Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#226 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa šta ako izbjegavaju? Ako se u životu zastupa stav kao na forumu, a to je da žena može abortirati ako joj je qrcu ćejf, bez saglasnosti oca, onda podržavam i očeve koji ne žele plaćati alimentaciju, koju će ta žena svakako koristiti za svoje potrebe, da se ne lažemo. 
- ema_
#227 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
swanfilter wrote:Njena izjava je totalno neistinita. Primjera X na kub ... Ovo tvoje, dovoljno zene, ne znam na sta treba da se odnosi?ema_ wrote:Ima žena sa zdravijim razmišljanjem. A možda izgleda nisu "dovoljno žene" .
Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice. Po tome ispada da žena koja nije takva onda možda i nije neka žena u punom smislu riječi nego vjerovatno jadnica ograničena i zatvorena u okove nekih normi, morala i društva.
-
yoyo13
#228 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ja podrzavam svaku vrstu kombinacije
a znam da ce se i moda56 sloziti sa mnom

- reis1
#229 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Klasika je ova prica, muzu i zeni se desila monotonija, i onda su se vremenom i zamrzili. Sada, sto bi nas narod rek'o, puhljaju jedno na drugo i jebu se okolo po mahali. Sad sve sto je imalo iznad tog puhljanja, smatraju ljubavlju njihovih zivota - valjda relaxira ih to.
U sustini pi-glu muz i zena, kakvih je more, koji su dozvolili sebi da im se desi monotonija. Pemtnije bi im bilo da su nasli jos jedan par, pa da se ucetvero jebu, da razbiju malo monotoniju, nego ovo razjebavanje brakova, alimentacija, djete, puhljanje.
U sustini pi-glu muz i zena, kakvih je more, koji su dozvolili sebi da im se desi monotonija. Pemtnije bi im bilo da su nasli jos jedan par, pa da se ucetvero jebu, da razbiju malo monotoniju, nego ovo razjebavanje brakova, alimentacija, djete, puhljanje.
Last edited by reis1 on 07/08/2014 13:23, edited 1 time in total.
- lua
#230 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ma nije to baš tako. Vidi, možemo mi misliti o ovoj ženskoj šta hoćemo, vjerovatno je neki debeli lik koji se sad smije što se mi raspravljamo.Velkoski wrote:Pa šta ako izbjegavaju? Ako se u životu zastupa stav kao na forumu, a to je da žena može abortirati ako joj je qrcu ćejf, bez saglasnosti oca, onda podržavam i očeve koji ne žele plaćati alimentaciju, koju će ta žena svakako koristiti za svoje potrebe, da se ne lažemo.
- lua
#231 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
A šta je ova? Kurva? Ni jedno ni drugo nije tačno i ne treba biti zaguljen, nego malo spustiti loptu.ema_ wrote:
Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice.
- McMoy
#232 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
monogamija -> monotonija.reis1 wrote:Klasika je ova prica, muzu i zeni se desila monotonija, i onda su se vremenom i zamrzili. Sada, sto bi nas narod rek'o, puhljaju jedno na drugo i jebu se okolo po mahali. Sad sve sto je imalo iznad tog puhljanja, smatraju ljubavlju njihovih zivota - valjda relaxira ih to.
-
swanfilter
#233 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Nisam ja uopste na taj nacin razmisljao. Kao sto sam rekao, ne zelim biti sovinista, a upravo ovo sto ti pises je sovinisticko razmisljanje ...ema_ wrote:Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice. Po tome ispada da žena koja nije takva onda možda i nije neka žena u punom smislu riječi nego vjerovatno jadnica ograničena i zatvorena u okove nekih normi, morala i društva.
- thea
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#235 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Vidi, ja se slažem s tobom u biti, samo smatram da bezobrazne žene, kojih ima mnogo (ovim ne aludiram da nema takvih muškaraca, daaaapače), ne zaslužuju da primaju keš, više sam za tu opciju "manualne" brige o djetetu.lua wrote:Ma nije to baš tako. Vidi, možemo mi misliti o ovoj ženskoj šta hoćemo, vjerovatno je neki debeli lik koji se sad smije što se mi raspravljamo.Velkoski wrote:Pa šta ako izbjegavaju? Ako se u životu zastupa stav kao na forumu, a to je da žena može abortirati ako joj je qrcu ćejf, bez saglasnosti oca, onda podržavam i očeve koji ne žele plaćati alimentaciju, koju će ta žena svakako koristiti za svoje potrebe, da se ne lažemo.Alimentacija su pare za dijete. I to je činjenica. Ako otac ne želi da plaća za svoje dijete, onda je stvarno levat. A ako neće da prebacuje novac, pa hiljadu opcija imaš! Izvedi svoje dijete negdje, kupi mu šta mu treba, daj mu potrebnu skrb i ljubav. Ne treba dijete ispaštati zbog roditelja. I ne smije.
I naravno da ne treba da ispašta, nije ono krivo što ima roditelje debile.
- reis1
#236 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Kad smo vec kod alimentacije, da li ima slucajeva da zena placa alimentaciju, da da je dijete sa ocem?
- S4mpion
#237 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa za ovu je rečenolua wrote:A šta je ova? Kurva? Ni jedno ni drugo nije tačno i ne treba biti zaguljen, nego malo spustiti loptu.ema_ wrote:
Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice.
što je u prevodu značilo, žena nekad mora šarat.žena nekad mora biti žena
- moa
#238 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
pocni se drogirati!
