Cuj sad ispada ja nesto imam protiv hrvatacLo wrote:Šta misliš da neće?Itakoto wrote:Znas provocirati a nista ortografija ono ovo, ha?zetareticula wrote:Brazil u svemu zasluzeno pobjedio ljudi su zeljeli pobjedu sad neke farse se prave sa sudijomhrvati da su igrali a ne onoliko branili se pobjedili bi brazil 3:0 na pocetku se je vidjelo koliko je brazil bio u transu nakon primljenog gola a hrvati se onda povukli
ljudi kada izgube onda traze 1001 manu zasto su izgubili svjetske zavjere i sve ostalo da su igrali bio bi drugi rezultat vidjet cemo ih proitv Mehika
![]()
Iskreno, nije mi mrsko sto je Brazil dobio Hrvatsku ali jeste na koji nacin se je sve desilo jer se ovo moze u nedjelju desiti i nama.Hoće, hoće, vrlo rado.
Latinosi nikad nisu znali igrat lopte, znaju samo driblat i pimplat i na leđa nabacit, uvijek bili ukoljice, fejkeri, ne znam ko im pokaza loptu, fkt igraju najbezvezniji, najružniji i najpodliji nogomet na svijetu. 300 čuda znaju s loptom, ali da je šutnu inteligentno k'o ljudi nikad neće kao evropljani.
Grupa A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zetareticula
#226 Re: Grupa A
- reis1
#227 Re: Grupa A
touch brain wrote:a zasto ste vi onda onoliko kmecili protiv francuske,portugla,spanije nekad davno? jeli i to bila farsazetareticula wrote:Brazil u svemu zasluzeno pobjedio ljudi su zeljeli pobjedu sad neke farse se prave sa sudijomhrvati da su igrali a ne onoliko branili se pobjedili bi brazil 3:0 na pocetku se je vidjelo koliko je brazil bio u transu nakon primljenog gola a hrvati se onda povukli
ljudi kada izgube onda traze 1001 manu zasto su izgubili svjetske zavjere i sve ostalo da su igrali bio bi drugi rezultat vidjet cemo ih proitv Mehika
reis
kako nije tocno: brazil nije imao suta na gol u 2 pol. ali eto ko fol da nije bilo penala oni bi ionako dali 236274328 golova u tih zadnjih 25 minuta
Pa protiv Francuske kmecati na sudije i jeste bilo realno, obzirom da je BiH nadigrala Fra, te da su sudije siljile za njih. Protiv Por i Spa nije niko kmecao, jer su nas razbucali ko budale.
A sad usporedi to s Bra-Cro od sinoc - Hrvatska nije nista pokazala osim posljednjih 5 minuta meca, i sada kmecijada kaze izgubili od Brazila. A nista konkretno nisu pokazali, Brazil 90% dominantan bio. Hajmo bit malo realni...
- reis1
#229 Re: Grupa A
cLo wrote:dominacija![]()
Firgosh brazilski.
Kada mu je hirohito dao zuti, onda je bio ok sudija...
- Amir_sabanovic
#230 Re: Grupa A
U navijanju nema realnosti, to je tako. Da se navijače pita, sinoć je Hrvatima poništen čist gol, Neymar je trebao dobiti crveni, Neymar je nepravilno izveo penal, bio je faul Ramiresa kod trećeg gola, bio je penal nad Olićem, Hrvatska je nadigrala Brazil itd.reis1 wrote:Pa protiv Francuske kmecati na sudije i jeste bilo realno, obzirom da je BiH nadigrala Fra, te da su sudije siljile za njih. Protiv Por i Spa nije niko kmecao, jer su nas razbucali ko budale.
A sad usporedi to s Bra-Cro od sinoc - Hrvatska nije nista pokazala osim posljednjih 5 minuta meca, i sada kmecijada kaze izgubili od Brazila. A nista konkretno nisu pokazali, Brazil 90% dominantan bio. Hajmo bit malo realni...
-
ivannn
#231 Re: Grupa A
http://www.gfycat.com/DangerousAdmirableBoaconstrictorbingov buraz wrote:ne mozes ni vidjeti,nije ponovljeno nikako u usporenom,kontakt Olica sa Cezarom su pustili nakon 10 minuta koliko im je trebalo da nadju ugao jedne od 32 kamere gdje se stvarno vidi da je golman ometen kod intervencije,ne znam ko radi te prenose?ioannes wrote:neznam kako niko ne spominje to da je prije 3 gola
po mom pojmu bio cisti faul na Rakiticem....nemogu nikako da nadjem malo
tu scenu,da ponovo pogledam
evo tu se vidi
- karanana
#232 Re: Grupa A
e nek je zuchu nokautiro. trebo je jace.reis1 wrote:cLo wrote:dominacija![]()
Firgosh brazilski.
