Moderator: anex

Nije, ide se preko Loncara, ali imas prekid i kod Tinje i kod pumpe Nestrol kod Hrgova.Kaćunak wrote:Je li prohodan put Tuzla-Brčko?
Narucito onaj kriticni dio oko Brezik..zna li iko ista..
kuci sjedim danas, do auta se moze, ali nije vrijedno... ma ja sam na ok lokaciji sto se tice ovih stvari... barem 10m iznad miljacke... sto sad haman dodje ko nadmorska visinaDrinski wrote:Alfons, kako je kod tebe?
kad godu budu poplave... i kad vidim sta sve ispliva na povrsinu... sjetim se mamica, sestrica i kcerkica svim hajvanima koji bacaju boce i kese kraj putajasko_ba wrote:Zavidovici, hotel Kristal
Pogled prema centru od hotela
koliko je miljacka bila juce? 244 ako se dobro sjecam?VjecitiStudent wrote:Prognoza kiše za danas:
Sarajevo 30 l/m2
Tuzla 54 l/m2
Vodostaj:
Miljacka 234 (raste)
Bosna Reljevo 496 (raste)
Sutra ujutru bi se intenzitet kiše trebao početi smanjivati.
nisam cuo, al garant ce bitParanoid wrote:Zemljak, jel se pokrenulo tlo na Husinu? Ima li klizišta?
Izađe nasa nekultura i nevolji na vidjelo.Alfons Kauders wrote: kad godu budu poplave... i kad vidim sta sve ispliva na povrsinu... sjetim se mamica, sestrica i kcerkica svim hajvanima koji bacaju boce i kese kraj puta
govna vazda isplivajuhladan.preminger wrote:Izađe nasa nekultura i nevolji na vidjelo.Alfons Kauders wrote: kad godu budu poplave... i kad vidim sta sve ispliva na povrsinu... sjetim se mamica, sestrica i kcerkica svim hajvanima koji bacaju boce i kese kraj puta
sada vlast ima šansu da kaze: e sada je sve očošćeno, a ko bude bacao, kazne su od 1.000 do 50.000 KM, pa da vidis ko bi meni tu bacio. ali dzabe je, vlast ne radi i bitnije stvari.Alfons Kauders wrote:kad godu budu poplave... i kad vidim sta sve ispliva na povrsinu... sjetim se mamica, sestrica i kcerkica svim hajvanima koji bacaju boce i kese kraj putajasko_ba wrote:Zavidovici, hotel Kristal
Pogled prema centru od hotela