nightvision wrote:madner wrote:Jao kakve se droge ovdje koriste.

To su ti te nekak'e "tridesete nove dvadesete", zene se pomame kad to uzmu, tripuju u sesnaest.
Na onu budalastu teoriju o prisnim rodbinskim vezama ne znam kako da odgovorim pa i necu.
Elem, da ne quotam bezze nikoga ponaosob, samo cu da primjetim kako je sasvim u redu kada neka zenica trazi muskarca, koji je, kako vi to volite reci, sposoban, ostvaren, stabilan, znaci materijalno situiran, koji ce je "usreciti, ostvariti sve njene snove, blah-blah-blah... to je znaci sasvim u redu jer treba misliti na buducnost, na porodicu, na djecu... I to su inace u pravilu sve sami mladji momci od 'vako 20-25, koji su tako ozbiljni, stabilni, ostvareni u zivotu... ni slucajno ce ta zenica da pogleda nekoga starijeg 10-15, ili cak 20-25 godina, 'ta oni znaju, pa oni su balavci, nisu zrele licnosti, nesto im fali, ne znaju se nositi sa zrelim zenama (koje opet na ovim drogama ganjaju osnovce da im pokazu kako se to radi)...itd...itd...
A nije u redu kada ja razmisljam kao muskarac i izmedju tetke moje generacije radije gledam nesto mladje, pogotovo ako nemam iz a sebe propali brak, ipak je to samo radi sexa a nikako radi toga sto smo vise kompatiblni, fizicki - a i psihicki - mladost je takodje i stanje duha a ne samo tjela, i nije radi toga sto razmisljam kako ce ta mladja cura lakse imati djecu- kojoj takodje ne mogu nista pruziti jer sam sa svojih 40tak balavac, neostvaren, nesposoban, nesto mi fali, i ... eto vi nastavite niz, slobodno dodajte jos neku mahanu.
Zene drage najdraze, primjetite li ikada koliko ste dvolicne?