ma jok, svaki dan se penjem pa mi dosadilodale cooper wrote:Bojiš se malo brda?![]()
![]()
joj Bato, naletio si na pogrešnu
ma jok, svaki dan se penjem pa mi dosadilodale cooper wrote:Bojiš se malo brda?![]()
![]()
Nemoj samo cevape u "kalaji"...to je za turiste_BataZiv_0809 wrote:Ma nije frka mozemo mi malo popit kafu u Slobodi, prosetati onom prirodom iznad partizanskih spomenika, onda nedje fino klopati (tukao sam neke vapace na Korzu blizu ondje gdje je frajer nekad cd-ove i karte za koncerte tusio). Navece Jala, a ni pogled sa Ilincice nije za zaboravitplain vanilla wrote:
pozovi ti nju u Rudarsku 2, ne moze odbiti
jes, i dijasporuGeneral War wrote: Nemoj samo cevape u "kalaji"...to je za turiste
Ja, još?plain vanilla wrote:Dale, jos ganjas cure po forumu? ccc
Riječima besmrtnog Dannya Glovera - "I'm too old for that shit"._BataZiv_0809 wrote:Nista od Maide, neozbiljno je shvatila.
Dejl kad cemo u Vivu
Jesi vala lijena.maida95 wrote:ma jok, svaki dan se penjem pa mi dosadilodale cooper wrote:Bojiš se malo brda?![]()
![]()
najgore mi je kad se moram od Royala do kuće popeti
joj Bato, naletio si na pogrešnu
jesi li ih stigla naruciti a da vec nisu ti servirani?maida95 wrote:a meni su tamo najbolji, ne znam što ih ljudi ne vole
Smori je Kengle mozda..on tu patroliradale cooper wrote:Jesi vala lijena.maida95 wrote:ma jok, svaki dan se penjem pa mi dosadilodale cooper wrote:Bojiš se malo brda?![]()
![]()
najgore mi je kad se moram od Royala do kuće popeti
joj Bato, naletio si na pogrešnu![]()
![]()
General War wrote:jesi li ih stigla naruciti a da vec nisu ti servirani?maida95 wrote:a meni su tamo najbolji, ne znam što ih ljudi ne vole
Pa tako ja cuo da se nejedu (dobri) cevapi u travniku na "plavoj vodi"...pa pitao lokalce gdje oni jedu. pojeo cevape (mozda nikad bolje mada se ne sjecam imena) al sam zato vidio Vajtumaida95 wrote:pa bolan bolan ima 400m brda do moje kuće, kad se krene od Royala![]()
General War wrote:jesi li ih stigla naruciti a da vec nisu ti servirani?maida95 wrote:a meni su tamo najbolji, ne znam što ih ljudi ne vole![]()
a zato znači
![]()
ne znam vala, kad god sam bila nije bila gužva, možda su mi zato uvijek dolazili super
Znaju to Tuzlooci, smute temu da sacuvaju komunisteplain vanilla wrote:ovo je prva tema koja je pocela na pdf politika, a zavrsit ce na BC
General ozenjen, generalka zna pucat..tema rusije ce mu biti najmanji problem_BataZiv_0809 wrote:Okej Dejl idemo, povest cemo i Generala, a i ove ljupke dame nek nam se pridruze kad malo cvrcnemo, ono taman u trenutku kad se General i ja krenemo primicati temi Rusije![]()
Zna se kako dolazak dama odmah mijenja pricu i raspolozenje
Da, vidim kako bi to mogao biti problem.General War wrote:General ozenjen, generalka zna pucat..tema rusije ce mu biti najmanji problem_BataZiv_0809 wrote:Okej Dejl idemo, povest cemo i Generala, a i ove ljupke dame nek nam se pridruze kad malo cvrcnemo, ono taman u trenutku kad se General i ja krenemo primicati temi Rusije![]()
Zna se kako dolazak dama odmah mijenja pricu i raspolozenje
sad će da uleti ovaj što je rek'o da je Tuzla četnička, i tema se vraća u kolosijekplain vanilla wrote:ovo je prva tema koja je pocela na pdf politika, a zavrsit ce na BC
nece, previse je komunjara na temimaida95 wrote:sad će da uleti ovaj što je rek'o da je Tuzla četnička, i tema se vraća u kolosijekplain vanilla wrote:ovo je prva tema koja je pocela na pdf politika, a zavrsit ce na BC
a sto je problem, pa povede i gospodju na cevapedale cooper wrote:Da, vidim kako bi to mogao biti problem.General War wrote: General ozenjen, generalka zna pucat..tema rusije ce mu biti najmanji problem
ja vala ne znamplain vanilla wrote:btw, u kojoj ulici je Limenka, znamo li bez guglanja
Patriotske lige je ili ta ili u blizinimaida95 wrote:ja vala ne znamplain vanilla wrote:btw, u kojoj ulici je Limenka, znamo li bez guglanja![]()
ne znam 95% ulica u gradu, k'o da nisam odavde
Nemam pojma, najlakse mi objasnit: "kod kapije"plain vanilla wrote:nece, previse je komunjara na temimaida95 wrote:sad će da uleti ovaj što je rek'o da je Tuzla četnička, i tema se vraća u kolosijekplain vanilla wrote:ovo je prva tema koja je pocela na pdf politika, a zavrsit ce na BC![]()
nagovorit ce nam se kad odemo spavati
btw, u kojoj ulici je Limenka, znamo li bez guglanja
ma to ova dvojica planiraju, ja odmah da kazem da imamo problem u planuplain vanilla wrote:a sto je problem, pa povede i gospodju na cevapedale cooper wrote:Da, vidim kako bi to mogao biti problem.General War wrote: General ozenjen, generalka zna pucat..tema rusije ce mu biti najmanji problem
osim ako je na dijeti, ne volim nervozne zene
ma i @Dale ti je vise za pojest i popit, nego za druge planoveGeneral War wrote: ma to ova dvojica planiraju, ja odmah da kazem da imamo problem u planu![]()
ma jok, umjetnicka dusa.