Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primjer
-
radostan dan
#226 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
a ko zna...
svakakvih ima. možda i jeste ono što tvrdi da jeste i koristi ovaj tužni dan pomena da još posoli.
principe...
mržnja izjeda čovječe...ali obično onog ko mrzi.
svakakvih ima. možda i jeste ono što tvrdi da jeste i koristi ovaj tužni dan pomena da još posoli.
principe...
- DoZeN
#227 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
Ne ulizuj se Bosnjacima,razmisljaj svojom glavomradostan dan wrote:a ko zna...
principe...
-
Ripicipi
#228 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
Najocitiji dokaz kako iz Bosnjaka mozes jednim postom izvuci ono najgore, da bi isao paliti, rusiti, protjerovati i ubijati, bas onako osvetnickiSa_u_srcu wrote:Za ovog srpskog principa...![]()
Moli Boga, al fakat moli Boga, da do rata vise nikad ne dodje, jer vise nije 92 i nemas protiv sebe nenaoruzane civile kao tada... Moli Boga srpski principe, jer bi i lukavica i pale najebale samo tako, nikad im Sarajevo nece oprostiti ono sto su uradili...
Samo moli Boga da do toga ne dodje...licno bih jurisao na paljane i nemas pojma koliko se tome, potajno i nadam.
-
Martinez_
#229 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
Sa_u_srcu wrote:Za ovog srpskog principa...![]()
Moli Boga, al fakat moli Boga, da do rata vise nikad ne dodje, jer vise nije 92 i nemas protiv sebe nenaoruzane civile kao tada... Moli Boga srpski principe, jer bi i lukavica i pale najebale samo tako, nikad im Sarajevo nece oprostiti ono sto su uradili...
Samo moli Boga da do toga ne dodje...licno bih jurisao na paljane i nemas pojma koliko se tome, potajno i nadam.
Kako ono kolege kažu za Principa, ''hvala na iskrenosti''
-
RahatHurmašica
#230 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
a vidim izašao si iz mišje rupeMartinez_ wrote:Sa_u_srcu wrote:Za ovog srpskog principa...![]()
Samo moli Boga da do toga ne dodje...licno bih jurisao na paljane i nemas pojma koliko se tome, potajno i nadam.![]()
Kako ono kolege kažu za Principa, ''hvala na iskrenosti''
- Danguba
#231 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
Sada ja moram braniti @radosnog...
ali stvarno, pustite covjeka. sta vam smeta. kaze svoje misljenje. nikoga ne vrijedja. dugo je na ovom forumu sto znaci i korektnost pisanja. ima svoj stil forumanja pa se ni ja nekada ne slazem sa istim
ali do sada nikada nikoga nije uvrijedio.
ali stvarno, pustite covjeka. sta vam smeta. kaze svoje misljenje. nikoga ne vrijedja. dugo je na ovom forumu sto znaci i korektnost pisanja. ima svoj stil forumanja pa se ni ja nekada ne slazem sa istim
-
Sa_u_srcu
#232 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
Ja sam brutalno iskren, ali moj narod nije zlocinac i nije klao nikoga, Srpska crkva koju gledam sa prozora 30 godina nije dohvacena...to nemoj zaboraviti, ali isto tako ne zaboravljam paljanskom i romanijsko sarajevskom bataljonu, ono sto je radio mom gradu, mojim komsijama i meni...
Postovanje i suzivot se gradi da postujemo mrtve, a ne da guslamo za 11 juli gdje se sahranjuju hiljade ljudi...
A posto ovaj rat nije bio pravedan, kada je rijec o naoruzanju, opremi i svemu, da budem iskren, volio bih da vidim to srpsko herojstvo danas...pogotovo tih paljana i lukavicana..
Postovanje i suzivot se gradi da postujemo mrtve, a ne da guslamo za 11 juli gdje se sahranjuju hiljade ljudi...
A posto ovaj rat nije bio pravedan, kada je rijec o naoruzanju, opremi i svemu, da budem iskren, volio bih da vidim to srpsko herojstvo danas...pogotovo tih paljana i lukavicana..
-
Martinez_
#233 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
Ma sve pet jarane, jer kako reče jedan vrli forumaš:Sa_u_srcu wrote:Ja sam brutalno iskren, ali moj narod nije zlocinac i nije klao nikoga, Srpska crkva koju gledam sa prozora 30 godina nije dohvacena...to nemoj zaboraviti, ali isto tako ne zaboravljam paljanskom i romanijsko sarajevskom bataljonu, ono sto je radio mom gradu, mojim komsijama i meni...
RahatHurmašica wrote: Inače hvala ti za iskren post. Meni nisi ništa novo rekao, ali ima ovdje bošnjačkih blećaka, neka uče dok je vrijeme.
-
sportman1
#234 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
sta ce im herojstvo danas kad imaju poludrzavu na kojoj rade sta hoce......realno gledano. 
-
radostan dan
#235 Re: Zasto se desio genocid i brutalni zlocini? - Jedan primj
jes ti normalan, ja sam sertifikovai salonac, pitaj ovog rahatlokuma ako ne vjeruješ...DoZeN wrote:Ne ulizuj se Bosnjacima,razmisljaj svojom glavomradostan dan wrote:a ko zna...
principe...
drugo, možda imam dokaz za ovo što tvrdim, iako sam iznio sumnju da je u pitanju bošnjak.
treće, jok, ja ne koristim glavu, ja čekam bosnologa, vivace, čedu jovanovića, bazdulja, pročitam pa se odmah identifikujem...daj ne zajebavaj.
i četvrto - baljezganje je baljezganje, mržnja je mržnja.
baljezganje hamida na forumu nije moj problem, baljezganje mitra jeste.
ja to tako vidim, jbg.
a danas nije dan za baljezganje nikako...i ničije.