Vole li žene grub seks?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Russki

#226 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Russki »

Vole.
vivak

#227 Re: Vole li žene grub seks?

Post by vivak »

supercali wrote:Ne samaram ni ja govorim naucne cinjenice

Ja sam se ocitovo vec na ovu temu http://forum.klix.ba/vole-li-zene-grub- ... #p11238217

:thumbup: Ti se bavi naukom ja cu nastavit primjenjivat do sad nauceno iskustvom
walter kurtz

#228 Re: Vole li žene grub seks?

Post by walter kurtz »

Image
supercali

#229 Re: Vole li žene grub seks?

Post by supercali »

Pa svako koristi ono sto zna na ovaj ili onaj nacin samo govorim cinjenicu da se bol drugacije manifestuje u toku sexa i kad nema sexa
annoy

#230 Re: Vole li žene grub seks?

Post by annoy »

SaraFina wrote:

Ti trebaš posloziti prvo tjelesne reakcije i njihove nuspojave.

Dakle jedno je nuspojava seksualnog zadovoljenja nastala spontano a drugo mokraca kao tjelesna izlucevina.

I molim te je li ti se moze spontano javiti zelja da nekog popiskiš? Meni ne.

Jednostavno to je znak čega po tebi?
:D
Pa ima žena kojima se ejakulat gadi, bez obzira što je nastao kao produkt seksualnog užitka. U konačnici se radi o tjelesnim izlučevinama, ne znam zašto jedna može biti razmazana nekome po faci i to je ok, a ako nekog popišaš onda je to patologija. :D

Ja nemam želju da nekoga popišam, ali recimo nemam želju ni da nekome utrpam stopalo u usta da ga cucla, a ima i takvih :D Ja sebi ne mogu objasniti zašto me privlače stvari koje me privlače, ne znam zašto bi onda netko drugi morao obrazložiti svoju želju da nekog popiša, i ako nema valjanog razloga zašto on to želi, da je to znak neke patologije. Jednostavno ljude to napaljuje.

Možda neka od seksualnih ponašanja su zaista produkt nekakvog psihološkog problema, traume, i sličnog, vjerojatno to sve ima korijene negdje u psihi...međutim, nađite mi jednog čovjeka koji nema baš nikakve probleme u glavi, koji je potpuno zadovoljan sobom i svojim životom, nikad nije doživio traumu ili nekakvo negativno iskustvo. Nije svaki problem u glavi odmah nešto što se može karakterizirati kao nekakav psihički poremećaj.
Postoje ljudi kojima seks pomaže da se jednostavno lakše nose sa životom...npr. osobe koje imaju poslove sa velikim stupnjem odgovornosti, kojima je pravi užitak kad onda u krevetu mogu prepustiti kontrolu nekom drugom. I nema tu nikakve patologije.
Čini mi se da su jednostavno ljudi prebrzi na okidaču kad samo tako nekoga proglašavaju, ukratko, "nenormalnim".
Last edited by annoy on 03/04/2015 16:16, edited 1 time in total.
MedenoSrce

#231 Re: Vole li žene grub seks?

Post by MedenoSrce »

walter kurtz wrote:Image
jah ... nakon sto bi se ustala vise ni kurtzu ne bi valjao :)
annoy

#232 Re: Vole li žene grub seks?

Post by annoy »

supercali wrote:Pa svako koristi ono sto zna na ovaj ili onaj nacin samo govorim cinjenicu da se bol drugacije manifestuje u toku sexa i kad nema sexa
Prilikom seksa se izlučuju endorfini zbog kojih naše tijelo tada drugačije reagira na bol
vivak

#233 Re: Vole li žene grub seks?

Post by vivak »

walter kurtz wrote:Image

ovo nije spankanje ovo je fizicki napad vidi joj facu i jasno je :-)
madner

#234 Re: Vole li žene grub seks?

Post by madner »

annoy wrote: Možda neka od seksualnih ponašanja su zaista produkt nekakvog psihološkog problema, traume, i sličnog, vjerojatno to sve ima korijene negdje u psihi...međutim, nađite mi jednog čovjeka koji nema baš nikakve probleme u glavi, koji je potpuno zadovoljan sobom i svojim životom, nikad nije doživio traumu ili nekakvo negativno iskustvo.
Evo mene, sta te zanima? :D
supercali

#235 Re: Vole li žene grub seks?

