Ne diskriminiram po rodnoj osnovi, samo je puno manje zena koji su genijalci nego muskaraca.lua wrote:madner wrote:Pa nisam rekao da je problem cetvorki sto hoce sa mnom, nego sto ganjaju sedmice. Cetvorke mene srecom zaobilaze jer imam tvrd stav i direktno im kazem da sam u OBI-u podmirio potrebu za krampama.
Sta najbolje udaje zenu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#226 Re: Sta najbolje udaje zenu?
- SaraFina
#227 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Nije ti fer tudje osjećaje vrijedjati madner. Što fino ne odbiješ zene tvrdnjama da si čovjek u godinama koji je odavno pronašao srodnu dušu?
To je mnogo humanije.
Zamisli da tebe neka desetka napuca konstatacijom kako je podmirila odavno kolekciju alata ašovima
Jbg, za jednu prosječnu mušku sedmicu mnogo si bahat.
To je mnogo humanije.
Zamisli da tebe neka desetka napuca konstatacijom kako je podmirila odavno kolekciju alata ašovima
- SaraFina
#228 Re: Sta najbolje udaje zenu?
madner wrote:Ne diskriminiram po rodnoj osnovi, samo je puno manje zena koji su genijalci nego muskaraca.lua wrote:madner wrote:Pa nisam rekao da je problem cetvorki sto hoce sa mnom, nego sto ganjaju sedmice. Cetvorke mene srecom zaobilaze jer imam tvrd stav i direktno im kazem da sam u OBI-u podmirio potrebu za krampama.
Na brdovitom Balkanu u nekoj pripizdini?
Imaš svoj mali svijet i oko njega kineski zid.
- Big Ang
#229 Re: Sta najbolje udaje zenu?
SaraFina wrote:Nije ti fer tudje osjećaje vrijedjati madner. Što fino ne odbiješ zene tvrdnjama da si čovjek u godinama koji je odavno pronašao srodnu dušu?
To je mnogo humanije.
- madner
#230 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Svugdje na svijetu, takva je distribucija IQ-a.
Riblja Corba se slusa, znaci stara krampa.
- WildRedRose
#231 Re: Sta najbolje udaje zenu?
edo_79 wrote:
Lady drug moj,
I meni je više na vrh kose ove šuplje tipa ja bi njoj/ njemu ovo ja bi ono on/ ona bi meni vako il nako a ovamo ko miš mali, prdnut nesmije bez amin, manji ili manja od makovog zrna. Većina ovog su želje slušalaca ali ako će im biti tako lakše hajd nek je zlo u manjem jelda, bolje na forumu da se istresaju nego da se mlate po kućama![]()
Ja nemogu govoriti za druge lady ali za sebe sigurno mogu i kažem da me nije strah ni zapet ko sivonja, raditi krenut od nule da bih se nešto steklo i stvorilu u životu ali brate dragi ako ćemo tako onda doprinos mora da bude obostran a ne da jedno sebi kičmu lomi od posla dok drugo svira qrcu po cijeli dan, zanovijeta i izmišlja toplu vodu. I na neku stvar mi ide ova šuplja ma nebih ja u prikolicu, mene bi mrtvu mogli unijet ovo ono .... Ma oke moje lijepe kad ti kucne čas ići ćeš ti i u kolektivni smještaj a ne u prikolicu i to se sve nogama u guzicu udarat da ne zakasniš. Ovo važi i za muškarce i žene ...
- edo_79
#232 Re: Sta najbolje udaje zenu?
