Kako da gledam Macu Diskreciju?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
iscrtani čovek

#226 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Lažeš, ne gradi sebi ime preko Mace 8)
dječak sa šibicama

#227 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dječak sa šibicama »

supercali wrote:Za njega me ne cudi da ga je izvadio al nesto ne vjerujem da su to prikazali
Nije nemoguce, zato su ga i uveli u shou.

Ovi nemaju pravila, ona farma i veliki brat su licencirane emisije koje imaju pravila, ovdje je ocito jedino pravilo da nema pravila. Zmaj ilitiga Ilija je trebao uci na Farmu, ali su ga odbili na ljekarskom pregledu, lik nije dobar u glavi. Ovi su ga uveli u ovu kucu, to sve govori o ozbiljnosti tv kuce koja ovo producira ili emitira.

Pisali su neki tu na temi da je Maca dobila kriglu u glavu :-) sumnjam jer valjda bi imala neki zavoj na glavi, ali sam vidio dio snimka gdje ju je ona plavka pogodila casom u ruku... bas frljaknula casu na macu, spucala je u lakat. Ovi iz tv kuce nisu normalni, na kraju ce neko glavom platiti. Jos im trpaju alkohol, sinoc im lik mijesa koktele, doveli im DJ-a, samo sam cekao kad ce neko u onom bazenu zavrsiti. Ko zna dokad su oni cugali i skakali ko budale oko bazena, eto ovaj idiot skinuo gace, stvarno prelaze sve granice dobrog ukusa.

Past ce tu mrtva glava na kraju, ili ce Atina Macu ili Maca Atinu, to je nekako zicer. Jos kad vidis komentare raje koja to gleda na YT kanalu, sta je ono onako neizivljeno, valjda sve mladez. Ocaj zivi, bukvalno navijaju da neko nekom glavu rascopa.

Tu samo fali da ih odvedu u arenu u Puli ili Rimu, podijele im buzdovane i koplja, pa da raja navija ko ce koga... najnize strasti.
JThomas

#228 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by JThomas »

kad te odbiju za farmu jer si prevelika budala. hej, halooooooooo, zemlja zove...
Towelie

#229 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Towelie »

Hahah..kaze :lol: covek prelaze granicu dobrog ukusa. :lol:
bumerangss

#230 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by bumerangss »

pa dajte ljudi stavljajte te klipove sa YT da vidimo mi koji nemamo taj kanal sta vi gledate :D
zemomak

#231 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by zemomak »

Jeste, lik ga je sinoc par puta vadio,a kurac mu ko u magarca, doduse oni ostali ga lozili...preko youtuba ide 24h..sinoc je bila zurka na bazenu, toliko bluda na jednom mjestu nisam jos vidio, ne znas ko koga, bilo je i lezbejskih scena...tangi, sisa i dupeta...
ZenaZbrkovima

#232 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by ZenaZbrkovima »

bumerangss wrote:pa dajte ljudi stavljajte te klipove sa YT da vidimo mi koji nemamo taj kanal sta vi gledate :D
Imas na youtube-u uzivo :skoljka: :mrgreen:
supercali

#233 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by supercali »

Onda nek preimenuju emisiju u orgije
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#234 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

Sad pogledah taj klip. :D

Pa brate dragi ovo je fakat nemoguce :-D One dvije ofajle se zvalje, fataju, zadize joj suknjicu, simuliraju jebacinu, pa onda im prilaze likovi ne bi li se ogrebali za malo akcije. Za to vrijeme ona Mimi Oro sa nekim likom u zenbašu, nejasno je sta rade, da li foliraju samo ili joj ga je pristavio stvarno.

Elem ako uskoro ne krenu sa otvorenom jebacinom i orgijom, secite me :evil:
bumerangss

#235 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by bumerangss »

_BataZiv_0809 wrote:Sad pogledah taj klip. :D

Pa brate dragi ovo je fakat nemoguce :-D One dvije ofajle se zvalje, fataju, zadize joj suknjicu, simuliraju jebacinu, pa onda im prilaze likovi ne bi li se ogrebali za malo akcije. Za to vrijeme ona Mimi Oro sa nekim likom u zenbašu, nejasno je sta rade, da li foliraju samo ili joj ga je pristavio stvarno.

aj stavi link za taj klip :D
iscrtani čovek

#236 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

dječak sa šibicama wrote:
supercali wrote:Za njega me ne cudi da ga je izvadio al nesto ne vjerujem da su to prikazali
Nije nemoguce, zato su ga i uveli u shou.

Ovi nemaju pravila, ona farma i veliki brat su licencirane emisije koje imaju pravila, ovdje je ocito jedino pravilo da nema pravila. Zmaj ilitiga Ilija je trebao uci na Farmu, ali su ga odbili na ljekarskom pregledu, lik nije dobar u glavi. Ovi su ga uveli u ovu kucu, to sve govori o ozbiljnosti tv kuce koja ovo producira ili emitira.

