Mislis nesto poput ovog?skafiskafsnjak wrote:govorim da se nakupi u covjeku gledati kako ti vrijedjaju ono sto ti je sveto, a da pri tome glavni ljudi drzave daju podrsku tome ...samim tim i podsticu to ...a ne bi trebali jer je to za svaku osudu - pa vala i za par mjeseci zatvora ako nista drugo . Kao sto sam na pocetku napisao, ne opravdavam jer nijedan covjek nema pravo da oduzme zivot..vaučer wrote:Molim?skafiskafsnjak wrote:Ne opravdavam ubistva... samo Bog daje i uzima. Ali ono sto su ovi radili je za svaku osudu i zatvor najmanje . Ne znam ko su ti sto su ovo ucinili , ali kad vec nisu uradili sta treba oni koji su zaduzeni za to ........
Za zatvor?
Za zatvor gdje, u šerijatskim zemljama ili u Francuskoj?
Dakle ok je što su pobijeni nevini ljudi jer kad već nisu ništa napravili Francuzi mora ih netko doći naučiti pravdi.
Sve je to ipak samo Šerijat u nastajanju, svi će biti muslimani pa bolje nek se odmah obrazuju i pripreme.
To govoriš jeli?
A pitao bih te ja kakve su reakcije da su karikature bile oko holokausta .......
EDIT: Dobro znaju da je po Islamu zabranjeno prikazivati lik poslanika Muhameda, a oni su to namjerno radili. Jel se takvo ponasanje treba podrzati ?
http://www.radioislam.org/islam/roligt/ ... ionism.htm