WildRedRose wrote:edo_79 wrote:
Lady drug moj,
I meni je više na vrh kose ove šuplje tipa ja bi njoj/ njemu ovo ja bi ono on/ ona bi meni vako il nako a ovamo ko miš mali, prdnut nesmije bez amin, manji ili manja od makovog zrna. Većina ovog su želje slušalaca ali ako će im biti tako lakše hajd nek je zlo u manjem jelda, bolje na forumu da se istresaju nego da se mlate po kućama![]()
Ja nemogu govoriti za druge lady ali za sebe sigurno mogu i kažem da me nije strah ni zapet ko sivonja, raditi krenut od nule da bih se nešto steklo i stvorilu u životu ali brate dragi ako ćemo tako onda doprinos mora da bude obostran a ne da jedno sebi kičmu lomi od posla dok drugo svira qrcu po cijeli dan, zanovijeta i izmišlja toplu vodu. I na neku stvar mi ide ova šuplja ma nebih ja u prikolicu, mene bi mrtvu mogli unijet ovo ono .... Ma oke moje lijepe kad ti kucne čas ići ćeš ti i u kolektivni smještaj a ne u prikolicu i to se sve nogama u guzicu udarat da ne zakasniš. Ovo važi i za muškarce i žene ...![]()
- lua
#233 Re: Sta najbolje udaje zenu?
madner wrote: Ne diskriminiram po rodnoj osnovi, samo je puno manje zena koji su genijalci nego muskaraca.

Lol
- SaraFina
#234 Re: Sta najbolje udaje zenu?
madner wrote:Svugdje na svijetu, takva je distribucija IQ-a.
Najmoćnija zena Evrope je Merkelica.
Moram te razocarati s godinama. Ustvari ovisi. Mozda su u tvom selu polovinom dvadesetih već stare krampe.
Tko zna.
Tvoji sekstitisticki ispadi su za ginisa
- madner
#235 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pa nije bas pretjerano pametna stara baba, zato je i narod voli.
To je vec u mom selu sto bi se reklo znak za upozorenje, ali ne za alarm.
- edo_79
#236 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ovo kad mama ode na posao a ne napravi sendvič?lua wrote:
Lol
- animals
#237 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ja mislim da je skromnost, najveca vrlina,kako kod zena, tako i kod muski..znaci, pogledas se u spigel, i takvu trazis i suprotnu stranu.., znas koji si intelektualni nivo,i to trazis, i to se da poslije par recenica ocjeniti kod druge strane..
problem nastaje, kad vise trazis,nego sto mozes pruziti..to je sva poenta..
problem nastaje, kad vise trazis,nego sto mozes pruziti..to je sva poenta..
- lua
#238 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Il' mama il' supruga il' koja već nositeljica vagine što pravi sendviiiiče
- tendzera
#239 Re: Sta najbolje udaje zenu?
A nema pite?lua wrote:Il' mama il' supruga il' koja već nositeljica vagine što pravi sendviiiiče
- sheilak
#240 Re: Sta najbolje udaje zenu?
joj, ma daj prestanite sa organiziranim napadima (na) madnera. al fakat sad...bez obzira na ove pateticne pokusaje podhebavanja,
zna on jako cesto biti u pravu. 
- madner
#241 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Opet mi ova kvari zabavu 
- sheilak
#242 Re: Sta najbolje udaje zenu?
izvini... 
- edo_79
#243 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Sudeći po ovim dosadašnjim postovima i raznoraznim stavovima, u 85% slučajeva mama je ta koja pravi sendviče svojim prinčevima i princezama .... čast izuzecima al u velikom broju slučajeva je upravo tako .... daj mama svojoj princezi napravi da jede, sine hoćeš supicu ljubi ga majka, ček da ti namažem .... ma pusti ga/ nju!!!! ako hoće nek jede ako neće nek crkne ...lua wrote:Il' mama il' supruga il' koja već nositeljica vagine što pravi sendviiiiče
- SaraFina
#244 Re: Sta najbolje udaje zenu?
madner wrote:Pa nije bas pretjerano pametna stara baba, zato je i narod voli.![]()
Izmedju lika sličnog tebi i porodičnog zivota i mačke, usamljenosti i dobre knjige uveče savjetujem svim pripadnicama zenskog spola drugu opciju : )
A Alarm neka ugase slobodno
Ma tko ga napada.
Madnerčiću, buci.. buci!
