madner wrote:Nije se odustalo, samo se traze pogodni igraci.
Ako zelis slatke mrkve da kusas, moras slusat.
Vrlo lijepo.
Mrkva nam je svima draga, ali ne vidim nešto tu mrkvu u zadnje vrijeme?
madner wrote:Nije se odustalo, samo se traze pogodni igraci.
Ako zelis slatke mrkve da kusas, moras slusat.
Zato danas SDA ima ispod 10% podrske, preciznije oko 8%. Pametnom vise nego dovoljno. Glup ce pokusati popraviti ovaj procenat.Mister Yes wrote: Alija i SDA su nadmoćno dobili prve posljeratne izbore i time je narod pokazao da je presretan onim što su Alija i SDA radili u toku rata uključujući i Dayton. Na tim izborima Bošnjaci su ustvari dali legitimitet Daytonu jer su u ogromnoj većini glasali za čovjeka koji je potpisao Dayton.
vidis momcino ...ova srbenda I njegova familija zive vjekovima u sarajevu....zato musava balavurdija koja ide da se nadje kod gume koja gori moze materi svojoj govorit da odjebeMiroljubivosrce wrote:1. DAexliberal-ex wrote:jel to problem sto sam srbin , nesmijem se ovdje javljat ?Miroljubivosrce wrote:Odjebi srbine
2. DA
a sad odjebi
zini da se svi kolektivno istovarimoMiroljubivosrce wrote:1. DAexliberal-ex wrote:jel to problem sto sam srbin , nesmijem se ovdje javljat ?Miroljubivosrce wrote:Odjebi srbine
2. DA
a sad odjebi
Koji sti pa ti faktor da nekom govoris da odjebe i da nekome spocitavas to sto je Srbin ili Hrvat. Ima i te kako i Srba i Hrvata sto su dali zivote za ovu zemlju, svoje dijelove tijela zato obrisi nos prije nego sto napises jos koju glupu!!!!!Miroljubivosrce wrote:1. DAexliberal-ex wrote:jel to problem sto sam srbin , nesmijem se ovdje javljat ?Miroljubivosrce wrote:Odjebi srbine
2. DA
a sad odjebi
Ako je ti imas onda je meni veoma drago da ja nemam nikakve vezeMiroljubivosrce wrote:exliberal-ex wrote:
vidis momcino ...ova srbenda I njegova familija zive vjekovima u sarajevu....zato musava balavurdija koja ide da se nadje kod gume koja gori moze materi svojoj govorit da odjebe
Ti imas staza u Bosni koliko i radovan karadzic. Ili si doleprsao iz neke crnogorske pripizdine tokom sfrj i postavljen kao "kadar" ili su ti preci dovuceni u Bosnu tokom Osmanlijske okupacije.
Nemas ti nikakve veze s Bosnom
Pa dudlaj mali ako ti se sviđa, ko ti brani, i to je za ljude.Miroljubivosrce wrote:L u c i f e r wrote:Ja što narod voli dudlat nacionalnu motku i naprdivat o jednom te istom 20 godina, čudo jedno...
Da. Ona sotonina kuca u dvoristu Fate Orlovic je dudlanje nacionalne motke. Ona grobnica gdje nadode 1.000 ljudskih ostataka je sisanje nacionalne motke. Ubistvo rahmetli Melihe Duric je sisanje nacionalne motke...
Jah
NE SERI!
Dozer wrote: Ja nisam Srbin, ali me odavno nervira upravo ova danasnja balavurdija koja ne zna ni gdje je suplja, ali zato mogu srat' k'o foke o svemu i svacemu, pri cemu nemaju pojma ni o cemu.
I nebitno je koji im je etno-vjerski predznak - svi seru isto.
Odavno poznat fenomen, što se čudiš.Dozer wrote:
Ja nisam Srbin, ali me odavno nervira upravo ova danasnja balavurdija koja ne zna ni gdje je suplja, ali zato mogu srat' k'o foke o svemu i svacemu, pri cemu nemaju pojma ni o cemu.
I nebitno je koji im je etno-vjerski predznak - svi seru isto.
Načelnik općine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović kazao je za "Dnevni avaz" da elektrodistribucija vodi struju i da je neko "samo na taj stub postavio letvu". Kazao je da su policija i komunalna policija već bili na terenu.
