Za tebe vec znam da reagujesh ko nitroglicerin, pa te ne uzimam kao relevantnuBig Ang wrote: Ako je on preletio i ja sam jer sam identicno dozivjela prvi post i postavljaca teme. Nadmeno, nadobudno...
Debljina-problem u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#226 Re: Debljina-problem u vezi
- KPNCTNJAH
#228 Re: Debljina-problem u vezi
Aferimburek_in_space wrote:Ode danas 120 kg ko iz peechke.
Meni je uvijek bilo zanimljivo to sto "debeljuce" uglavnom zavrse s pravo mrsavim likovima, ono na 180cm on ima nekih 60-65kg, a ona u plusu dobrih 20
-
Jokericious
#229 Re: Debljina-problem u vezi
Koji problem ako musko prokomentarise izgled zene. Kao ne bi to trebalo da nam je najbitnije. A njima to moze biti na prvom mjestu. Kako ona mala napisa, cim je smrsala nasla boljeg lika.
Sto sam stariji sve vise shvacam da su muski zapravo osjecajniji i drugacije se ponasam prema zenama.
Sto sam stariji sve vise shvacam da su muski zapravo osjecajniji i drugacije se ponasam prema zenama.
-
Officer Crabtree
#230 Re: Debljina-problem u vezi
ja mislio riječ o debljini kabla i propusnosti veze...
toliko o tome koliko ja jebem
- S4mpion
#231 Re: Debljina-problem u vezi
Bez veze vam je to pozivanje na "Alan Delon" fazon, još je fino čovjek naglasio da je to stav drugih ljudi, ne njegov. Nema nadmenosti ni u priči.
- burek_in_space
#232 Re: Debljina-problem u vezi
Shta je povrshno u tome ako chovjek ne zheli ne pretilu osobu, nego osobu koja nije spremna saslushati savjet, i to dobronamjeran?dale cooper wrote:
A što ne bi ti i drugi priznali da malkice površno gledate na stvari.
Vishak kilograma = srchane aritmije, povishen holesterol, povisheni trigliceridi, veca izlozhenost srchanom i mozhdanom udaru, manjak kondicije, nedostatak samopouzdanja, bezvoljnost...
A ne pricham napamet sve ovo, imam primjer iz familije, koji se dozvao pameti, pa radi na tome da se rijeshi suvishnih kilograma.
- Cholina_Lokica
#233 Re: Debljina-problem u vezi
Neka istrazivanja kazu da veliki broj ljudi sa fizickim nedostatkom traze partnera koji ide u totalnu krajnostKPNCTNJAH wrote:
Meni je uvijek bilo zanimljivo to sto "debeljuce" uglavnom zavrse s pravo mrsavim likovima, ono na 180cm on ima nekih 60-65kg, a ona u plusu dobrih 20Rijetko kad vidim da su oboje elegantno popunjeni... ne znam zasto je to tako
-
palermo
#234 Re: Debljina-problem u vezi
Ma nije nadmeno i nadobudno, nego jednostavno je dečku kao i većini ljudi bitno šta okolina misli o njegovom izboru. Dakle, ako nisi dovoljno jak psihički,sa samopuzdanjem, svjestaa sebe i svojih izbora,dovoljno jak da staneš iza njih, ili opet ako ti mahala i njeno mišljenje mnogo znači, onda ne ideš van uobičajenih društvenih kriterija. Ne biraš deblju curu, ne biraš višu curu, ne biraš curu sa više škole, ne biraš curu druge nacionalnosti itd.....Big Ang wrote:
Ako je on preletio i ja sam jer sam identicno dozivjela prvi post i postavljaca teme. Nadmeno, nadobudno...
- McMoy
#235 Re: Debljina-problem u vezi
Stvar je da se to kaže fino, uglađeno, žentlmenski.
Ja imam običaj reći: "Svaki dan si mi sve slađa i slađa, k'o Milka".
