Kako da gledam Macu Diskreciju?
Moderator: anex
-
iscrtani čovek
#226 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Lažeš, ne gradi sebi ime preko Mace 
- dječak sa šibicama
#227 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Nije nemoguce, zato su ga i uveli u shou.supercali wrote:Za njega me ne cudi da ga je izvadio al nesto ne vjerujem da su to prikazali
Ovi nemaju pravila, ona farma i veliki brat su licencirane emisije koje imaju pravila, ovdje je ocito jedino pravilo da nema pravila. Zmaj ilitiga Ilija je trebao uci na Farmu, ali su ga odbili na ljekarskom pregledu, lik nije dobar u glavi. Ovi su ga uveli u ovu kucu, to sve govori o ozbiljnosti tv kuce koja ovo producira ili emitira.
Pisali su neki tu na temi da je Maca dobila kriglu u glavu
Past ce tu mrtva glava na kraju, ili ce Atina Macu ili Maca Atinu, to je nekako zicer. Jos kad vidis komentare raje koja to gleda na YT kanalu, sta je ono onako neizivljeno, valjda sve mladez. Ocaj zivi, bukvalno navijaju da neko nekom glavu rascopa.
Tu samo fali da ih odvedu u arenu u Puli ili Rimu, podijele im buzdovane i koplja, pa da raja navija ko ce koga... najnize strasti.
- JThomas
#228 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
kad te odbiju za farmu jer si prevelika budala. hej, halooooooooo, zemlja zove...
- Towelie
#229 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Hahah..kaze
covek prelaze granicu dobrog ukusa. 
-
bumerangss
#230 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
pa dajte ljudi stavljajte te klipove sa YT da vidimo mi koji nemamo taj kanal sta vi gledate 
- zemomak
#231 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Jeste, lik ga je sinoc par puta vadio,a kurac mu ko u magarca, doduse oni ostali ga lozili...preko youtuba ide 24h..sinoc je bila zurka na bazenu, toliko bluda na jednom mjestu nisam jos vidio, ne znas ko koga, bilo je i lezbejskih scena...tangi, sisa i dupeta...
-
ZenaZbrkovima
#232 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Imas na youtube-u uzivobumerangss wrote:pa dajte ljudi stavljajte te klipove sa YT da vidimo mi koji nemamo taj kanal sta vi gledate
- supercali
#233 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Onda nek preimenuju emisiju u orgije
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#234 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Sad pogledah taj klip.
Pa brate dragi ovo je fakat nemoguce
One dvije ofajle se zvalje, fataju, zadize joj suknjicu, simuliraju jebacinu, pa onda im prilaze likovi ne bi li se ogrebali za malo akcije. Za to vrijeme ona Mimi Oro sa nekim likom u zenbašu, nejasno je sta rade, da li foliraju samo ili joj ga je pristavio stvarno.
Elem ako uskoro ne krenu sa otvorenom jebacinom i orgijom, secite me
Pa brate dragi ovo je fakat nemoguce
-
bumerangss
#235 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
aj stavi link za taj klip_BataZiv_0809 wrote:Sad pogledah taj klip.![]()
Pa brate dragi ovo je fakat nemoguceOne dvije ofajle se zvalje, fataju, zadize joj suknjicu, simuliraju jebacinu, pa onda im prilaze likovi ne bi li se ogrebali za malo akcije. Za to vrijeme ona Mimi Oro sa nekim likom u zenbašu, nejasno je sta rade, da li foliraju samo ili joj ga je pristavio stvarno.
-
iscrtani čovek
#236 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Ma nemoj se previše primati na neko njihovo nasilje, sve se to manje više radi u dogovoru s produkcijom, svađe i to, nikom nije bila rascopana glava. E sad, Zmaj je već druga priča, lik stvarno nije posložen sasvim u glavidječak sa šibicama wrote:Nije nemoguce, zato su ga i uveli u shou.supercali wrote:Za njega me ne cudi da ga je izvadio al nesto ne vjerujem da su to prikazali
Ovi nemaju pravila, ona farma i veliki brat su licencirane emisije koje imaju pravila, ovdje je ocito jedino pravilo da nema pravila. Zmaj ilitiga Ilija je trebao uci na Farmu, ali su ga odbili na ljekarskom pregledu, lik nije dobar u glavi. Ovi su ga uveli u ovu kucu, to sve govori o ozbiljnosti tv kuce koja ovo producira ili emitira.
Pisali su neki tu na temi da je Maca dobila kriglu u glavusumnjam jer valjda bi imala neki zavoj na glavi, ali sam vidio dio snimka gdje ju je ona plavka pogodila casom u ruku... bas frljaknula casu na macu, spucala je u lakat. Ovi iz tv kuce nisu normalni, na kraju ce neko glavom platiti. Jos im trpaju alkohol, sinoc im lik mijesa koktele, doveli im DJ-a, samo sam cekao kad ce neko u onom bazenu zavrsiti. Ko zna dokad su oni cugali i skakali ko budale oko bazena, eto ovaj idiot skinuo gace, stvarno prelaze sve granice dobrog ukusa.
Past ce tu mrtva glava na kraju, ili ce Atina Macu ili Maca Atinu, to je nekako zicer. Jos kad vidis komentare raje koja to gleda na YT kanalu, sta je ono onako neizivljeno, valjda sve mladez. Ocaj zivi, bukvalno navijaju da neko nekom glavu rascopa.
Tu samo fali da ih odvedu u arenu u Puli ili Rimu, podijele im buzdovane i koplja, pa da raja navija ko ce koga... najnize strasti.
- daky585
#237 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Nisu prikazali na TV (još). To je bilo na YT streamu.supercali wrote:Za njega me ne cudi da ga je izvadio al nesto ne vjerujem da su to prikazali
A i ne treba nam stream, kad ovaj Happy 90% programa emituje parove.
- Sephora
#238 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Kome se ove djevojke/zene , sminkaju, tapiraju ?
Jojjj...koji krkanluk...

