weredsf wrote:Drago mi je vidjeti da su laz i prevara postali i vama prihvatljivimadner wrote:Sto nam se nacelnik kaje.
Komunjare su to, spremno na sve vrste varki. Digne most u zrak da se protivnik opusti.![]()
to je u svakoj religiji normala
weredsf wrote:Drago mi je vidjeti da su laz i prevara postali i vama prihvatljivimadner wrote:Sto nam se nacelnik kaje.
Komunjare su to, spremno na sve vrste varki. Digne most u zrak da se protivnik opusti.![]()
Kojoj on religiji pripadato je u svakoj religiji normala
Bojiš se njihove moguće koalicije s Fahrom? I ja. Ali kroz zadnje četiri godine vidjeli smo na kakve su destrukcije i pogubne ustupke Dodiku bili spremni ovi koji su sada na vlasti. Ne vidim da bi Fahro mogao gore od toga.palermo wrote:Dobro si ti ovo napisala. Samo ono u čemu se, vjerovatno, ne slažemo je uloga DF-a. Jednostavno, zbog DF-a sve ove njegove prednosti dolaze u pitanje.Banksy wrote:
weredsf wrote:Kojoj on religiji pripadato je u svakoj religiji normala
ajd nema veze sto nije Bosnjak, svakako je takva odrednica o Bosnjku/SRbinu/Hrvatu protivna EKLJP, pa ne treba formom braniti fasizam.asimilacija wrote:Ja bih glasao za Suljagica da je on Bosnjak. Medjutim tip se izjasnio da nije Bosnjak, onda kazem steta sto nije Bosnjak, mogli bi ga izabrati u predsjednistvo BiH.
Čudno, s obzirom da ga je Fahro odabrao. Kao protivkandidata po svojoj mjeri.sanjin_1 wrote:Super ..e sadE da ti ja "reknem"...Area_51 wrote:Ovo je izgleda neki pokusaj pokitickog samoubistva Demokratske frone i Zeljka Komsica. Pa zar nisu svi oni tamo obavjestajci, a ima ih mnogo u DF-u, mogli reci Zeljki Komsicu da je Emir Suljagic:
1. Tukao zenu u Holandiji, koja ga je primila kod sebe dok je radio kao prevodilac u Hagu
2. Da je zenu tukao jer je imao problem sa drogom.
3. Tukao zenu u Sarajevu, sjecate se onog skandala gdje ga je SDP spasavao, pa je naprasno otisao van zemlje.
4. Ima vidan problem sa alkoholom i drogom.
5. Izrazito inicidentan, nanosi vise politicke stete nego koristi, evo nikad se nije niti odjavio iz Sarajeva, a kao fol Koalicija 1. mart, on kao navodno zivi u Bratuncu. Sve ovo jesu njegove rijeci izrecene u medijima u vezi prebivalista, pa sad sami odlucite sta je istina.
Realno.
Kakav god da je, ovim potezom definitivno je unistio svaku sansu da Fahro postane clan Predsjednistva a u belaj "zado" Bakira....od Suljagica dosta..
Primjer, provjeri malo po Ilijasu, recimo, kako to ide bijelo i zgodna zena sumnjivog morala zajedno sa ministrom obrazovanja.JoseMujica wrote:ne prećerujte...nikad čoek nije konzumirao narkotike
ako je od nečega sluđen onda je to od rata
On kaze da jeste i to je sasvim dovoljno. Ili ti mislis da treba od tebe dobiti "legitimitet" ? Nesto poput Dodikovih sertifikata za "legitimne" Hrvate ....asimilacija wrote:Ja bih glasao za Suljagica da je on Bosnjak.VjecitiStudent wrote:A i ovo sa ženama, more bit samo plus.JoseMujica wrote:ne prećerujte...nikad čoek nije konzumirao narkotike
ako je od nečega sluđen onda je to od rata
Da parafraziram Nerka, ko ne zna sa svojom ženom, kako će tek sa Dodikom.
.