Post by supercali »

annoy wrote:
supercali wrote:Pa svako koristi ono sto zna na ovaj ili onaj nacin samo govorim cinjenicu da se bol drugacije manifestuje u toku sexa i kad nema sexa
Prilikom seksa se izlučuju endorfini zbog kojih naše tijelo tada drugačije reagira na bol
Pa sto meni pises kad znam :-D
annoy

#236 Re: Vole li žene grub seks?

Post by annoy »

supercali wrote: Pa sto meni pises kad znam :-D
Htjela sam se samo nadovezati :-D
annoy

#237 Re: Vole li žene grub seks?

Post by annoy »

madner wrote:
Evo mene, sta te zanima? :D
Blago tebi kad ti je tako :D
supercali

#238 Re: Vole li žene grub seks?

Post by supercali »

annoy wrote:
supercali wrote: Pa sto meni pises kad znam :-D
Htjela sam se samo nadovezati :-D
Mozemo se mi nadovezati na kafi :)
walter kurtz

#239 Re: Vole li žene grub seks?

Post by walter kurtz »

Image
annoy nakon jedne kafe samnom :P
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#240 Re: Vole li žene grub seks?

Post by japin_mutapi »

moguće ali nijedna od ovih koje sam "upoznao" nije voljela grub sex
ni prva a ni druga
walter kurtz

#241 Re: Vole li žene grub seks?

Post by walter kurtz »

japin_mutapi wrote:moguće ali nijedna od ovih koje sam "upoznao" nije voljela grub sex
ni prva a ni druga
:pisnuo: ubijas me japine
supercali

#242 Re: Vole li žene grub seks?

Post by supercali »

Annoy nemoj s njim na kafu ako odes zvat ce te fifi
Ako odes sa mnom na kafu necu te zvati sama ces doci :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#243 Re: Vole li žene grub seks?

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:
SaraFina wrote:

Ti trebaš posloziti prvo tjelesne reakcije i njihove nuspojave.

Dakle jedno je nuspojava seksualnog zadovoljenja nastala spontano a drugo mokraca kao tjelesna izlucevina.

I molim te je li ti se moze spontano javiti zelja da nekog popiskiš? Meni ne.

Jednostavno to je znak čega po tebi?
:D
Pa ima žena kojima se ejakulat gadi, bez obzira što je nastao kao produkt seksualnog užitka. U konačnici se radi o tjelesnim izlučevinama, ne znam zašto jedna može biti razmazana nekome po faci i to je ok, a ako nekog popišaš onda je to patologija. :D

Ja nemam želju da nekoga popišam, ali recimo nemam želju ni da nekome utrpam stopalo u usta da ga cucla, a ima i takvih :D Ja sebi ne mogu objasniti zašto me privlače stvari koje me privlače, ne znam zašto bi onda netko drugi morao obrazložiti svoju želju da nekog popiša, i ako nema valjanog razloga zašto on to želi, da je to znak neke patologije. Jednostavno ljude to napaljuje.

Možda neka od seksualnih ponašanja su zaista produkt nekakvog psihološkog problema, traume, i sličnog, vjerojatno to sve ima korijene negdje u psihi...međutim, nađite mi jednog čovjeka koji nema baš nikakve probleme u glavi, koji je potpuno zadovoljan sobom i svojim životom, nikad nije doživio traumu ili nekakvo negativno iskustvo. Nije svaki problem u glavi odmah nešto što se može karakterizirati kao nekakav psihički poremećaj.

Postoje ljudi kojima seks pomaže da se jednostavno lakše nose sa životom...npr. osobe koje imaju poslove sa velikim stupnjem odgovornosti, kojima je pravi užitak kad onda u krevetu mogu prepustiti kontrolu nekom drugom. I nema tu nikakve patologije.
Čini mi se da su jednostavno ljudi prebrzi na okidaču kad samo tako nekoga proglašavaju, ukratko, "nenormalnim".
Ja bih jos dodao da je i pljuvacka tjelesna izlucevina :D

Inace big lajk i respekt za post, narocito za boldano :thumbup:

Uzimanje sebe za primjer i arsin je odbranbeni mehanizam, a u sustini nista ljudsko ne bi trebalo biti strano, kako glasi stara latinska poslovica.
SaraFina

#244 Re: Vole li žene grub seks?

Post by SaraFina »

Je slazem se. Fakat je u potpunosti svejedno kad osobe prilikom poljubca razmijene tjelesne izlucevine( poput pljuvacke, ili kad dodju u dodir sa spontanom nuspojavom nastalom prilikom seksualnog cina-orgazma) sa malom ili velikom nuzdom. Usporedba je u potpunosti na mjestu. Pretpostavljam da i velika nuzda spada u prihvatljive okvire koje smo rezimirali na predhodnih nekoliko stranica? :D sve sto je ljudsko prihvatljivo je? :D ko tvrdi drugacije on je obicna konzerva.
walter kurtz

#245 Re: Vole li žene grub seks?

