FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
-
omar little
#226 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
dajte kvote na "stvarnost finte i probnog balona". 
-
golman
#227 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Ljudi...život je tako lijep i pun radosti,ali ČOVJEK ga napravi takvim kakav jeste...opustite se i uživajte u životu,jer život je samo jedan...pustite druge da se bore sa svojim brigama,IMATE I PREVIŠE SVOJIH BRIGA,samo što toga niste svjesni.
Krenite naprijed,nemojte nazad!!!!!!!!!!!!!!
Krenite naprijed,nemojte nazad!!!!!!!!!!!!!!
- York Light 100`s
#228 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Znači pogrešno mjesto za ovu temu. Molim moderatore da ovu temu premjeste u umjetnost i kulturu 
-
VjecitiStudent
#229 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Vaskoviću svaka čast, blog mu umalo Wellsovu radio dramu Rat svjetova da nadmaši
http://en.wikipedia.org/wiki/The_War_of ... adio_drama
Some listeners heard only a portion of the broadcast and, in the tension and anxiety prior to World War II, mistook it for a genuine news broadcast. Newspapers reported that panic ensued, with people across the Northeastern United States and Canada fleeing their homes. Some people called CBS, newspapers, or the police in confusion.
- GAU8
#230 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
ofirna SDA kampanja... razguli ba, kako vas nije stid višePojmanemam0 wrote:Samo se vi zajebavajte i humorom prikrivajte strah,sto merlin reko 'smijehom strah pokrijem...'
Svi mi koji smo iskusili onaj rat znamo sta je to i normalno je da imamo odredjeni strah,al ne treba bjezati od njeg vec se suociti,razmisliti i znati kako reagovati.Sala definitivno nije odgovor na potencijalnu opasnost.
Ovo ne treba potcjenjivati,srbi imaju veliko iskustvo u pravljenju sranja.Izazvali su i 1.svj.rat i ovaj prosli,znaju oni vrlo dobro kako se to radi.A mi cemo cekati da nas poklepaju koju hiljadu,pa onda se uozbiljiti.
Ako nemate nikakvih ozbiljnih komentara i informacija,bolje se suzdrzite od pisanja zajebancija.Spski igraci ovdje pocnu okretati na salu,kako bi nas uljuljkali,a nasi se odmah prihvate i nastave glupirati.
Mozda od ovoga nema nista,ali najmanje sto moze biti je da su to probni baloni,da se vidi reakcija,da nas umrtve kad skontamo da nije opasno,a onda jednog dana ne bude probni balon,vec realnost.A dosad je pusteno i previse probnih balona,tako da je 50:50 ovo stvarna prijetnja ili finta.
-
cindrlimindrli
#231 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Znaci opet predizborna, sda u dosluhu sa dijasporom bespotrebno bihuzuri Bosnje koje su inace nadaleko poznate
po svojoj pameti i sposobnosti da prepoznaju opasnost na vrijeme. Sramota!
po svojoj pameti i sposobnosti da prepoznaju opasnost na vrijeme. Sramota!
- Alfons Kauders
#232 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
FTV se i dalje trudi da nadjebe RTRS
mislim da im je to u zadnjih godinu dana i uspjelo, mada im fali zvijezda guardianovog kalibra
taj ljudski sljam, ta hrpa neprofesionalnih novinara i profesionalnih kurvi, moze objaviti sta god hoce bez ikakve odgovornosti... to je njihovo poimanje slobode stampe
da slobodno mogu raditi sta god hoce 
mislim da im je to u zadnjih godinu dana i uspjelo, mada im fali zvijezda guardianovog kalibra
taj ljudski sljam, ta hrpa neprofesionalnih novinara i profesionalnih kurvi, moze objaviti sta god hoce bez ikakve odgovornosti... to je njihovo poimanje slobode stampe
-
razonoda
#233 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Bakireee daj nam vrece da skupljamo zlato. 
-
archi_a
#234 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Ebi ti to. Evo i AjB javlja. Kuha se nesto.
- duh_sa_sjekirom
#235 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Sad javiše da je 237 mudžahedina-specijalaca stiglo u G.Maoču.
Više detalja očekuje se u narednim satima.
Više detalja očekuje se u narednim satima.
- Alfons Kauders
#236 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
nista, samo treba snimiti i gledati znaju li plesati... ako ne znaju...Ekipa "Dnevnog avaza" danas je posjetila hotel San u Laktašima gdje su se sreli sa članovima brojnih ruskih kulturno-umjetničkih društava koja će večeras nastupiti ispred hrama Hrista Spasitelja u Banjoj Luci.