Pisali su neki tu na temi da je Maca dobila kriglu u glavu :-) sumnjam jer valjda bi imala neki zavoj na glavi, ali sam vidio dio snimka gdje ju je ona plavka pogodila casom u ruku... bas frljaknula casu na macu, spucala je u lakat. Ovi iz tv kuce nisu normalni, na kraju ce neko glavom platiti. Jos im trpaju alkohol, sinoc im lik mijesa koktele, doveli im DJ-a, samo sam cekao kad ce neko u onom bazenu zavrsiti. Ko zna dokad su oni cugali i skakali ko budale oko bazena, eto ovaj idiot skinuo gace, stvarno prelaze sve granice dobrog ukusa.

Past ce tu mrtva glava na kraju, ili ce Atina Macu ili Maca Atinu, to je nekako zicer. Jos kad vidis komentare raje koja to gleda na YT kanalu, sta je ono onako neizivljeno, valjda sve mladez. Ocaj zivi, bukvalno navijaju da neko nekom glavu rascopa.

Tu samo fali da ih odvedu u arenu u Puli ili Rimu, podijele im buzdovane i koplja, pa da raja navija ko ce koga... najnize strasti.
Ma nemoj se previše primati na neko njihovo nasilje, sve se to manje više radi u dogovoru s produkcijom, svađe i to, nikom nije bila rascopana glava. E sad, Zmaj je već druga priča, lik stvarno nije posložen sasvim u glavi :D . No, imali ili neimali pravila, ni rijaliti nije iznad zakona, ako se nekome nešto ozbiljnije desi, ne daj bože, i tv kuća potpada pod udar zakona, nisu ni oni baš glupi da to sebi dozvole. A i ne verujem da će se nešto ozbiljnije desiti, a realno ta neka sablazan oko golotinje i dobrog ukusa, sad se svi nešto kao femkaju, izađi u bilo koji grad na Balkanu subotom gomila devojaka nije ništa obučenija od Mace i ostalih, nit se ponaša pristojnije, a sad se svi nešto zabrinuli za moral. :D
daky585

#237 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by daky585 »

Nisu prikazali na TV (još). To je bilo na YT streamu.

A i ne treba nam stream, kad ovaj Happy 90% programa emituje parove. :lol:
Sephora

#238 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Sephora »

Kome se ove djevojke/zene , sminkaju, tapiraju ? :lol: :lol: Jojjj...koji krkanluk... :lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#239 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

bumerangss wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Sad pogledah taj klip. :D

aj stavi link za taj klip :D
https://www.facebook.com/pages/Zmaj-od- ... 1646193952

Taj video je pod nazivom "Sodoma i Gomora uzivo"

Joj sad pogledah i neke druge klipove, pa mati draga, ovo isto tinejdzerske zurke, sve napaljeno :lol:
JThomas

#240 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by JThomas »

joj kad ga nekoj složi, perje će letjeti.
gidra

#242 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by gidra »

desni

#243 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by desni »

Koji ludak ovaj Zmaj.Večeras je na svaku izgovorenu riječ bilo koga od učesnika umirao od smijeha.Koji ludački smijeh to je trebalo vidjeti :lol: :lol:
al-em

#245 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by al-em »

Pogledah par klipova na ovoj fb stranici sto je neko postavio. Pa maca je za ove ostale novelovac, hahahah. Strasno sta rade ove budale. Sreca pa nema na logosoftu, inace bih se navukao pravo.

Ovaj crna sto se popela na traku za trcanje je sabanova ljubavnica, cica, cuca, tako nesto.
muzicar_iz_parka

#246 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by muzicar_iz_parka »

Smijem se pola sata odkako klinu na onaj link sa Zmajom.

Mogao je biti Rocco da je 10-15 godina mlađi.

Zamislite naslov, Zmaj posjećuje Ameriku, Rusiju, Japan, Kinu.......
fidoremilienko

#247 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by fidoremilienko »

Hoće da me, hoće da me upropasti :lol: :lol:
fidoremilienko

#248 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by fidoremilienko »

Zmaju nije dobro. TUžan je :lol:
dosada_ziva

#249 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dosada_ziva »

iscrtani čovek wrote:Ne znam jel fotomontaža, ili ga je ludak stvarno izvadio :D
http://zoomportal.rs/uzas-ilija-zmaj-po ... s-foto-18/
istina. gled'o sam na fejsu, ima neku fan stranicu. potrazi i vidjeces video.
koji manijak :D

https://www.facebook.com/pages/Zmaj-od- ... 1646193952
Lakat Jebić

#250 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Lakat Jebić »

2x :lol: :lol:

ovo ce zavrist nekim skandalom, minimalno silovanjem :D
Post Reply