sha_ba wrote:BatA je mlad, nadoce u voznji
Dobra!
Treba ga samo dobro " izvozati"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sha_ba wrote:BatA je mlad, nadoce u voznji
Ima li on stagod sto ja nemam. Dobermana i sama imamklixoris wrote:Za vjencanim stolooooom, sada sjedis samaaaaaa...pakica_ wrote: Ma necu.. Treba da se zajebem k'o ti
Neeecuuuu![]()
A imam ti jednog kandidata... Dobar ! A ima i dobermana (lud za njima)
Nadam se da si trkom razgazilaTrebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
Ma vidi ti lepog drustvancetaSaraFina wrote:sha_ba wrote:BatA je mlad, nadoce u voznji
![]()
![]()
![]()
Dobra!
Treba ga samo dobro " izvozati"![]()
Ne daj Him da nas udaju/ozene, batooooo_BataZiv_0809 wrote:Pakici i meni:pakica_ wrote:Zovi koga hoš, ja se udavat' necuSaraFina wrote:
Jeste vas dvoje neki feministi? Protiv braka i porodice? Hoćete da ja inkviziciju zovem?
nisam ni jedno ni drugo, ja sam ti vise ono yo yo mic checkSaraFina wrote:
@ Pakice, ja sve kontam ti rokerka ovo ono, a dzigara drma do koske i to na svadbenom veselju
pakica_ wrote:Nadam se da si trkom razgazilaTrebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
Pa eto... Dobar je, situiran, single, voli i ima istu dzukelu ko i tipakica_ wrote:Ima li on stagod sto ja nemam. Dobermana i sama imamklixoris wrote:Za vjencanim stolooooom, sada sjedis samaaaaaa...pakica_ wrote: Ma necu.. Treba da se zajebem k'o ti
Neeecuuuu![]()
A imam ti jednog kandidata... Dobar ! A ima i dobermana (lud za njima)
Fejzbuk profil, da mu lajkam slike kera, a on meniklixoris wrote:
Pa eto... Dobar je, situiran, single, voli i ima istu dzukelu ko i tiSta ti treba vise
Pa ova tema (i njoj slicne) ti dobro docaravaju sto je single - ne moze co'ek normalno zensko da nadje.pakica_ wrote:Fejzbuk profil, da mu lajkam slike kera, a on meniklixoris wrote:
Pa eto... Dobar je, situiran, single, voli i ima istu dzukelu ko i tiSta ti treba vise
A sto je singl ako je toliko dobar![]()
![]()
Jesi li siguran da neš zajebat' jaranaklixoris wrote:Pa ova tema (i njoj slicne) ti dobro docaravaju sto je single - ne moze co'ek normalno zensko da nadje.pakica_ wrote:Fejzbuk profil, da mu lajkam slike kera, a on meniklixoris wrote:
![]()
A ti djelujes kao normalnapa reko da vas uvezem, da setate kerove zajedno
![]()
Dam ti fejzbuk na PP ako hos
A što sam ja singl, dobar sam a neam kerapakica_ wrote:Fejzbuk profil, da mu lajkam slike kera, a on meniklixoris wrote:
![]()
klixoris wrote:Operisan je od fudbala...
Nabaviedo_79 wrote:A što sam ja singl, dobar sam a neam kerapakica_ wrote:Fejzbuk profil, da mu lajkam slike kera, a on meniklixoris wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kastriras ga i nek tandrce u prazno ko moje dvojeedo_79 wrote:Bjež pa da gledam Švrću kako ziguni a ja ništa .... bolje kakvu ''ribu''![]()
Ma jok to .... jebo Švrću vi'š da sam ja ovdje problempakica_ wrote:Kastriras ga i nek tandrce u prazno ko moje dvojeedo_79 wrote:Bjež pa da gledam Švrću kako ziguni a ja ništa .... bolje kakvu ''ribu''![]()
edo_79 wrote:Ma jok to .... jebo Švrću vi'š da sam ja ovdje problempakica_ wrote:Kastriras ga i nek tandrce u prazno ko moje dvojeedo_79 wrote:Bjež pa da gledam Švrću kako ziguni a ja ništa .... bolje kakvu ''ribu''![]()
ćiribiribela wrote:Ni zene ne trebaju da se udaju prije tridesete.![]()
Saro, podrzi me.