Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jebase gibu u slobodnoj bosni.. ..kada su dobili "ekskluzivu" da udju u studio..piskili su na album..sada kad je izasao..kazu osim..andjeo u tebi i sta ce meni moja dica..ostalo je prosjek..e sad..ko je ovdje lud? (a ko kompetentan!.. )..
Kvalitet je nula! Izmasakrirali su omot svojim ružnim logom! Bolje ti je kupi u Hrvatskoj orginalno Dallasovo izdanje! Koje vidio kvalitetan cd za 8 km? Dallasova izdanja kod nas koštaju 20 Km u Magazi i znatno su jeftinija nego u samoj Hrvatskoj gdje koštaju 30 km i više, ali Song Zelex je odlučio da kupi licencu i na taj način masakrira novog Gibbonia, što im je i uspjelo sa ovim svojim izdanjem koje više liči na malo bolji pijačni buvljak i tako onemogučili da se na tržište plasira orginalno Dallasovo izdanje! Imao sam priliku u novinama da vidim sliku iz Zagreba sa promocije i potpisivanja novog albuma i mogu reči da je Song Zelex izdanje čisto smeće! Orginalno izdanje ima čak i dodatni kartonski omot i kvalitet omota i samog diska su milionima svjetlosnih godina ispred!
Razbacila sam viljuske i vidim.....vidim....da su trazili ekskluzivni interview, Gibo je rekao da ne moze danas, ali moze sljedeci tjedan.....i bi sta bi....TrojCa.
Hm,ne kontam,danas sam kupila cd(song zelex izdanje),15 KM,meni skroz ok...sta ne valja ovdje?Album je za 10,ko god ga kupi nece pozaliti,žali pare sto ih bacas svaki dan na kafice(i ja ih bacam.. Pozdrav raja
Da si vidjela kako izgleda orginalno Dallasovo izdanje skontala bi! Dovoljan samo jedan primjer, a to je naslovna strana omota i siva boja koja preovladava, dok u orginalnog izdanja je smeđa! Ne znam gdje si kupila cd, jer si ga skupo platila, jer koliko sam vidio cijene su od 7 km do 10 km, zavisi od mjesta kupnje!