Pa budi i ti.Gabrielo wrote:Da ti znas kako su one tek proracunate.
Al' zaboravi na kriterije kada naleti "ona"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa budi i ti.Gabrielo wrote:Da ti znas kako su one tek proracunate.
Logika je jednostavna, muškarcima je (ne)iskustvo žene jednako bitno kao što je tebi bitno iskustvo muškarca i uspijete naći razloge za svoje stavove, možda uspijete naći i razumijevanje.annoy wrote: Nisam ja spomenula nedostatak samopouzdanja, makar mislim da je možda kod nekoga i to slučaj, ne znam. Ne bih generalizirala i rekla da to vrijedi za sve.
Ima muškaraca koje obeshrabruje ako je partnerica puno iskusnija od njih. To mogu razumjeti, ima i žena koje bi to obeshrabrilo. To mi je nekako sasvim ljudski.
Nego ne shvaćam jednostavno tu logiku oko pridavanja tolike pažnje stanju netaknosti himena, to je sve. Mene zanima koliko muškaraca koji traže djevicu su nevini, i što misle o svom gubitku nevinosti ako nisu, zašto ih njihov gubitak nevinosti ne diskvalificira kao materijal za vjernog bračnog partnera, a ženu koja nije nevina to diskvalificira.
Možeš li pojasniti,sta ti moze broj partnera reci o karakteru? Osim ako ne misliš na krajnosti,ekstremno velik ili maliGabrielo wrote:Zbog cega to mislis?Velkoski wrote:pa i ti tako djeluješ![]()
Meni je broj partnera cure dobar uvid u njenu psihu i karakter. A to mi pored izgleda najbitnije kod izbora.
isto kao kad kupujes auto... neko nema sanse da bi polovno a neko kaze ne bi ako je preslo preko 50000 km, neko ne bi preko 150000 km.S4mpion wrote:Mnogi spominju taj neki VELIKI BROJ, broj koji se ne može oprostit, broj poslije kojeg ništa nije isto, broj poslije kojeg se tolerantni ljudi pretvaraju u konzervativce.
hanamontanaa wrote: dvocifreno ne bi trebalo biti extremno![]()
Ista sam tihanamontanaa wrote:Vala nikad nisam pitala niti me posebno interesuje. Isto očekujem i od druge strane![]()
dvocifreno ne bi trebalo biti extremno![]()
Mene stvarno zanima sta broj govori o karakteru?
Ja ba! Ima li neka tabela, nesto? Ono - broj, pa ti kaze kakI si?! Sta znaci broj 10?hanamontanaa wrote:Vala nikad nisam pitala niti me posebno interesuje. Isto očekujem i od druge strane![]()
I 97?hanamontanaa wrote: dvocifreno ne bi trebalo biti extremno![]()
cuj 10..berenice wrote:Ja ba! Ima li neka tabela, nesto? Ono - broj, pa ti kaze kakI si?! Sta znaci broj 10?hanamontanaa wrote:Vala nikad nisam pitala niti me posebno interesuje. Isto očekujem i od druge strane![]()
Pa kao i obicno. Veze s temom nema, na kraju krajeva. Ali lakse je o tome srati i stereotipisati, nego iskreno pricati o necemu. Mah!parappa wrote:izgleda da se tema opet svodi na pitanje "kolko sex partnera je previse?"
ne bi bio prvi put
Ja nista ne govorim. Vise. Skontala sam da je pogresno sta god da kazes - nije do brojke, no do covjeka.pakica_ wrote:cuj 10..berenice wrote:Ja ba! Ima li neka tabela, nesto? Ono - broj, pa ti kaze kakI si?! Sta znaci broj 10?hanamontanaa wrote:Vala nikad nisam pitala niti me posebno interesuje. Isto očekujem i od druge strane![]()
Ne znam za vas, meni je svaki sljedeci treci![]()
Tebi će povjerovati za razliku onih koje kažu da im je drugi.pakica_ wrote: Ne znam za vas, meni je svaki sljedeci treci![]()
Nisam ni ja levat, jeldeskupljac_zeljeza wrote:Tebi će povjerovati za razliku onih koje kažu da im je drugi.pakica_ wrote: Ne znam za vas, meni je svaki sljedeci treci![]()
Ne znam što, ali ne vjerujem ti u priču na temi. Zezaš se.pakica_ wrote:Nisam ni ja levat, jeldeskupljac_zeljeza wrote:Tebi će povjerovati za razliku onih koje kažu da im je drugi.pakica_ wrote: Ne znam za vas, meni je svaki sljedeci treci![]()
eto vec si me upoznao dovoljno dobroskupljac_zeljeza wrote:
Ne znam što, ali ne vjerujem ti u priču na temi. Zezaš se.
dale cooper wrote:radostan dan wrote:
ekšli, najbolji garant za vjernost bračnog partnera je ne prestajati biti džentlmen, ljubavnik i laf u srcu...
![]()
Druže radosni ovo je i generalno dobar savjet kako živjeti život, ne samo kada je ljubav u pitanju.
pa gle, svakako me zove macom.Gabrielo wrote:sheilak wrote:za kritichara![]()
gle, kriticharu, ako je ovo bilo upuceno meni ili zenama/djevojkama koje dijele moje misljenje...ne da mislim da je, ali ako jeste slucajno...mene ti takve stvari ne vrijedjaju. mene bi recimo vise uvrijedilo da me neko smatra sexualno isfrustriranom osobom, frigidnom, nezadovoljenom.
ili impotentnom...ili hadumom, da sam musko...al necu upirati prstom ni u koga sad...
Ona isto razmislja ko ti.
Ne razumijem nista sta si htjela reci u ovom postu. Maca? Visina?sheilak wrote:pa gle, svakako me zove macom.Gabrielo wrote:sheilak wrote:za kritichara![]()
gle, kriticharu, ako je ovo bilo upuceno meni ili zenama/djevojkama koje dijele moje misljenje...ne da mislim da je, ali ako jeste slucajno...mene ti takve stvari ne vrijedjaju. mene bi recimo vise uvrijedilo da me neko smatra sexualno isfrustriranom osobom, frigidnom, nezadovoljenom.
ili impotentnom...ili hadumom, da sam musko...al necu upirati prstom ni u koga sad...
Ona isto razmislja ko ti.![]()
a dodala bih i da bi mi smetalo kad bi me prozivali zbog visine. da sam musko.zaboravih to jucer napisati. ovo samo random neki dodatak...