- Cholina_Lokica
#236 Re: Debljina-problem u vezi
U krajnjem slucaju, hebo te ta veza u kojoj ti toliko smeta kad ti partner kaze da ohanes sa hranom jer ces se ubiti... da mu je eto samo do izgleda nasao bi 1001 razlog da je otkanta, a ne da sjedi i ceka kad ce ona smrsati
- dale cooper
#237 Re: Debljina-problem u vezi
Daj ba burek, da se ne lažemo.burek_in_space wrote:Shta je povrshno u tome ako chovjek ne zheli ne pretilu osobu, nego osobu koja nije spremna saslushati savjet, i to dobronamjeran?dale cooper wrote:
Vishak kilograma = srchane aritmije, povishen holesterol, povisheni trigliceridi, veca izlozhenost srchanom i mozhdanom udaru, manjak kondicije, nedostatak samopouzdanja, bezvoljnost...
A ne pricham napamet sve ovo, imam primjer iz familije, koji se dozvao pameti, pa radi na tome da se rijeshi suvishnih kilograma.
Čovjek poslije toga u četvrtom pasusu lijepo kaže:
I tu leži sva mudrost i poenta. Seksualna privlačnost ili nedostatak iste. Ostalo je šuplja priča.Ali me vremenom ona demoralizirala jer vidim da se stvarno ne trudi nista i zapusta se jos vise i nazalost doslo je do toga da me sve manje seksualno privlacila.
- Saian
#238 Re: Debljina-problem u vezi
"Juhuuuuuuu klackalica!!!" kvota 10.0 da ovu rechenicu niko nikad u takvoj vezi nije izgovorio.KPNCTNJAH wrote:Aferimburek_in_space wrote:Ode danas 120 kg ko iz peechke.![]()
![]()
Meni je uvijek bilo zanimljivo to sto "debeljuce" uglavnom zavrse s pravo mrsavim likovima, ono na 180cm on ima nekih 60-65kg, a ona u plusu dobrih 20Rijetko kad vidim da su oboje elegantno popunjeni... ne znam zasto je to tako
- KPNCTNJAH
#239 Re: Debljina-problem u vezi
Moze biti da to vazi i za nas koji brijemo glavuCholina_Lokica wrote: Neka istrazivanja kazu da veliki broj ljudi sa fizickim nedostatkom traze partnera koji ide u totalnu krajnostvaljda zbog ravnoteze
- uglavnomja
#240 Re: Debljina-problem u vezi
palermo wrote:Ma nije nadmeno i nadobudno, nego jednostavno je dečku kao i većini ljudi bitno šta okolina misli o njegovom izboru. Dakle, ako nisi dovoljno jak psihički,sa samopuzdanjem, svjestaa sebe i svojih izbora,dovoljno jak da staneš iza njih, ili opet ako ti mahala i njeno mišljenje mnogo znači, onda ne ideš van uobičajenih društvenih kriterija. Ne biraš deblju curu, ne biraš višu curu, ne biraš curu sa više škole, ne biraš curu druge nacionalnosti itd.....Big Ang wrote:
Ako je on preletio i ja sam jer sam identicno dozivjela prvi post i postavljaca teme. Nadmeno, nadobudno...
A da vas nekoliko ponovo procita uvodni post
Momsk je bio sa njom 7 mjeseci i nije mu nista smetalo sta drugi pricaju. Pukao mu je film kad je dama reagovala totakno bezobrazno i sebicno i nezrelo na dobronamjernu primjedbu da bi trebala poceti paziti sta radi od sebe. Obrati paznju na 7 mjeseci
- burek_in_space
#241 Re: Debljina-problem u vezi
Pa da se ne lazhemo, ako ga ne jebe za suhu shljivu i ono shto on pricha, neka su se rastali.dale cooper wrote:Daj ba burek, da se ne lažemo.burek_in_space wrote:Shta je povrshno u tome ako chovjek ne zheli ne pretilu osobu, nego osobu koja nije spremna saslushati savjet, i to dobronamjeran?dale cooper wrote:
Čovjek poslije toga u četvrtom pasusu lijepo kaže:
I tu leži sva mudrost i poenta. Seksualna privlačnost ili nedostatak iste. Ostalo je šuplja priča.Ali me vremenom ona demoralizirala jer vidim da se stvarno ne trudi nista i zapusta se jos vise i nazalost doslo je do toga da me sve manje seksualno privlacila.