Kada mu je hirohito dao zuti, onda je bio ok sudija...
- TheWatcher
#233 Re: Grupa A
fortaleza wrote:Daj odluči se.sledge wrote:Šteta za komšije, valjda se izvuku i prođu dalje. Ali zbog ovih domaćih što pale naše zastave želim im debakl.![]()
Da je Brazil nadigrao Hrvatsku pa da se može reći da je rezultat realan, al ajde. Samo se nadam da ovaj neće više vidjeti svjetskih prvenstava. Utakmice trebaju suditi samo oni najbolji, to jest europski suci, nikakvi azijati i afrikaneri, u suprotnom ovo će se nastaviti događati tijekom čitavog prvenstva, možda čak i BiH protiv Argentine, isti je mode u pitanju.
btw Beusan je govno od čovjeka.
treba pokupiti sudije iz engleske i njemacke lige i nema problema
- cyprus
#234 Re: Grupa A
Jel mi se čini ili je na 0:43 selekcija PeruaObjektivni navijac wrote:
- cLo
#235 Re: Grupa A
karanana wrote:
e nek je zuchu nokautiro. trebo je jace.

- cLo
#236 Re: Grupa A
trebala si gledat utakmicu, nisu ti dobro prepričaliveze s vezom wrote:Ma brazil ih razvalio,jos im ljudi dali goLda budu u prednosti pa ni to nisu znali iskoristiti
-
Pol_Pot
#239 Re: Grupa A
cLo wrote: Šta misliš da neće?Hoće, hoće, vrlo rado.
Latinosi nikad nisu znali igrat lopte, znaju samo driblat i pimplat i na leđa nabacit, uvijek bili ukoljice, fejkeri, ne znam ko im pokaza loptu, fkt igraju najbezvezniji, najružniji i najpodliji nogomet na svijetu. 300 čuda znaju s loptom, ali da je šutnu inteligentno k'o ljudi nikad neće kao evropljani.
- KPNCTNJAH
#240 Re: Grupa A
Kako mi je to promaklo 
Last edited by KPNCTNJAH on 13/06/2014 14:02, edited 2 times in total.
- Renta
#241 Re: Grupa A
Last edited by Renta on 13/06/2014 14:06, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#242 Re: Grupa A

Zbog ovog cike sam ih gotivio
Sta onaj rece jucer, Skolari valjda izjavio da je bolja ova reprezentacija od one u Japanu
Ove sad nikako ne mogu gotiviti kad im je glavni igrac Neymar slino...
- cLo
#243 Re: Grupa A
Pol_PotokPol_Pot wrote:cLo wrote: Šta misliš da neće?Hoće, hoće, vrlo rado.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
tnnt
#244 Re: Grupa A
pa ako Brazil zabije 2 neregularna gola od svoja 3, kako možeš tvrditi da je bilo dobro suđenje?kamen spoticanja wrote:Nakon primljenog gola brazil je skinuo gace i cekao da ga dokrajce...a onda su se balkanci poceli valjati po terenu i opstruisat igru u 19. minuti,i tako gurnuli brazil u brzinu vise...
na prvu ruka na ramenu je izgledala kao cist penal i to je bila i moja prva reakcija...tek na usporenom se vidjelo da je ono za fudbalske standarde milovanje ramena...no kako je japanac mogao procjeniti silu milovanja bez usporenog snimka...
ostatak utakmice sasvim dobro sudjenje...
čist prekršaj nedosuđen prije trečeg gola ti je očito promakao, o penalu nije potrebno puno trošiti riječi
http://cdn.makeagif.com/media/6-13-2014/8kveVr.gif
- aCme
#245 Re: Grupa A
Kamerun bez Eto'a, al' opet vjerujem da će dobit Mehiko 
- turbofolk
#246 Re: Grupa A
Ne znam je li iko primjetio, ali sinošnje otvaranje prvenstva i sudijski poguranac Brazilu mi nevjerovatno liči prvoj utakmici grupe B, na svjetskom prvenstvu u Japanu i Koreji 2002. kada su igrali Brazil i Turska i u kojoj je Turska doslovno pokradena od korejskog suca. Kod rezultata 1-1, u 85. minuti korejski sudac svira penal na Rivaldu nakon povlačenja Alpaya i istome daje crveni karton, iako su se povlačenje i sam Rivaldov pad desili daleko izvan šesnaesterca Turske.
