Kaligula I wrote:...prije će biti da je tvoj, ne njegov komentar izraz nemoći...čovjek cijelo vrijeme vrlo jasno i decidno zastupa stav da sve ovisi od odnosa snaga, kako na unutarnjem tako i na međunarodnom planu, jednom riječju od moći i sile involvirane u datu problematiku, sa čime se ni sam ne slaže, a ti tupiš li ga tupiš...koliko shvaćam njegova je poruka da taktiku koja gubi treba mijenjati...i što tu ima pogrešno?...vrlo logična poruka...Palestinci, ukoliko žele opstat, moraju nešto mijenjat u svojoj političkoj strategiji...da su žrtva, jesu, ali da treba naći načina da se nadiđe ta inferiornost, treba...ako su mogli Židovi zašto ne bi mogli i oni...svijet je jedna sofisticirana džungla...što bi narod reko 'ko umije njemu dvije'...a ko ne umije neka ga sam sebi pepa...možemo mi pametovati do besvijesti, ali to je jednostavno tako...jači i sposobniji opstaju...vazda bilo, tako će i da bude...BHCluster wrote:Ti ovdje nisi nista napisao kao i do dasda.salvatore paradise wrote: Previse se pozivas na dokaze za nekog ko nema nikakav dokaz za to sto prica. Da li su Bosnjaci izabrali hrvatskog predstavnika? Da. Da li je to po ustavu? Da
Da li Srbi namjerno koriste svaku priliku da sjebu svaki moguci dogovor? Da. Da li im je to omoguceno ustavom? Da
Pitanje se samo namece, kako to da nam je ustav dobar kad mi mozemo jebavati druge, a ne valja kad drugi mogu jebavati nas?
Mnogi ovdje prizivaju nestanak RS-a. Nije li to protivustavno djelovanje?
Ne bih ni sam bolje srocio vlastite misli.