Ima logike.Corto Maltese wrote: Čudno, s obzirom da ga je Fahro odabrao. Kao protivkandidata po svojoj mjeri.
Ovo nije tema o kandidatu SDP-a, fulio si.Area_51 wrote:
Ma hajde bjezi? Ima li kakva pouzdana informacija koja ovo potvrdjuje ili predstavlja tvoje licno misljenje?Corto Maltese wrote:Čudno, s obzirom da ga je Fahro odabrao. Kao protivkandidata po svojoj mjeri.sanjin_1 wrote:Super ..e sadE da ti ja "reknem"...Area_51 wrote:Ovo je izgleda neki pokusaj pokitickog samoubistva Demokratske frone i Zeljka Komsica. Pa zar nisu svi oni tamo obavjestajci, a ima ih mnogo u DF-u, mogli reci Zeljki Komsicu da je Emir Suljagic:
1. Tukao zenu u Holandiji, koja ga je primila kod sebe dok je radio kao prevodilac u Hagu
2. Da je zenu tukao jer je imao problem sa drogom.
3. Tukao zenu u Sarajevu, sjecate se onog skandala gdje ga je SDP spasavao, pa je naprasno otisao van zemlje.
5. Izrazito inicidentan, nanosi vise politicke stete nego koristi, evo nikad se nije niti odjavio iz Sarajeva, a kao fol Koalicija 1. mart, on kao navodno zivi u Bratuncu. Sve ovo jesu njegove rijeci izrecene u medijima u vezi prebivalista, pa sad sami odlucite sta je istina.
Realno.
Kakav god da je, ovim potezom definitivno je unistio svaku sansu da Fahro postane clan Predsjednistva a u belaj "zado" Bakira....od Suljagica dosta..
Evo taman provjerio i niko nema pojma o cemu ti pricas. Dakle?Area_51 wrote:Primjer, provjeri malo po Ilijasu, recimo, kako to ide bijelo i zgodna zena sumnjivog morala zajedno sa ministrom obrazovanja.JoseMujica wrote:ne prećerujte...nikad čoek nije konzumirao narkotike
ako je od nečega sluđen onda je to od rata![]()
.
I nakon Hanke Hanka, predlažeš?Banksy wrote:Bojiš se njihove moguće koalicije s Fahrom? I ja. Ali kroz zadnje četiri godine vidjeli smo na kakve su destrukcije i pogubne ustupke Dodiku bili spremni ovi koji su sada na vlasti. Ne vidim da bi Fahro mogao gore od toga.palermo wrote:Dobro si ti ovo napisala. Samo ono u čemu se, vjerovatno, ne slažemo je uloga DF-a. Jednostavno, zbog DF-a sve ove njegove prednosti dolaze u pitanje.Banksy wrote:
Sve i da hoće, neće imati apsolutnu vlast i moć, ni blizu, vjerovatno tek onih par procenata potrebnih da se zaokruži koaliciona vlast.
U ovom trenutku državni interes i interes ovog osiromašenog, raspamećenog naroda je skidanje SDA/SDP/HDZ/SNSD mafije s vlasti. Zato treba podržati ove koji dolaze.
Ne pokažu li se dovoljno dobrim i kvalitetnim, eto opet izbora za 4 godine. Od ovog što smo prošli u prethodne 4, teško da može gore.
asimilacija wrote:Ma on nije Bosnjak, rekao je da se nece nikad izjasniti kao Bosnjak. Pa ljudi su stavili video klip na ovoj temi gdje to govori.sanjin_1 wrote: On kaze da jeste i to je sasvim dovoljno. Ili ti mislis da treba od tebe dobiti "legitimitet" ? Nesto poput Dodikovih sertifikata za "legitimne" Hrvate ....
Ja bih glasao za njega zaista da mi stave kopiju njegovog zvanicnog popisnog lista gdje se on izjasnio kao Bosnjak! Ne moraju staviti cijeli popisni list, neka objave Suljagicev gornji dio popisnog lista gdje se izjasnjava kao Bosnjak.