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#239 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
https://www.facebook.com/pages/Zmaj-od- ... 1646193952bumerangss wrote:aj stavi link za taj klip_BataZiv_0809 wrote:Sad pogledah taj klip.![]()
Pa brate dragi ovo je fakat nemoguceOne dvije ofajle se zvalje, fataju, zadize joj suknjicu, simuliraju jebacinu, pa onda im prilaze likovi ne bi li se ogrebali za malo akcije. Za to vrijeme ona Mimi Oro sa nekim likom u zenbašu, nejasno je sta rade, da li foliraju samo ili joj ga je pristavio stvarno.
Taj video je pod nazivom "Sodoma i Gomora uzivo"
Joj sad pogledah i neke druge klipove, pa mati draga, ovo isto tinejdzerske zurke, sve napaljeno
- JThomas
#240 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
joj kad ga nekoj složi, perje će letjeti.
- zemomak
-
gidra
#242 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
nema džaba naziv zmaj, nek mi halale moderatori
http://pokit.org/get/img/ceb980b5b545ce ... d70a2a.jpg
http://pokit.org/get/img/5ee7a0d3c2fd2b ... 24cb49.jpg
http://pokit.org/get/img/ceb980b5b545ce ... d70a2a.jpg
http://pokit.org/get/img/5ee7a0d3c2fd2b ... 24cb49.jpg
- desni
#243 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Koji ludak ovaj Zmaj.Večeras je na svaku izgovorenu riječ bilo koga od učesnika umirao od smijeha.Koji ludački smijeh to je trebalo vidjeti

-
al-em
#245 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Pogledah par klipova na ovoj fb stranici sto je neko postavio. Pa maca je za ove ostale novelovac, hahahah. Strasno sta rade ove budale. Sreca pa nema na logosoftu, inace bih se navukao pravo.
Ovaj crna sto se popela na traku za trcanje je sabanova ljubavnica, cica, cuca, tako nesto.
Ovaj crna sto se popela na traku za trcanje je sabanova ljubavnica, cica, cuca, tako nesto.
-
muzicar_iz_parka
#246 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Smijem se pola sata odkako klinu na onaj link sa Zmajom.
Mogao je biti Rocco da je 10-15 godina mlađi.
Zamislite naslov, Zmaj posjećuje Ameriku, Rusiju, Japan, Kinu.......
Mogao je biti Rocco da je 10-15 godina mlađi.
Zamislite naslov, Zmaj posjećuje Ameriku, Rusiju, Japan, Kinu.......
- fidoremilienko
#247 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Hoće da me, hoće da me upropasti

- fidoremilienko
#248 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Zmaju nije dobro. TUžan je 
-
dosada_ziva
#249 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
istina. gled'o sam na fejsu, ima neku fan stranicu. potrazi i vidjeces video.iscrtani čovek wrote:Ne znam jel fotomontaža, ili ga je ludak stvarno izvadio![]()
http://zoomportal.rs/uzas-ilija-zmaj-po ... s-foto-18/
koji manijak
https://www.facebook.com/pages/Zmaj-od- ... 1646193952
- Lakat Jebić
#250 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
2x
ovo ce zavrist nekim skandalom, minimalno silovanjem
ovo ce zavrist nekim skandalom, minimalno silovanjem