"Elektrodistribucija vodi struju iz Lukavice prema Zlatištu, Osmicama i drugim naseljima. Oni su postavljali stubove i neko je prikačio letvu. To je izazvalo reakciju i još se pojavio taj Dukić kao da je on to postavio. Čovjek ne može ništa ni raditi ni graditi od takvih raznih ljudi. Najgore je što tu nema elemenata krivične odgovornosti. To je zloupotreba. Policija i komunalna policija naložit će uklanjanje te letve – rekao je Gašanović.
- Ja ću poginuti, ali tog krsta neće biti. Nama ne smeta niko, pa ni Srbi, i mi želimo mir. Ali, oni koji pokušavaju da nas zavađaju to neće moći i taj krst tu ne smije biti. Ako se ne skloni za dva dana, opet ćemo ga ići rušiti – rekao je Hatić.
Vrlo elokventno i sa "određenom" porukom..L u c i f e r wrote:Pa dudlaj mali ako ti se sviđa, ko ti brani, i to je za ljude.Miroljubivosrce wrote:L u c i f e r wrote:Ja što narod voli dudlat nacionalnu motku i naprdivat o jednom te istom 20 godina, čudo jedno...
Da. Ona sotonina kuca u dvoristu Fate Orlovic je dudlanje nacionalne motke. Ona grobnica gdje nadode 1.000 ljudskih ostataka je sisanje nacionalne motke. Ubistvo rahmetli Melihe Duric je sisanje nacionalne motke...
Jah
NE SERI!
Mogu se kladit u milju da su onaj krst podigle slicne kockaste glave sa druge strane....Cohers wrote:http://www.avaz.ba/clanak/136989/sarajl ... a-zlatistu- Ja ću poginuti, ali tog krsta neće biti. Nama ne smeta niko, pa ni Srbi, i mi želimo mir. Ali, oni koji pokušavaju da nas zavađaju to neće moći i taj krst tu ne smije biti. Ako se ne skloni za dva dana, opet ćemo ga ići rušiti – rekao je Hatić.
Hatiću, samo ti mirno šetaj, krsta neće biti!
s.r. Slučajni prolaznik
Vama je jedino i preostalo da pateticno pokusavate relativizirati stvari.exliberal-ex wrote:Mogu se kladit u milju da su onaj krst podigle slicne kockaste glave sa druge strane....Cohers wrote:http://www.avaz.ba/clanak/136989/sarajl ... a-zlatistu- Ja ću poginuti, ali tog krsta neće biti. Nama ne smeta niko, pa ni Srbi, i mi želimo mir. Ali, oni koji pokušavaju da nas zavađaju to neće moći i taj krst tu ne smije biti. Ako se ne skloni za dva dana, opet ćemo ga ići rušiti – rekao je Hatić.
Hatiću, samo ti mirno šetaj, krsta neće biti!
s.r. Slučajni prolaznik
exliberal-ex wrote: Mogu se kladit u milju da su onaj krst podigle slicne kockaste glave sa druge strane....
Opetja....ako srbi dobiju sve dokumente I dozvole za izgradju tog krsta ti to mislis ici gore I minirat ga , srusit...?Opetja033 wrote:
Vama je jedino i preostalo da pateticno pokusavate relativizirati stvari.
NE, nije isti onaj koji je ovaj krst pokupio i onaj koji ga pokusa ukloniti.
A onog krsta gore nece biti, to ti se kunem svim.
Ma iskreno me zaboli šta će ko pomisliti.husein_kapetan wrote:Vrlo elokventno i sa "određenom" porukom..L u c i f e r wrote:Pa dudlaj mali ako ti se sviđa, ko ti brani, i to je za ljude.Miroljubivosrce wrote:
Jah
NE SERI!
Nego..
Osudi ovdje pred rajom ovaj i ovakve provokacije i činove... onako reda radi..inače bi neko mogao pomisliti da "dudlaš" drugi kraj "nacionalne motike"..
Nisam ni u prošlom ratu, pa vjerovatno ne bih ni u idućem.Hajvan wrote:da mu sad upadnu četalji i krenu ga klat, taj bi ti istu priču pričao i u tom trenutku… mada, ipak mislim da bi pomislio kako se zajeboa.. no, tad bi kasno bilo… moždaa bi molio da se vrati "veri pradjedovskoj"![]()
što vala volite prditi u prazno i okretati teze muteci bistru vodu da se ne vide činjenice slučajno… pa to ti je.