Inace izborna komisija bi trebala provjeriti kako su se kandidati na popisu izjasnili prije nego prihvati njihovu kandidaturu!
Nije OK da to izborna komisija ne provjerava poisne dokumente prije nego prihvati kandidature kandidata za predsjednistvo BiH!
Stavili su taj klip ali ga ti ocigledno nisi pogledao...Ma on nije Bosnjak, rekao je da se nece nikad izjasniti kao Bosnjak. Pa ljudi su stavili video klip na ovoj temi gdje to govori.
Moje mišljenje. Dakle, ne pretjerano važno.sanjin_1 wrote:Ma hajde bjezi? Ima li kakva pouzdana informacija koja ovo potvrdjuje ili predstavlja tvoje licno misljenje?Corto Maltese wrote:Čudno, s obzirom da ga je Fahro odabrao. Kao protivkandidata po svojoj mjeri.sanjin_1 wrote: Super ..e sadE da ti ja "reknem"...
Dakle misljenje i tvoje i Fahrino !? A misljenje je ko prkno, svak ga ima..Corto Maltese wrote:Moje mišljenje. Dakle, ne pretjerano važno.sanjin_1 wrote:Ma hajde bjezi? Ima li kakva pouzdana informacija koja ovo potvrdjuje ili predstavlja tvoje licno misljenje?Corto Maltese wrote:
Čudno, s obzirom da ga je Fahro odabrao. Kao protivkandidata po svojoj mjeri.
Ali i Fahrino, što je mnogo važnije.
ArgumentDakle misljenje i tvoje i Fahrino !? A misljenje je ko prkno, svak ga ima..
S obzirom na listu zvanica (od Izetbegovica do Brajlovica) i bolje da niko nije bio..weredsf wrote:Nikoga iz DF-a ili SDP-a nije bilo medju prisutnim
http://www.klix.ba/vijesti/bih/elita-se ... /140715030
Dobije li glas od svakog muskarca koji je nekad udario zenu i od onih koji takvo nasilje odobravaju, bit ce pobjednik na izborimaweredsf wrote:Sigurno, neko ko tuce zenu je vise nego pozeljan predsjednik__Phoenix__ wrote:U svim normalnim zemljama bi neko poput Emira Suljagica bio ispred svih ostalih kandidata za bošnjačkog člana predsjedništva.
Naravno, nece zvati komuniste na Iftar..sta je tu cudnoHeartbeats wrote:S obzirom na listu zvanica (od Izetbegovica do Brajlovica) i bolje da niko nije bio..weredsf wrote:Nikoga iz DF-a ili SDP-a nije bilo medju prisutnim
Go lopov do lopova, a ovamo satro skruseno, u ibadetu, pokraj bazena i pagoda, klanjaju na mjestu gdje se nakon ramazana mogu mislit kako "moralne" stvari desavaju..bruka i sramota...
ma udaraju se i muški i ženski.plain vanilla wrote:Dobije li glas od svakog muskarca koji je nekad udario zenu i od onih koji takvo nasilje odobravaju, bit ce pobjednik na izborimaweredsf wrote:Sigurno, neko ko tuce zenu je vise nego pozeljan predsjednik__Phoenix__ wrote:U svim normalnim zemljama bi neko poput Emira Suljagica bio ispred svih ostalih kandidata za bošnjačkog člana predsjedništva.
Radije i komunista nego ovakav muslimanweredsf wrote:Naravno, nece zvati komuniste na Iftar..sta je tu cudnoHeartbeats wrote:S obzirom na listu zvanica (od Izetbegovica do Brajlovica) i bolje da niko nije bio..weredsf wrote:Nikoga iz DF-a ili SDP-a nije bilo medju prisutnim
Go lopov do lopova, a ovamo satro skruseno, u ibadetu, pokraj bazena i pagoda, klanjaju na mjestu gdje se nakon ramazana mogu mislit kako "moralne" stvari desavaju..bruka i sramota...