Rekao bih da to mozes procijeniti po sebi. Ti kao manjina u Capajebu osjecas da ti je ugrozen identitet pa si uveliko okrenuo da promovises i branis crkvu, sto vjerovatno nisi radio dok nisi postao svjestan toga. Kako se osjecaju tvoji sugradjani muslimani koji evo vec ne znam ni sam koliko godina moraju da se brane od toga da su teroristi po globalnom projektu, te gdje ih jedni komsije izjednacavaju sa Hamasom, a drugi susjedi pricaju po europskom parlamentu da su kozohehi sa 100.000 spremnih terorista.Truba wrote: ↑28/04/2025 12:37 većina tih "zločina" je zastarjelo i ne može se suditi današnjim očima i pravom
znas postoji zastara i apsolutna zastara
a i sit sam oni koji udaraju samo jednu stranu kofol i druge ali
na kliksu ne vidim te druge pesnice
udara ljevica udara desnica ali samo po sljedbenicima isusa
mislim baš me briga ali ne budi miš..ajde malo po sljedbenicima muhameda
evo i na temi o papi se priča o islamskim običajima
edit:
genocid nad ženama: About 500 people are estimated to have been executed for witchcraft in England. A small community, where people really know each other, is a place where small grudges and disagreements come to light.
Pa, vjerovatno kao i ti, time ne bih na tvom mjestu mnogo zamjerao. Meni je vise interesantno kad udjem na index, a Hrvatska je danas etnicki cista zemlja nakon genocida i etnickog ciscenja, i na bilo koji komentar o Muhamedu a.s. procitam divne komentare o pedofiliji. I kontam, zasto se pobogu ovi zamaraju, procenat muslimana je samo onoliki koliki vlada Plenkovica uvede ovih Azijata, Bosnjaka ima zanemarivo, a i to vecinom su treca generacija koja i ne zna sta je dzamija.