i da bi njihova eskalacija ugrozila stabilnost cijelog regiona.

...Treba ba jezat kod Putina...on zna ocjenit situaciju ono "u sridu i to iz prve"
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#233 Re: Makedonija

Post by Truba »

na pinku
naoruzane skupine :lol:
pa kakav je to politicki korektan jezik
tri policajca mrtva

u americi bi digli avione nacionalnu gardu i sve ostale rodove :?
valensija

#234 Re: Makedonija

Post by valensija »

- OVK preuzela je odgovornost za napad na policije i vojne snage, jer, kako navode vrše teror nad civilima i najavila još oštriju akciju protiv makedonske policije i vojnih snaga u Kumanovu.

Image

"Mi izjavljujemo da ćemo nastaviti da napadamo bez milosti policiju i vojsku. Borićemo se do kraja da se ujedine teritorije sa albanskim stanovništvom. Danas smo jači, a sutra ćemo biti još jači. Mi smo svuda u gradu, narodu i selima", navodi se u saopštenju, koje prenose albanski mediji.
House

#235 Re: Makedonija

Post by House »

Jel' Makedonija u NATO-u? :?
155_mm

#236 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

General War wrote:
General War wrote:
:D
Stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Makedoniju Ivo Vajgl ocijenio je danas da sukobi makedonske policije sa naoružanim grupama u Kumanovu predstavljaju prekretnicu i da bi njihova eskalacija ugrozila stabilnost cijelog regiona.

...Treba ba jezat kod Putina...on zna ocjenit situaciju ono "u sridu i to iz prve"[/quote]

ali znas sta je belaj i toma diploma ke kod putna. mada i to nije ono najgore.
najvise me zabrinjava da je i preCednik isto kod putina na paradi. sta ce ameri reci na to.
Challenger__

#237 Re: Makedonija

Post by Challenger__ »

area51 wrote:Je li ti majke ti misliš da je ovo počelo bez "zelenog" svjetla USA ? :roll:
Očigledno da misli.
155_mm

#238 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

valensija wrote:18.20

Odložene sve utakmice u Makedoniji zbog stanja u zemlji, saopštio Fudbalski savez Makedonije.

18.10

Granični prelaz Preševo je prohodan i građani bez problema mogu da napuste Makedoniju, kažu u Ambasadi Srbije u Skoplju.

18.00

Veći broj ljudi iz Kumanova prelazi granicu i odlazi ka Preševu i Bujanovcu, javlja izvještač RTS-a.

17.59

Nema naznaka o mogućem proširenju sukoba iz Makedonije na jug Srbije, kaže predsjednik Koordinacionog tijela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković.
nastavlja se.

18:59 Preševo -- Bezbednosna situacija u Preševu je stabilna, rekao je danas Tanjugu gradonačelnik Ragmi Mustafa
radostan dan

#239 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

155_mm wrote: najvise me zabrinjava da je i preCednik isto kod putina na paradi. sta ce ameri reci na to.
jesi li u bosni?
155_mm

#240 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

radostan dan wrote:
155_mm wrote: najvise me zabrinjava da je i preCednik isto kod putina na paradi. sta ce ameri reci na to.
jesi li u bosni?
:?
area51

#241 Re: Makedonija

Post by area51 »

155_mm wrote:
valensija wrote:18.20

18.10

18.00

17.59

nastavlja se.

18:59 Preševo -- Bezbednosna situacija u Preševu je stabilna, rekao je danas Tanjugu gradonačelnik Ragmi Mustafa
Sad za sad...
radostan dan

#242 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

pitam, jel kuckaš iz bih ili si negdje daleko?
radostan dan

#243 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

area51 wrote:
155_mm wrote:
Sad za sad...
do ujutro... :D
155_mm

#244 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

radostan dan wrote:pitam, jel kuckaš iz bih ili si negdje daleko?
a kakve to ima veze sa temom?
155_mm

#245 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

radostan dan wrote:
area51 wrote:
155_mm wrote:
Sad za sad...
do ujutro... :D
dajte ljudi prestanite se smijati. nije ovo zajebancija. gine se ko u ratu.
155_mm

#246 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

meni ovo sve lici na onu africku poslovicu "dok se slonovi igraju trava najebe"
radostan dan

#247 Re: Makedonija

Post by radostan dan »

155_mm wrote:
pa ima...ovako -

neko je konstatovao da je premijer ili predsjednik makedonije danas bio kod putina,i da su mu ameri zbog toga napravili igranku u zemlji.

ti si izrazio zabrinutoost, jer je i dodik bio kod putina danas, i pitaš - šta li nas čeka?

ja zaključujem sledeće - ništa, sutra dobijaš nalog da napadneš er es...@sezam će te navoditi iz amerike, a @sarafina navijati iz beča.
boli te đon, samo sedam dana i gotovo...
rekO skijaš, neće duže od nedelju dana.
155_mm

#248 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

http://www.klix.ba/vijesti/regija/drama ... 50509085#1
ove slike ne odoljivo podsjecaju na sarajevo 92.
Mister Yes

#249 Re: Makedonija

Post by Mister Yes »

area51 wrote:Hoće oni "Turski tok"... a to prekookenski šljam ne prašta
To je to. Zatvaraj temu
155_mm

#250 Re: Makedonija

Post by 155_mm »

radostan dan wrote:
155_mm wrote:
pa ima...ovako -

neko je konstatovao da je premijer ili predsjednik makedonije danas bio kod putina,i da su mu ameri zbog toga napravili igranku u zemlji.

ti si izrazio zabrinutoost, jer je i dodik bio kod putina danas, i pitaš - šta li nas čeka?

ja zaključujem sledeće - ništa, sutra dobijaš nalog da napadneš er es...@sezam će te navoditi iz amerike, a @sarafina navijati iz beča.
boli te đon, samo sedam dana i gotovo...
rekO skijaš, neće duže od nedelju dana.
sto si se izprovociro kolega? pa ko ce se usuditi napasti na er es pored onakve specijalne policije. daj bolan sta ti je.
Post Reply