- lua
#245 Re: Sta najbolje udaje zenu?
tendzera wrote:A nema pite?lua wrote:Il' mama il' supruga il' koja već nositeljica vagine što pravi sendviiiiče

Korak do hitne kad se u kuhinji nađe
- tendzera
#246 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Vidim ja da ovdje nema ništ' od pitelua wrote:tendzera wrote:A nema pite?lua wrote:Il' mama il' supruga il' koja već nositeljica vagine što pravi sendviiiiče
Korak do hitne kad se u kuhinji nađe
- madner
#247 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Teoretski dobro zvuci, malcice je drugcije u praksi.SaraFina wrote:madner wrote:Pa nije bas pretjerano pametna stara baba, zato je i narod voli.![]()
Izmedju lika sličnog tebi i porodičnog zivota i mačke, usamljenosti i dobre knjige uveče savjetujem svim pripadnicama zenskog spola drugu opciju : )
A Alarm neka ugase slobodno
Ma tko ga napada.
Madnerčiću, buci.. buci!
Pa alarm se gasi sredinom tridestih, nakon sto se upali. Malo logike, ne moze se ugasiti ako nije jos ni upaljen.
- lua
#248 Re: Sta najbolje udaje zenu?
O muškarcima koje znam mogu reći da nisu baš toliki kalibri debila. Zna svaki svojoj guzici ugoditi. Jest' da vole da ih se malo tetoši, al' hajd'. U većini slučajeva znaju sebi sve i ne prave se ludi. I kod žena je isto, s tim da znam puno cura koje ne žele kućanske poslove, ne žele ništa od tog, ono k'o biva moderne, 21. vijek, imat će čistačicu. Al' sve je to u pet deka.edo_79 wrote:Sudeći po ovim dosadašnjim postovima i raznoraznim stavovima, u 85% slučajeva mama je ta koja pravi sendviče svojim prinčevima i princezama .... čast izuzecima al u velikom broju slučajeva je upravo tako .... daj mama svojoj princezi napravi da jede, sine hoćeš supicu ljubi ga majka, ček da ti namažem .... ma pusti ga/ nju!!!! ako hoće nek jede ako neće nek crkne ...lua wrote:Il' mama il' supruga il' koja već nositeljica vagine što pravi sendviiiiče
- thea
#249 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Opet se zaobilazi tema, sta udaje zenu?
muskarac pita?
dama bira!
Nasla sam neke odgovore, da zenu udaje dobrota, bogobojaznost, skromnost,...
sve je ovo individualno i ne moze se kategorisati pod sta zenu udaje?
Svako, tko se ozenio udao, cesto se sjecaju na nacin kako i gdje su upoznali partnera, cesto je to bila neke direktna ljubav, ja sam licno cula puno muskaraca koji su mi rekli, kad sam moju zenu upoznao odmah sam znao da je ona PRAVA.
idem za zenu, to se osjeti. HEMIJA
svi imaju mane, niko nije perfektan, ali ako se ljudi jedno drugom dopadaju generalno onda je tu kraj.
muskarac pita?
dama bira!
Nasla sam neke odgovore, da zenu udaje dobrota, bogobojaznost, skromnost,...
sve je ovo individualno i ne moze se kategorisati pod sta zenu udaje?
Svako, tko se ozenio udao, cesto se sjecaju na nacin kako i gdje su upoznali partnera, cesto je to bila neke direktna ljubav, ja sam licno cula puno muskaraca koji su mi rekli, kad sam moju zenu upoznao odmah sam znao da je ona PRAVA.
idem za zenu, to se osjeti. HEMIJA
svi imaju mane, niko nije perfektan, ali ako se ljudi jedno drugom dopadaju generalno onda je tu kraj.
- SaraFina
#250 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ako ja volim nekog i on mene, bliski smo i sl..
Zašto je zabranjeno meni pitati o njegovim casnim namjerama?
Mislim ono čisto da znam da mi vrijeme uludo ne prolazi i da pronadjem zahvalniji objekat paznje i truda ako je odgovor negativan?
Zašto je zabranjeno meni pitati o njegovim casnim namjerama?
Mislim ono čisto da znam da mi vrijeme uludo ne prolazi i da pronadjem zahvalniji objekat paznje i truda ako je odgovor negativan?