"Kozaci" poznatiji kao ruski slobodni konjanici bili su raspoloženi za fotografisanje i razgovor, ali je uprava hotela zamolila našu ekipu da se udalji sa posjeda, kako ne bi narušavali privatnost njihovih gostiju.
-
Pojmanemam0
#237 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
A ti se ofiras kao ahmak,a ahmaci su inace umisljeni i ne prihvataju tudja misljenja i iskustva.A moje iskustvo je vec bilo iskustvo prognanika,zbjegova,pjesacenja kroz sume i zasipanja mecima i granatama tokom svega toga.I to iz ovog istog grada na Drini gdje sam i danas,pa ne bih da mi se ponovi.Posebno imajuci u vidu reakcije nasih ljudi u Sa i Tz,mi 8.aprila uveliko ratujemo i branimo drzavu na Drini,a tamo nekakvi skupovi bratstva i jedinstva,pruzanja ruke prijateljstva od strane pametnjakovica cija ste vi vjerna replika,vi koji se zajebavate oko ovoga.GAU8 wrote:ofirna SDA kampanja... razguli ba, kako vas nije stid višePojmanemam0 wrote:Samo se vi zajebavajte i humorom prikrivajte strah,sto merlin reko 'smijehom strah pokrijem...'
Svi mi koji smo iskusili onaj rat znamo sta je to i normalno je da imamo odredjeni strah,al ne treba bjezati od njeg vec se suociti,razmisliti i znati kako reagovati.Sala definitivno nije odgovor na potencijalnu opasnost.
Ovo ne treba potcjenjivati,srbi imaju veliko iskustvo u pravljenju sranja.Izazvali su i 1.svj.rat i ovaj prosli,znaju oni vrlo dobro kako se to radi.A mi cemo cekati da nas poklepaju koju hiljadu,pa onda se uozbiljiti.
Ako nemate nikakvih ozbiljnih komentara i informacija,bolje se suzdrzite od pisanja zajebancija.Spski igraci ovdje pocnu okretati na salu,kako bi nas uljuljkali,a nasi se odmah prihvate i nastave glupirati.
Mozda od ovoga nema nista,ali najmanje sto moze biti je da su to probni baloni,da se vidi reakcija,da nas umrtve kad skontamo da nije opasno,a onda jednog dana ne bude probni balon,vec realnost.A dosad je pusteno i previse probnih balona,tako da je 50:50 ovo stvarna prijetnja ili finta.
E zbog svega ovoga moji pogledi su mnogo ozbiljniji i oprezniji za razliku od tebe i slicnih tebi.
A mozda si i neki balavac,pa ti dzaba ovo pisem il si neki sumnjak,ha? 50:50?
-
StupskaBitanga
#238 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Jel se vi zezate ili se onako usput šalite?
-
StupskaBitanga
#239 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Jel se vi zezate ili se onako usput šalite?
-
dudlov
#240 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
RahatHurmašica wrote:da ipak nije ovo u pitanju, glede tih "umjetnika"?
- It_is_a_Leclerc
#241 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
SAd ruski specijalci ubrzano uče plesati 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#242 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
i svirat frulice s Kačavendom
- Ludzak
#243 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Šta ste navalili na te ruske specijalce? Gledam na forumima, na vijestima, boga mi kao da su četnici došli.
- DaysleepeR
#244 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
kako neko TAJNO dođe preko službenog graničnog prelaza i bude uredno evidentiran?
ovo je stvarno država retardiranih idiota
ovo je stvarno država retardiranih idiota
- Ludzak
#245 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Ponavljam, opet ću reči: ovo je igranka SNSD-a i SDA. Možda sam dosadan sa ovim, ne morate se slagati sa mnom, al' polako.
Vidjet ćete poslije kada se Bakir bude oglasio kao 'Nećemo dozvoliti da ruski specijalci prelaze granicu BiH kako hoće' i na taj način privlači glasove od naivnih Bošnja.
Vidjet ćete poslije kada se Bakir bude oglasio kao 'Nećemo dozvoliti da ruski specijalci prelaze granicu BiH kako hoće' i na taj način privlači glasove od naivnih Bošnja.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#246 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Ja vise ne kontam ko je ko...
- Hajvan
#247 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
DOBRODOŠLI, SLAVENSKA BRAĆO NAŠA!
- Paranoid
#248 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
...braćo umetnici..Hajvan wrote:DOBRODOŠLI, SLAVENSKA BRAĆO NAŠA!
-
muzicar_iz_parka
#249 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Ko se ne bi predao odmah:
-
muzicar_iz_parka
#250 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Na 20. sekundi eksluzivni snimak iz parka u Laktašima, marrš ruske okupacione sile: