Budva ili Makarska

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
madridist

#226 Re: Budva ili Makarska

Post by madridist »

Uvijek Makarska.
siimee

#227 Re: Budva ili Makarska

Post by siimee »

AstorH wrote:
Creasy wrote:
Kao što se vidi na snimcima, ne može se opstati od narodnjaka u Budvi. :D
Kad postavljas vec snimke, ne postavljaj spotove izvodjaca gdje je sve izmontirano, nego postavis ovako realnu stvar kao iz Hrvatske, samo jbg. toga nema u Budvi pa te razumijem.

LP

http://youtu.be/_Rs9_DIJpE8
Znaš šta je Exit Sea Dance Fest na Jazu ili Top Hill u Budvi za onu gay-paradu na Zrću?

Pasha na Ibizi 8)
AstorH

#228 Re: Budva ili Makarska

Post by AstorH »

siimee wrote:
AstorH wrote:
Creasy wrote:
Kad postavljas vec snimke, ne postavljaj spotove izvodjaca gdje je sve izmontirano, nego postavis ovako realnu stvar kao iz Hrvatske, samo jbg. toga nema u Budvi pa te razumijem.

LP

Znaš šta je Exit Sea Dance Fest na Jazu ili Top Hill u Budvi za onu gay-paradu na Zrću?

Pasha na Ibizi 8)
A znas sta je ovo http://youtu.be/Rq_KorKljqw za taj tvoj Exit , Jazz i T.Hill. ?

Impossible Mission.
siimee

#229 Re: Budva ili Makarska

Post by siimee »

Eto vidiš, opet se provaljuješ :roll:

Pročitaj review-e UMF-a ove godine na Poljudu, i šta se dešavalo, pa onda pročitaj review-e Exit-a, pa ćeš zaključiti gdje je bilo bolje. Govorim iz iskustva :)
Blek Stena

#230 Re: Budva ili Makarska

Post by Blek Stena »

ne naprdjuj te vise, oba mjesta su super.
Raigor Stonehoof

#231 Re: Budva ili Makarska

Post by Raigor Stonehoof »

orada wrote:Koliko se vidi sa slika,u Makarskoj i nema plaza.To plaze nisu.Vise lice na nekakve parkove ili ponte.
Nema brate, pustos, fukara, zmije gamizu, kanalizacija izvire, ljudi peru auta u moru, dok tog nema u CG, u Budvi ljetuju Leo di Caprio i Megan Fox i sve je za 10 :thumbup:
area51

#232 Re: Budva ili Makarska

Post by area51 »

Po meni,ni Budva ni Makarska nego recimo Tivat
Ono što je urađeno od ovog mjesta u zadnjih 10-tak godina je za svaku pohvalu :thumbup:
Ko je bio zna o čemu pričam
Edin H.

#233 Re: Budva ili Makarska

Post by Edin H. »

area51 wrote:Po meni,ni Budva ni Makarska nego recimo Tivat
Ono što je urađeno od ovog mjesta u zadnjih 10-tak godina je za svaku pohvalu :thumbup:
Ko je bio zna o čemu pričam
cuo sam nesto, besplatan parking. :P

A blizu je i aerodrom ako imas privatni avion :izet:
Raigor Stonehoof

#234 Re: Budva ili Makarska

Mi Hrvati !?! :skoljka:
Creasy

#235 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

Eek-A-Mouse wrote:Mirnoca o kojoj govorim je ova:
Da mi ne prolazi svako malo neko ko prodaje kukuruz,krofne,kruzanje brodom,masaze i ostale stvari.
Da nema previse malisana koji galame.
Ja u Makarskoj iskljucivo idem na male plaze ili uvale izmedju kamenja gdje nema vise od 10-15 ljudi.
Nisam dovoljno upoznat sa Budvom da bih mogao pricati o njenim plazama koje bi se mogle meni svidjeti.Siguran sam da ih ima jer svako mjesto ih ima.
Image

MoRe li ova proći?
LieToMe

#236 Re: Budva ili Makarska

Post by LieToMe »

orada wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Mi Hrvati !?! :skoljka:

