Point. wrote:Ljudi, hajmo biti malo pozitivni. Uzimamo garantujem.
Šta ima Konjiću
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Point. wrote:Ljudi, hajmo biti malo pozitivni. Uzimamo garantujem.
It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam baš gledao danas tabelu i baš smo u gabuli. Čak i sa večerašnjom pobjedom ne mijenjano poziciju na tabeli.![]()
Za treće mjesto, u nekoj realnoj projekciji rezultata, izračunao sam da nam trebaju sve pobjede do kraja, uz mogućnost da izgubimo od Belgije
Za drugo mjesto, trebaju nam sve pobjede.
Ako sam u krivu, neka neko ispravi.
Nista evo kafica, Avaz i cigare.Crvena Tifoza wrote:Point. wrote:Ljudi, hajmo biti malo pozitivni. Uzimamo garantujem.
Šta ima Konjiću
Point. wrote:Nista evo kafica, Avaz i cigare.Crvena Tifoza wrote:Point. wrote:Ljudi, hajmo biti malo pozitivni. Uzimamo garantujem.
Šta ima Konjiću
Blago tebi .Ja jedan apaurin,jedan bensedin jos malo i jedam persen i sve to zaliti coronom.Ovo cekanje izludi.4:0Point. wrote:Nista evo kafica, Avaz i cigare.Crvena Tifoza wrote:Point. wrote:Ljudi, hajmo biti malo pozitivni. Uzimamo garantujem.
Šta ima Konjiću
Burazeru, bez treme samo. Uzimamo davidovce, 100%. Jaci smo, bolji smo, uzimamo.luckylaka wrote:Blago tebi .Ja jedan apaurin,jedan bensedin jos malo i jedam persen i sve to zaliti coronom.Ovo cekanje izludi.4:0
Begović - Mujdža Vranješ Spahić Kolašinac - Bešić Medunjanin - Višća Pjanić Lulić - Džekoljevoruki wrote:Kad ce Mesha objaviti sastav?
Poderacemo ih.![]()
Pronadji uljeza ili cak vise njihPriNc_ba wrote:Begović - Mujdža Vranješ Spahić Kolašinac - Bešić Medunjanin - Višća Pjanić Lulić - Džekoljevoruki wrote:Kad ce Mesha objaviti sastav?
Poderacemo ih.![]()
Aaaau, Muhamed ima da mu presudi.shake69 wrote:Izgleda da ce onaj izraelski igrac-provokator koga loze 'muslici' doci na svoje. Veceras igraju protiv jedanaest - Bosnjaka! Nije se to cesto desilo, koliko se sjecam, a sve su prilike da ce Mesa veceras izabrati: Asmir, Mensur, Ermin, Emir, Seo, Miralem, Muhamed, Izet, Senad, Edin V i Edin Dz!
Bjezi ba kako bez treme pa tresem se ko da ja treba da istrcim na Bilino.I siguran u 4:0 al opet :bih:Ako iko ima motiva veceras protiv onih tamo to je Haris Medunjanun.Hajde Hare Bog ti Dragi dao.Point. wrote:Burazeru, bez treme samo. Uzimamo davidovce, 100%. Jaci smo, bolji smo, uzimamo.luckylaka wrote:Blago tebi .Ja jedan apaurin,jedan bensedin jos malo i jedam persen i sve to zaliti coronom.Ovo cekanje izludi.4:0
Kolika je kvote na prekid...imal jos vremena.P.S.BHFanaticosi ce svoje politicke fazone ispucati prije utakmiceDaysleepeR wrote:
dakle prekid, i 3 boda Izraelu za zelenim stolom, a nama izbacivanje.
Brzinom munjeSaNsEo wrote:momci dali iko osim BHT prenosi tekmu ...unaprijed veliko hvala za info
Jok ba,Jack Be Nimble wrote:Hoce li ovo prenositi Marjan ili neki drugi?