Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#226 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Velkoski »

Pa šta ako izbjegavaju? Ako se u životu zastupa stav kao na forumu, a to je da žena može abortirati ako joj je qrcu ćejf, bez saglasnosti oca, onda podržavam i očeve koji ne žele plaćati alimentaciju, koju će ta žena svakako koristiti za svoje potrebe, da se ne lažemo. 8)
ema_

#227 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by ema_ »

swanfilter wrote:
ema_ wrote:Ima žena sa zdravijim razmišljanjem. A možda izgleda nisu "dovoljno žene" .
Njena izjava je totalno neistinita. Primjera X na kub ... Ovo tvoje, dovoljno zene, ne znam na sta treba da se odnosi?

Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice. Po tome ispada da žena koja nije takva onda možda i nije neka žena u punom smislu riječi nego vjerovatno jadnica ograničena i zatvorena u okove nekih normi, morala i društva.
yoyo13

#228 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by yoyo13 »

ja podrzavam svaku vrstu kombinacije :D :D a znam da ce se i moda56 sloziti sa mnom :lol: :lol: :lol:
reis1

#229 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

Klasika je ova prica, muzu i zeni se desila monotonija, i onda su se vremenom i zamrzili. Sada, sto bi nas narod rek'o, puhljaju jedno na drugo i jebu se okolo po mahali. Sad sve sto je imalo iznad tog puhljanja, smatraju ljubavlju njihovih zivota - valjda relaxira ih to.

U sustini pi-glu muz i zena, kakvih je more, koji su dozvolili sebi da im se desi monotonija. Pemtnije bi im bilo da su nasli jos jedan par, pa da se ucetvero jebu, da razbiju malo monotoniju, nego ovo razjebavanje brakova, alimentacija, djete, puhljanje.
Last edited by reis1 on 07/08/2014 13:23, edited 1 time in total.
lua

#230 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

Velkoski wrote:Pa šta ako izbjegavaju? Ako se u životu zastupa stav kao na forumu, a to je da žena može abortirati ako joj je qrcu ćejf, bez saglasnosti oca, onda podržavam i očeve koji ne žele plaćati alimentaciju, koju će ta žena svakako koristiti za svoje potrebe, da se ne lažemo. 8)
Ma nije to baš tako. Vidi, možemo mi misliti o ovoj ženskoj šta hoćemo, vjerovatno je neki debeli lik koji se sad smije što se mi raspravljamo. :D Alimentacija su pare za dijete. I to je činjenica. Ako otac ne želi da plaća za svoje dijete, onda je stvarno levat. A ako neće da prebacuje novac, pa hiljadu opcija imaš! Izvedi svoje dijete negdje, kupi mu šta mu treba, daj mu potrebnu skrb i ljubav. Ne treba dijete ispaštati zbog roditelja. I ne smije.
lua

#231 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

ema_ wrote:

Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice.
A šta je ova? Kurva? Ni jedno ni drugo nije tačno i ne treba biti zaguljen, nego malo spustiti loptu.
McMoy

#232 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by McMoy »

reis1 wrote:Klasika je ova prica, muzu i zeni se desila monotonija, i onda su se vremenom i zamrzili. Sada, sto bi nas narod rek'o, puhljaju jedno na drugo i jebu se okolo po mahali. Sad sve sto je imalo iznad tog puhljanja, smatraju ljubavlju njihovih zivota - valjda relaxira ih to.