Post by walter kurtz »

Image
sarafina nakon jedne kafe samnom :P
Stoner

#246 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Stoner »

Uh gledaj sad eseja.
razonoda

#247 Re: Vole li žene grub seks?

Post by razonoda »

supercali wrote:Annoy nemoj s njim na kafu ako odes zvat ce te fifi
Ako odes sa mnom na kafu necu te zvati sama ces doci :)
:lol: ovaj posjeduje neke ''argumente'' :roll:
supercali

#248 Re: Vole li žene grub seks?

Post by supercali »

Sarafina nemoj ici s njim na kafu vidi sta ce te tjerati da govoris
Kad odes sa mnom na kafu bit ce ti puna usta pa neces morati pricati prostote
Anestezija

#249 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Anestezija »

Za grub seks i nasilje u porodici :bih: :thumbup:
Matzan

#250 Re: Vole li žene grub seks?

Post by Matzan »

Drago mi je da su se ipak i dame uključile u diskusiju. :thumbup:
Samo osvrt na par stvari:
SaraFina wrote: ...
@a što se tiče forumskih zagondzija, boze baci ciglu i budi precizan! Molim te!
Zaista ne razumijem potrebu da se neko proziva zbog svojih seksualnih iskustava?! Takva su kakva jesu, nečija su da je
spavao sa jednim partnerom, sa xx njih ili u krajnjoj liniji nije ni sa jednim... svako ima pravo na svoje mišljenje.

Drugo,
Pismonosa wrote: ...
Ma uvijek se postavlja famozno pitanje, gdje su granice? Granice su, pa kako kod koga. Nisu u svačijim glavama koordinate jednake. I onda ide ubjeđivanje da su ove ili one ispravne i relevantne.
Iako sam u uvodnom postu napisao da ne mislim na S/M maštarije, dakle pokušao se ograditi od nekih stvari koje su za moj ukus pretjerane, sada sam mišljenja da su ovo korektnija razmišljanja:
supercali wrote:Granice su tamo gdje se partneri dogovore
Ja i serfina mozda imamo jednu granicu dok neko drugo dvoje imaju tu granicu 2 stepenice vise
plus ovo:
annoy wrote: Sviđa mi se ta izjava :D

Po mom mišljenju, ništa u seksu nije "nenormalno", ako se radi o odnosu u koji partneri stupaju dobrovoljno, te ako se sve što se radi, radi na zadovoljstvo svih partnera, ako se nikoga ni na šta ne prisiljava i ne nanosi mu se nikakva duševna bol ili šteta na bilo koji način.
Zato nemam tendenciju osuđivati tuđe seksualne navike, a proglašavati samo tako ljude patološkim slučajevima, psihičkim bolesnicima i slično, to mi je dno dna.

Inače, ti si svijetli primjer nesebičnog muškarca, ima ih puno koji se prvenstveno brinu za svoj užitak :zzzz:
Sve ono što dvoje ljudi smatra normalnim, u čemu istinski i uz potpunu saglasnost uživaju je dobro i prihvatljivo.
Vjerovatno da i danas postoje ljudi koji seks smatraju bračnom dužnošću, misionarska poza, ugašeno svjetlo... OK, nemam ništa protiv ako to njih dvoje smatraju dovoljnim, dovoljno zabavnim i da im to pruža dovoljan užitak.
Neka druga krajnost bi valjda bilo bičevanje, vodanje na lancu, premlaćivanje, vršenje velike nužde... ovo je potpuno van mog ukusa, ali ako partneri obostrano uživaju u tome i ako pri tome ne nanose štetu nekoj trećoj osobi, onda je i to OK. Za njih.

Između ove dvije krajnosti postoje hiljade varijacija, za koje bi partneri trebali da traže granice obostranog užitka.
Mislim da treba spomenuti i da nešto što smo probali sa jednim partnerom, ne mora po svaku cijenu da tražimo od nekog
drugog (sljedećeg) partnera. Jednostavno, seks ne bi ni po koju cijenu trebalo šablonizirati, treba istraživati, jer možda sa tim nekim drugim partnerom otkrijemo neke sasvim druge ugođaje.

I na kraju, mislim da bi svakog iole normalnog muškarca trebalo proporcionalno uzbuđivati to što će zadovoljiti svoju partnericu.
Post Reply