Da,vi Hrvati,Bosnjaci,Muslimani.Isto je to. Ono sto misli Hrvati slijedi ga Bosnjak po defaultu.
A gdje se po defaultu svrstavaju ovi sto ljetuju u Budvi :mrgreen:
Creasy

#237 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

AstorH wrote:
Creasy wrote:

LP

:lol: :lol: :lol:

U pravu si. :-) Evo još malo namještaljki. :D
daxon

#238 Re: Budva ili Makarska

Post by daxon »

Ma dajte ba ljudi koja Budva, pa ko hoće noćni život neka ostane u SA, ili neka ode u ZG ili BG, čuj Budva,more, odmor :roll:

Jedan moj jaran koji je bio u Budvi, pokazuje mi slike na mobu, ono, parking, a između auta postavljeni peškiri i ljudi leže, kao tolika je gužva i nedostatak hlada da po parkinzima između auta i trotoarima leže :lol:
Drugi mi priča, kao, navečer izašao sa ženom i dvije kćerkice da prošeta, kad u svakoj bašti postavljena štanga oko koje se omotava neka dronfulja... znači lik nije mogao navečer izaći sa djecom i pojesti sladoled, pored toga, svaka bašta svoju muziku na maximum pojačano, tako da nastane jedinstveni šizofrenija sound :lol:
I onda to neki nazivaju dobar provod i sadržaj :roll: , mislim ludara...

Dakle, dijelom se ograđujem od ovoga napisanog, jer nisam nikad bio u CG, ali nema ni razloga da ne vjerujem ljudima koji su mi ovo pričali.

A evo i na ovoj temi čini mi se, jedan forumaš je napisao, kako mu je dok je plivao, neki lik sa čamcem uletio, kao, ne možeš se ovdje kupati, ovaj dio mora pripada drugom zakupcu :lol:
Banksy

#239 Re: Budva ili Makarska

Post by Banksy »

Creasy wrote:
Eek-A-Mouse wrote:Mirnoca o kojoj govorim je ova:
Da mi ne prolazi svako malo neko ko prodaje kukuruz,krofne,kruzanje brodom,masaze i ostale stvari.
Da nema previse malisana koji galame.
Ja u Makarskoj iskljucivo idem na male plaze ili uvale izmedju kamenja gdje nema vise od 10-15 ljudi.
Nisam dovoljno upoznat sa Budvom da bih mogao pricati o njenim plazama koje bi se mogle meni svidjeti.Siguran sam da ih ima jer svako mjesto ih ima.
Image

MoRe li ova proći?

Onaj ko ovoga ljeta bude poželio da se okupa na nekoj od plaža od Pržna do Svetoga Stefana, biće neprijatno iznenađen.

Osim činjenica da mu kupanje na Kraljičinoj plaži neće biti dozvoljeno, jer je rezervisana za goste „Vile Miločer“, ulazak na Kraljevu ili veliku miločersku plažu stajaće ga nevjerovatnih 75 eura, koliko košta zakup suncobrana i dvije ležaljke.

Nešto jeftinije proći će ukoliko poželi da se okupa na hotelskoj svetostefanskoj plaži, gdje će izdvojiti za mobilijar 50 eura, dok su cijene na gradskoj svetostefanskoj plaži u odnosu na ostale dvije „simbolične” - zakup ležljake i suncobrana je 30 eura.

Ista cijena važi i za plažu ispod hotela „Maestral“, gdje komplet plažnog mobilijara košta 30 eura na dan.

Ako se uporede sa cijenama u našim najboljim hotelima, gdje noćenje sa doručkom ne prelazi 75 eura u špicu sezone, onda svakome ostaje da procijeni da li je udobnije biti u komfornoj sobi ili na ležaljkama u Miločeru.

