Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Moderator: anex
- oldtajmer
#226 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
hvala na odgovoru 
- Maharadza
#227 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Ma nema tog javnog servisa koji će platiti te uhljebe kada ih je npr. preko 80 prijavljeno kao vatrogasci (ovo sam čuo od jednog havera koji radi u sivom domu)...nuff said!It_is_a_Leclerc wrote:Ne razumijete.oldtajmer wrote:na rtrs-u prenose srbijanca Lajovica,a ovi u Sarajevu supci nisu u stanju Dzumhura
od sveg srca im zelim da sto prije propadnu,lezihljebovici jedni
RTRS otkupi prava za prijenos nekog teniskog turnira za BiH. To što oni puštaju Srbe, a neće Džumhura je stvar njihove uređivačke politike.
Osim toga, ja ne znam kako vi ne razumijete da u situaciji kad imaš nešto siće da platiš radnike i struju, jednostavno ne možeš otkupiti nikakav tenis, a pogotovo ne evropske mečeve za užu sarajevsku kotlinu.
-
StupskaBitanga
#228 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Tamo treba jedna dobra metla mada ima i finog ali je to u manjini i pred penziju
Ovo ostalo pa pogledajte priloge i izvještavanja na šta liče to je za rubriku vjerovali ili ne
NTV 99 prije 10 godina je BBC za njih sada
Ovo ostalo pa pogledajte priloge i izvještavanja na šta liče to je za rubriku vjerovali ili ne
NTV 99 prije 10 godina je BBC za njih sada
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#229 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Zaista naslov temi odgovara istini. Jučer su naši kadeti u košarci pobjedili Hrvatsku i plasirali se u četvrtfinale, ne samo da nismo imali prijenos, nismo imali ni informaciju od strane javnog servisa, koji jedino zna da plače radi smanjenja prihoda i pretplate i predlaže načine prinudne naplate. Pa, javni emiter i služi da prenosi nekomercijalne programe kulture, sporta u javnom interesu. Što prije propadnu prije će se završiti i naša i njihova agonija.
- okanomalo
#230 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
bez korjenite reforme i otpustanja 2/3 (NE)radnika, nema pomaka ka boljem.
- Better Man
#231 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Prvog kojeg treba otpustiti je ublehu od direktora Belmina Karamehmedovića.
-
StupskaBitanga
#232 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
U zadnji čas kupiše TV prava za LŠ-LE
http://teve.ba/article/21488/liga-prvak ... ervisima-1
Mada po Uefi sa danom 7.7 to nije bio slučaj
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Ako su odriješili kesu i kupili a svakako para nemaju znaci da će to ići preko leđa radnika sve dok ne prebace na račun za struju
http://teve.ba/article/21488/liga-prvak ... ervisima-1
Mada po Uefi sa danom 7.7 to nije bio slučaj
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Ako su odriješili kesu i kupili a svakako para nemaju znaci da će to ići preko leđa radnika sve dok ne prebace na račun za struju
-
zaluzinna
#233 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
sinoc gledam prenos otvaranja SFF-a.
voditelji sa crvenog tepiha dno dna.
kreveljenje nekakvo nekontrolisano, zamuckivanje, valjanje gluposti, privatizacija prostora, intimizacija sa sugovornicima...majko draga...
"Premijeru, hoce li biti vode", "hocemo li se moci kupati"... pa, mozemo li barem jedan dogadjaj uraditi na nekom kulturnom i profesionalnom nivou?
ako nista, pogledajte kako to rade u Hrvatskoj ili u Srbiji. naucite nesto
kreveljenje nekakvo nekontrolisano, zamuckivanje, valjanje gluposti, privatizacija prostora, intimizacija sa sugovornicima...majko draga...
"Premijeru, hoce li biti vode", "hocemo li se moci kupati"... pa, mozemo li barem jedan dogadjaj uraditi na nekom kulturnom i profesionalnom nivou?
- afannedim
#234 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Bitno je da nam prenose "ekskluzivno" partisan, a nisu mogli prenositi SARAJEVO, ŽELJU, ZRINJSKI, OLIMPIC, I da im plačam pretplatu ma nikad govna jedna jebo vas partizan.
-
StupskaBitanga
#235 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Mahala nivozaluzinna wrote:sinoc gledam prenos otvaranja SFF-a.
- Romanista 101%
#236 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Hvala na prenosu kosarkasa, bagro izdajnicka!
- It_is_a_Leclerc
#237 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Ono što Javni servisi rade je vrlo jasno. Oni namjerno ne žele raditi ništa (poput atletike, košarke, dobrih filmova, novih programa) kako bi pokazali da nemaju novca od pretplate... Međutim, efekat je samo gori. Kad vidimo kako se ne trude i ne pokušavaju, dođe mi da je ne platim ni ja.
- Ned071
#238 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Ponisti konj sav trud bht-a... Baho piljaru tvoje revanje je samo za koride... Dijete od 16 godina elokventnije rhecitije duhovitije od tebe... Dzaba ti 1500 prenosa. Nisi ti bitan veceras samo ova djeca. Ovo nije ni medalja bih nego samo njihova jer bih za njih ne radi nista. Al dzaba... Bem i tebe i suzu haruna... Japajakavci
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#239 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Play off LP su dobili u paketu koji su kupili za naredne 3 godine i mogu birati jednu od 5 utakmica koje se igraju u utorak. Iduce sedmice je Dinamo na redu,pazi sta sam rekao.afannedim wrote:Bitno je da nam prenose "ekskluzivno" partisan, a nisu mogli prenositi SARAJEVO, ŽELJU, ZRINJSKI, OLIMPIC, I da im plačam pretplatu ma nikad govna jedna jebo vas partizan.