U sustini pi-glu muz i zena, kakvih je more, koji su dozvolili sebi da im se desi monotonija. Pemtnije bi im bilo da su nasli jos jedan par, pa da se ucetvero jebu, da razbiju malo monotoniju, nego ovo razjebavanje brakova, alimentacija, djete, puhljanje.
monogamija -> monotonija. 8-)
swanfilter

#233 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by swanfilter »

ema_ wrote:Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice. Po tome ispada da žena koja nije takva onda možda i nije neka žena u punom smislu riječi nego vjerovatno jadnica ograničena i zatvorena u okove nekih normi, morala i društva.
Nisam ja uopste na taj nacin razmisljao. Kao sto sam rekao, ne zelim biti sovinista, a upravo ovo sto ti pises je sovinisticko razmisljanje ...
thea

#234 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by thea »

:lol: :lol: :lol: ludnica
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#235 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Velkoski »

lua wrote:
Velkoski wrote:Pa šta ako izbjegavaju? Ako se u životu zastupa stav kao na forumu, a to je da žena može abortirati ako joj je qrcu ćejf, bez saglasnosti oca, onda podržavam i očeve koji ne žele plaćati alimentaciju, koju će ta žena svakako koristiti za svoje potrebe, da se ne lažemo. 8)
Ma nije to baš tako. Vidi, možemo mi misliti o ovoj ženskoj šta hoćemo, vjerovatno je neki debeli lik koji se sad smije što se mi raspravljamo. :D Alimentacija su pare za dijete. I to je činjenica. Ako otac ne želi da plaća za svoje dijete, onda je stvarno levat. A ako neće da prebacuje novac, pa hiljadu opcija imaš! Izvedi svoje dijete negdje, kupi mu šta mu treba, daj mu potrebnu skrb i ljubav. Ne treba dijete ispaštati zbog roditelja. I ne smije.
Vidi, ja se slažem s tobom u biti, samo smatram da bezobrazne žene, kojih ima mnogo (ovim ne aludiram da nema takvih muškaraca, daaaapače), ne zaslužuju da primaju keš, više sam za tu opciju "manualne" brige o djetetu.

I naravno da ne treba da ispašta, nije ono krivo što ima roditelje debile. :skoljka: :mrgreen:
reis1

#236 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

Kad smo vec kod alimentacije, da li ima slucajeva da zena placa alimentaciju, da da je dijete sa ocem?
S4mpion

#237 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by S4mpion »

lua wrote:
ema_ wrote:

Pa pokušalo se implicirati da ona koja je žena u pravom smislu onda će poći za svim svojim željama, snovima, fantazijama, ludorijama i koga briga šta će biti posljedice.
A šta je ova? Kurva? Ni jedno ni drugo nije tačno i ne treba biti zaguljen, nego malo spustiti loptu.
Pa za ovu je rečeno
žena nekad mora biti žena
što je u prevodu značilo, žena nekad mora šarat.
moa

#238 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by moa »

pocni se drogirati!
bwin

#239 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

sheilak wrote:
pa nije se zaljubila preko noci, hvala Bogu. cuj seksualne hirove :D a da, ko bi htio udatu, s djetetom. kad je vec "ostecena", nek se ponasa kao dama i ostane sa muzem kojeg ne voli. tad ce imati respekt forumskog puka. i mahale.
Kurvanski razmisljate, tipicno zenski, sve ste iste. Svaka ljubav vremenom izblijedi, ona se malo zaljubila jer je iskusila nesto novo i zasvrbila je picka pa bi da ostavi i muza i dijete. CUjes ti samo kurve, kontala i dijete muzu da uvali, kaze ali nebi on htio ga uzeti, pa koja ste vi mraka zene, i ti si ista kao ona- Ako vam nije dovoljan jedan kurac sto ste se udavale, nadjite sebi 20 crnaca nek vas zadovolje pa se onda udajte
lua

#240 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

reis1 wrote:Kad smo vec kod alimentacije, da li ima slucajeva da zena placa alimentaciju, da da je dijete sa ocem?
Znam dvije takve situacije.
madner

#241 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

Muhahahaha :D
reis1

#242 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by reis1 »

McMoy wrote:
reis1 wrote:Klasika je ova prica, muzu i zeni se desila monotonija, i onda su se vremenom i zamrzili. Sada, sto bi nas narod rek'o, puhljaju jedno na drugo i jebu se okolo po mahali. Sad sve sto je imalo iznad tog puhljanja, smatraju ljubavlju njihovih zivota - valjda relaxira ih to.

monogamija -> monotonija. 8-)

Ma ne mora znaciti.