Svaka dalmatinska selendra ima bar pet ovakvih, besplatnih.
Creasy

#240 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

Bezveze je rasprava. Jasno je da je Budva bolja, ali je muslimani (pa i Hrvati) izbjegavaju zbog srpskih turista, koji iako su se preorijentisali uglavnom na Grčku, još uvijek su većina u Budvi. Ljudi mogu doživiti neku neprijatnost (narodski: posraće im se u ćeif), mada je i ta mogućnost danas svedena na minimum.
Međutim, i pored toga, iz godine u godinu, sve više Sarajlija ljetuje u CG (dakle i u BD), a sve manje u Hrvatskoj. Realno, Makarska je preskupa za ono što nudi.
Banksy

#241 Re: Budva ili Makarska

Post by Banksy »

Creasy wrote:
Još i prije rata narodnjaci su orili duž crnogorske rivijere, a kolo se razvlačilo već u 8 uvečer na svakoj boljoj hotelskoj terasi. Uvijek je CG bila krkanluk, džaba. Ko voli, kako neko reče, Leskovac na moru, lako će napraviti izbor.
Planine su im zaista prekrasne, ali šteta što i to, nakon rivijere, preuzimaju Rusi.
Creasy

#242 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

Banksy wrote:

Image

Evo je besplatna.
Creasy

#243 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

Banksy wrote:
Creasy wrote:
Još i prije rata narodnjaci su orili duž crnogorske rivijere, a kolo se razvlačilo već u 8 uvečer na svakoj boljoj hotelskoj terasi. Uvijek je CG bila krkanluk, džaba. Ko voli, kako neko reče, Leskovac na moru, lako će napraviti izbor.
Planine su im zaista prekrasne, ali šteta što i to, nakon rivijere, preuzimaju Rusi.
Nisi ti bila u Budvi bar jedno 10-ak godina, vidim ja... :-)
Raigor Stonehoof

#244 Re: Budva ili Makarska

Creasy wrote:
Banksy wrote:

Image

Evo je besplatna.

evo jos jedna

Image
Banksy

#245 Re: Budva ili Makarska

Post by Banksy »

Dvije? Mašala ... :D

edit: Prepoznala sam da ova druga nije CG ... :lol:
Last edited by Banksy on 05/08/2014 15:11, edited 1 time in total.
Blek Stena

#246 Re: Budva ili Makarska

Post by Blek Stena »

daxon wrote:Ma dajte ba ljudi koja Budva, pa ko hoće noćni život neka ostane u SA, ili neka ode u ZG ili BG, čuj Budva,more, odmor :roll:

Jedan moj jaran koji je bio u Budvi, pokazuje mi slike na mobu, ono, parking, a između auta postavljeni peškiri i ljudi leže, kao tolika je gužva i nedostatak hlada da po parkinzima između auta i trotoarima leže :lol:
Drugi mi priča, kao, navečer izašao sa ženom i dvije kćerkice da prošeta, kad u svakoj bašti postavljena štanga oko koje se omotava neka dronfulja... znači lik nije mogao navečer izaći sa djecom i pojesti sladoled, pored toga, svaka bašta svoju muziku na maximum pojačano, tako da nastane jedinstveni šizofrenija sound :lol:
I onda to neki nazivaju dobar provod i sadržaj :roll: , mislim ludara...

Dakle, dijelom se ograđujem od ovoga napisanog, jer nisam nikad bio u CG, ali nema ni razloga da ne vjerujem ljudima koji su mi ovo pričali.

A evo i na ovoj temi čini mi se, jedan forumaš je napisao, kako mu je dok je plivao, neki lik sa čamcem uletio, kao, ne možeš se ovdje kupati, ovaj dio mora pripada drugom zakupcu :lol:
ljudi ko ljudi vole da preuvelicavaju
Creasy

#247 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

Banksy wrote:Dvije? Mašala ... :D

Aj ti u dalmatinsko selo, svakako Budva nije za penzionere. :D
Raigor Stonehoof

#248 Re: Budva ili Makarska

nije da je problem prepoznat :-D
Creasy

#249 Re: Budva ili Makarska

Post by Creasy »

orada wrote:Tacno je da Sarajlije vecinom dolaze u Crnu Goru na more. Iz ostalih gradova puno manje.

Dolaze nezadrte Sarajlije, ove gore nećeš vidjeti u CG...
Banksy

#250 Re: Budva ili Makarska

Post by Banksy »

Creasy wrote:

Aj ti u dalmatinsko selo, svakako Budva nije za penzionere. :D
I to što kažeš ... :mrgreen:

Mada, nije bila ni kad sam bila tinejdžer ...
Post Reply