-
bwin
#239 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Kurvanski razmisljate, tipicno zenski, sve ste iste. Svaka ljubav vremenom izblijedi, ona se malo zaljubila jer je iskusila nesto novo i zasvrbila je picka pa bi da ostavi i muza i dijete. CUjes ti samo kurve, kontala i dijete muzu da uvali, kaze ali nebi on htio ga uzeti, pa koja ste vi mraka zene, i ti si ista kao ona- Ako vam nije dovoljan jedan kurac sto ste se udavale, nadjite sebi 20 crnaca nek vas zadovolje pa se onda udajtesheilak wrote:
pa nije se zaljubila preko noci, hvala Bogu. cuj seksualne hirovea da, ko bi htio udatu, s djetetom. kad je vec "ostecena", nek se ponasa kao dama i ostane sa muzem kojeg ne voli. tad ce imati respekt forumskog puka. i mahale.
- lua
#240 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Znam dvije takve situacije.reis1 wrote:Kad smo vec kod alimentacije, da li ima slucajeva da zena placa alimentaciju, da da je dijete sa ocem?
- madner
- reis1
#242 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
McMoy wrote:monogamija -> monotonija.reis1 wrote:Klasika je ova prica, muzu i zeni se desila monotonija, i onda su se vremenom i zamrzili. Sada, sto bi nas narod rek'o, puhljaju jedno na drugo i jebu se okolo po mahali. Sad sve sto je imalo iznad tog puhljanja, smatraju ljubavlju njihovih zivota - valjda relaxira ih to.
Ma ne mora znaciti.
Ako si dovoljno inteligentan, uvijek mozes napraviti neku zvrcku, zaciniti necim, tak da ti ni monogamija ne dosadi... Ako dosadi, onda nesto drugo trazi da ti bude zanimljivo... Uglavnom, dosada je najveci ubica ljubavi...
- ema_
#243 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .
Prava žena kao i muškarac nikad sebi neće dozvoliti ovakvo nešto. Imaš razvod pa široko ti polje. Al jok, duša draga se zaJubila.
Prava žena kao i muškarac nikad sebi neće dozvoliti ovakvo nešto. Imaš razvod pa široko ti polje. Al jok, duša draga se zaJubila.
- lua
#244 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Nisam to vidjela. Ne znam, ne vrijeđam nijednu ni drugu kategoriju, jer nisam u njihovoj koži i nemam šta nekog nazivati kurvom ili "ograničenom". To sam samo htjela reći. Kad kreneš vrijeđati, to znači da hejtaš. A kad hejtaš nasumično, a ne znaš ni koga, jer ti ništa nažao nije učinio/la, onda treba ići psihijatru.S4mpion wrote:Pa za ovu je rečenolua wrote:A šta je ova? Kurva? Ni jedno ni drugo nije tačno i ne treba biti zaguljen, nego malo spustiti loptu.ema_ wrote:
što je u prevodu značilo, žena nekad mora šarat.žena nekad mora biti žena
- lua
#245 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pitam te kakve to veze s tobom ima? Molim te ne osuđuj nasumično. Il' osuđuj, al' se ne čudi kad tebe krenu osuđivat'.ema_ wrote:Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .
-
bwin
#246 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
I ona misli kad se razvede i dodje njemu sa djetetom na vrata frajer ce je ozeniti, koja glupaca. Kad mu se digne kurac zvat ce je i tako ce zivot provesti kao fufara dolazeci njemu na vrata da se isprazni tip a onda ce kuci da dijete ususka.ema_ wrote:Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .
- lua
#247 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Keca danas na Krasnodar majstore. Možda legne cvaja.bwin wrote: Kurvanski razmisljate, tipicno zenski, sve ste iste. Svaka ljubav vremenom izblijedi, ona se malo zaljubila jer je iskusila nesto novo i zasvrbila je picka pa bi da ostavi i muza i dijete. CUjes ti samo kurve, kontala i dijete muzu da uvali, kaze ali nebi on htio ga uzeti, pa koja ste vi mraka zene, i ti si ista kao ona- Ako vam nije dovoljan jedan kurac sto ste se udavale, nadjite sebi 20 crnaca nek vas zadovolje pa se onda udajte
- S4mpion
#248 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa osoba kojoj si replicirala stvarno nije nikog vrijeđala, nikog nije nazivala tim pogrdnim imenima koje si negdje pročitala(valjda), OK joj je post.lua wrote:Nisam to vidjela. Ne znam, ne vrijeđam nijednu ni drugu kategoriju, jer nisam u njihovoj koži i nemam šta nekog nazivati kurvom ili "ograničenom". To sam samo htjela reći. Kad kreneš vrijeđati, to znači da hejtaš. A kad hejtaš nasumično, a ne znaš ni koga, jer ti ništa nažao nije učinio/la, onda treba ići psihijatru.S4mpion wrote: Pa za ovu je rečeno
što je u prevodu značilo, žena nekad mora šarat.žena nekad mora biti žena(Ne branim nikog, samo me nervira vrijeđanje i gluposti...)
Last edited by S4mpion on 07/08/2014 13:36, edited 1 time in total.
- madner
#249 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ema pravilno razmislja, sto jest jest. Ove moderne bi se trebale ugledati na nju.
- ema_
#250 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
@lua
Pa ako svi imaju pravo pisati podjednako uživljeno, onda moRem i ja
.
Pa ako svi imaju pravo pisati podjednako uživljeno, onda moRem i ja