Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samouslužne autopraonice DA - kada auto nemora da bude uglađeno 100%, čisto da ga saperem, za sve ostalo ljudi mi operu.
U tim samouslužnim tako mala količina vode izlazi da da je još malo smanje tačno bi presušila.
DonieBrasco wrote: ↑15/04/2019 12:37
Ja na samopoluznoj koristim samo ispiranje tj. vodu, nista njihovi samponi, vosak, cetke, spuzve.
Ponesem svoja sredstva za pranje, felge, krpe, spuzve sa vlaknima, cetku za felge, glina, jelene krpe...itd. Odvojim jedan dan i par sati, lagno metoda dvije kante operem ljepo auto kako zelim, unutrasnjost, posusim, isporliram sve sto treba. U garazi imam uticnicu tako da sam usisam auto temljno jer mi nisu nesto ovi usisivaci na sampolosluznim praonicama.
Toplo preporucujem ako ste u mogucnosti da sami sebi auto perete, sem toga to je vas auto uzivat cete u tome, svako moze izdvojiti barem dva sata za ovaj posao. Pogotovo ova pranja nakon zime da se sva prljavstina i sol sapere.
Jos ako si iz Sarajeva javi se da nekad odemo zajedno. Nabavio sam kozmetike kao za bebe al mi treba neko sa iskustvom za par savjeta?
sarajevowintwr wrote: ↑20/12/2020 13:17
Jos ako si iz Sarajeva javi se da nekad odemo zajedno. Nabavio sam kozmetike kao za bebe al mi treba neko sa iskustvom za par savjeta?
Juka Jebach wrote: ↑20/12/2020 16:35
Sta je fazon sa onom GTI autopraonicom, vidim vlasnik redovno mijenja auta od preko 100 hiljada. Najnoviji mu je x6M plavi 2020 godiste
Ima ona narodna...sa platom od 800 maraka lijepo živim, plaćam ratu za stan i auto, dobro jedem i putujem, još mi i ostane šta da uštedim, usput malo heroin preprodajem...
Sta je fazon sa onom GTI autopraonicom, vidim vlasnik redovno mijenja auta od preko 100 hiljada. Najnoviji mu je x6M plavi 2020 godiste
GTI ili GTD na Barama?
Eh ta, moja greska sto sam pomjesao GTI sa GTD al ta na Barama je, sto pored imaju one dvije ili tri bijele kuce gdje budu parkirane G klase,X6, S klase...
GTI ili GTD na Barama?
Eh ta, moja greska sto sam pomjesao GTI sa GTD al ta na Barama je, sto pored imaju one dvije ili tri bijele kuce gdje budu parkirane G klase,X6, S klase...
Imaju oni jos par poslovnih prostora u gradu koje izdaju, samo od jedne banke imaju 10 hiljada mjesecno, tako da je sto se tice tih njihovih auta sve transparentno, nema tu nikakvog kriminala.