Kola u kojima su nasi klubovi treba posebno platiti i dogovoriti
-
zaluzinna
#240 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
jos malo pa ce nam dan uljepsati ekipa BHT-a sa cvrenog tepiha!
nove kreacije i haljinice, suknjice...sminka, puderi, okice, trepavice...sljokice
mahala roules!
nove kreacije i haljinice, suknjice...sminka, puderi, okice, trepavice...sljokice
mahala roules!
- jasko_ba
#241 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Mancester - Briz i Lacio - Leverkuzen...al ono prenosi bate borisov - partizan
pa za lijeka vam trebalo govna jedna
pa za lijeka vam trebalo govna jedna
-
pedeset
#242 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
It_is_a_Leclerc wrote:Ono što Javni servisi rade je vrlo jasno. Oni namjerno ne žele raditi ništa (poput atletike, košarke, dobrih filmova, novih programa) kako bi pokazali da nemaju novca od pretplate... Međutim, efekat je samo gori. Kad vidimo kako se ne trude i ne pokušavaju, dođe mi da je ne platim ni ja.
BUAHAHHAHAHHAAHAHAHA pa nije valjda da plaćaš ovo smeće?
Pa ko još plaća da sluša FTV na hrvatskom jeziku koji im stoji ko piletu sise? izvini ali
- It_is_a_Leclerc
#243 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Pa normalno da plaćam. To je moja zakonska obaveza. Ja sam redovan i uredan poreski platiša, i ne vidim zašto bih, dok god postoji ta obaveza, kršio zakone. Međutim - ako bi se ikad odlučio da kršim zakon, prvi koji bi bio uredu je ovaj.pedeset wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ono što Javni servisi rade je vrlo jasno. Oni namjerno ne žele raditi ništa (poput atletike, košarke, dobrih filmova, novih programa) kako bi pokazali da nemaju novca od pretplate... Međutim, efekat je samo gori. Kad vidimo kako se ne trude i ne pokušavaju, dođe mi da je ne platim ni ja.
BUAHAHHAHAHHAAHAHAHA pa nije valjda da plaćaš ovo smeće?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ko još plaća da sluša FTV na hrvatskom jeziku koji im stoji ko piletu sise? izvini ali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Heller
#244 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Bome skoro svaki mec Dzumurov za koji je RTRS imo prava prenosio je, sto sta im se moze prisit od fasizma pa nadalje, al DzumiIt_is_a_Leclerc wrote:Ne razumijete.oldtajmer wrote:na rtrs-u prenose srbijanca Lajovica,a ovi u Sarajevu supci nisu u stanju Dzumhura
od sveg srca im zelim da sto prije propadnu,lezihljebovici jedni
RTRS otkupi prava za prijenos nekog teniskog turnira za BiH. To što oni puštaju Srbe, a neće Džumhura je stvar njihove uređivačke politike.
Osim toga, ja ne znam kako vi ne razumijete da u situaciji kad imaš nešto siće da platiš radnike i struju, jednostavno ne možeš otkupiti nikakav tenis, a pogotovo ne evropske mečeve za užu sarajevsku kotlinu.
- Banksy
#245 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
BHT mi i nije žao plaćati, ali FTV ... 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#246 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
XBanksy wrote:BHT mi i nije žao plaćati, ali FTV ...
Meni je BHT nekako najumjereniji kad su vijesti u pitanju. Ne volim zutilo FTV,niti nacionalisticki nastrojenu RTRS.
Rekqo bih da RTRS ima najkvalitetniji program kad sveukupno pogleda.
BHT je dosta dobar sa sportom ima tu svacega. BHT PL,LP,UEL,reprezentacija.
FTV je reprizina repriza.
- Banksy
#247 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Imaju i dokumentarni program, i vikendom popodevni (kakavgod), zatrefi se i koji film, nije sjajno i bajno, ali se ipak trude.
-
zaluzinna
#248 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
nego, koje li ce i cije haljinice, cipelice, pudercice, maskarice i frizurice... veceras nositi bajni voditeljski parovi 
-
Mustang1
#249 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Pade mi na pamet nocas vidjevsi da je opet na FTV.u Kod Amidze Idriza.. Jesu li ikad oni emitovali Niciju Zemlju ? Kamaru nekih filmova a ne sjecam se nesto da su ikada Oskarovca emitovali.
- bach
#250 Re: Kokuzni Javni RTV servis: Pustimo ublehe da propadnu
Da li je Šabić rekao Avdiću:
"Hoš da projdem kroza te"
"Hoš da projdem kroza te"
http://bljesak.info/rubrika/vijesti/cla ... dic/131612Avdo Avdić, dugogodišnji urednik redakcije Vijesti na Federalnoj televiziji smijenjen je s te pozicije, a zamijenit će ga Alaksandar Marković, kao vršitelj dužnosti.
Avdić je u svibnju 2012. godine imenovan na poziciju urednika Vijesti FTV-a, a s direktorom FRV-a, Džemalom Šabićem, u sukobu je već nekoliko mjeseci zbog neslaganja oko uređivačke politike.
Raspoređen je u redakciju V programa i multimedije gdje će se pridružiti ranije smijenjenom uredniku, Bakiru Hadžiomeroviću.