Podrzavate li rad LOKOMa?
- nosara
#226 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Drzava je dopustila da se psi namnoze preko svake mjere izmedju ostalog donoseci propise i zakone koji su preko svake mjere stitili "zivotinjska prava"... Danas drzava vrsi masovne egzekucije "zasticenih" zivotinja... Nes' ti "drzave"... 
Last edited by nosara on 26/03/2015 10:12, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#227 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Jbg, ko ce to donijeti zakon da se ne smiju krsevi voziti? Nema narod para, sta fali sto malo chadi, nije strasno....strasno je ako ti gladno pasce ujede dijete, to sto ti komsija ima chadju u garazi i sto taj chadjo direktno utice na to da dijete oboli....yebo to.VjecitiStudent wrote:Definitivno je predimenzionirana. Hiljade djece nam od zagađenog zraka dobivaju doživotnu astmu, bronhitise, upale pluća, ...., teme o zagađenju jedva dobace do druge stranice.cyprus wrote:Jebote, prvi put napišem nešto o cukama i dobijem 10 notifikacijaRekord
E ako to nije najbolji pokazatelj predimenzioniranost problema, onda ne znam šta je...
Rekoh da lutalice jesu problem, ali nisu ni stoti dio stvarnih problema kao što su kriminal, korupcija, nacionalizam, nezaposlenost, zagađenje... Da se hoće riješiti jedan od ovih problema, ja bih trpio da me cuko svaki dan ugrizeŠto niste ovako radikalni i angažovani po ovim pitanjima?
- nosara
#228 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Nek' se ljudi malo nakrve, nije to lose...Tomahawk11 wrote:Jbg, ko ce to donijeti zakon da se ne smiju krsevi voziti? Nema narod para, sta fali sto malo chadi, nije strasno....strasno je ako ti gladno pasce ujede dijete, to sto ti komsija ima chadju u garazi i sto taj chadjo direktno utice na to da dijete oboli....yebo to.VjecitiStudent wrote:Definitivno je predimenzionirana. Hiljade djece nam od zagađenog zraka dobivaju doživotnu astmu, bronhitise, upale pluća, ...., teme o zagađenju jedva dobace do druge stranice.cyprus wrote:Jebote, prvi put napišem nešto o cukama i dobijem 10 notifikacijaRekord
E ako to nije najbolji pokazatelj predimenzioniranost problema, onda ne znam šta je...
Rekoh da lutalice jesu problem, ali nisu ni stoti dio stvarnih problema kao što su kriminal, korupcija, nacionalizam, nezaposlenost, zagađenje... Da se hoće riješiti jedan od ovih problema, ja bih trpio da me cuko svaki dan ugrizeŠto niste ovako radikalni i angažovani po ovim pitanjima?
- ultima_palabra
#229 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Hajmo kontra protest organizovati... utalimo se i dajemo džabne ćevape i pivu, bit će nas 10x više od DogtrastovacaJThomas wrote:spa-si-gr-ad-od-lu-d-nice-lo-ko-meeeeeeeeeeeeeeee!
lo-ko-meeeeeeeeeeeeee!
lo-ko-meeeeeeeeeeeeee!
- Maystor
#230 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Jedine stručne edukacije koje ti imaš dolaze iz Političke akademija SDA, sa renomiranim predavačima koji su se educirali na prestižnom Univerzitetu u Travniku.The BEN10 wrote:Hahahhahaa.Maystor wrote:BEN10, nije poenta u tome gdje je neko rođen, neko kako se ponaša, šta govori, šta radi itd.
Ja te moram razočarati, ali tebi nije data nikakva mudrost. Ti najbolje znaš šta imaš od škole i koliko je prepoznata tvoja mudrost u ovom društvu.![]()
Škole imam sasvim sigurno više od tebe ili minimalno kao ti. Imam takvih projekata o kojima možeš sanjati, stručnih edukacija završenih da je njihova vrijednost za tvoje pojmove vjerovatno nedostižna. Znam da radiš na univerzitetu i sve ovo što sam napisao napisao sam sa svjesno znajući koji su po svemu sudeći tvoji dometi. Inače, smiješni su pojedinci koji dobace do zvanja asistenta, a od teorije nisu maknuli dalje i kad im čovjek da konkretan problem jao si ga njima. A spremni su pametovati ko da su ne znam ti šta. Ako uspiju za vrijeme hamalskog posla usluživanja profesora objaviti koji rad negdje na nekom perifernom "naučnom" skupu to je za uspjeh koji se priča raji koja ne razumije o kakvom "dosegu" se zaista radi...![]()
Adios bljedoliki.
- OldMayor
#231 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Pa mozda zato jer ovo jedan od rijetkih problema koji NISMO IMALI, pa ga odjednom stvorismo.cyprus wrote:Jebote, prvi put napišem nešto o cukama i dobijem 10 notifikacijaRekord
Kriminal, korupciju itd vucemo evo 20 kusur godina, tu jednostavnog lijeka nema.
Ovdje ima. Pofataj, hoce ko uzet - nece, uspavaj.
-
The BEN10
#232 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
I šta kažu univerzitetski mislioci, inače oličenja stručnosti i nosioci civilizacijskih vrijednosti!? 
- cyprus
#233 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Živ bio Stjui, nemoj samo ti o logiciStjui wrote:a logika ti je ono extracyprus wrote: Rekoh da lutalice jesu problem, ali nisu ni stoti dio stvarnih problema kao što su kriminal, korupcija, nacionalizam, nezaposlenost, zagađenje... Da se hoće riješiti jedan od ovih problema, ja bih trpio da me cuko svaki dan ugrizeono,zajahali me svi,nek me i pašče jaše
![]()
Pa nisam prethodnih godina živio u tegli... Susreo sam se, kao i članovi moje porodice, više puta sa čoporima i psećim individuamaAdriatic wrote:Kada se susretneš sa prvim čoporom, sve će ti se samo kazaticyprus wrote:Jebote, prvi put napišem nešto o cukama i dobijem 10 notifikacijaRekord
![]()
Onda ću vidjeti na kojem mjestu na listi prioriteta će ti biti ovaj problem.