Rivaldo je bio egzekutor za 2-1. Nakon toga u zadnjoj minuti sudijske nadoknade, nakon jedne napucane lopte u koljeno Rivalda, Rivaldo pada i drži se za glavu (ala Sergio Busquets, Maskerano, Dani Alves i slični k..ci palci) i sudac daje još jedan crveni karton Turcima, čime je značajno desetkovo reprezentaciju Turske u nastavku turnira.
http://www.youtube.com/watch?v=DqrvPmmCTMY
http://www.youtube.com/watch?v=kIrPrMVUNOs
Ipak je Turska prošla grupu nakon ostalih utakmica (što vjerujem da će uraditi i Hrvatska) i završila prvenstvo kao trećeplasirana, pobjedivši u utakmici za treće mjesto, jednog od domaćina - Južnu Koreju.
Zanimljivo, da su u polufinalu ispali od Brazila rezultatom 1-0, a Brazil, naravno osvojio naslov kao prvi favorit turnira.
Koincidencija ili ne ... prosudite sami.
Rivaldo je bio egzekutor za 2-1. Nakon toga u zadnjoj minuti sudijske nadoknade, nakon jedne napucane lopte u koljeno Rivalda, Rivaldo pada i drži se za glavu (ala Sergio Busquets, Maskerano, Dani Alves i slični k..ci palci) i sudac daje još jedan crveni karton Turcima, čime je značajno desetkovo reprezentaciju Turske u nastavku turnira.
http://www.youtube.com/watch?v=DqrvPmmCTMY
http://www.youtube.com/watch?v=kIrPrMVUNOs
Ipak je Turska prošla grupu nakon ostalih utakmica (što vjerujem da će uraditi i Hrvatska) i završila prvenstvo kao trećeplasirana, pobjedivši u utakmici za treće mjesto, jednog od domaćina - Južnu Koreju.
Zanimljivo, da su u polufinalu ispali od Brazila rezultatom 1-0, a Brazil, naravno osvojio naslov kao prvi favorit turnira.
Koincidencija ili ne ... prosudite sami.
Last edited by turbofolk on 13/06/2014 15:11, edited 2 times in total.
-
condy
#247 Re: Grupa A
Ja sam se kladio na MehikoaCme wrote:Kamerun bez Eto'a, al' opet vjerujem da će dobit Mehiko
btw.
Šta mislite
Španija-Holandija X
Čile-Australija 1
Kolumbija-Grčka X
Meksiko-Kamerun 1
Slonovi-Japan 1
- lua
#248 Re: Grupa A
Španija-Holandija - oba dajucondy wrote: Šta mislite![]()
Španija-Holandija X
Čile-Australija 1
Kolumbija-Grčka X
Meksiko-Kamerun 1
Slonovi-Japan 1
Čile-Australija- 1 i Alexis daje
Kolumbija-Grčka- daj kakvog keca al' da Salpingidis suzu pusti
Meksiko-Kamerun 1
Slonovi-Japan x
- aCme
#249 Re: Grupa A
Moja prognozacondy wrote:Ja sam se kladio na MehikoaCme wrote:Kamerun bez Eto'a, al' opet vjerujem da će dobit Mehiko![]()
btw.
Šta mislite![]()
Španija-Holandija X
Čile-Australija 1
Kolumbija-Grčka X
Meksiko-Kamerun 1
Slonovi-Japan 1
Španija-Holandija 2 (kao neko iznenađenje)
Čile-Australija 1
Kolumbija-Grčka 1
Meksiko-Kamerun 2
Slonovi-Japan 1
-
condy
#250 Re: Grupa A
Vidiš, dobar bi to bio tiket...odigracu jos jedan na pobjedu Kolumbije i nerješeno Slonova. Preriskantno mi je to za Čile i Aleksisa.lua wrote:Španija-Holandija - oba dajucondy wrote: Šta mislite![]()
Španija-Holandija X
Čile-Australija 1
Kolumbija-Grčka X
Meksiko-Kamerun 1
Slonovi-Japan 1
Čile-Australija- 1 i Alexis daje
Kolumbija-Grčka- daj kakvog keca al' da Salpingidis suzu pusti
Meksiko-Kamerun 1
Slonovi-Japan x