Ako si dovoljno inteligentan, uvijek mozes napraviti neku zvrcku, zaciniti necim, tak da ti ni monogamija ne dosadi... Ako dosadi, onda nesto drugo trazi da ti bude zanimljivo... Uglavnom, dosada je najveci ubica ljubavi...
ema_

#243 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by ema_ »

Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .

Prava žena kao i muškarac nikad sebi neće dozvoliti ovakvo nešto. Imaš razvod pa široko ti polje. Al jok, duša draga se zaJubila.
lua

#244 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

S4mpion wrote:
lua wrote:
ema_ wrote:

Pa za ovu je rečeno
Nisam to vidjela. Ne znam, ne vrijeđam nijednu ni drugu kategoriju, jer nisam u njihovoj koži i nemam šta nekog nazivati kurvom ili "ograničenom". To sam samo htjela reći. Kad kreneš vrijeđati, to znači da hejtaš. A kad hejtaš nasumično, a ne znaš ni koga, jer ti ništa nažao nije učinio/la, onda treba ići psihijatru. :D (Ne branim nikog, samo me nervira vrijeđanje i gluposti...)
lua

#245 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

ema_ wrote:Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .

Prava žena kao i muškarac nikad sebi neće dozvoliti ovakvo nešto. Imaš razvod pa široko ti polje. Al jok, duša draga se zaJubila.
Pitam te kakve to veze s tobom ima? Molim te ne osuđuj nasumično. Il' osuđuj, al' se ne čudi kad tebe krenu osuđivat'. :D :mrgreen: Što bi rekao moj tata: "Smanji doživljaj, mala. Smanji doživljaj!" :D
bwin

#246 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

ema_ wrote:Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .

I ona misli kad se razvede i dodje njemu sa djetetom na vrata frajer ce je ozeniti, koja glupaca. Kad mu se digne kurac zvat ce je i tako ce zivot provesti kao fufara dolazeci njemu na vrata da se isprazni tip a onda ce kuci da dijete ususka.
lua

#247 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by lua »

bwin wrote: Kurvanski razmisljate, tipicno zenski, sve ste iste. Svaka ljubav vremenom izblijedi, ona se malo zaljubila jer je iskusila nesto novo i zasvrbila je picka pa bi da ostavi i muza i dijete. CUjes ti samo kurve, kontala i dijete muzu da uvali, kaze ali nebi on htio ga uzeti, pa koja ste vi mraka zene, i ti si ista kao ona- Ako vam nije dovoljan jedan kurac sto ste se udavale, nadjite sebi 20 crnaca nek vas zadovolje pa se onda udajte
Keca danas na Krasnodar majstore. Možda legne cvaja. :thumbup:
S4mpion

#248 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by S4mpion »

lua wrote:
S4mpion wrote: Pa za ovu je rečeno
Nisam to vidjela. Ne znam, ne vrijeđam nijednu ni drugu kategoriju, jer nisam u njihovoj koži i nemam šta nekog nazivati kurvom ili "ograničenom". To sam samo htjela reći. Kad kreneš vrijeđati, to znači da hejtaš. A kad hejtaš nasumično, a ne znaš ni koga, jer ti ništa nažao nije učinio/la, onda treba ići psihijatru. :D (Ne branim nikog, samo me nervira vrijeđanje i gluposti...)
Pa osoba kojoj si replicirala stvarno nije nikog vrijeđala, nikog nije nazivala tim pogrdnim imenima koje si negdje pročitala(valjda), OK joj je post. :zoka:
Last edited by S4mpion on 07/08/2014 13:36, edited 1 time in total.
madner

#249 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by madner »

Ema pravilno razmislja, sto jest jest. Ove moderne bi se trebale ugledati na nju.
ema_

#250 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by ema_ »

@lua

Pa ako svi imaju pravo pisati podjednako uživljeno, onda moRem i ja :twisted: :skoljka: .
Post Reply