Izvinjavam se, ovo mi je zaista prvo oglašavanje na forumu na temu cuka ikad... Nisam očekivao baš ovolike kontroverze... Pa eto ako moj glas znači šta - protiv sam ubijanja pasa samo zato što su lutalice, jer većina lutalica ne predstavlja opasnost za ljude...
- Adriatic
#234 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
I zato trebaju biti na ulicama gradaAdriatic wrote:Pa nisam prethodnih godina živio u tegli... Susreo sam se, kao i članovi moje porodice, više puta sa čoporima i psećim individuamacyprus wrote: Kada se susretneš sa prvim čoporom, sve će ti se samo kazati![]()
Onda ću vidjeti na kojem mjestu na listi prioriteta će ti biti ovaj problem.koje su katkad režale ili lajale (istina bez ujedanja), ali opet smatram da je ovo pitanje daleko od vrha liste prioriteta... Pošto se recimo svakodnevno susrećem sa atakom na respiratorni sistem i zdravlje generalno, kako vlastiti, tako i onaj mojih sugrađana, pa niko qrcem ne mrda da bar nešto predloži, a kamoli osmisli neki plan... Ali je zato histerija o cukama na vrhuncu...
Izvinjavam se, ovo mi je zaista prvo oglašavanje na forumu na temu cuka ikad... Nisam očekivao baš ovolike kontroverze... Pa eto ako moj glas znači šta - protiv sam ubijanja pasa samo zato što su lutalice, jer većina lutalica ne predstavlja opasnost za ljude...
Kako li si samo ispitao većinu pasa pa znaš da nisu opasni?
- Maharadza
#235 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
In LOKOM we trust! 
Situacija na Alipašinom se popravlja, samo nastavite...ponesi zastavu od Bosne Efendiću...
Situacija na Alipašinom se popravlja, samo nastavite...ponesi zastavu od Bosne Efendiću...
-
Gabrielo
#237 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Jesu se ovo trustovci registrovali samo da glasaju? Uspjeli su sa 17 doci do 19%. 
-
L u c i f e r
#238 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
To sam i ja pomislio, garant je u toku mobilizacija glasacke masine...Gabrielo wrote:Jesu se ovo trustovci registrovali samo da glasaju? Uspjeli su sa 17 doci do 19%.
-
Gabrielo
#239 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Mogao bi i klix neki placenicki tekst objaviti. Nisu dugo.L u c i f e r wrote:To sam i ja pomislio, garant je u toku mobilizacija glasacke masine...Gabrielo wrote:Jesu se ovo trustovci registrovali samo da glasaju? Uspjeli su sa 17 doci do 19%.
- Maharadza
#240 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Mogli smo se i mi prijaviti, možda dobijemo dnevnicu?!L u c i f e r wrote:To sam i ja pomislio, garant je u toku mobilizacija glasacke masine...Gabrielo wrote:Jesu se ovo trustovci registrovali samo da glasaju? Uspjeli su sa 17 doci do 19%.
-
L u c i f e r
#241 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Morali bi im donijeti skrinshot displeja ko dokaz...
-
L u c i f e r
#242 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Opa 80:20, jebi ti to... 
- O'zone
- Globalni moderator
#243 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Jes' vidio šta je lobi?L u c i f e r wrote:Opa 80:20, jebi ti to...
Kad ih u Subotu bude bar 1000 ispred opštine N.G.
-
L u c i f e r
#244 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Sevap bi to bilo nadegenicit...
- All Apologies
#245 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Svi se bune, a niko ne udomljava... e sta ti je ljubav
Ne znam kako ide ovo oko udomljavanja, nadam se da postoji kakav zakon koji ce kontrolisati eventualna udomljavanja da ne bi udomili danas, a sutra pasce opet na ulici. Znam jednu sto ih tako sve nabavlja, neke kupi, neke na poklon dobije, a ni jedan joj se ne zadrzi duze od mjesec. Osim toga, povodac, brnjica, vrecica su obavezni samo na filmovima.
Nadam se da ce i ostatak drzave slijediti primjer LOKOM-a.
Ne znam kako ide ovo oko udomljavanja, nadam se da postoji kakav zakon koji ce kontrolisati eventualna udomljavanja da ne bi udomili danas, a sutra pasce opet na ulici. Znam jednu sto ih tako sve nabavlja, neke kupi, neke na poklon dobije, a ni jedan joj se ne zadrzi duze od mjesec. Osim toga, povodac, brnjica, vrecica su obavezni samo na filmovima.
-
The BEN10
#248 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Fakat!Gabrielo wrote:Mogao bi i klix neki placenicki tekst objaviti. Nisu dugo.
Nešto tipa: veliko okupljanje i protesti ispred općine Novi Grad - Efendiću prijeti prijava
- jao_situacije
#249 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Čipuje se pas i to o trošku vlasnika, propisati kaznu od 1000 KM za napuštanje psa i riješen problem..All Apologies wrote:Svi se bune, a niko ne udomljava... e sta ti je ljubav![]()
-
Gabrielo
#250 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Zasto udomiti divljeg medjeda? Svako ko zeli psa ce uzeti pravog rasnog.All Apologies wrote:Svi se bune, a niko ne udomljava... e sta ti je ljubav![]()