joooj wrote:Pa nek' odu na planinucrnoplavo wrote:a sta ako ne htjedne na kafu zbog smoga![]()
moze im, nedaj Boze, bit sta, cist kisik
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
joooj wrote:Pa nek' odu na planinucrnoplavo wrote:a sta ako ne htjedne na kafu zbog smoga![]()
Mozda jesi, mozda nisija nisam ja wrote:Ja dobih zahtjev za prijateljstvo. Jesam to mozda ja ta
ti,nisi ti.ja nisam ja wrote:Ja dobih zahtjev za prijateljstvo. Jesam to mozda ja ta
Otkud ti znasMuskarac From Odakle wrote:ti,nisi ti.ja nisam ja wrote:Ja dobih zahtjev za prijateljstvo. Jesam to mozda ja ta
to se neko zajebo
joooj wrote:crnoplavo wrote:moze im, nedaj Boze, bit sta, cist kisikpure oxygen-virgin lungs
![]()
Evo kaze da se zna magla navuci i u Tuzli, narocito oko TE.crnoplavo wrote:joooj wrote:crnoplavo wrote:moze im, nedaj Boze, bit sta, cist kisikpure oxygen-virgin lungs
![]()
ozbiljne su to stvari da bi se tako olako shvatale,uzmi npr da su oboje iz predjela poznatih po smogu... za npr. zenicane je penjanje na smetove ekstremna aktivnostal tjesi me to da je on iz sarajeva, a ona iz tuzle-tamo, barem prema medijskim izvjestajima, nema smoga-tek puka slucajnost ili mozda znak za njih dvoje
![]()
(
Zeljoooo wrote:Evo kaze da se zna magla navuci i u Tuzli, narocito oko TE.crnoplavo wrote:joooj wrote:![]()
ozbiljne su to stvari da bi se tako olako shvatale,uzmi npr da su oboje iz predjela poznatih po smogu... za npr. zenicane je penjanje na smetove ekstremna aktivnostal tjesi me to da je on iz sarajeva, a ona iz tuzle-tamo, barem prema medijskim izvjestajima, nema smoga-tek puka slucajnost ili mozda znak za njih dvoje
![]()
(
Proce za dva-tri dana, lazna ljubavZeljoooo wrote:Pozdrav
Situacija je sljedeca. Nekad u prvom, drugom razredu osnovne skole skole bio sam zaljubljen u jednu curicu. Znate ono, simpatija i tako to, kako vec ide kod djece. Bila je i ona u meneNakon cetvrtog razreda sam otselio i nismo vise isli u istu skolu i poslije se vise nikad nismo ni culi ni vidjeli. Potpuno zaboravio na nju da je ikako postojala sve dok neki dan slucajno nisam naletio na njen FB profil, nakon 15-tak godina.
I sad imam osjecaj da sam se ponovo zaljubio. Od kako sam nasao profil profil samo gledam slike i slusam pjesme i stvarno samo na nju mislim. Ne znam da li sam se stvarno zaljubio ili je to nostalgija neka za djetinjstvom.
Kako sam uspio saznati nema momka.
Sta da radim?
u posljednjih 24 sata toliko slucajnosti, znakova...ne gledam, ja zivim Na rubu znanostijoooj wrote:Ne postoje slucajnosti, a ni ti neki znakovi. Previse gledas Na rubu znanosti
evo pisem mu mail, al bojim se da ga nece procitat jer je predugjoooj wrote:Javi se uredniku emisije
jos pisem...joooj wrote:I ima li odgovora!?
Nisam jos. Igra se na sredini terena ali imam incijativuspreca wrote:Zeljo je izgleda zabio go
todd_smith wrote:znaci nemas pojma![]()
nije sramota priznati
samo nemoj puno driblati izgubices....HloptuZeljoooo wrote:Nisam jos. Igra se na sredini terena ali imam incijativuspreca wrote:Zeljo je izgleda zabio go
Nema momka. Sjeca me se.todd_smith wrote:sta upitnik
pricas sa njom, koliko vec? 2-3 dana?
I jos nisi dogovorio kafu? saznao ima li momka? sjeca li te se? svidjas li joj se?
Reci "jbg smotan sam, ne znam, ako ko ima da pomogne zahvalan bih bio itekako."
Tu smo da ti pomazemo.
Dobar sam tehnicarspreca wrote:samo nemoj puno driblati izgubices....HloptuZeljoooo wrote:Nisam jos. Igra se na sredini terena ali imam incijativuspreca wrote:Zeljo je izgleda zabio go