Eto vidish da mozhemo naci zajednichki jezik.
- Cholina_Lokica
#242 Re: Debljina-problem u vezi
MoRe bit' vrlo lakoKPNCTNJAH wrote:Moze biti da to vazi i za nas koji brijemo glavuCholina_Lokica wrote: Neka istrazivanja kazu da veliki broj ljudi sa fizickim nedostatkom traze partnera koji ide u totalnu krajnostvaljda zbog ravnoteze
pa mi zato svaka djevojka izgleda k'o Pokahontas
-
relevantan
#243 Re: Debljina-problem u vezi
E ovo je lijepo rečeno, može se i reći ti si žena ipo. Isto tako ukoliko ona upita zašto muškarci nemaju celulit, treba odgovoriti uglađeno, žentlmenski - zato što je to ružno.McMoy wrote:Stvar je da se to kaže fino, uglađeno, žentlmenski.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#244 Re: Debljina-problem u vezi
Samo nek' je pokrivena, more i debela.
- dale cooper
#245 Re: Debljina-problem u vezi
Officer Crabtree wrote:ja mislio riječ o debljini kabla i propusnosti veze...
Ne mogu da ovo ne citiram.
Čovjek ne piše mnogo, ali svaka mu je zlatna, na kojoj god temi da piše
-
Korisnica_
#246 Re: Debljina-problem u vezi
dale cooper wrote: Sama činjenica da je spomenuo taj dio meni govori da se radi o jako taštoj osobi.
U čemu je poenta spominjanja toga osim da sebe prikažeš kao nekog ko je fizički mnogo
poželjniji od druge strane. I to kome da pokažeš? Anonimnim forumašima koji nemaju
načina da to provjere. Ali bitno je da se to naglasilo. Iako uopšte nije relevantno
za ovaj njegov problem.
Neko ko zaista izgleda ko Alen Delon i ima samopouzdanja nema potrebe nikom da to dokazuje.
I ja sam takav dojam dobila. Procitala sam postove od ove "baterije" nesto, i svidja mi se pristup njenog muza. Vidi se da se brine o njoj, o njenom zdravlju. A razumijem i da realno moze biti problem u vezi ako ti partner postaje fizicki neprivlacan. Ali ako oni stalno zele nesto promijeniti moraju shvatiti da je kontraproduktivno samo reci/implicirati da je debela (ili jos gore, poceti hvaliti figuru drugih djevojaka kao ovaj moj supak od bivseg). Vjerujte mi, zna ona da je preteska.
-
Mutivoda
#247 Re: Debljina-problem u vezi
Saian wrote:"Juhuuuuuuu klackalica!!!" kvota 10.0 da ovu rechenicu niko nikad u takvoj vezi nije izgovorio.KPNCTNJAH wrote:
Aferim![]()
![]()
- S4mpion
#248 Re: Debljina-problem u vezi
Ovdje, izgleda, pojedini nisu skontali funkciju "Alan Delon" fazona. Taj fazon više govori o njoj i njenom statusu u društvu. Momak ju je prihvatio s nadom da će se cura promijeniti na bolje, ali šipak... Cura propada u očima društva i ne želi da učini ništa da se to promijeni, a neka osnova svakog čovjeka je da se izbori za dobro mjesto u društvu.
I nemojte opet priču "što ulazite u vezu s nekim ako ga želite mijenjat", niko nikoga ne prihvati 100% takvog kakav je, i svako očekuje promjene(kakve-takve).
I nemojte opet priču "što ulazite u vezu s nekim ako ga želite mijenjat", niko nikoga ne prihvati 100% takvog kakav je, i svako očekuje promjene(kakve-takve).
- dale cooper
#249 Re: Debljina-problem u vezi
Alen Delon, nekad:

i sad:

Bio je strašno lijep muškarac svojevremeno, ali vrijeme ne prašta nikome.

i sad:

Bio je strašno lijep muškarac svojevremeno, ali vrijeme ne prašta nikome.
- alkalna_baterija
#250 Re: Debljina-problem u vezi
Pa onda još manje kontam što zamjerate momku ako mu rekoše da je ko Delon